Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

499 Kč za VIP kartu nabitou na 1001 Kč na jídlo a pití dle vlastního výběru v restauraci Dahab! Oslava 10. výročí založení restaurace a orientální kuchyně se slevou 50 %.

4,3 / 5 Dahab Praha - Nové Město  (mapa) 823 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
A.

Dobrý den,

mohu voucher někomu věnovat jako dárek nebo na něm bude uvedeno mé jméno, tedy bych ho měla nejdřív vyměnit za kartu a až poté někomu věnovat?

 Děkuji

DAHAB

dobrý večer, zlatá edice karty Dahab je ideální, reprezentativní dárek a je beze jména, tudíž i volně přenosná

Hana

dobry den,
rada bych se zeptala, zda je mozne kartu pouzit i k placeni pri delivery dodavce?

DAHAB

dobrý večer, ano je to možné.

DAHAB

jen je potřeba uvést při objednávce číslo karty…

daniela

omyl :(

daniela

to se snad nikomu nemuze ani vyplatit :-)) mam za 230 kc 50min volne do vsech siti 50sms do vsech siti a k tomu internet.a volani za 2,5 :-D tohle bych tedy nebrala…pro me nevyhodne :-))))

V.V.

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda by bylo možné jídlo zabalit s sebou. Děkuji

DAHAB

dobrý večer, ano je to možné.

Vojta

Dobrý den poslal jsem email dle výše uvedených instrukci s čísly voucherů s prosbou o připravení karty nabité na dva vouchery na zítřek. Prosím o potvrzení emailem. Děkuji

DAHAB

dobrý večer, jakmile kartu aktivujeme, potvrdíme emailem a zašleme i číslo karty, bohužel náš pokladní systém umožňuje nahrát nové aktivace až po uzávěrce dnešního dne. Takže v noci pošleme potvrzovací email.

Vojta

Dobrý den, kde si mohu zkontrolovat kolik mi zbývá na kartě peněz?

DAHAB

při každém nákupu obdržíte účtenku s aktuálním stavem vašeho konta

Zuzana

Rozumím tomu dobře, když např. moje útrata bude 1000 Kč, tak zaplatím 500Kč?

DAHAB

dobrý večer, ano, rozumíte tomu velmi správně

Tomáš S

Dobrý den, sleva se vztahuje i na veškeré nápoje ?
či alespoň na čaje nealko a pivo ?

DAHAB

dobrý večer, jak je psáno, karta – respektive kredit je možné použít na všechny produkty restaurace Dahab

L.

V jídelním lístku máte uvedeno, že „servis není zahrnut v ceně“. Kolik tedy bude k cenám připočítáno?

DAHAB

Servis Fee není stanoven, záleží především na spokojenosti hosta.

Martin

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně popisu VIP karty na vašich webových stránkách kde píšete:
„Vkladem hotovosti je aktivován individuální zákaznický účet hosta. Při prvním vkladu v minimální výši 1000 Kč získává host bonus 10% a může okamžitě čerpat ze svého kreditu částku 1100 Kč. Ihned tedy dochází ke zhodnocení prostředků našich zákazníků.“
Mám tomu rozumět, že pokud nyní tu kartu nabijete za mě, tak už se uplatňuje 10% bonus a útrata tedy fakticky může být až za 1100Kč? Děkuji

DAHAB

VIP Gold Edition, kterou Vám právě mimořádně nabízíme je jina než klientská karta, která je uvedena na našem webu. Je to výroční karta. Investicí 499 Kč, získáváte 1001 Kč určených ke komnzumaci v restauraci Dahab. Po vyčerpání této částky karta pokračuje poskytováním slevy ve výši 10% z celkové ceny účtu.

Martin

Dobrý den,

mohu kartu využít i na zaplacení vodních dýmek ?

DAHAB

ano, na všechny produkty restaurace dahab

Tomáš

Dobrý den,
pokud dnes voucher zaplatím, stačíte mi připravit aktivovanou kartu tak, abych si ji mohl zítra vyzvednout?
Děkuji

DAHAB

jak je psáno výše, pošlete kód a vaše jméno na dahab@dahab.cz a zítra bude karta aktivní, připravena k vyzvednutí

David

kdyz si to koupim dvakrat, dostanu jednu kartu nebo dve karty?

DAHAB

Záleží jen na Vašem přání, buď na jednu kartu 2002 Kč nebo kartičky 2.

Peter

Omlouvám se všem uživatelům za další příspěvek, ale odkaz z mně neznámých důvodů odkazuje na jiné recenze, než která je zmíněna v mém příspěvku, tady situaci napravuji a ještě jednou se omlouvám: http://maps.google.com/maps/user?uid=216924713940507537340&hl=cs&gl=US&ved=0CGkQhQo&ei=Em_CTbzfF4qRsAaH7fmuBw&ptab=0

jana

Dobry den, pridavam se k dotazu, nebot by me take moc zajimala odpoved – z nasledujici recenze: http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?id=625, ktera je od ceskeho zakaznika, se mi zda, ze tento problem bude (resp. byl?) asi rozsirenejsi. Dekuji.

DAHAB

Koho zajímají relevantní názory na Dahab nechť si zalistuje na http://www.alakarte.cz/restaurace/dahab.
Je to profesionální portál pro milovníky kvalitní gastronomie, (mimo jiné jeho partnerem je i cuketka.cz).

jana

Jeste jednou dobry den, Alakarte je dle meho nazoru slevovy server zamereny na restaurace, ale to neni podstatne. Podstatne je, jestli je servis ve Vasi restauraci na urovni. Osobne verim, ze ano, a voucher si rada koupim, jen doufam, ze pak budu moci napsat jen pozitivni postrehy!

Roman

ahoj Jano, Dahab nyní mohu doporučit a také jejich degustační menu, mistr kuchař a zakladatel je třída a prostředí na jedničku, uvidíš :-)

Peter

Dobrý den, nerad rýpu. Voucher si rád zakoupím, akorát bych byl rád ujištěn, že došlo k odstranění situací podobných té, která je umístěna v recenzi Vaší restaurace: http://maps.google.com/maps/place?cid=4763571327557724803&q=&hl=cs&ved=0CGwQxgdIAA&sa=X&ei=GGzCTaCjOIqRsAaE6p2uBw. Vím, že některým hostům se nelze zavděčit a recenze je rok stará, přesto bych rád měl „jistotu“ přímo od Vás. ;) Děkuji a těším se na návštěvu.

Eva

Plánujeme s přáteli večeři a Vaše restaurace by byla ideální. Je možné, abych si koupila např. 2–3 vouchery a použila je na zaplacení útraty najednou?

DAHAB

Dobrý den, měli jsme přes obědy hodně práce, tak se k odpovědím dostávám až nyní: voucherů si můžete zakoupit libovolné množství (tedy investujete) a pak je na vás, zda na kartu „nabijete“ násobek nebo si aktivujete více karet.

DAHAB

Dobrý den, doporučuji aktivovat kartu předem, postačí telefonicky při rezervaci, nebo e-mailem, poslat číslo voucheru a my Vám kartu připravíme.

Jan

Voucher mam uplatnit (vymenit za kartu) pri vstupu, nebo staci pri placeni?
 Dekuji

Dahab

Dobrý den všem, Kartu můžete využívat bez jakýchkoli omezení, na kartě budete mít 1001 Kč, do vyčerpání částky Vám karta poskytuje de facto slevu 50%, Vy již máte předplaceno, platíte kartou, po vyčerpání kreditu poskytuje karta trvalou 10% slevu. Kartu je nutno předložit při požádání o zaplacení. Každá karta má své unikátní číslo.

Petr

Dobrý den
Chtěl bych se zeptat, zda mohu VIP kartu využít i k placení poledního menu? Děkuji za odpověď

Martina

Dobrý den. Mám dotaz ohledně cen (v nabídce máte napsány na určité dny vždy na vybraný sortiment do 17 hod příznivé ceny – platí tyto výhodné ceny i na VIP kartu?
Děkuji za odpověď

Ondřej

Mohu kartu použít na konzumaci po celou otevírací dobu restaurace?

Dahab

Katka/Ondřej: voucher je možné využít k aktivaci jedné VIP karty s 1001 Kč kreditem, kartu je pak možno využívat bez dalších omezení co se počtu osob týká, času návštěvy či výši celkové útraty. Po vyčerpání kreditu je nadále karta aktivní a poskytuje trvalou 10% slevu na konzumaci v Dahabu.

Katka

Dobrý dne, platí 1 voucher jen pro jednu osobu nebo se jím dá zaplatit např. večeře pro dva? Děkuji za odpověď

Ani

Dobry den, je restaurace nekuracka? Nebo aspon jedna z hal? Aby se nepodavala ani vodni dymka?

Dahab

Ani: Ano 1. patro restaurace je vyhrazeno nekuřákům bez vodních dýmek. Red Room, je oddělená část se silnou ventilací, kde se může kouřit aniž by to omezovalo další nekuřácké hosty.

Renata

Dobrý den, do 7.11.2011 musím proměnit voucher za kartu, nebo už celou sumu na kartě vyčerpat? Pokud platí první možnost, kolik času po získání karty mám na vyčerpání kreditu?

Dahab

Renata: Ano, do 7.11. proměňte svůj voucher za kartu a čerpat z ní můžete kredit bez dalšího omezení až do roku 2021 :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru