Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Golfový trénink za skvělou cenu

4,7 / 5 CZ GOLF Praha - Libeň  (mapa) 206 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Darling

Dobrý den, chtěla bych voucher koupit jen přítelovi..mohla bych být na hřišti s ním a dívat se jak hraje? Nebo bych na hřiště bez voucheru ani nemohla? Děkuji

CZ Golf

Vstup na driving range je volný, můžete přijít a podpořit jeho snahu.

Matouš M.

Dobrý den, pár dotazů, popis mi přijde poněkud neúplný: 


  1. Na webu píšete, že otevíráte kurzy dle kapacity/zájmu. Zde na Slevomatu ovšem píšete, že rezervace není nutná, že se máme rovnou dostavit. Jak to tedy je, prosím? Pokud je rezervace nezbytná, mohu se spolehnout na to, že vypíšete dostatek termínů v říjnu?


  1. Kurz s trenérem je vypsán jako 2×60 minut. Mám to chápat tak, že mohu (musím?) přijít ve dvou různých dnech?


  1. Voucher na 1000 míčků… jak toto probíhá? Můžeme se o 1000 míčků podělit ve dvou? Rozumějte, chceme přijet dva najednou, vedle sebe zkoušet.


  1. U voucheru na 1000 míčků na driving range – předpokládám, že v ceně není zapůjčení výbavy? Co stojí vše nezbytné, abychom mohli tuto slevu využít?


Předem děkuji za odpověď.
CZ Golf

Dobrý den,
Golf na zkoušku – rezervace ve smyslu „přijít uplatnit voucher“ není nutná, ale je třeba se dostavit na recepci vybraného resortu, uplatnit voucher a vybrat si možný termín. Čím dříve přijdete, tím budete mít větší možnost volby. Pokud Vám dosud vypsané termíny nevyhovují, budete zařazen do seznamu čekatelů a následně vypíšeme další kurz. Kurzy bývají ve formátu 2×60min.
1000 míčků – karta nabitá 1000 míčky je přenosná, proto můžete přijít i ve 2 a podělit se. V ceně není zahrnuto zapůjčení výbavy. Půjčení 1 hole stojí 50 Kč

BeRRi

Zdravím,

jsem začátečník a rád bych se zeptal, zda vstup do areálu není vázán členstvím nebo zda k akci není nutno počítat s jinými poplatky.

CZ Golf

Dobrý den, vstup na všechny naše resorty není vázán členstvím. Neplatíte ani za vstup na driving range. Vše potřebné k tréninku je již zahrnuto v balíčku.

Štěpán

Dobrý den, v kolik hodin probíhá kurz s trenérem? Na stránkách jsem našel pouze dny.

CZ Golf

Dobrý den, kurzy jsou vypisovány v pozdně odpoledních hodinách. Pokud bude více zájemců, kteří si budou přát dřívější hodinu, není problém se přizpůsobit.
Těšíme se na Vás
CZ Golf

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru