Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

59 Kč za 2 osvěžující ledové kávy s jemnou vanilkovou zmrzlinou. Lahodné afrodiziakum nejenom pro ženy se slevou 50 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Honza

Ydravím paní Romano. Musím říst, že jsme mě při vaší poslední akci velmi překvapili. Zmrylina byla výborná a dokonce jste nám náhradou za kávu nabídla výtečný MÁTOVÝ čaj. Moc děkujeme. Z negativních komentářů si nic nedělejte, vždy si rád někdo „rejpne“ !:-)

Romana Ljubasová

děkuji … však my se nevzdáme … jedna paní my velmi škaredě řekla , že nám nesvítí světlo na jednom ze dvou dámských záchodů a já jsem jí poděkovala za informaci hned jsem udělal cedulku že nesvítíme a omluvila jsem se že jsme vlastně tak dlouho nečuraly že to ani nevíme a hned se culila a určitě jí to vydrželo celý den… mě to strašně baví a to právě kvůli Vám a taky jsem někdy pěkně vytočitelná, jen jsem z vlastní zkušenosti dle zpětné reakce dnes už i chápavá … popichuju spíš lehce změny k lepšímu… třeba ta šlehačka tak ta se u nás bude muset doladit… v tom množství jsme uklouzli na špatné značce :-) a vyjste nám to chápavě neřekli … tak jsme to s klidem dotáhli do konce… díky a budem se někdy těšit u dobré kávy na špatné adrese :-)

romana

mi ...... Překlepeček

Romana

Vážení za poslední dva dny akce jsme obslouzili 487 voucheru tedy minimalne stejně 2× tolik lidi mezi tím 2 pul mesice vždy jen pozvolna tak 40 voucheru … Na svůj tým za barem jsem hrdá mají i Mozol od kopeckovace zmrzliny do posledního momentu se snažili usmivat … Vaše záporné reakce respektuji přesto však jsem zaznamenala mnoho pozitivních klientu kteří se Už dnes i vrací … Rezervaci si udělalo jen 3% zákazníků mnoho podvodníků přišlo posledni týden i 3× na stejny voucher, za provozu se to Už nedalo ověřit … Přesto Všem Děkujeme za návštěvu … Majitelka Romana Ljubasová.

Jarka

Dobrý den,
prosím Vás,já si u Vás posledně koupila voucher na zmrzku s kávou,ale bohužel,protože nejsme z Brna,tak jsme to nestihli využít,já vím,že můj dotaz není k věci,ale přesto bych se ráda zeptala,jestli se s "propadlým"vou­cherem můžem stavit tak cca za 14dní…děkuji a s pozdravem J.S.

kuk

Pokud bude podnik solidární, tak jistě ano.

Romana ljubasova

Solidní kino promítne film také Ještě jednou pro zmeskani :0) není zač … (akce trvala 2a pul mesice ) opravdu není možné prodloužit platnost voucheru nelze jej dnes již ověřit v systému …přesto vám Děkujeme

Veronika

Také se bohužel musím přidat s negativním dojmem:-( Kavárna fajn, káva i zmrzlina až na šlehačku dobrá, ale obsluha dojem pokazila.V žádném případě nebylo plno, ale na pohár jsme čekali téměř hodinu a půl! Vydrželi jsme tak dlouho jen proto, že nám připadalo, že s obsluhou asi hrajeme hru Kdo z koho – jestli oni nám dřív dají pohár, nebo my odejdeme:-( Vyhráli jsme, ale do kavárny už nikdy nezajdeme.Nedostali jsme ani podšálek pod kafe. Uznávám, že jsme přišli v poslední den akce, a nějak jsme si nevšimli, že je na voucheru napsáno, že si máme udělat rezervaci 14dní předem (koho by to mimochodem napadlo rezervovat si kafe a zmrzku?), přesto si myslím, že obsluha byla velmi pomalá a naprosto neprofesionální.

Market

Souhlasim s předchozím komentářem, na kávu jsme čekali půl hodiny,na pohár hodinu a půl a to kavárna plno neměla, obsluha zrovna nespěchala a její nepříjemné chování dobrému dojmu taky moc nepřidalo. Kavárnu už bych nenavštívila a rozhodně bych ji nikomu nedoporučila.

Richard

Já jsem u vás byl na předchozí akci a už bych k vám nešel. O Cejl nejde, nejde ani o jeho obyvatele ano o to místo jako takové. Jen jsem nebyl spokojen s obsluhou. Čekali jsme nepřiměřeně dlouho, kavárna byla poloprázdná, nedá se říct, že by obsluha nestíhala… Dřív než jsme dostali dvě kávy a poháry u vás, jinde by nám za tu dobu jistě nachystali tříchodové menu. Nic ve zlém, třeba jsme holt neměli štěstí na servírku, možná neměla svůj den.

Lucie

Též jsem u vás byla na akci se zmrzlinovým pohárem, byla jsem pozvaná. Chápu velké množství lidí, všichni na poslední chvíli využívají poukázku. K dámské obsluze nemám připomínek, ale pán udělal tolik zbytečných kroků a efekt nikde, jen dlouhé čekání. Škoda…zmrzlina dobrá, hmota nahoře, zřejmě nějaký tuk, který někdo nazývá šlehačka, kazil dojem. Kavárnička se mi jinak líbila.

Janča

Souhlasím, obsluha fajn, káva fajn, ale šlehačka ze spreje – ještě k tomu z rostlinného tuku – to není to pravé ořechové…Ale ráda příjdu znovu…

Veronika

Byla jsem u vas na akci se zmrzlinou a jsem rada, ze mate dalsi nabidku. Moc se nam u vas libilo. I kdyz jsem z toho Cejlu mela dost obavu, auto nastesti parkovani prezilo v pohode (u Intersparu). Nevaham a kupuju dalsi poukazku :)

Martin

Přesně tak, obsluha výborná, ale bylo mi jich trochu líto – měli toho šíleně moc právě kvůli voucherům… Navíc většina lidí dává voucher a ne trinkgeld – nechtěl bych byýt na jejich místě :-(

Jana

Také jsem využila předchozí zmrzlinovou akci a byla jsem moc spokojená. Usměvavá obsluha, výborná zmrzlina i kávička…Kavárna je sice na špatné adrese, ale jinak její služby jsou na 1. Všude doporučuju a osobně opět ráda zajdu :-)

Jitka

dobry den, využila jsem předchozí slevu na poháry a bylo to super, prostředí krásné a obsluha úžasně usměvavá. Takže vše na jedničku. Jenom bych chtěla dát podnět na vylepšení… na tom užasném poháru to naprosto kazila šlehačka, která připomínala snad sprej?? to tedy byl krok zpátky… na druhou stranu musím říct, že určitě k vám ještě zavítám, třeba jenom pro kontrolu, jestli šlo s tou šlehačkou něco udělat :-)) Díky a hezký den.

Romana Ljubasová

dobrý den…jsme kavárna na špatné adrese, ale jsme zde již dva roky… snažíme se ukázat Vám v tom nejlepším světle… právě končí akce na zmrzlinu a troufám si sdělit, že vše proběhlo na jedničku… tím že jsme uvnitř nekuřácká kavárna jsme nežádoucím hostům zhatili návštěvnost oni toztiž kouří již od cca 5 let… zatím jednou ukradena televize nalezena do 24 hodin… budem se na Vás těšit :-)

kuk

Nadýchaná šlehačka… hmmm, to zní delikátně, jistě to nebude sprejová z intersparu :D Arabica s Robustou jsou nejrozšířenější ze všech káv. Arabica mírně lepší.
No, jednou dvakrát jsem u vás byl. Indiání tam kupodivu moc nechoděj, dá se to.

Gabča

Těmi indiány mínite Italy z Husovic? :-)

kuk

Jasně. Jejich přítomnost dokáže znechutit i to kafe. :) Myslím tím tu skvadru z Cejlu.

Gabča

Ani mi nemluvte chvíli jsem na Cejlu bydlela a i pracovala, takže vím co říkáte. :-) Jsem sice již z Brněnských končin 10 let pryč, ale občas tam zajedu za přáteli a tak vím, že je vše při starém. :-)
Cejl i kafe je tam stále ve stejně černé barvě. :-)

Lucie

Bohužel šlehačku nadýchanou nemají, pouze tu ze spreje, což je docela škoda…

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru