Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jízdy v nabušených sporťácích s možností sprintu

4,3 / 5 TopGearCar TopGearCar - Supersporty (mapa) 40 prodejů

Hodnocení podniku TopGearCar

4,3
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz

Filtry
Recenze zákazníků
Zdenda
březen 2014
 5,0/5

Super

Hodnoceno: 12. března 2014
Hodnocená nabídka: Jízdy v nabušených sporťácích s možností sprintu
Martin
listopad 2013
 4,0/5

Skvělý zážitek, jízdu i sprint na letišti jsem si užil. Jediné, co mě zklamalo, byla kvalita pořízeného videozáznamu z jízdy, který jsem si dokupoval na místě.

Hodnoceno: 18. listopadu 2013
Hodnocená nabídka: Jízdy v nabušených sporťácích s možností sprintu
Adéla
listopad 2013
 2,0/5

Jízda jako taková byla zážitkem, nicméně vše ostatní mě zklamalo. Už samotné objednání termínu pro dva (měli jsme koupené dva vouchery), kteří by mohli jet ve stejném čase, byl problém, důvodem prý byla obsazenost požadovaných termínů, což jsem samozřejmě chápala. Když jsme ale přijeli k Příbrami, visela tam tabule s nabídkou zakoupení jízdy na místě se slevou, a to na všechny hodiny, které jsem si chtěla objednat po telefonu. Provozovatel má pochopitelně asi na něco takového právo, nicméně to jednání se mi nelíbilo. Dále slečna na recepci, která nám podala papír se slovy „tohle podepište“, a to bylo vše, co nám k jízdě řekla, můj dojem ze slavnostního zážitku přiliš nepodpořila. Že se nakonec jedna z jízd posunula o půl hodiny kvůli výměně brzd, jsem chápala, že mi to ale nikdo neřekl a pouze přede mnou, když jsem šla ve svém čase k objednanému autu, naskočil za volant jiný zákazník a odjel, mě poněkud zarazilo. Na recepci, kam jsem se proto vrátila, už nikdo nebyl, a když jsem na chodbě potkala člověka s logem TopGearCarRace na bundě, řekl mi jen: „To já nevim, tak si počkejte.“ Nakonec jsem se pravý důvod dozvěděla venku právě od partnerky zákazníka, který šel na jízdu místo mě. Řekla bych, že pokud je auto skoro hodinu v garáži, kde jsou mu měněny brzdy, mohl by někdo stihnout dojít na recepci vzdálenou asi 50m sdělit, že se jízdy posouvají. A pokud to udělal, měla by recepční být schopna předat tuto informaci zákazníkům, jichž se to bezprostředně týká. A pokud se ani to nestane, mohl by instruktor přímo v autě, který ve 13.30 přijímá od zákazníka kartičku k jízdě ve 13.00, aspoň stáhnout okénko a říct: „jízdy se posunuly kvůli opravě o půl hodiny“… Ani to se nestalo.
Vrcholem ale byla samotná jízda, resp. přístup onoho instruktora. Nezlobím se, že mi, když jsem si nastavovala sedadlo, přibouchl mi dveřmi ruku k sedačce, to se prostě stane, ale jsem vážně zklamaná z jeho účati. Jízda měla trvat 30min. Prvních cca 12min instruktor telefonoval (soukromý hovor), jen na křižovatce občas ukázal prstem doleva nebo doprava. Pak začal psát smsky. Najednou jsme dojeli na letištní dráhu, kde jen řekl: „Teď plnej plyn a pevně držet volant“, žádná instruktáž nebo informace o tom, že mi sám řekne, kdy začít brzdit (jak jsem posléze zjistila). Než si člověk uvědomil, že to je ta část voucheru zvaná speedsprint (doplatek 250Kč), už jsme byli z letiště venku a jeli jsme zpět na start. Jízda trvala 20min. Najeli jsme tak 18km, vesměs po obcích, takže padesátkou. Těch pár momentů mimo obec, než člověk vjel do další, bylo fajn. Cena za benzín byla 400Kč. Za 18km. Vzhledem k tomu, že ostatní služby již byly zahrnuty v ceně samotného voucheru a toto měla být pouze sazba za samotný benzin, vycházela by pak spotřeba přes 60l/100km. Padesátkou po vesnicích…nejsem si jistá, jestli je příplatek adekvátní… Přítel měl jízdu o něco delší (dodrželi alespoň těch deklarovaných 30min, instruktor mu řekl pár slov před speedsprintem) nicméně obecně jsme se s popisovaným jednáním setkali oba. Ostatní návštěvníci se tvářili dost podobně.
Nejsem žádný šťoura, navíc tento voucher jsem dostala jako dárek a druhý pak dokoupila pro přítele, ale docela jsem se na jízdu těšila a myslela si, že to bude zážitek na dlouhou dobu. Bohužel celý ten hezký pocit, se kterým jsme do Příbrami jeli, byl zkažen šlendriánem a především naprosto neprofesionálním přístupem provozovatelů této atrakce. Je to takový český nešvar – nemít rád svou práci a dávat to patřičně najevo, přičemž je onomu zaměstnanci upřímně jedno, zda se zákazník vrátí nebo ne. A já už bych si tedy na podobný zážitek za nemalou sumu rozhodně TopGearCarRace nevybrala.

Hodnoceno: 5. listopadu 2013
Hodnocená nabídka: Jízdy v nabušených sporťácích s možností sprintu
Pslada
listopad 2013
 5,0/5

dostupnost zařídit si supersport, dle vlastního výběru, bez příplatku za letištní sprint, nepoznáte co auto umí.

Hodnoceno: 2. listopadu 2013
Hodnocená nabídka: Jízdy v nabušených sporťácích s možností sprintu
Míša
listopad 2013
 5,0/5

Velice ochotní pracovníci, skvělé auto a nepřekonatelný zážitek!!!

Hodnoceno: 1. listopadu 2013
Hodnocená nabídka: Jízdy v nabušených sporťácích s možností sprintu
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru