Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurzy angličtiny pro začátečníky i pokročilé

ASTERIA - vzdělávací centrum Olomouc  (mapa) 40 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Anna

Dobrý den, ty přípravy ke Cambridgeským zkouškám jsou pouze pro pokročilé ?
 Děkuji

Jana Černá

Dobrý den, zkouška FCE, pro kterou nabízíme kurz odpovídá úrovni B2, jedná se o vyšší střední pokročilost. Pokud byste měla zájem o přípravu na Cambridgeskou zkoušku nižší úrovně (KET, PET), je to také možné. Když se mi ozvete na mail, nebo telefonicky, můžu Vám poradit konkrétněji.

Anna Melounek Štegrová

Dobrý den, ty přípravy ke Cambridgeským zkouškám jsou pouze pro pokročilé ?
 Děkuji

Kateřina Mindlová

Dobrý den, kurzy English for breakfast budou probíhat také podle učebnice nebo se budou využívat jiné studijní materiály?
 Děkuji

Jana Černá

Dobrý den, učebnice není třeba pořizovat, konkrétní náměty na konverzaci budou záviset na aktuálním složení skupinky. Témata k rozhovorům budou mít možnost účastníci ovlivňovat.

Martina

Dobrý den, v popisu je uvedeno, že po dohodě lze využít i na jiný jakzyk. Bylo by možné voucher využít na ruský jazyk – začátečník?
Děkuji.

Jana Černá

Dobrý den, Martino, možné to je. Než si voucher zakoupíte, kontaktujte mě prosím mailem nebo telefonicky, abychom se domluvily na podrobnostech.

Adéla Nováková

Dobrý den, mám podobný dotaz, ale ze zkušeností vím, než aby se člověk „nudil“, tak je lepší se zařadit do náročnější skupiny, ale i přesto, dalo by se poté ještě přestoupit, třeba po první hodině?
A ještě jsem se chtěla zeptat, jaké budou náklady na učebnice u středně pokročilých a mírně pokročilých případně, jaké učebnice žádáte k výuce.
Děkuji a přeji pěkný den!

Jana Černá

Dobrý den, neměl by být problém abyste po první hodině případně přestoupila, nicméně máte pravdu, že je přísnosnější být ve skupině, která je náročnější. Záleží také na tom, jak se Vy osobně cítíte.
Výuka bude probíhat dle učebnice New English File, ceny pro úroveň Elementary, Pre-Intermediate a Intermediate jsou shodné. Můžete si je zakoupit u nás nebo u našeho smluvního dodavatele v Olomouci se slevou 15%. Ceny po slevě: Student´s Book 438,– Kč a Work Book 265,– Kč.

Veronika

Dobrý den, nejsem si jistá, zda je moje úroveň mírně pokročilá nebo středně pokročilá – bylo by možné udělat si u vás nějaký rozřazovací test, případně při nevhodně zvolené úrovni během kurzu přestoupit? Děkuji za odpověď.

Jana Černá

Dobrý den, pro Váš lepší pocit si můžete rozřazovací test přijít napsat. Můžu Vám také pomoci s odhadnutím Vaší aktuální úrovně jazyka po telefonu. Možnost přestoupit do kurzu úrovně, která by Vám lépe vyhovovala zde také je.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru