Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Odborná diagnostika chodidel pro pevné zdraví

4,2 / 5 Cordeus Praha - Vokovice  (mapa) 74 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Pavlína

Dobrý večer, chtěla jsme se zeptat zda na Vaše ortopedické vložky přispívají zdravotní pojišťovny. Chtěla bych přijít se synem/nyní 12.letý/, který cca od dvou let má speciální ortopedické vložky hrazené pojišťovnou, ale i přesto bych chtěla vyzkoušet Vaše „možnosti“. Děkuji za odpověď.

Kovačovič

Dobrý deň Pavlína,
zhotovenie našich vložiek si klient hradí v plnej výške sám.Zdravotná poisťovňa je bez účasti.
Zdravím vás a teším sa na vás :-)
 Peter

Iveta

Dobrý den,
kolik stojí případná výroba vložky? Pokud se nejedná o jednotnou cenu,tak alespoň jaké je rozhraní, kde se cena pohybuje. Děkuji

Kovačovič

Dobrý deň Iveta,
cena vložiek sa pohybuje od 1590 do 2340kč v závislosti od druhu materiálu z ktorého sú vyrobené.
Želám pekný deň.
 Peter

Marie

Dobrý den, zajímalo by mě, jak dlouho je třeba na té snímací plošině stát (je toto vyšetření vhodné i pro dítě 2,5 roku?) Dítě nemá žádné potíže, alespoň o nich nevíme, ale bylo by možné se touto diagnostikou o nich dozvědět? Děkuji.

Kovačovič

Dobrý deň Marie,
zhotovenie snímku trvá okamih (podobne ako pri fotografovaní)­.Doležité je stáť bez pohnutia rovnomerne,celými ploskami na podložke.
Táto diagnostika je veľmi presná a pokiaľ by u dieťaťa začínal neprirodzený vývoj,týmto vyšetrením by sa na to prišlo.Podmienkou pre vyhotovenie vložiek je minimálna velkosť nožičiek 25.S pozdravom Pe­ter

Ivča

Dobrý den,
dostanu po vyšetření nějakou písemnou zprávu i s obrázkem pro další využití nebo to jen slouží jako podklad pro vyrobení ortopedických vložek v uvedeném centru?

Kovačovič

Dobrý deň Ivčo,
snímok prioritne slúži ako podklad na výrobu vložiek,ale v prípade záujmu nie je problém snímok vytlačiť alebo ho poslať ako prílohu mailom.Zdravím a želám pekný deň.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru