Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

250 Kč na konzumaci libovolných jídel v pizzerii Coloseum v hodnotě 500 Kč. Kolosální večeře s vůní bazalky a oregana s 50% slevou.

Pizza Coloseum Brno  (mapa) 391 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Bára

Děkujeme za vydařenou akci. Do této restaurace chodíme s přítelem rádi i mimo slevové akce a jsme vždy spokojení. Ceny za nápoje jsou zde úplně normální a pokud je to pro někoho hodně tak by si měl rozmrazit pizzu z mikrovlnky a zůstat doma v obýváku…

katka

Je velmi zajímavé ,číst si komentáře.Spouta lidí chce navštěvovat restaurace,ale chtějí mít své pravidla.Jím tady pravidelně a nemám problém.Pozorovala jsem lidi i při minulé akci a bylo se na co koukat.Něco jako DOBRÝ DEN a NASHLEDANOU spousta lidí nezvládá,byla jsem z toho překvapená.Klidně si kupte slevu a užijte si to.Jídlo je dobré a máte si co vybrat.Pokud přemýšlíte nad tím,že pití si přinesete nemůžete se divit ,když vás odmítnou obsloužit.Je to na každém z Nás.

Slevový zákazník

Dobrý den, mohu si přinést vlastní vodu v pet láhvi sebou?

Vendula

:D

katchen

No to bych se hrozně divila, kdybyste si do jakékoli restaurace nosili vodu sebou.. Výjimkou je pouze kojenecká strava, ale o tu se vám asi nejedná… .-))

Pietro

Urcite muzete, jenom budete za burana, takze je to na Vas :-)

Coloseum team

K posledním dotazům : K použití voucheru je dobře mít rezervaci, protože kapacita restaurace není neomezená a mohlo by se stát, že nenajdeme místo zrovna v době kdy Vy chcete, jinak voucher používáte jako bankovku s určitým omezením. Samozřejmě, že v případě Vašeho zájmu si můžete nechat např. pizzu dát do krabice a vzít si ji s sebou, např. můžete využít voucher jenom na pizzy a ty si odnést, vše záleží jen a jen na Vás, my jsme zde připraveni Vaše přání zrealizovat.

Mr.BadMan

Dobry den,
je potreba pri samotne navsteve restaurace obsluhu informovat o pouziti voucheru, nebo staci az pri samotnem placeni?

Petra

Měla jsem v plánu voucher koupit,ale po přečtení komentářů mám smíšené pocity.Nakonec opravdu nepůjdu,protože kupovat si tak drahé pítí to nemá smysl.Chodím do italských restaurací a tak drahé to nemají…Takže škoda…

Radka

To je hodně krátkozraké. Nevím, kolik toho k jídlu běžně vypijete, ale mně stačil k dvou chodovému menu jeden vinný střik a žíly mi to nepřetrhalo. Přičtu-li vynikajicí jídlo, milou obsluhu a příjemný interiér, není nad čím váhat. Mimoto, nepotkala jsem v Brně mnoho dobrých italských restaurací, ale v této jsem výskala blahem.

Pietro

Presne jak pise Radka. Jeste by me zajimalo jake italske restaurace navstevujete, protoze 30kc za piti je bezna cena v pomerne kazde restauraci :)

Pietro

Jste tady jak banda socek. Jidlo za par kacek to jo, ale zaplatit 30kc za piti desnej problem.
Mira s vodou z kohoutku tomu dal korunu :-) Ach muj boze..

Radka

Přesně.. S touhle restaurací mám skvělé zkušenosti, když jdu do italské restaurace, tak na kvalitní italské jídlo a víno, ne na sekanou v housce a škopek. Doporučuju místní tataráček, který je podávaný s opečenou bagetkou a kapary – velmi příjemná variace. Voucher kupuju a budu se s přítelem zase těšit!

vl

Az na to ze v zahranici je standard v lepsej restauraci dostat vychladenu vodu zdarma k jedlu a nikomu to nepripada ako pre socky. To len v strednej europe sa stale hrame na to aky sme „cool“.

Pietro

To mi tady nemusite vykladat. Ale v kontextu s touhle slevou to vyzniva hodne komicky, tot vse.

Martin

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda voucher platí i na pizzu na dovoz nebo pouze v restauraci. Popr. Jde pizzu objednat na dovoz. Děkuji

mira

Máte vodu z kohoutku zdarma?

majitel restaurace

K dotazům p.Tomase a Luboše – ceny nápojů máme v podstatě 2 roky beze změny, pro názornost minerálka 36,– coca-cola a ostatní výrobky 39,– ( 0,33 l), pivo Plzeň 39,– káva Guglielmo 39–42, vína poměrně velký sortiment a tudíž i ceny – moravská vinařství Tetur, italská, Chile, Jižní Afrika…doporučuji vynikající Grappy. Určitě poskytnutou slevu nechceme kompenzovat vysokou cenou nápojů, pro Vaši představu jsme franchisový partner Pizza Coloseum Praha, tudíž stejný sortiment a i ceny ( máme však ceny nižší cca o 10% ). Výše ceny voucheru byla stanovena tak, aby i ve dvou bylo možno vybrat v celém sortimentu naší kuchyně. Platnost voucheru je do 31.8.2011. Děkuji Vám za tyto Vaše konstruktivní dotazy, které nebereme jako kritiku ale jako inspiraci do naši další práce.

Iveta

Dobrý den, pokud přijdeme k Vám na večeři a nevyužijeme celou poukázku, je možné si za zbytek peněz vzít např. pizzu sebou a popř. zbytek doplatit?
Děkuji I.

Petra

Do kdy ten voucher platí? Je to časově omezené? A dá se tam vybrat i něco bezlepkového, kromě salátu?

v8t

Já osobně jsem byl v pražské restauraci, která má dobré jméno a bývá tam plno a byl jsem spokojen prakticky se vším, přístup obsluhy, předkrm i hlavní chod na výbornou, ovšem šel jsem bez voucheru.

Tomas

Ja bych mel dotaz ohledne piti, muzete prosim nadhodit nejake ceny napr za kolu, mineralku, pivo,kavu?…pokud se pamatuji(asi tri roky zpet), ceny za napoje byly u Vas lidove-Plzen za 45kc.A jinak celkovy dojem nebyl nic moc.Hodne penez, za malo muziky.O tech napojich bych chtel mit alespon predstavu…btw. to ze si nemohu precist, co k piti nabizite, mi pomerne vadi…kdyby alepson seznam, klidne bez cen…Neberte to jako kritiku, spis jako dotaz a navrh na vylepseni.Kaz­dopadne, stejne prijdu a dekuji za Vasi nabidku.s pozdravem
 Tomas

Luboš

přidávám se k tomuto dotazu, jestliže tajíte ceny nápojů a u kuponu zdůrazňujete, že se na pití nevztahuje, zavání to snahou dohnat nabídnutou slevu na nápojích…

Pizza Coloseum

Voucher se vztahuje na jídlo dle stálé nabídky naší restaurace – mimo nápojů.
Menu podáváme v po – pá 11.00 – 14.00 hod.
Voucher se dá použít i v této době, nevztahuje se však na polední menu daného dne.V restauraci máme samostatné kuřácké i nekuřácké části. Nyní je k dispozici i letní zahrádka.
Negativní zkušenost paní(slečny) Marcely mne osobně mrzí, věřím, že podobné zkušenosti již nikdo mít nebude, všechna Vaše přání vyřešíme ihned na místě.
Majitel restaurace

Jolana

Nikde jsem se nedočetla, je li restaurace kuřácká nebo ne.

Tereza

Tak to nevim pani Marcelo,jakou mate zkusenost…Ja muzu tuto restauraci vrele doporucit..Vzdy nam tam vse chutnalo a byli jsme na vysost spokojeni..

Marcela

Ja to taky takto od znamych slysela, proto jsem nevahala vyhodny poukaz za 519Kc v hodnote 961Kc:) zakoupit. Kdybychom to tusili, zaplatime urcite radeji plnou cenu za snad odpovidajici kvalitu. Od te doby si ale na nabidky restauraci davame pozor, neni asi vhodne za nektere veci platit predem a tady to platilo na sto procent. Jinak jsem vzdy byla s jakymikoliv vouchery nadmiru spokojena a do techto overenych mist se s prateli radi vracicme.

Dáša

Nevím, jak je to s ostatním jídlem, ale měla jsem tu nejlepší pizzu, jakou jsem zatím jedla ;)

Harri

Mám úplně stejnou zkušenost s pizzou… Opravdu nejlepší, jakou jsem kdy jedla! A jako dezert doporučuju vynikající Pannacottu, nad tou jsem se mohla rozplynout!

Jana

Kdy je doba poledního meny ? Dík

Martina

Lidi, čtete!!! V textu je přímo napsané, že jen na jídlo, jak pro blbé tam dokonce uvádějí, že se nedá poukaz použít na pití… :-D

Ondra

plati voucher i na piti, napriklad na vino? nebo pouze na jidlo?

piti

je v petikilu zahrnuto aj pitisko?

Marcela

Na tuhle restauraci bych si dávala po minulé zkušenosti nákupu voucheru na slevomatu (leden 2011?) na super „x-chodové menu pro dva“ pozor. Tady znamenalo zaplatit předem veeeelkou nespokojenost, všechno z hlavního jídla (špagety, grilovaná a čerstvá zelenina, řízek, grilovaná masa…) kromě předkrmu a dezertu, na jednom talíři, vše plavalo v oleji, bylo nám z toho těžko celou noc. Kromě dezertu to bylo v neodpovídající kvalitě! Opravdu nezapomenutelný zážitek.

Hana

Marcelo, mame uplne stejnou zkusenost… nikdy vic…to servirovani ve stylu vse na jednom taliri bylo hrozne… jedine, co opravdu za neco stalo, byl dezert…

Libor

Máme úplně stejnou zkušenost. V případě této restaurace bych si dal velký pozor na to platil předem. Jidlo v ceně cca 1000kc po neuvěřitelné slevě cca 500kc neodpovídalo ceně ani po slevě ! Styl servírování vše na jednu hromadu on už si to zákazník přebere. Jestli těstoviny jsou nebo nejsou domácí ve finále nepoznáte protože cítíte jen olej ve kterém plavou. Co za něco stálo byl opravdu jen dezert.

Rencol

Mel jsem tam vzdy jen pizzu a ta byla dobra

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru