Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

12 vstupů na Slim Belly + 12 neomezených vstupů do fitness Expreska

4,5 / 5 Cvičení (2 pobočky) Praha - Chodov  (mapa) 72 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Karolína

Dobrý den, chci se zeptat zda jsem to dobře pochopila a tedy na tento voucher je 12 vstupů na bellyslim a 12 vstupů na kruhový trénink? A jak dlouho oba dva tréninky probíhají půl hodiny?! A Můžu si to nakombinovat jak potřebuji nebo to musí být v jeden den? Děkuji za odpověď

EXPRESKA Praha Stodůlky

Dobrý den, ano, zakoupíte si 12×vstup do Expresky a 12×vstup na Slim Belly. Kruhový trénink trvá minimálně 30minut, Slim Belly vstup je 30–40min. v aerobní frekvenci na kardio stroji. Vstupy můžete kombinovat podle Vaší potřeby, nemusíte v jeden den jít obě varianty. Pokud se ovšem rozhodnete jeden den obě varianty, vždy musíte nejprve kruhové cvičení a následně zabijáka břicha.

Vendy

Dobrý den, chci se zeptat, jak je to s kapacitou na slim belly. Už jsem jednou tento voucher měla a část mi propadla, protože nebylo kam se objednat. Zlepšilo se to? Děkuji

EXPRESKA Praha Stodůlky

Dobry den,
objednáváme klientky i dlouhodobě dopředu. Samozřejmě jsou vytíženější hodiny (např. 07.00/17.00/18.00), kdy je třeba na to myslet a objednat se dřív, ale většinou u nás klientky nemají problém se na určitou hodinu dostat. Vše záleží na Vás, jak si svůj voucher rozplánujete a domluvíte se přímo na recepci.

EXPRESKA Praha Stodůlky

Dobrý den,
samozřejmě!! Metoda Slim belly se „věnuje“ celému obvodu břišní části Vašeho těla. Klientky ztrácejí cm díky úbytku tuku na břiše. Celoevropský průměr úbytku po 12vstupech/1měsic je 8,3cm.

EXPRESKA Praha Stodůlky

Odpověď pro paní Mel

Mel

Dobrý den,
je metoda slim belly vhodná i k dotvarování pasu? v případě že bych chtěla jen 5cm méně. Děkuji

Tereza Rožnovská

Dobrý den. Je potřeba zaplatit zápisné do expresky, pokud bych chtěla využít pouze 12 vstupů? Děkuji

EXPRESKA Praha Stodůlky

Dobrý den,
zápisné neplatíte, pokud chcete Expresku navštěvovat pouze přes slevomatový voucher.

Vlasta Plechingerová

dobrý den,
nemohu na vašich stránkách najít nějaký rozpis kdy kruhové tréninky probíhají případně kdy mohu chodit na slim belly? děkuji

EXPRESKA Praha Stodůlky

Dobrý den,
kruhové tréninky probíhají v té době, kdy si sama určíte. Cvičit do kruhu tedy můžete přijít kdykoliv – bez objednání. Pouze pokud jste neabsolvovala první trénink, je vhodné se telefonicky objednat – aby s Vámi trenérka počítala a mohla se Vám věnovat.
Na slim belly objednávám vždy na celou hodinu, na konkrétní kardio stroj.

Aneta

Dobrý den,
když si chci zakoupit měsíční vstup na Slim Belly za 990 Kč, tak se mi vždy v košíku ukáže:12× revoluční cvičení Slim Belly a 12 vstupů do Expresky(měsíční vstup na Slim Belly a do Expresky)- jak tedy poznám, že mám zakoupený měsíční vstup a ne jen 12× cvičení?
Dále se chci zeptat, zda je potřeba mít speciální kalhoty na Slim Legs nebo se dají zapůjčit za poplatek ve fitness? A zda při měsíčním vstupné mohu dorazit na Slim Belly kolikrát chci?
Děkuji

EXPRESKA Praha Stodůlky

Dobrý den,
při koupi měsíčního vstupného můžete navštívit slim belly i Expresku neomezeně, kolikrát chcete/stihnete. Slim belly – zabiják břicha je naše nabídka, slim legs naše provozovny nenabízejí, tím pádem odpadá problém s kalhoty.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru