Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Samonafukovací karimatky Haven

4,5 / 5 Haven.cz Sukorady  (mapa) 109 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Hana

Jakým způsobem mi karimatka příjde (pošta, ppl)? Uvádíte, že při platbě poštovného se má jako variabilní symbol uvést číslo voucheru. Dnes jsem si zakoupila voucher a budu ho platit převodem. Chtěla bych karimatku co nejdříve, je možné poštovné zaplatit dříve, než mi příjde voucher? děkuji

Synergy One

Poštovné je možné uhradit na číslo účtu 2300185456/2010. Do poznámky uveďte Vaše jméno a doručovací adresu, abychom mohli platbu spárovat. Po uplatnění kupónu a připsání platby za dopravu do druhého dne odesíláme kurýrní službou Geis. Doručeno je další pracovní den.

Jana Lorencová

Dobrý den,
plánuji koupit samonafukovací karimatku pro syna – 7 let.
Nafukování je mi jasné, ale zvládne ji i vyfouknout a složit? Jaký je „mechanismus“ skládání – vyfukování?
Díky, Jana

Synergy One

Skládání je velice jednoduché. Povolí se ventil, karimatka se přeloží napůl po délce a stočí se. Tím se z karimatky vytlačí vzduch a je opět skladná do vaku.

Synergy One

Dobrý den, bohužel jsou karimatky Comfort v modré barvě vyprodány. Rozdíl mezi Classic a Comfort je 1 cm na tloušťce karimatky.

Hana

Dobrý den, neuvažujete připad počet voucherů karimatiky comfort v modré barvě? Jak moc pohodlnější je karimatika comfort oproti classic? Je znát velký rozdíl? děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru