Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Profesionální čištění koberců nebo čalounění

3,8 / 5 NejUklid.cz Brno  (mapa) 164 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Gábina K.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat kolik je třeba voucherů na vyčištění jedné sedačky o rozměrech 2,3 × 2,3 m? Díkiy Gábina K.

nejuklid

Dobrý den,zakupte si pouze jeden voucher.

Martina Dočekalová

Dobrý den, potřebujeme vyčistit forbo flotex. Máte s tím zkušenosti? Pokud ano, kolik voucherů potřebuji na dvě místnosti celkem cca 28m2 + schody cca 14m2. Rosice u Brna

nejuklid

Dobrý den,flotex je defakto vinylová podlaha a strojové čištění není žádný problém.Za schody je příplatek.Počítejte tři vouchery.doprava do Rosic 100Kč

Barbora

Dobry den, chci se zeptat, zda mohu 1 voucher pouzit na dva koberce, pokud davaji dohromady plochu cca 35 m2. A jestli je nutne pred cistenim „vyklidit“ pokoj (postele, stul) nebo si toto firma zajistuje sama. Dekuji

nejuklid

Dobrý den,vystěhování nábytku jsme schopni zajistit. Nevím ale kolik by to stálo.Naše firma toto neprovádí.Můžete použít jeden voucher na dva koberce.

Slevomat.cz

Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaše dotazy. A zároveň Vás prosíme o trpělivost. Vaše dotazy budou zodpovězeny během večera přímo společností Nejuklid. Děkujeme.

Dana

Dobrý den,je byla by doprava do Podolí u Brna v ceně (tj. je to vnímáno jako „okrajová část“)? A vysává se i pod postelemi?

nejuklid

Dobrý den,záleží na rozsahu prací .Při koupi jednoho vouceru počítejte s dopravou 100Kč

Silvie K.

Dobrý den, lze takto čistit i koberce kusové malých rozměrů s vysokým chlupem volně ložené na dlažbě? Děkuji za odpověď.

nejuklid

Dobrý den,ano je to možné nejedná li se o přírodní materiál.Potom je nutné použít speciální metodu čištění která je ale dražší.

Julie Rašková Chvátalová

Dobrý den,
ráda bych se zeptala jestli mi stačí jeden poukaz na asi dvacet metrů čtverečních koberce ( jedná se o dva kusové koberce) a dvoumístnou sedačku a dva taburety popřípadě mi prosím poraďte kolik kupónů mám zakoupit. Děkuji s pozdravem Chvátalová

nejuklid

Dobrý den,měl by stačit jeden voucer .Popřípadě se domluvíme na místě na doplatku dle rozsahu prací .

Mariette Trňáková

Dobrý den, je firma pojištěná? Pokud ano, na jakou částku?

nejuklid

Dobrý den,ano jsme pojištění,do výše 80tisíc Kč

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru