Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

100 fotografií rozměru 9×13 cm nebo 10×15 cm

4,1 / 5 Foto Jursa Brno  (mapa) 511 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
lenka

objednala jsem si dva poukazy a zyvaji dve hodiny do konce a chtelajsem sijeste dva prikoupit a nejde to.pry skoncila platnost.

Kamil Jursa

Dobrý den,
akce na slevomatu byla časově omezena, o půlnoci byl konec akce.

Iveta

Dobrý večer,
přičítá se nějaká další položka např. za zpracování fotografií? Je možné využít tisk fotografie i na plátno? A jaká je cena tisku na jaké rozměr? V případě, že odpovíte až zítra, je možné ještě koupit? Děkuji. Měla bych zájem asi o dva vouchery.

Kamil Jursa

Dobrý den,
za jeden voucher vytiskneme 100 fotografií, provedeme úpravy jasu, kontrastu, barev, popř. odstraníme červené oči a posuneme výřez dle potřeby. V rámci této akce nelze voucher využít na jiné služby, tedy ani na tisk fotopláten.

Jana

Dobrý den, pokud budu chtít zaslat fotky poštou a budu mít více voucherů, platí se jedno poštovné, nebo je vždy na 100 fotografií 100,–Kč poštovného? Díky za odpověď.

Kamil Jursa

jedno poštovné za 100 Kč = 3 vouchery (300 fotografií).

Lenka

dobrý den, v případě že chci některou fotku vícekrát vytisknout, tak jak vám to mám potom označit? třeba k té fotce. Budu Vám to dodávat osobně na USB v brně. děkuji

Kamil Jursa

Dobrý den,
nejlepší bude udělat si na USB složky podle počtu kusů. Takže budete mít složku 1× a ty budeme tisknout jedenkrát, složka 2×, obsah se bude tisknout 2× atd. Celkový součet pak musí dát 100 výtisků.

Markéta

Dobrý den, jak píšete ořez jiného poměru stran, o kolik řádově se to ořezem zmenší u rozmru 10×15? děkuji

Kamil Jursa

Dobrý den,
když se bavíme o rozměru 10×15 cm, tak pokud fotíte zrcadlovkou (poměr stran 2:3), neořízne se nic. Pokud fotíte kompaktem, kde je poměr stran 4:3, tak se ořízne 1,2 cm výšky fotky pokud se na ni koukáte našířku.

Monika

Dobrý den, tato akce tedy platí pro celou ČR?

Kamil Jursa

Dobrý den,
ano akce je i pro mimobrněnské. Doručení Českou poštou – 100 Kč – platba předem na účet: 6801849001/5500, VS: číslo voucheru. Při objednávce a zaslání fotek přes www.uschovna.cz je nutné uvést, že chcete fotky zaslat poštou a sdělit přesnou adresu.

Veronika

Dobrý den, s kým se domluvit předem, pokud by jsem chtěla fotografie zaslat poštou? Děkuji za odpověď

Kamil Jursa

Dobrý den,
při objednávce je nutné uvést, že chcete fotky zaslat poštou a sdělit přesnou adresu. Doručení Českou poštou – 100 Kč – platba předem na účet: 6801849001/5500, VS: číslo voucheru.

Petr

Lucie: Platnost: 3 měsíce
Od dnes do 31. 10. 2012

Lucie Doleželová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, do kdy je potřeba voucher na fotografie uplatnit. Na dovolenou se chystáme až na konci září, tak jestli by bylo možné vocher zakoupit teď, ale uplatnit na začátku října. Děkuji.

Kamil Jursa

Dobrý den,
voucher platí do 31.10.2012, takže během října Vám fotky rádi vytiskneme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru