Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Balení náhradních hlavic pro strojky Gillette Mach 3

3,4 / 5 Mgr. Tomáš Fochler Velká Polom  (mapa) 288 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Petr Jánský

Dobrý den,

chci se zeptat, zda prodávající vůči kupujícím vystupuje ve standardním režimu každého normálního e-shopu, tedy zaslání objednávky – její potvrzení. 3.10.2013 jsem dle instrukcí zde zaslal objednávku s číslem voucheru a požádal jsem o potvrzení, že e-mail dorazil. Bohužel se tak za 5 dní nestalo. Při nepotvrzení objednávky zůstávají pochyby, zda byla řádně doručena, neskončila ve spamu atd. Poprosím o odpověď a potvzení objednávky na můj e-mail – samozřejmě pokud dorazila. Děkuji.

Adam Fochler

Dobrý den,
omlouvám se za prodlení, objednávku Vám nyní potvrdím a ihned odešlu.

Marek Turnovec

No s tím poštovným mi to pořád nějak není jasné. Na stránce s nabídkou vidím pořád cenu 259 Kč. Když kliknu na tlačítko s cenou, jako že chci zakoupit (a tlačítko není rozklikávací s více variantami – třeba s poštovným a bez), tak se mi i v košíku stále zobrazuje cena 259 Kč, nikde žádné zašrktávátko s dopravou za 47 Kč. Nebo je to tak, že zájemce o osobní vyzvednutí pak mají částku o 47 Kč nižší? Ale jak toho docílí?

Navíc si i trochu odporuje to, co je uvedeno v popisu nabídky s tím, co píšete Vy – že prý „Cena poštovného není zahrnuta v ceně voucheru a činí 47 Kč na dobírku.“ Ale pokud bych těch 47 Kč měl zaplatit rovnou Slevomatu, proč bych pak měl ještě platit nějakou dobírku?

Tereza Tesařová

Dobrý den,
včera jsem objednala jedno balení tohoto produktu a dnes jsem se rozhodla, že bych si chtěla objednat ještě jedno. Je ještě nějaká možnost, abych platila jen jedno poštovné? Děkuji moc.

Adam Fochler

Dobrý den,

ano, kupte prosím jen voucher bez poštovného a zašlete mi prosím email s tím, že zboží za tento druhý voucher požadujete přidat k původnímu.

S pozdravem
Adam Fochler

Marek Turnovec

Jen kvůli tomu, že cena za doručení není v ceně voucheru je nutné posílat zásilku na dobírku? Zrovna ta dobírka poštovné asi celkem prodraží… Nevyplatilo by se Vám raději kdyby voucher byl včetně dopravy, nebo aby částku za poštovné Vám lidi poslali nějakým jiným kanálem (převodem, kartou, PayPal)?

Adam Fochler

Dobrý den,

poštovné platíte přimo Slevomatu s voucherem, jehož cena se při koupi poštovného navýší o 47Kč.

Petr Martens

Dobrý den, jsou tyto holící hlavy kompatibilní pro holící nástavec Gillette Mach 3 turbo? Díky za odpověď.

Adam Fochler

Dobrý den,

ano, žiletky jsou kompatibilní s Gillette Mach 3 Turbo.

Sasa

Dobrý den, je problém odpovědět na moji výše položenou otázku: „V jaké zemi bylo zboží vyrobeno“?. Vaše mlčení ve mně vyvolává pochybnosti o té „ověřené originalitě“.

Adam Fochler

Dobrý den,
omlouvám se za pozdní odpověď, žiletky jsou vyrobeny v Německu.

Folc Marcel

Mohu si obědnat dvě balení (dva vouchery) na jednu poštovní zásilku?

Slevomat.cz

Dobrý den,

ano, je to možné.

Hezký den!

Sasa

Dobrý den, mohu se zeptat na původ výrobku (v jaké zemi bylo vyrobeno)?

Simona Faltová

Dobrý den,
jedná se o opravdu originální výrobek již jednou jsem objednávala přes internet (ne ve Slevomatu) a výrobek nebyl originál.

Adam Fochler

Dobrý den,

jedná se opravdu o originální výrobek, Slevomat před spuštěním nabídky zboží dlouho ověřoval. Navíc mám na jiných portálech tisíce prodaných voucherů bez reklamací.

daniela

Dobrý den, mohu se zeptat, kde je možný osobní odběr? Děkuji.

Adam Fochler

Dobrý den,

ve Velké Polomi u Ostravy.

S pozdravem
Adam Fochler

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru