Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pouze 199 Kč za workshop populárního Pole Dance neboli tance u tyče v novém tanečním studiu Firefly! Zpevněte své tělo od hlavy až k patě a skvěle se přitom pobavte se slevou 50 %!

4,6 / 5 Studio Firefly - pole dance taneční studio Praha - Žižkov  (mapa) 23 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Lenka

Kolik lidí je na jednom workshopu? Má každý k dispozici svou tyč, nebo se musí u jedné tyče s někým střídat?

Pavla z Firefly

Maximální počet lidí na workshopu je shodný s počtem tyčí v sále, to znamená, že každý má k dispozici svou tyč. Nemusíte se tedy bát, že byste se musela s někým střídat. (Výjimkou jsou workshopy se zahraničními hvězdami, ty se však konají v Praze a na ně se tato akce nevztahuje.)

Veronika

Na jednom workshopu je 7 tanečnic plus lektorka, ve studiu je celkem 8 tyčí, každá má tedy garantovanou svou tyč a s nikým se nestřídá.
Termíny dalších workshopů budou vypsány postupně.

Pavla z Firefly

Byl vypsán další workshop na 7.5. v 17:00 (opět pro začátečníky).

Jana

Jsou nějaké termíny víkendů,ve kterých by tato akce probíhala? Popř. jestli se jedná o 2 hodiny,bude to probíhat pouze v jeden den?

Pavla z Firefly

Ano, jedná se o 2 hodiny (tedy Vám to zabere 2 hodiny v kuse v rámci jednoho dne, zpravidla soboty). Zatím je vypsán pouze termín 30.4.: 17:00 – 19:00 (pole dance pro začátečníky), ale postupně budou vypsány další termíny.

Jana Židková

Jsem asi úplný jelito, ale nemůžu na tom webu najít žádné termíny, poradíte mi?

Pavla z Firefly

Zatím je na webu vypsán pouze jeden termín, a sice
30.4. v 17:00 – pole dance pro začátečníky (sekce workshopy: http://poledance-liberec.cz/studio/workshopy/), ale budou postupně vypsány další. Semináře se konají zpravidla v sobotu a většinou odpoledne.

Vlaďka

Pokud si objednám více voucherů na víkendový seminář, bude program semináře vždy stejný nebo se na případném dalším bude vyučovat něco jiného?

Linda

Základ bude vždy stejný – většina lidí na seminářích jsou u tyče úplně poprvé, během workshopu je budeme učit to, co vás na 1. workshopu. Mezitím je ale prostor věnovat se jednotlivcům a není problém je naučit další nové prvky. Pokud vás ale pole dance skutečně zajímá, doporučuji zvážit přihlášení do kurzu, kde skupina postupuje společně a každou lekci se učí nové věci.

Veronika

Firefly je i v Praze a v Novém Jičíně na Moravě, na tato města se ale sleva bohužel nevztahuje. Takže záleží, jak daleko to do Liberce máte :)

nikol

Tak tahle akce je konecne zajimava,a me opravdu mrzi ze nejsem z liberce :\

Pavla z Firefly

Jannys, k aktivaci je potřeba 25 zákazníků (je to napsáno pod pruhem, ve kterém se ukazuje počet nakoupených voucherů). Ale nebojte, třeba se to ještě rozjede ;)

Jannys

kolik je potřeba k aktivaci slevy? děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru