Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

220 Kč za 4× míchaný drink dle výběru, 2× espresso Piacetto, 2× Siboney 34 pro DVĚ osoby. Užijte si mysteriózní noc v baru Mystery s 57% slevou.

MYSTERY BAR České Budějovice  (mapa) 134 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Elyene

Dobrý den, chci se zeptat, zda je u Vás vyhraněn prostor pro nekuřáky, děkuji

Mystery bar

Dobrý den, prostor pro nekuřáky u nás bohužel oddělený nemáme. Ale máme venkovní zahrádku, kde si můžete vychutnat naše menu bez toho, že by Vám to kazilo zakouřené prostředí.

Adrii

Je nutné si předem dělat rezervaci? Nebo tam můžu přijít a voucher rovnou uplatnit?

Mystery bar

Dobrý den, rezervace je nutná.

Cimi

Voucher je možné využít jen večer nebo kdykoliv přes den, např.do zahrádky? Může na 1 voucher přijít víc než jen 2 osoby?

Mystery bar

Dobrý den Cimi, voucher je možné využít i přes den a samozřejmě i na zahrádce.Jen je nutné to nahlásit při reservaci. Uplatnit ho můžete i pro více osob najednou. Jenom se budete muset nějak podělit :-) :-)

E.

Ráda bych se zeptala na zkušenosti, lidí co tam byli. Co obsluha, prostředí atd.

J.

Všem velice doporučuji. Už jsem tam zažil s přáteli spoustu akcí a rádi se tam vždy vracíme. Obsluha je super, prostředí krásné a čisté. Takže vůbec neváhejte :-)

Míša

Na to, že je to (myslím) nonstop herna, tak to tam je útulné, čisté, hrací automaty jsou úplně oddělené od zbytku hospody, obsluha v poho, všude televize se sportem. Já byla spokojená, jen je to trošku z ruky od centra.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru