Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pronájem soukromé vířivky s vůní pro dva (2 hod.)

3,3 / 5 Privátní vířivka Praha - Libeň  (mapa) 191 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petr Tűrkott

V MMSU jsme před časem se ženou byli a po druhé raději ne , nic moc prostředí .Jsou to malé suterenní prostory ,vyřivka je spíše levnějšího asiiského provedení špatná klima .Již po půl hodině se tam špatně dýchá, docela by mě zajímalo kde máji ty dvě další výřivky . Osobně nedoporučuji mnohem lepší , za míň a hlavně na uplně jiné profi úrovni je to v hotelu Diplomat také také přes slevomat .

Josef Hejnák

Ano, naše vířivka je jiná než v Diplomatu, my sídlíme v přízemí činžovního domu u metra Palmovky a jsme takový malý, rodinný podnik, intimní prostředí, kde jste úplně sami, takže ani plavky nepotřebujete, něco úplně jiného, opak velkokapacitního Diplomatu, ale to že nás srovnáváte s nejlepším z pražských hotelů nás těší. Děkujeme! A co se týče vířivky, tak naší výhodou je čistá voda pro každého a ne chemicky upravovaná. Jako je v hotelech. A další naší výhodou jsou úžasné masáže, které dokážeme k vířivce nabídnout. A na závěr chceme upozornit, že Vířivka se píše s měkkým i.

Josef Hejnák

Uvidíme :-), jinak lze koupi voucher a objedat si květnový termín, pokud víte, kdy v květnu k nám pojedete.

Hanka

Hezký den, budete akci opakovat? Docela by mě to lákalo vyzkoušet, ale termín by sem i hodil až v druhé půlce května.
 Děkuji

Josef Hejnák

Uvidíme :-), jinak lze koupi voucher a objedat si květnový termín, pokud víte, kdy v květnu k nám pojedete.

Iva

Když tam zavoláte, tak zjistíte, že už jsou všechny víkendy a večerní hodiny na týdny dopředu beznadějně obsazené, volné jsou jen dopolední hodiny.

Josef Hejnák

Ano, potvrzuji, naše vířivky jsou oblíbené a večerní hodiny od 18 jsou nejnaplněnější. Dobrý zpráva je, že od cca od prvního února otevřeme dvě úplně nové 2 vířivky a tak se budete moci objednávat ne na 2, ale na 4 vířívky najednou, což by mělo poskytnout dostatečnou kapacitu, i kdyby se prodalo 500 voucherů. Pokud na termín vířivky hodně spěcháte dá se využít vířivka číslo tři.

Iva Plešingerová

Dobrý den, byla jsem první, kdo koupil dva vouchery, vířivka vypadá opravdu hezky a cena za dvě hodiny velmi výhodně. Co se mi nelíbí je, že v nabídce je uvedena rezervace 3 dny předem, zatímco na voucheru je poznámka „Pro zachování garance poskytnutí služby je nutná rezervace minimálně 7 dní předem a nejpozději 30 dní před koncem platnosti voucheru“. |Toto není nic jiného než klamání zákazníka, 3 dny se prostě nerovná 7 dní ani 30 dní – kdo by koupil s důvěrou, že informace na nabídce (3 dny) je pravdivá a nečetl druhou informaci, může o voucher přijít. Očekávám opravu informací na vašem webu s nabídkou a doufám, že služba bude kvalitnější než její prezentace. Takovéto podrazy zákazníky odrazují, teď jsem investovala 1200Kč, ale jakoukoli větší investici přes slevomat si pořádně rozmyslím – mohla bych se taky po zaplacení dozvědět, že poslední volná místa byla včera.

Josef Hejnák

Dobrý den, to jsou automatické texty Slevomatu, aby vás jako zákazníka upozornil, že je třeba rezervovat včas, aby se nestala situace, kdy v den konce platnosti voucheru zavolá najednou 100 lidí. My jako dodavatelé, když voláte včas, tak příjímáme rezervaci i po skončení platnosti, abychom uspokojili všechny naše zákazníky, jako poskytovatelé služby se snažíme o maximální spokojenost pro vás.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru