Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

199 Kč za permanentku do solária v hodnotě 500 Kč nebo DVĚ kolagenové kúry! Příprava pokožky na letní sluníčko se slevou 60 %.

4,6 / 5 Solárium Hůrka Praha - Stodůlky  (mapa) 286 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lucka

Dobrý den, Vaše solárium navštěvuji cca 2 roky a jsem zde spokojená. Obsluha příjemná a ochotná pohlídat kočárek po dobu mého opalování. Já dávám pochvalu.

Anett

Do toho solária chodím s přestávkami již půl roku a jsem moc spokojená. Občas se slečny na recepci tváří jako kdyby je zákaznice obtěžovali, ale jinak si není na co stěžovat a děkuji za tuto fajn akci.

Solárium Hůrka

Dobrý den, na základě Vašich komentářů, za které Vám děkujeme jsme rozhodli o okamžitém zrušení kouření v naší provozovně.
Dnes jsme již nekuřácké solárium.
Děkujeme Vám

Ilona

Ve vašem studiu jsem byla jednou a bohužel jsem byla velmi nemile překvapena tím, že se tam kouří a že mi za tu chvíli načichlo oblečení, tudíž jsem si příště raději vybrala konkurenční solárium za rohem. Tato nabídka je sice výhodná, ale myslím, že to kouření Vám zbytečně odrazuje zákazníky. V Evropě se přestává kouřit v restauracích a v Čechách se kouří i v soláriu??? ško­da…

Hanka

Navštěvuji vaše solárium již několik let a s interiérem bych neměla v žádném případě problém.Ale v čem já vidím problém je,že v soláriu je povolené kouření. Tolik zákazníků jsem tam nikdy neviděla kouřit,jako personálu.Není to dobrá vizitka.Jak by se Vám to líbilo,kdyby jste přišli do obchodu a prodavačka tam kouřila.....Ale jinak jsem u Vás moc spokojená:-)

Olga

Já v collariu Hůrka byla a také nevím, o čem je řeč. Prostředí je příjemné a moderní a stroj mi v žádném případě zastaralý nepřipadal. Jen slečna se trochu tvářila, že ji obtěžuji, ale v pohodě ;-)

Tom

Dobrý den, vztahuje se to i na vaší akci kterou máte po-pá myslím že 8–10 sleva?

Solárium Hůrka

Dobrý den, tato permanentka platí po celou otevírací dobu . Slevy se ale přirozeně nesčítají.
Děkujeme

Pavla

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli máte i pro mě vhodný typ solária – jsem bílá, na sluníčku se spálím nebo vůbec neopálím, velmi světlé vlasy, obočí, bledě modré oči…a v solárku jsem nikdy nebyla, ale ráda bych ho zkusila, ale trošku se bojím, že skončím na uhel… myslíte si, že u vás najdu to pravé?

Solárium Hůrka

Dobrý den,pro Vás bychom doporučovali opalování na našem slabším soláriu,kde můžete zahájit opalování třeba jen 2 minutkami a postupně při každé další návštěvě minuty zvyšovat. Máme spoustu zákazníků,kteří se hůře opalují,takže i pro Vás se řešení najde. Přijďte a rádi Vám poradíme.

Katka J.

Dobry den, toto solarium navstevuji uz spoustu let a jsem velice spokojena. Prijemne prostredi,velmi ochotna a vstricna obsluha a jako bonus je posezeni u kavy s cigaretou :o)vouchery jsem si jiz koupila a tesim se na dalsi navstevu. Katka J.

Kata

Dobrý den, ráda k Vám chodím, akci již máte podruhé a já si znovu voucher koupím. Bohužel mi vadí že se v prostorách „recepce“ smí kouřit, což se natáhne i do kabinek a je to rozhodně velmi nepříjemné, navíc i za tu chvilku vám načichnou věci. Stalo se mi to několikrát odpoledne, proto raději chodím v ranních hodinách.

Solárium Hůrka

Dobrý den,kouření je stálé dilema,které zde řešíme,neboť mnoho zákazníků uvítalo možnost posezení u kávy a cigarety. Můžete se objednat a požádat o nekouření v době Vaší návštěvy. Toto zde praktikujeme a funguje to. Děkujeme.

Kata

Děkuji za odpověď, ale připadá mi to jako diskriminace, ať se raději objednávají kuřáci. Věřím, že ještě více než mnoho zákazníků by uvítalo úplně nekuřácké prostředí, je to trend. Při čekání u kadeřnice, v kosmetickém salónu či ve fitcentru se také nekouří, tedy alespoň v těch lepších ne. I restaurace a kavárny, které kouření úplně zakázaly, nepocítily úbytek zákazníků, spíš naopak.

Katka

Dobrý den solárko,nic si nedělejte z těchto komentářů, již 12 let navštěvuji Vaše studio a pamatuji si, že jste 3× studio rekonstruovali a 2× měnili stroje. Navštěvuji i fitko na Zličíně, které patří Olze Šípkové a má naprosto stejné stroje Megasun!!!
Já k Vám chodím ráda a i nadále zůstávám Vaší věrnou zákaznicí.
Hodně zdaru Katka

Lucie

Tak si zajdete třeba do BBC at vidite jak vypada profi solarium :-) ale abych jen nekritizovala za ty prachy ta nabídka neni nejhorší :-)

Solárium Hůrka

Dobrý den , samozřejmě se nechceme srovnávat s BBC , jde o daleko větší firmu s mnoha provozovnami a velkým kapitálem, ale dovolíme si ještě komentář ke strojům jako takovým : MEGA SUN 5600 má téměř ve všech studiích také BBC a třeba již zmiňované Fitness Olgy Šípkové , vertikální – MEGASUN SPACE 2000 nemají v BBC,protože nemají vertikální solária od MEGASUN, ale má ho opět např. Fitness O.Š. a třetí typ stroje je MEGASUN 4000, srovnatelný výkonem např. s Ergoline 500 v BBC .
Samozřejmě nemáme nejvyšší řady 6800 a 7900, ale přesto nepovažujeme stroje za špatné či zastaralé, navíc se v těchto řadách a modelech vyrábí pořád .
Mějte se , děkujeme

Denisa

Studio si bohužel nepletu :-(

Solárium Hůrka

Dobrý den, Váš názor na studio nás mrzí,ale rádi bychom podotkli,že stejnými stroji jsou vybavená všechna profesionální studia po celé Evropě. Děkujeme

Lucie

Studio je fakt nic moc :-( skoda

Denisa

Toto solárium jsem navštívila s kamarádkou a byly jsme velmi zklamané z prostředí a zastaralá solária nekomentuji, též foto na titulní stránce které neodpovídá reálu.Hezký den, Denisa

Dolárium Hůrka

Dobrý den,naše studio se nachází přímo u výstupu metra,domníváme se,že si nás pletete s naším konkurenčním studiem,fotografie odpovídají realitě a stroje KBL Megasun jsou současné modely na trhu,proto se o nich dá říct cokoliv,ale rozhodně ne,že jsou zastaralé!! Přijďte se přesvědčit. Děkujeme

Solárium Hůrka

Omlouváme se za překlep,mělo být napsáno Solárium Hůrka. Děkujeme

Tomáš

http://www.no­vinky.cz/doma­ci/232419-na-zhoubne-kozni-nadory-umiraji-v-cesku-zbytecne-stovky-lidi.html

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru