Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

199 Kč za DVĚ nadupané jízdy na motokárách. Rozjeďte to v KartAréně na nejmodernější dráze v ČR! Navíc s vysokorychlostní slevou 50 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Luky

Dobrý den,
dnes jsem byl trať otestovat (abych věděl, jestli má smysl voucher kupovat) a můžu doporučit. Je to trošku techničtější trať, ale jsou tam i rychlé pasáže. Jen to chce příště, až třeba budu využívat voucher, trošku zabrat a překonat rekord trati. :)

Mám objednáno, už jen počkat, až proběhne převod peněz a dorazí voucher a pak si užít jízdu – pokud možno s přáteli, abychom poté mohli u baru porovnat výsledky (mimochodem obsluha byla sympatická). :)

KartArena

Dobrý den, vzkaz pro pana Michala: Minimální počet závodníků na trati není nijak limitován ale pro upřesnění můžete v klidu jezdit sám a užít si trať jen pro sebe a nebo pokud se domluvíte s přáteli tak maximální počet je 10 lidí.

KartArena

Dobrý den, vzkaz pro slečnu/paní Veroniku: Voucher zahrnuje dvě jízdy za cenu jedné tzn., že když přijdete dva na jeden poukaz máte každý jednu jízdu nebo si můžete zajezdit sama a to dvakrát za sebou.

Michal

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat na minimální počet závodníků na trati. Děkuji za odpověď

Veronika

chtěla jsem se Vás zeptat jestli těch 199 kč je braných jako pro dva lidi nebo jen pro jednoho?

KartArena

Dobrý den, vzkaz pro slečnu/paní Janu: Pokud se jedná o čas do 17.00 není potřeba se dopředu rezervovat. Pro Vaši jistotu je možné si zarezervovat Vaši jízdu na našich stránkách odkaz zde: http://www.motokart.cz/rezervace/

KartArena

Dobrý den, vzkaz pro přispěvatele pod pseudonymem „MalejAntik“: Celý objekt včetně motokárové dráhy je pojištěn u České pojišťovny. Havarijní pojistka se na jízdy nevztahuje, neboť se jedná o zábavu a ta je zahrnuta v celkovém souhrnu pojistných událostí objektu. Ještě jednou zopakuji odpověď co se týká mantinelů. Dráha není lemována betonem jak jste odpovídal ve Vašem příspěvku ale plastovými mantinely, které při střetu s mantinelem vrací jezdce zpět na dráhu. Tento systém používají především motokárové dráhy v zahraničí, neboť se jedná o mnohem bezpečnější ochranný prvek než jsou ojeté gumy. Jeden z největších provozovatelů motokárových drah na světě MICHAEL SCHUMACHER využívá rovněž plastové mantinely.

KartArena

Dobrý den, vzkaz pro slečnu/paní Johanu: Na poutích jsou autíčka na elektriku a v cenové relaci kolem 25 000 Kč a v mnohých případech v dosti žalostném stavu a jste rádi, že jedete navíc v prostoru cca 250 m2. Tím samozřejmě nechceme pomlouvat tyto pouťové atrakce ale každý z nás se již v podobném autíčku svezl a má na to svůj názor. Jedná se však o jiný druh zábavy, který jen těžko můžete porovnávat s klasickou motokárovou dráhou.
Naše motokáry jsou od francouzského výrobce SODIKART v cenové relaci od 125 000 Kč s benzínovým motorem. Z porovnání cen je zřejmé, že se jedná o vyšší úroveň včetně bezpečnosti výrobku. Motokáry jsou vybaveny systémem HEAD pohlcující velké množství nárazové energie, který poskytuje novou úroveň bezpečnosti a komfortu motokár. Veškeré motokáry mají Crash testy, viz. odkaz http://www.sodikart.com/en/group-security.html. Při dodržení všech pravidel, které Vám vysvětlí obsluha dráhy před Vaší jízdou se nemusíte obávat, že by jste během jízdy „vyletěla“ z motokáry. Dráha není lemována betonem jak v pozdějším příspěvku píše pan „malejAntik“ ale plastovými mantinely, které při střetu s mantinelem vrací jezdce zpět na dráhu. Tento systém používají především motokárové dráhy v zahraničí, neboť se jedná o mnohem bezpečnější ochranný prvek než jsou ojeté gumy.

Jana

Dobrý den, bude nutná rezervace? Máme v okolí plzně v tuto dobu dovolenou, tak bychom přišli pravděpodobně v pátek 1.7. nebo v pondělí 4.7. do 17 hodin. Je možné přijít na blind bez rezervace? Samozřejmě s rizikem, že bude plno :-)

Johana

je to podobné jako autíčka na poutích ?
a jak je to nebezpečné při nárazu- nevyletím do vzduchu ?

malejAntik

Měl jsem tu čest bohužel už i bourat, nastesti v male a neskodne rychlosti a nevyletel sem, ale zaleží na mnoha faktorech, pokud človek před nárazem bude mít instinktivně chut si jakoby stoupnout a pojede rychle tak nadskočí, ale neřek bych, že by mohl vyletět. Doporučuju brzdit, jinak tu káru taky muzete rosekat. V prvnim kole nejezdit na plny plyn, at si tu trat osahate a zahrejete gumy, je jedno ze vas nekdo predjede, vyhraje ten s nej casem a ne kdo prvni protne cil pred vyprsenim casoveho limitu.

Kdyz sme u toho, otazka ktera se netyka slevy… mate je nejak pojistene? Nejake havarijni pojisteni? precijen trať je obehnana betonem a ne pneumatikamy jako bývá většinou

KartArena

Dobrý den, vzkaz pro slečnu/paní Zuzanu: Před jízdou Vás obsluha proškolí a vysvětlí Vám jak se motokára ovládá, nejste první ani poslední kdo v motokáře ještě neseděl. V zásadě po ujetí prvního kola sama přijdete na to jaké jsou Vaše možnosti a sama přizpůsobíte rychlost Vaší motokáry. Ovladatelnost je velice jednoduchá a opravdu se nemusíte ničeho bát, zatím to zvládnul každý i když jel poprvé.

Zuzana

Je problem,kdyz jsem jeste nikdy nejazdila?

KartArena

Dobrý den, vzkaz pro pana Jardu: Děkujeme za Vaše hodnocení jsme rádi, že se Vám u nás líbilo. Vaše hodnocení přetlumočím obsluze.

Jarda

Byl jsem si trať ozkoušet včera (ještě bez voucheru), můžu všem doporučit, příjemné prostředí v restauraci i personál, velice příjemná obsluha u motokár, motokáry super a dráha též dobrá.

KartArena

Dobrý den, vzkaz pro slečnu/paní Štěpánku: Platnost voucheru je od 27. 6. 2011 do 20. 11. 2011

KartArena

Dobrý den,
vzkaz pro slečnu/paní Evu.
I takový obr se nám do motokáry vejde.

Ewicka

Děkuji, tak já mu to vyřídím, aby si s námi mohl jít také zazávodit konečně :-)

Ewička

Dobrý den,
dohadujeme se s kamarádem, jestli se do vaší motokáry vejde člověk vysoký 2,20m? Četli jsme, že máte nastevitelné pedály, ale i pro takové velké obry?
Děkuji za odpověď

stepanka

dobrý den,
dokdy musím využít voucher? máte to časové omezené?

Lumík

Platnost voucheru:
od 27. 6. 2011 do 20. 11. 2011

Vše je zde napsáno ! ! !

KartArena

Dobrý den, vzkaz pro slečnu/paní Martinu: V podstatě by to šlo zařídit, evidence voucherů probíhá on-line a ta bude spuštěna až v pondělí. Ale pokud se nedostane jiný den než v neděli rádi Vám vyhovíme. Jen Vás požádám aby jste voucher donesla v tištěné podobě abychom jej mohli v pondělí zaregistrovat. Hezký den

Martina

děkuji moc, v neděli kolem osmé nás tam máte

Martina

byla by možnost využít voucher již v neděli a ne až v pondělí? jdu příští týden na operaci a jít si zajezdit mám možnost jedině v neděli. prosím prosím, smutně koukám vyhovíte mi?

Luboš

Já jsem se chtěl jen zeptat co znamená „2×14minut nebo 2×10minut“ ??? :)))))…jen si dělam srandu :)))

KartArena

Dobrý den, odpověď pro pana Ivana: Délka jízd na 10 nebo 14 min. je určena časem kdy si přijdete zajezdit. Od 10.00 do 17.00 hod. je délka jízdy 14 min. a od 17.00 do 01.00 hod. je délka jízdy 10 min. Je to především z důvodu vytíženosti dráhy, kdy ve večerních hodinách je návštěvnost mnohomem vyšší, proto zvýhodňujeme časy od 10.00 do 17.00 hod.

Ivan

Můžu se zeptat, co znamená „2×14minut nebo 2×10minut“? Kdo nebo co určuje ten rozdílný čas jízd, resp. proč jsou jízdy různě dlouhé? Díky

gizmi

Chtelo by to cist poradne cely text :D A ne jen poukaz na motokary :D :D :D :D

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru