Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Laserová operace očí vysoce šetrnou metodou FEMTO-Lasik

4,8 / 5 SOMICH Karlovy Vary  (mapa) 22 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Barbora Musilová

Také bych panu MUDr. Studenému poděkovala za profesionální přístup, stejně jako celému kolektivu. Loňský rok jsem tuto laserovou operaci podstoupila a jsem maximálně spokojená. Zákrok je naprosto bezbolestný, velmi krátký. Jen doporučuji objednat si odpolední či večerní termín. Oči jsou pak velmi citlivé na veškeré světlo. Ale druhý den už o ničem nevíte a můžete klidně do práce:), ale už bez brýlí!

Tým zaměstnanců Oční kliniky SOMICH

Děkujeme paní Tancošové a paní Musilové za jejich komentáře. Jsme velmi rádi, že jsou spokojeny jak s výsledkem zákroku, tak s naší prací. Přejeme hodně štěští ( a v případě potřeby jsme samozřejmě k dispozici).
S díky a s pozdravem

Soňa Tancošová

Nemám dotaz k operaci, tu jsem u pana MUDr. Studeného již podstoupila 12.února 2013. Ráda bych poděkovala zaměstnancům i jemu za výborně zvládnutou operaci. Ani sám neví, jak jsem šťastná, když ze šesti dioptrií vidím bez brýlí. Změnil se mi život. Děkuji.

Eva Podvalová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak časté jsou pooperační kontroly, popřípadě pokud se jedná pouze o první kontrolu den po operaci. Jsem z Hradce Králové a Karlovy Vary jsou přeci jenom dál. Je velký problém dojet na kontrolu do Prahy?

MUDr. Pavel Studený, Ph.D., vedoucí lékař, oční klinika SOMICH

Dobrý den, první kontrola je zhruba do týdne, následně asi za 14 dní a poslední za měsíc. Kontroly je možné provést v Praze
s podzravem

Veronika

Dobrý den, předem se omlouvám, ale mám ještě jednu poslední otázku. Záruka by tedy zanikla ve chvíli, když by Vaše klinika skončila?? Nebo by byl zákrok vykonán někde jinde?

M.Studená, Oční klinika SOMICH

Dobrý den, ještě jednou, naše klinika funguje od r. 2004, laserové zákroky provádíme od r. 2007, snažíme se pracovat kvalitně a poskytovat našim klientům co nejlepší péči a služby. Proto pevně věřím, že budeme pokračovat i nadále, určitě se nechystáme končit… Ale rozumím Vašim obavám v dnešní nejisté době… Čistě hypoteticky, pokud by zanikla naše klinika, nejspíš by zanikla i záruka, pokud by našim nástupcem nebyla jiná oční klinika…

Veronika

Rozumím tomu tedy správně, že pokud se zákrok provede a dejme tomu po 5 letech se opět zrak zhorší, bude zákrok znovu zdarma proveden? Děkuji

M.Studená, Oční klinika SOMICH

Dobrý den, ano, jedná -li se o případné další laserové dioptrické dokorekce související s vadou, která byla laserem původně odstraňována, je na naší klinice tato záruka zahrnuta v ceně.
S pozdravem

Veronika

Dobrý den pane doktore,

mám dotaz ohledně pojmu doživotní záruka? Co přesně to znamená? Děkuji

Šípová,Somich

Dobrý den, doživotní záruka se vztahuje na případné další laserové dioptrické dokorekce. Záruka se samozřejmě nevztahuje na případné další onemocnění oka, které se vyskytnou někdy v budoucnu a s laserovým zákrokem nesouvisí ( úraz oka, šedý nebo zelený zákal, presbyopie, záněty…)

Marcela

Dobrý den.Chci se zeptat jestli musím na kontrolu k vám,nebo mohu ke svému očnímu (jsem z daleka).Děkuji.

MUDr. Pavel Studený, Ph.D., vedoucí lékař SOMICH

Dobrý den,
samozřejmě jsme rádi, pokud pacienta můžeme po zákroku zkontrolovat. Kromě našich pracovišť (Karlovy Vary, Sokolov, Planá, Tachov, Kraslice) je možné kontrolu provést také v Praze. Pokud se na kontrolu k nám nemůžete dostavit, je samozřejmě vhodné jít na kontrolu ke svému očnímu lékaři.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru