Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1080 Kč za pět počítačem řízených zeštíhlovacích terapií Bailine. Nový šokující způsob hubnutí s 60% slevou.

Studio Bailine Plzeň  (mapa) 98 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Bailine Plzeň

Dobrý večer Simono, ke každé klientce přistupujeme idividuelně, protože káždá máme jinou postavu a jiné tělesné míry. Proto je první konzultační hodina při které se poradíte s bailine terapeutkou jak se bude formovat Vaše postava.S bailine především uberete centimetry, protože tuková vrstva se nahradí svalovou hmotou. Kolik terapií budete potřebovat záleží na typu Vaší postavy. Během 10 terapií můžete ubrat až 30 cm celkem. Samozřejmně je to individuelní !!!!

Simona

Děkuji za odpověd. Právě že nevím kolik voucherů mám zakoupit, protože s tím nemám zkušenost :-) Je možné zakoupit 2vouchery a v případě, že bych chtěla ještě dalších 5návštěv další voucher dokoupit? Díky moc

Simona

Dobrý večer,

uvažuji o této metodě. Mohla byste mi prosím poradit, jaký je rozdíl mezi přístrojem bailine a contour up? Nejde mi ani tak o váhový úbytek (ale byla bych za něj ráda) jako spíše o zpevnění postavy a modelaci. Hlavně úbytek cm v problémových partiích jako je bříško a záda :-) Kolik by bylo ideální zakoupit voucherů? Kolik je průměr úbytek cm po 10návštěvách? Děkuji moc za odpovědi.

Bailine Plzeň

Při první konzultační hodině Vás zvážíme, změříme centimetrem Vaše tělesné míry a tukoměrem sílu tuku na určitých partiích těla. Počítač Vám z vaších naměřených hodnot vypočíta co je kde třeba zpevnit a kde odbourat tukové zásoby. Vybere Vám i vhodný program na hubnutí.

Bailine Plzeň

Dobrý večer Vendy, v jedné proceduře se můžeme zaměřit na několik partií. Jak na břicho, zadek, stehna i paže. Přístroj ma 16 elektrod, které se přikládají na partie které potřebujete zhubnout a zpevnit.

Vendy

Dekuji jeste bych se chtela zeptat co presne je (co obsahuje) vstupni konzultace. Nevim co presne si mam pod tim predstavit. Napr. zmereni tuku,vody a podobne?

Vendy

Dobry den, procedura se vztahuje na jednu problemovou partii, nebo je v jedne procedure libovolny pocet partii?

Bailine Plzeň

Lenko omlouvám se, 10 voucherů na osobu . Děkuji

Bailine Plzeň

Dobrý den Lenko, jedna osoba si může zakoupit až 5 voucherů ( tj. 25 terapií – které můžete bez problému vybrat během 6 měsíců ).

Lenka

Dobrý den, může si jedna osoba zakoupit dva vouchery a absolvovat deset návštěv?

Bailine Plzeň

Příznivkyně BAILINE, pro dnešek se s Vámy loučím. Děkuji za dotazy na které se snážím co nejlépe odpovědět. Zítra budu opět na příjmu. Příjemný večer všem přeje Jolana

Bailine Plzeň - Jolana

Dobrý večer Mijo, děkuji za doporučení klientkám, které ještě bailine nevyzkoušely, nebo mají pochybnosti. Máte pravdu je to návykové, jen ležíte a přístroj za vás cvičí. :)

Bailine Plzeň - Jolana

Dobrý večer Olivie, je mi líto, ale s implantátem na bailine nemůžete.

Bailine Plzeň - Jolana

Dobrý večer Petro, elektrody se přikládají na ty partie, které potřebujete zhubnout. Samozřejmě zhubnete v partiích na které se zaměříme, ale zroveň se Vám bude formovat celá postava.

Mija

Milé dámy,chcete zkusit něco,co opravdu funguje a ubere Vám centimetry? Bailine můžu jen doporučit. Ale pozor! Je to téměř až návykové.

Olivia

Dobrý den, mám v bederní páteři titanový implantát mohu postoupit hubnutí s tímto přístrojem ?

Petra

Pomůže přístroj s řešením tukových polštářku třeba jen v oblasti steheh a hýždí ( když to v ostatních partiích není potřeba)..mám problém pouze s touto „lokalitou“..děkuji za odpověď

Bailine Plzeň - Jolana

Krásný den Ingrid, s metodou bailine Vám odstraníme tukové polštářky, zpevníme svaly, vytvarujeme postavu. Zeštíhlý se Vám postava celkově. Budete spokojená !!!

Bailine Plzeň

Ještě se vracím k dotazu od Veroniky ohledně počtu návštěv. Počet terapií je individuelní k typu postavy klientky.

Bailine Plzeň

Dobrý den Veroniko, metoda bailine namá na problémy se štítnou žlázou jakýkoliv negativní vliv.

Ingrida

Dobrý den, po dětech sem nabrala kila navíc na bříšku a v bocích o několik cm, pomůže mi táto terapie se jich zbavit? zeštíhluje to počas terapie na více místech najednou?

Veronika

Dobrý večer chci se zeptat zda mohu k Vám přijít i když mám problémy ze štítnou žlázou a kolik návštěv by se měla absolvovat.děkuji Veronika

Bailine Plzeň

Dobrý večer Martino, terapie jsou vhodné i pro kojící ženy. Nemusíte se obávat.

Martina

Dobrý den, chtěla sem se zeptat, jestli se můžu zůčastnit terapie když jsem kojící matka?Děkuji za odpověď. Martina

Bailine Plzeň

Dobrý den Jardo, bohužel Vás zklamu. Metoda bailine je vytvořena pro ženy. Přeji Vám pěkný den

Jarda

Dobrý den, mohou váš salon navštěvovat i muži? Pro zpevnění a podporu při cvičení? Děkuji

Bailine Plzeň

Dobrý den Evo, návštěvy na terapie jsou nejméně 2krát týdně. Na záčátku( tj. prvních 14 dní) doporučujeme kli entkámi 3krát týdně.

EVA

Dobrý den, jak často by se k vám mělo přijít? Jednou za týden?
Dekuji za odpověď.

Bailine Plzeň

Dobrý den Jitko, keřčové žíly většinou nejsou problém. Jestli chcete mít jistotu zastavte se na konzultaci, nebo mě kontaktujte na tel. 736 107 109

Jitka

Dobrý den mohu se zůčastnit terapie když mám křečové žíli?Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru