Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

299 Kč za vyhlídkovou plavbu parníkem po Brněnské přehradě s degustací vína. Opojný večer na vlnkách s 50% slevou.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Anna

Na 80 lidí by mělo být alespoň 8 someliérů, aby ochutnávka měla nějaký smysl. Spíše bych akci brala jako hodinovou projížďku na parníku s občerstvením. I tak bych byla schopná pojmout cenu 299Kč na osobu. Ale vydávat tuto cenu za 50% slevu? Určitě to není o tom, že člověk, který se nad tím pozastaví je socka.
 http://www.dpmb.cz/ldtarif.asp#Obj

Kohout

Už se těším,za 300,– supr cena a služba,podle diskuze tam budou lidi na úrovni,ne socky.

kuk

Jasně, partnere Krčmo. :)

Jindra

Co voucher obsahuje , čtu že projíždku 1× celkem 60min.a degustace 8 druhů vín, o talíři se sýrem se tam nepíše. V obsahu píší -pro hladové krky bude nachystán bohaty sýrový talíř,ale myslím, si, že ten si musí kdo ho bude chtít zaplatit sám. Zajímalo by mě jako v monožství kolik toho vína se tam dostane na jednu osobu , množství v dcl.!! Musím se smát . na Rokli křištálové čistá voda. No to jsem zvedavá jaká bude tedy v kvetnu, v červnu.

Karlos

Toto přece není žádná sleva?!?!? Předevčírem jsem to za stejnou cenu viděl v hospůdce poblíž přístaviště…

rosstja

koukal jsem na vaši nabídku a víno na lodi mi připadne zajímavé, jenže za tuto cenu mám dopravu mikrobusem do Hustopečí a vstup na akci s neomezenou konzumaci vína dle mojí chutě.
Takže když už tady nabízíte služby v
hodnotě 600 korun s 50% slevou, velice by mě zajímalo jaké druhy vín a jaké množství máte připravené k ochutnávce? Odpověď x bílých a x červených mi nestačí. Nerad budu platit takovou cenu, když zjistím že z Vaší degustace ochutnám jen jeden nebo dva druhy vín. Tím že nepiju červené, je pro mě i pro partnerku Vaše akce zajímavá jen z části. Děkuji za brzkou odpověď.

Jindra

Já jsem už napsala taky dotaz, dle nabídky má být ochutnávka 8 druhů vín, tak jestli každý dostane všech 8 druhů třeba po 1dcl??? a jestli talíř se sýrem, či ochutnávka sýrů a jaké množství je také v ceně??? Tak na to mi neodpovedel. Odpovedel jen že tam může být maxim. 80lidí. asi vedel proč neodpovedel na celý dotaz. Je to předražené, ta vranovská přehrada na 2hodky by fakt byla lepší, jak se tu nekdo zmínil.

Martin

no nevím nevím, kdo má šalinkartu tak jedna zastávka stojí 8 Kč, k tomu abych o této akci uvažoval bych potřeboval vědět skutečnou přesnou trasu parníku, kolik množství vína na ochutnání člověk dostane, protože takhle se mi to moc nezdá navíc s kapacitou 80 lidí už vidím ten zástup lidí, co čekají, až jim someliér naleje… moc romantiky se mi v tom nezdá

Radek Kudla

škoda že tento i příští víkend nemohu, hned bych jel. Protože vše co se týká Přístavní krčmy je super. Rád tam chodím (i když poslední dobou už né na rum s kofolou). Ať se dáří a třeba to výjde v červnu.

Tereza

Předražené!

patrik

Super akce,už se moc těšíme na ovinění na vlnách :)

Jindra

Proč je sraz každou sobotu na příst. Kotva? takže kdo má chatu třeba na Osade a chtel by se zúčastnit, nebo i z Bystrce, musí se prvne dostavit k přístavu Kotva a tam zase potom vystoupí, takže večer zase autem třeba se dostat do Bystrce potom,asi je to proto, aby cestující ještě udelali tržbu v restauraci co je na Kotve , a potom jak s edopravit do Bystrce třeba? Bude zajišten odvoz?

Krčma

Hezký den, sraz je v bílé kotvy pod Přehradní Krčmou (přístaviště) . Těšíme se na Vás.

Marta

80*300kč hmmmm :D

kuk

Marta: no, vzhledem k počtu lidí to zas tak výděleční nebude. Ale to je podnikatelský riziko. Ledaže by byl pán od parníku známej (což asi bude) a nepronajímal ho za plnou cenu. Somneliér možná taky kámoš dostane pár stovek, pár flašek vína padne a nějakej sejra taky. Pro málo lidí to nemá skoro ani cenu dělat. Kdyby jich bylo hodně, tak by to mohl být slučnej vejvar. Nemyslím si, že toto je reklamní akce a nabídka se bude opakovat.

Jindra

Nevím , nejak s emi to nezdá, pro dve osoby to příjde na 600. Kč, okruh je malý, zast. kotva, potom je Osada a Rokle,takže pořád lod popluje dokola tech 60min? A vystupavat na Kotve, když budou potřebovat třeba v Bystrci???? Když to počítám, malý okruh trvá z Bystrce příst. do Rokle asi 20min, a nazpet taky 20min. když mám šalinkártu tak 1 zastávka 8Kč. takže tam i zpet na 45 min by mě stála jízda 80Kč, + víno, ochutnávka je jaké nmnožství?? 8 druhů ale po 1dcl? Myslím že bude lepší jet kdykoliv jindy i dále až třeba k tomu Veveří, svoje občerstvení sebou, případne i víno, a přijde to pro 2 osoby levneji než za 600Kč.Ten talíř syrový je také v cene? Nebo si ho cestující musí zaplatit navíc? A kolik lidí budete brát na jednu projížku?

Krčma

Hezký den, kapacita jedné projíždky je cca 80 lidí.

Jindra

Dekuji, takže 80lidí , to bude celkem narváno, ochutnávka vína, moc v soukromí nebude. Tak 20–30lidí by stačilo. Když to pro zajímavost spočítám, ta sobotní hodina jízda se vším co píšete zisk 24000Kč samo že potom po odečtení nákladů.

experiment homosapiens

http://www.sle­vomat.cz/muj/?pn=­2150&sleva=4244 tohle je aspon raut totok…

kuk

Pokud se ale jedná o soukromou hodinovou jízdu, pak beru svá slova zpět a budu se těšit. Pokud se jezdí ve skupinách, tak by bylo dobré informovat, jaká je maximální kapacita jedné jízdy.

experiment homosapiens

Kdyby to bylo pro 2 tak se to da ale takhle za 600 si nakoupim vina plno a cesta je za min..a aspon se tam nakalíme.. :)

dita

hodinová projížďka znamená že to nedojede ani k Veveří?

kuk

Malá okružní od Kotvy k Rokli a zpět. Od Kotvy k Rokli to jsou asi 2 zastávky. Normálně jeden zastávka stojí 15Kč. Bez toho malýho okruhu mi to vychází na 60Kč. K tomu cca počítám půl litru vajna (záleží kolik somneliér naleje do sklenky na ochutnávku) a trocha sýra případně. Kdyby to bylo pro dva, tak přemýšlím. Takle si raději koupím za 170 z bástru až na Veveří, což je 100 minut, vemu do batohu flašu vínka a ještě se tam za zbytek někde občerstvím na vejletě. A to všechno beze slevy za stejnou cenu. Jinak pro někoho je to jistě zajímavá nabídka, pro mě ne.

kuk

Samozřejmě za 170 zpáteční, z bástru na Veveří.

experiment homosapiens

Hlavne Znojemsky vina sou sice dobry ale levny,takze za tech par loku to je premrsteny…

kuk

experimet: to jo, znojemská jsou laciná a s tou chutí souhlasím, leda by to byly nějaké starší archívy.

Jindra

Bohužel není to zajímavá nabídka,to je lepší jít nekdy na parník třeba v týdnu, kdy je tam mín lidí, cesta vyjde levnejia i delší okruh, kvalitní víno si mohu koupit sebou a tyky vyzkoušené, případne syry apod. a vylet za 1 hodinu by mě nepřišel, na 600Kč pro 2 osoby. No hold to zkouší, kdo má zbytečný peníze.Jako na Slevínu me to nepřipande jako nejaká sleva.

Petra K.

Super nabídka, moc se těšíme!

jklů

To je jen na hoďku pro jednoho? To nic moc teda.

Krčma

Hezký večer, cena je za jednu osobu za degustaci, jízdu parníkem, s odborným výkladem sommeliéra a občerstvení ve formě sýrů. Spočítejte si kolik by Vás stála samotná jízda na parníku:) Dobrou noc

No, ta formulace „Pro hladové krky bude připraven i bohatý sýrový talíř.“ není 2 x šťastná.

Lulu

Ale jinak prehradni krcma je dost dobra…

Jindra

Spočítám si 5 stanic od bystrce po Rokli , při předložení šalinkárty přijde na 40Kč a zpet 40Kč.časove asi 45 min.Dejme tomu parník pojede ještě 15min.Cenově Vaše nabídka není vůbec výhodná. Dejme tomu za 200Kč, snad. škoda .

O+

Zpáteční Veverská Bítýška 240,– moc tu slevu nevidím

Tereza

Udělej te si Brňáci výlet rači na Vranovskou přehradu :-) To stejné nabízejí za 240,–kč na osobu za dvě hodiny plavby… :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru