Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Adrenalinová projížďka v obrněném transportéru

4,6 / 5 Offroad Action Milovice  (mapa) 139 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Liduš

Dobrý den, když zaplatím voucher pro tatínka tak bude řídit nebo bude pouze spolujezdec? A další věc, když bude chtít jet sním i jeho syn, též mu musím také koupit voucher? Dále se chci zeptat, jestli se tato akce po vypršení této znova objeví.. myslím do konce listopadu.
Děkuji za odpověď

Fortissimo Prague

Dobrý den, tato akce se týká pouze projíďky, nikoli řízení. Ano i pro syna je nutné zakoupit voucher. Tato akce se do konce listopadu opakovat nebude, v delším časovém horizontu pravděpodobně ano, ale zatím nevím, kdy přesně.

Simona

Dobrý den, prosím bylo by možné, aby
s dopělou osobou jelo transportéru 2,5 leté dítě ?
Předem děkuji za odpověd.

Fortissimo Prague

Dobrý den, nejsem si jista, že projížďka je vhodná pro 2,5 leté dítě. Je to možné na Vaší zodpovědnost, ale berte v úvahu, že se jede opravdu „tvrdým“ terénem a nikdy nevíte kdy a jak s Vámi transportér cukne. Pro takto malé dítě bych projížďku nedoporučila.

Eva

Dobrý den,
ráda bych se zeptala,jestli by bylo možno pro nástup do BVPéčka přistavit nějaké schůdky. Chtěla bych voucher koupit pro sebe a mého otce, který je sice velkým milovníkem této techniky, ale zároveň je poměrně vážně nemocný a obávám se,že jeho fyzícké síly již nestačí na to,aby se sám „vyškrábal“ nahoru.
Děkuji za odpověď.

Fortissimo Prague

Dobrý den Evo, do BVP se leze „otvory“ vzadu BVP. Žádné schůdky pro to potřeba nejsou, jen je potřeba se protáhnout otvorem a dostat se do útrob tohoto stroje. Je to na Vašem zvážení, jestli se do této adrenalinové projíďky s tatínkem pustíte. Krásný den.

Hanka

Hezký den, omlouvám se, pokud se jedná o konkurenční podnik, to mi nedošlo, viděla jsem Milovice, myslela jsem, že je to tentýž podnik. Na Vašich stránkách jsem tyto jízdy neviděla, tak jsem nevěděla. Našla jsem jen přímo řízení BPV, které se pochopitelně pohybuje v jiné cenové relaci. Děkuji proto za vysvětlení. H.

Alena

Dobrý večer, zaujala mě Vaše nabídka. Chtěla bych se zeptat, jak se na dané místo dostaneme veřejnou dopravou? Děkuji.

Fortissimo Prague

Dobrý den Aleno, doporučujeme jet vlakem/autobusem do Milovic a poté je to cca 25 min chůze. Doporučujeme cestu nastudovat předem i s pomocí mapy, která je publikovaná u nabídky. Těšíme se na Vás.

Hanka

Hezký den,
znamená to tedy, že jede vždy cca 8 lidí? Myslela jsem, že se jedná o projížďku jedné osoby a řidiče. Čím se tedy tato akce liší od např. víkendových projížděk za 100, které teď pořádáte ve spolupráci s parkem Mirakulum? Děkuji. H.

Fortissimo Prague

Dobrý den Hanko, jedná se o konkurenční projížďku, kterou nelze kvalitativně srovnávat. Náš program trvá 1,5–2h, jezdí se v rozsáhlém areálu plného výmolů, stoupání, kaluží, bahna. Tento program obsahuje i prohlídku vojenského muzea. Máme zkušené řidiče, kteří v prvé řadě dbají na bezpečnost klientů. Do BVP vpouštíme max. 8–13 osob, oproti konkurenci, které se do BVP vejde 15–20 osob a z hlediska bezpečnosti je již toto hraniční počet. Těšíme se na Vás. Fortissimo Prague

Fortissimo Prague

Dobrý den Olgo, do obrněného transportéru se vejde 8–13 osob, podle typu transportéru. Při projížďkách samozřejmě neroztrháváme „rodiny“, za jisté by se projížďky účastnili společně. Pěkný den, Fortissimo Prague

Olga

Omluvte hloupý dotaz z neznalosti – ale kolik lidí se vejde do jednoho transportéru? Chci dát dárek dvěma osobám a chci, aby jeli spolu.
Předem děkuji za odpověď.

Růženka

Dobrý den, chtěla bych dát projížďku tatínkovi k narozeninám, ale jak jsem viděla video, mám obavu zda se do toho „otvoru“ vejde :-), kolem pasu má 110cm.
Děkuji za odpověď

Fortissimo Prague

Dobrý den Růženko, naše stroje jsou pro velké muže jako dělané :-) Pokud je tatínek mobilní a do BVP bude schopný vlézt, troufám si tvrdit, že nebude mít žádné problémy si náš program užít naplno. Pěkný večer. Fortissimo Prague

Fortissimo Prague

Dobrý den Petro, neni zadny problem se projiždky zůčastnit. Vašeho malého chlapečka můžeme posadit na „kapotu“ přímo k řidiči, kde bude mít výborný výhled a zároveň se jedná o bezpečné místo i pro takto malé děti. Těšíme se na malého tankistu :-)
Fortissimo Prague

Petra

Dobrý deň, bol by to skvelý darček pre syna, ktorý nehovorí o ničom inom ako o tankoch, ale má len 5 rokov, je to možné, keby som šla s ním ako spolujazdec tiež ? Ďakujem, Petra

Fortissimo Prague

Dobrý den Lenko, ano, spolujezdec může být 8 leté dítě, avšak je potřeba doprovodu dospělé osoby, která za něj přebírá plnou zodpovědnost. Při jedné jízdě, v jednom obrněném transportéru, mohou být dva spolujezdci. Krásný den. Fortissimo Prague

Lenka

Dobrý den, prosím o info. zda spolujezdec může být dítě 8 let a zda při jedné jízdě můžou být dva spolujezdci. Děkuji.

Monika Benešová

Dobrý den, bylo by možné aby jelo sedmileté dítě, případně s doprovodem dospělého? Musela bych pak kupovat 2 vouchery i za dospělou osobu jako doprovod? Nebo může jet dítě samo? Děkuji

Fortissimo Prague

Vážená paní Benešová, děti mohou jet pouze za doprovodu dospělé osoby a plně za dítě zodpovídají. Cena za dítě je stejná jako za dospělého, tedy budete potřebovat 2 vouchery. Těšíme se na Vás. Fortissimo Prague

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru