Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

249 Kč za trvalou epilaci pomocí IPL v hodnotě 500 Kč. Dokonale krásná do plavek se slevou až 75 %!

Relax and beauty Praha - Prosek  (mapa) 1 064 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petra

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, co by stalo v případě, že bych mezi jednotlivými návštěvami otěhotněla. Jedná se mi o IPL. Děkuji za odpověď.

Jiřina

Dobrý večer.
V ojedinělém případě se můžeme domluvit na prodloužení platnosti voucheru.

Míša

Dobrý večer, zakoupila jsem si 4× 9 voucheru na depilaci nohou, mam tmave chloupky bude mi to stačit?Spadá do toho i depilace třísel?Děkuji Míša

Jiřina

Dobrý den.
Zakoupené vouchery vám stačí. Pokud by byl ještě nějaký potřeba, tak se určitě domluvíme na zachování stejných podmínek.

Iva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda když podstoupím liposukci je v ceně i lymfodrenáž? děkuji a pěkný večer

Jiřina

Dobrý večer.
Lymfodrenáž je zvlášť za půl voucheru.
Za jeden voucher tedy můžete na lymfodrenáž přijít 2×

kristýna

Dobrý den, chtěla bych trvalou depilace podpaždí věnovat jako dárek. kolik musím koupit voucherů aby byl výsledek 100% a chloupky znovu narostly? děkuju

Jiřina

Dobrý večer, 8 voucherů bude stačit. Většina klientů přijde 4×.
Mějte se hezky.

Rosicka

Ještě prosím o popis co vše zahrnule epilace celých nohou.Děkuji.

Misa Rosicka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co vše zahrnuje epilace celé nohy.
Další můj dotaz se týká procedůry odstranění schloupků pod nosem, na jiných stránkách jsem se dočetla,že teď už tuto část těla neprovádějí,protože každá epilovaná část musí být zahalená aspoň týden před sluníčkem po zákroku .Děkuji za odpověď.

Jiřina

Dobrý den.
Jak je napsáno v popisu:
ošetřené partie byste neměli vystavovat pět týdnů po zákroku přímému slunci a při případném opalování použít krém s ochranným faktorem alespoň 50

Jiřina

Dobrý den, pokud máte na mysli kolena a paže na bezbolestnou liposukci, stačí vám 5 voucherů na jedno ošetření.
Hezký den

Adriana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolik si mám koupit dohromady voucherů, když bych chtěla 1 proceduru kolen a 1 proceduru paží. Předem děkuji za odpověď.

Ivana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je nemoc štítné žlázy kontraindikace při liposukci? Někde jsem četla že ano. Děkuji za odpověď.

Jiřina

Dobrý den, máme i klienty s nemocí štítné žlázy a záleží zda jste stabilizovaná, je nutná konzultace s vaším ošetřujícím lékařem.
Hezký den

Monika

Dobrý den,
chci se zeptat, když podstoupím teď 5 ošetření na třísla, tento efekt je konečný už nastálo nebo jak často se pak musí na „udržování“?
Pěkný den.

Jiřina

Dobrý den, většina klientů už nemusí nikdy tuto proceduru podstoupit, záleží na vaší regeneraci, max. pak stačí přijít jednou za delší dobu, např. za rok.
Krásný den

Halus

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možné při jedné návštěvě udělat liposukci obou vnitřních stehen a kolen. A zda děláte po takovém výkonu i ruční lymfodrenáž?
Děkuji a přeji příjemný den :)

Jiřina

Dobrý den, ano je možné při jednom ošetření liposukce udělat až 6 ploch 10×20cm, ideální je pak lymfodrenáž, máme pouze strojovou.
Hezký den

Andrea

Dobrý den,
je v hodné po liposukci absolvovat lymfodrenáž? Má to nějaký vyznám na větší odvod rozbitých tukových buněk? Jak dlouho trvá samotné ošetření podbradku (liposukce)?

Jiřina

Dobrý den.
Ano, kombinací bezbolestné liposukce a lymfodrenáže dosáhnete nejlepších výsledků. (náš rekord je 13cm v pase během dvou návštěv)

Liposukce podbradku trvá přibližně 15 minut

Hezký den

Martina

Ještě jednou dobrý den, pokud bych chtěla depilovat horní ret, ale mám jen malinko nad koutkama, stačil by mi jeden voucher např. na 2 ošetření? Současně bych šla na depilaci podpaží, takže by se to vzalo současně.. Děkuji za odpověď.

Jiřina

Dobrý den.
Cena za ošetření horního rtu je 1 voucher, ale jestli máte chloupků pouze pár, mohou stačit 3 návštěvy.

Pokud přijdete i na podpaží určitě se domluvíme k vaším spokojenosti.

Martina

Dobrý den, můj dotaz je obdobný jako už se ptala Barbora..chtěla bych odstranit chloupky na tříslech, které zasahují až na stehna cca 5 cm a na vnitřních tříslech. Jaká plocha je tedy za 1 voucher abych si dokázala lépe spočítat, kolik voucherů budu potřebovat? 6 voucherů se mi zdá docela dost.. Děkuji.

Jiřina

Dobrý den.
Nejlepší by bylo přijít na konzultaci.
Jedno ošetření třísel je za 3 vouchery a pokud by bylo potřeba nějaký záblesk navíc (kousky stehen), tak se domluvíme na místě při zachování stejně výhodných cen.

Hezký den

Alena

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li při kavitaci vadí malý šroubek v nártu. Četla jsem, že lidem s kovovými implantaty se kavitace nedoporučuje.

Jiřina

Dobrý den.
Problémy mohou způsobit rozsáhlé kovové implantáty.
S jedním malým, nejspíše titanovým šroubkem v nártu není problém.

Hezký den

Milan

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolik voucherů celkem bych potřebovala na epilaci horního rtu? Kolik ošetření je celkem? A hrozí např. tvorba mateřského znaménka či něčeho podobného po ošetření? Děkuji za odpověď.

Jiřina

Dobrý den.
Jedno ošetření horního rtu = jeden voucher
Doporučené jsou 4 návštěvy.
Tvorba mateřského znaménka nehrozí, pouze je nutné ošetřené místo chránit před sluncem, například opalovacím krémem s vysokým UV faktorem.

Vladimír

Hezký večer, chtěl jsem se zeptat na depilaci zad u můžů. Mám tmavé chloupky, ale nijak husté. Kolik návštěv doporučujete, aby byl výsledek trvalý. Děkuji moc za odpověd

Jiřina

Dobrý den.
Všeobecně se doporučují 4 návštěvy, ale mohou stačit i 3.
Pokud budete mít o nějaký voucher méně, určitě s tím něco vymyslíme.
Hezký den

Martin

Preji hezky vecer, vim ze pisu uz hodne pozde, ale snad se jeste dnes dockam odpovedi. Mel bych zajem o Vase sluzby no moje otazka je trochu nestandardni a to je, jestli do Vaseho studia muze i muz s timto problemem: Muj problem spociva v tom, ze se nemuzu nikdy dokonale oholit nad hornim rtem, protoze alespon podle googlovani na internetu mam zarostle chloupky pod kuzi a porad to vypada, jako kdybych se neoholil poradne i kdyz jsem se prave oholil. Nevim jestli vite, jak to myslim, ale chtel bych se toho zbavit a chtel bych se tedy zeptat, jestli by to u Vas bylo mozne takovy problem odstranit a kolik kuponu bych si na to mel koupit. Dekuji moc za odpoved. S pozdravem Martin.

Jiřina

Dobrý den.
Nejste první muž s podobným problémem.
Bohužel v tomto případě nejsou výsledky uspokojivé.

Katka

Dobrý večer, pokud chci liposukci podbradku, kolikrát se musí proces opakovat než je výsledek? Děkuji

Jiřina

Dobrý den.
Alespoň 4× po týdnu.

Barbora

Dobrý den chtěla bych s ezeptat kolik potřebuji voucheru pokud bych si chtěla nechat odstranit chloupky na tříslech a k tomu na vnitřních tříslech.Mám tmavé chloupky až skoro černé.A zaleží na ploše obrostlé chloupky?Předem děkuji…

Jiřina

Dobrý den.
Záleží na ošetřované ploše.
počítejte maximálně 6 voucherů na jednu aplikaci.

Markéta

Dobrý den, z jakého důvodu se nedoporučuje IPL depilace, pokud mám epilepsii? Mám zájem o odstranění chloupků v oblasti třísel. Záchvaty netrpím. Spouštěčem záchvatů je u mne bolest, ale pokud IPL není bolestivé, pak by nemusel být problém. děkuji za odpověď.

Jiřina

Dobrý den.
Při aplikaci IPL dochází k světelným zábleskům a občas to zabolí.
Pravděpodobně by bylo lepší se poradit se svým ošetřujícím lékařem.

Andrea

Dobrý den,
mám dotaz ohledně liposukce. K jak velkému zahřátí kůže, pokoží dochází při použití Vašeho přístroje? A není potřeba žádné anestezie, ani lokální? Jaký je režim po jedné aplikaci? Na Vašich stránkách uvádíte minimálně 4 aplikace po sobě, aby byl účinek takový jaký má být, v jakém časovém období by byly ty 4 ošetření?
Omlouvám se za tolik otázek a děkuji Vám za odpověď.

Jiřina

Dobrý den.
Při ošetření dochází k povrchovému zahřátí pokožky na 40 stupňů.
Zákrok je opravdu bezbolestný a anestezie není potřeba.
Příjem tekutin po aplikaci je nutné zvýšit na cca 3l denně.
Aplikace by se měla opakovat po 10 dnech.

Příjemný večer

Jana Kučerová

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat na epilaci lýtek. Nad tabulkou uvádíte původní cenu 3 800 Kč a 4 vouchery na ošetření, v tabulce cenu 1 500 Kč a 3 vouchery na ošetření. Zajímalo by mě, kolik voucherů si mám zakoupit na 1 aplikaci na obě lýtka. Děkuji za odpověď

Jiřina

Dobrý den
V tabulce i nad je uvedena cena za epilaci lýtek 3.800,– a 4 vouchery.
Cena 1.500,– je za bezbolestnou liposukci lýtek.

Villy

Dobrý den,
jaké nemoci se vylučují s bezbolestnou liposukcí? Chci si nechat ošetřit podbradek a mám roztroušenou sklerózu. Je to kontraindikace?
Děkuji za odpověď.

Jiřina

Dobrý dne.
Raději se poraďte se svým lékařem.
Neznám vaši přesnou diagnózu.

Hezký den

Jessica

Dobry den,
chtela bych jit na lymfodrenaz.Kdyz si tedy koupim jeden voucher za 240Kc, tak muzu jit 2× na lymfodrenaz?
Dekuji !

Jiřina

Ano, chápete to správně, dvoje lymfodrenáže jsou za jeden voucher vaše. :) Je dobré na úbytek celulitidy a zeštíhlení opakovat proceduru alespoň 6× nebo 10×, s pauzou min. jednoho dne.
Díky za dotaz.

Helena

Dobrý den, ceny odstranění chloupků uvedené v tabulce platí jen na jedno ošetření a musím tedy cenu ještě násobit počtem potřebných ošetření (např.5) nebo je cena konečná?

Jiřina

Přesně tak, cena je za jedno ošetření.
Mějte se hezky.

Tereza

Dobrý den, stačí jeden vouchr na jedno ošetření malého spodního břicha?
 díky:)

Jiřina

Dobrý den, na malé spodní břicho potřebujete 3 vouchery na jedno ošetření.
Hezký den

šárka

Dobrý den,
díky za odpověď, jen jsem nenapsala, že jsem měla na mysli odstranění chloupků. A ještě jedna otázka k tomu, musím se před zákrorkem nutně holit? Mám chloupky na tvářích delší, ale spíše světlé, ale nemám odvahu je oholit.

Jiřina

Před zákrokem jsou ideální chloupky v délce 2 mm, tedy 2 dny neholit, ale světlé chloupky jdou špatně, pak nesmíte 5 týdnů na slunce nebo mazat faktorem 50.

šárka

Dobrý den, zajímá mne počet voucherů na ošetření tváří, brady, případně i krku. předem díky

Jiřina

Dobrý den, na obličej potřebujete 4 vouchery, omlazení obličeje přístrojem Exilis je potřeba opakovat po týdnu a jít 4 – 6×, pak máte super výsledky na půl roku až rok, dle vaší životosprávy.
Mějte se krásně

Veronika

A tři ošetření postačí nebo máte zkušenost, že je potřeba jít častěji?

Jiřina

Záleží na barvě chloupku, čím tmavší tím lepší, máme zkušenosti, že někomu stačí 3 návštěvy někomu 6.

Jiřina

Dobrý den, chápete to správně, pokud chcete pouze podpaží stačí vám na každé ošetření 2 vouchery.
Hezký den

Veronika

Chápu správně, že pokud bych chtěla trvalou epilaci podpaží, tak si musím zakoupit celkem 6 voucerů na tři ošetření a již nemusím nic doplácet?? Děkuji za odpověď

Jana

Dobrý den,
je možné ošetření podbradku i v případě zubního implantátu (titan) v horní čelisti? A pokud ano, kolik opakování procedury doporučujete, aby byla „dvojitá brada“ pryč?

Jiřina

Dobrý den, ve vašem případě by neměl být problém s ošetřením brady, čekala jsem i na názor výrobce přístrojem Exilis.
Krásný den

Zdenka

Dobry den,
chtela bych se zeptat na 2 procedury: Na bezbolestnou liposukci- jestli se jedna o kavitaci ci radiofrekvenci a pokud mi nejde ani tak o ubytek vahy, ale pouze o vyhlazeni celulitidy na zadecku, kolik osetreni je treba podstoupit (pripadne kolik voucheru zakoupit) a v jakem casovem intervalu je treba jednotliva osetreni podstoupit.

Druhy muj dotaz se tyka depilace, konkretne podpazi. Chloupky mam temer cerne, takze by nemel byt problem, ale zajimal by me opet pocet osetreni a casove rozmezi mezi jednotlivymi osetrenimi, taktez asi by se mezi osetrenimi nemelo holit?

Jiřina

Dobrý den.
Bezbolestnou liposukci provádíme přístrojem EXILIS, který kombinuje obě technologie :o)
Ošetření by měla být 4 vždy po deseti dnech.
Více informací najdete na našich stránkách http://www.relaxandbeauty.cz/EXILIS-bezbolestna-liposukce-pro-redukci-tukove-tkane_11.html

Tmavé chloupky jdou odstranit většinou lépe. Doporučuji 3 – 4 ošetření po pěti týdnech.
Mezi ošetřeními se normálně holíte, pouze dva dny před ošetřením se holit nesmí.

Hezký den

Zdenka

takze pokud pocitam dobre, tak by mi mely stacit 2 vouchery na jedno osetreni debilace podpazi, tzn na 3 osetreni celkem 6 voucheru?

Barbora

Dobrý den,
mohu si koupit voucher tedy jen na tu liposukci?
Děkuji :)

Jiřina

Dobrý den.
Zakoupené vouchery můžete samozřejmě využít na všechny procedury uvedené v tabulce. tj bezbolestá liposukce nebo trvalá epilace nebo lymfodrenáže.
Hezký den

Míša

V předchozí slevové akci jsem si koupila 8 voucherů, nevěděla jsem, že v době kojení se trvalá depilace nemá aplikovat. Prodám vouchery za 1890,–. Podmínky jsou stejné. Máte-li zájem napište na michaela202@hotmail.com

Jiřina

POZOR Pokud se jedná o vouchery, tak určitě nejsou do našeho salonu, protože je nabízíme poprvé!!!

Papouch

Dobrý den, koupím-li si 5 voucherů, můžu je všechny použít pro trvalou depilaci třísel? Jsem tmavovláska bude stačit 5× ošetření?

Jiřina

Dobrý den,
všechny zakoupené vouchery můžete využít na trvalou depilaci. Cena za třísla je 3 vouchery za jednu aplikaci a 5 ošetření by mělo v pohodě stačit. (někdy stačí i 3)
Hezký den

Hanka

Dobrý den,kolikpak voucherů je potřeba na liposukci kolen? Děkuji.

Jiřina

Dobrý den.
V tabulce je sice nemáme, ale za 3 vouchery máte 2 ošetření.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru