Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Revoluční pomůcka – hodinky proti chrápání

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Věra

Dobrý den,právě jsem si na svém e-mailu přečetla,že osobní odběr v Hradci není možný,což mě velmi mrzí,jelikož poštovné a balné 150kč je neúměrně drahé.V Hradci jsem si mohla hodinky vyzvednout osobně oproti vouchru.Z mého hlediska si myslím,že by to nemusel být problém,nyní mně mrzí,že jsem si je objednávala.Osobní odběr v Praze je tedy možný a jakým způsobem?Děkuji za odpověď.Věra

Leona Novotna

Dobrý den, je možný odběr také ve skladě Pardubice?
Jedná se mi o 2 kousky a do Pardubic jezdím 2× měsíčně.
Na čase se můžeme dohodnout. Děkuji.

Michaela

Dobrý den, osobní odběr je možný pouze v Praze. Po předchozí domluvě. Děkujeme za pochopení.

Vláďa

Dobrý den,
pokud 80% lidí trpí chrápáním, znamená to, že v nemalé části rodin chrápou oba. Jde tedy o to, kdu vyhraje a usne dříve. Přesně jak u nás doma. Jak přístroj pozná, že zrovna chrápu já a né spoluležící. Nerad bych, zrovna když nechrápu já, dostával elektrošoky za druhé.
 Děkuji

Michaela

Dobrý den, přístroj to dokáže rozpoznat. Nastavení senzorů je velmi citlivé.

Biker70

Dobrý den. Také by mě zajímalo jestli nebude přístroj reagovat na jiné zvuky. Bydlím totiž u letiště Ruzyně a při otevřeném okně dělají letadla docela slušný rámus i vibrace. Na ty jsme si,ale zvykli,ale chrápání nás ruší. Děkuji Biker70

Michaela

Dobrý den, okolních zvuků se nemusíte obávat.

Michal

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat zda je u tohoto přístroje nějaká kontraindikace s vysokým příp. i nízkým tlakem?
Děkuji za odpověď

Michaela

Dobrý den, taková kontraindikace nám není známa. Přístroj nedoporučujeme používat osobám se srdečními chorobami.

Věra

Právě nyní jsem si přečetla,že hodinky rozesíláte z Hradce Králové,jsem ve Velichovkách v lázních,tak mohla bych si osobně hodinky vyzvednout v HRadci??V případě že ano,sdělte mi prosím adresu a čas k vyzvednutí.Dě­kuji Věra

Michaela

Dobrý den, osobní odběr v Hradci bohužel možný nebude. Využíváme externí sklad, který nám to neumožňuje. Děkujeme za pochopení.

Jarka

Dobrý den, píšete, že hodinky pomocí senzorů monitorují zvukové vibrace. To znamená, že poznají zvuk chrápání? Jde mi o to, abych nedostávala impulzy, když zrovna bude chrápat přítel a ne já:), případně při spánku v jiném než absolutně tichém prostředí. Děkuji.

Michaela

Děkujeme za dotaz. Ano, hodinky rozpoznají zvuk chrápání.

Věra

Dobrý den, manžel má zavedené dva stenty pro zúžené tepny u srdce.Jsou také hodinky vhoné u tété indikace? Děkuji za odpověď.

Michaela

Dobrý den. V případě srdečních chorob přístroj nedoporučujeme používat.

Věra

dobrý den,je možné koupit hodinky za cenu 799kč přímo na Černém Mostě bez vyřizování voucheru?V současné době nemám možnost vyřizování(jsem v lázních),ka­marádka bydlí v Praze,tak by mi je zašla koupit. dík za odpověď

Michaela

Dobrý den, na Černém Mostě prodejnu nemáme. Využíváme externí sklad. Nicméně platnost voucheru je jeden měsíc, není problém se dohodnout na pozdějším odběru Vaší objednávky.

Zdeňka

Při zadávání objednávky u způsobu dopravy je zde osobní vyzvednutí – Pardubice. Já bych si ale chtěla zboží vyzvednout na Vaší prodejně na Černém Mostě. Takže mám postupovat jak?

Michaela

Dobrý den, na Černém Mostě nemáme prodejnu. Jsme přímí dovozci do Čr, zboží skladujeme v externím skladu. V případě zájmu o osobní odběr v Praze nás kontaktujte prosím emailem a dohodneme se individuálně.

Zukalová

Je možné si hodinky vyzvednout přímo na Černém Mostě? Bydlím kousek odsud a nechce se mi platit poštovné 150 Kč.

Michaela

Dobrý den, zboží není skladováno v Praze. V případě zájmu o osobní odběr v Praze nám napište email a dohodneme se individuálně.

Eva

Dobrý den,je vhodné a pomáhají i když mám dignostikovanou nemoc spánková apnoe-zástavy dechu?Děkuji za odpověď

Michaela

Dobrý den, ani po poradě s výrobcem Vám bohužel nejsem schopna na Vaši otázku odpověď. Doporučuji konzultaci s Vašim lékařem.

Zdeňka

Dobrý den. Píšete tu, že osobní odběr v Praze je možný na základě předchozí domluvy. Měla bych také zájem o osobní odběr. Na stránkách http://www.relcare.cz tato možnost v dodacích podmínkách je, nicméně částka 150 Kč za dopravné i v případě osobního převzetí zůstává…?!

Michaela

Dobrý den, osobní předání je samozřejmě zdarma. Běžně tuto možnost nenabízíme, ale rozhodli jsme se, že vyjdeme zákazníkům Slevomatu vstříc. Omluvte prosím chybu systému, není na to nastavený.

Jaro

Dobrý den, pomohou i nejen na chrápání ale i při spánku hlasité dýchání, přítel trpí obojím. Děkuji

Michaela

Přistroj funguje tak, že pomocí impulsů nervové soustavě uvolňuje krční svalstvo. Měl by tedy pomoci i hlasitému dýchání, pokud je způsobeno staženým krčním svalstvem.

TT

Jeste by mne zajimalo, jake baterie pristroj pouziva a jak dlouho v nem vydrzi – pripadne jestli je mozne pouzit dobijeci clanky. Dekuji.

Michaela

Dobrý den, přístroj používá jednu baterii typu AAA. Běžně k sehnání.

TT

Jde zarizeni pouzit, kdyz mam v mladi operovanou srdecni vadu?

Michaela

Dobrý den, je mi líto, ale osobám s kardiostimu­látorem a srdečními chorobami používání přístroje nedoporučujeme.

Lucie

Dobrý den, jaké jsou vedlejší NEŽÁDOUCÍ účinky?

Michaela

Žádné nežádoucí vedlejší účinky nám nejsou známy. Děkujeme za dotaz.

Daniela

Dobrý den,zajímalo by mě,zda tyto hodinky se musí nosit celý den,nebo je stačí vzít na ruku jen čistě na spánek.Ještě jeden dotaz-zda budete tuto akci opakovat před vánoci..byl by to skvělý dárek!!Děkuji za odpovědi.

Michaela

Dobrý den, dostačující je aplikace po dobu spánku. Jedná se o propagační akci, výrobek je novinkou na trhu, nepředpokládáme opakování akce. Vhodný vánoční dárek to zajisté je.

František

Je to super, škoda, že tato akce neběžela dříve, kupoval jsem za cenu cca 1600 Kč. Manželka už nemusí spát v obýváku :)

Klára Babínková

dobrý den, znám opravdu zvláštní případ. Každý den mám problémy s usínáním, protože soused neustále chrápe, bydlí o dvě patra nade mnou. Myslíte, že by mu ty hodinky pomohly, děkuji za odpověď

Michaela

Dobrý den, podle zkušeností mnoha zákazníků hodinky fungují velmi dobře. Problém s Vaším sousedem zajisté vyřeší.

Zdeněk Vodička

Dobrý den,
tento výrobek mě koupila přítelkyně, protože jsem strašně chrápal. Zkoušel jsem už snad všechno. Nic nefungovalo podle mých představ. Až tyhle zázračné hodinky:) Fakt jsem spokojeny. Koupil jsem si ještě jedny, ať je mám i na cesty. 


Doporučuji všem co se chtějí v klidu a celou noc vyspat. 



Petra Antonovičová

Dobrý den, je možný osobní odběr v Praze?

Michaela

Dobrý den, zboží rozesíláme z Hradce Králové. Osobní odběr v Praze by byl možný, ale po předchozí domluvě. Kontaktujte nás prosím na emailu info@relcare.cz.

Michaela Nátěstová

Dobrý den, výrobek lze samozřejmě do 14ti dnů vrátit.

Pavel Černý

Dobrý den, v případě nefunkčnosti, lze výrobek vrátit do 14ti dnů nebo budu muset výrobek reklamovat klasickou cestou? Já jen aby že bych celkem nerad, aby mi někdo z Vaší firmy, neklečel u postele a nekontroloval jestli nechrápu :D.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru