Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

499 Kč za poukaz v hodnotě 1000 Kč na smyslné tantra masáže v chrámu Lakshmi. Zcela nový zážitek z vlastního těla i mysli se slevou 50 %.

3,8 / 5 Lakshmi - Chrám tantra masáže v Praze Praha - Košíře  (mapa) 326 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
renata

Dobry den, rada bych si zakoupila masaz pro zeny, jsem naprosty laik v oblasti tantry. Proto se chci zeptat, zena zde lezi naha, maser je v trenkach nebo tanga :O Je mozne videt foto masera? Kde vsude se maser zeny dotyka? Stacila by mi hodinova masaz, pravdepodobne nejkratsi je dvouhodinova? diky za jakekoliv dalsi vysvetleni. r.

Galia

Dobry den, pro masaz je lepsi pokud nemate na sobe zadne spodni pradlo, ale pokud by Vam to delalo problem se uvolnit, muzete si jej urcite nechat. Maseri jsou ve veku kolem 30 let. Jsou charizmaticti, VS vzdelani a hlavne tantru praktikuji minimalne 3 roky. Pri masazi maser probouzi kazdicke mistecko na Vasem telicku, ale jen tam kde mu dovolíte(i v pri­pade masaze, kde je masaz joni, nemusi Vas maser masirovat v intimnich zonach pokud si neprejete) a protoze zena potrebuje vice casu na uvolneni (stejne jako pri milovani), je masaz pro zenu delsi nez pro muze.

renata

Dekuji za odpoved, chapu,ze jakakoliv masaz je prijemna bez obleceni nebo s minimem obleceni, jenom nechapu, proc maseri maji na sobe tanga, myslim, ze nejaky volny odev by nevadil, ale mozna jenom nechapu smysl teto masaze : )

Renata

diky za odpoved, jeste by me zajimalo, jak dlouho dopredu se musim objednat.

Hanka

Dobrý den,lze vouchery uplatnit i na kurz tantra masáže?

Galia

Dobrý den, tyto vouchery lze uplatňit pouze na tantra masáže pro pár a jednotlivce. Vouchery nelze využít na výuku tantra masáže.

Tomáš

Dobrý den,
píšete, že po zakoupení voucheru je možné se dovědět více o masérech a masérkách va vaše salonu. CO z odpovědi nevyplývá, je, zda si zákazník může vybrat, kdo jej bude masírovat.
Děkuji za opověď. T.

Galia

Odpověd najdete v sekci částé otázky http://www.lakshmi.cz/caste-otazky-na-tantra-masaze.htm

Katka

Dostanu vůbec něco za jeden voucher a bez nějakého doplácení????

Ondřej

Co je na téhle nabídce výhodného?
když člověk musí těch voucherů kupovat několik a pak ještě kolik set doplácet.


Galia

Dobrý den,
Slevomat Vám chtěl vyjít vstříc, aby jste nebyli vázáni jen na jeden typ masáže. Mohli dát 1 až 2 masáže za 50% ceny, ale našlo by se několi dalších zákazníků, kteří by chtěli jinou masáž než je v nabídce. Za 50% ceny máte na výběr hodně masáží: všechny párové a pak pro jednotlivce – čtyřruční, 6 smyslů a Sultánskou či Kleopatru. A pokud by jste chtěli jinou, tak za výhodnou cenu s doplatkem můžete mít i tu. A to by jste jinak neměli možnost, kdyby v nabídce byl jen jeden typ masáže pro jednotlivce a pár.

Pavel

Dobrý den, chceme s manželkou na podobnou masáž již nějakou dobu jít, ale řekl bych, že tato sleva je celkem dost matoucí. V nabídce by mělo být, že je to nějaký typ slevového voucheru. Nevím, proč na jednu masáž kupovat dva poukazy a ještě s doplatkem?Dále jsme na stránkách nikde nenašli masérky ani maséry? Myslím, že pokud se jedná o intimní masáž, tak by to bylo vhodné. V tomto případě může masáž provádět celkem kdokoliv. Otázkou je i zda se jedná o české masérky/ry??Díky P.

Galia

Dobrý den Pavle, v podstatě si za poloviční cenu kupujete něco jako bankovky v hodnotě 1000kč, které pak můžete uplatnit na kteroukoli masáž v naší nabídce. Tento způsob je vymyšlený z důvodu variability výběru. Na masáž pro pár tedy potřebujete 4 vouchery v hodnotě 1000kč a zaplatíte 1996kč.
Co se týče masérů, nabídku maséru nezveřejňujeme z důvodů jejich soukromí, pokud
si voucher zaplatíte, můžete nás poté kontaktovat a dozvědět se blíže o našich masérech a masérkách. Comůžu říci o našem teamu. V našem salonu pracuje více masérek a
masérů ve věku do 35let, kteří jsou vyškolení v zahraničí anebo zahraničními lektory tantrické masáže, většina masérů se dlouhodobě zabývá tantrickou filosofií, zdravým životním stylem, sebevzděláním a duchovními směry. Většina je českého nebo slovenského původu.
Krásný víkend

Zdena

Dobrý den,
I já si myslím,že masáž za 2490,–Kč je za 2 vouchery (1000,–Kč za 499,–Kč) a doplatek 492,–Kč. Ty počty voucherů mi přijdou trochu zmatené.Díky za vysvětlení

Anna

Dobrý den,
nechápu, že když msáž pro ženy – královna stojí u vás na stránkách 3490, a na slevomatu se jedná o 50% slevu, proč musím koupit 4 vouchery plus doplatit 490 korun. Což činí skoro 2490,– korun. Děkuji

Galia

Dobrý den,
asi jste to špatně pochopila. Pokud by jste chtěla masáž v hodnotě 3490Kč, potřebujete 3 vochery (vhotnotě 1000Kč za 499Kč) a doplatíte 490Kč. To je celkem 1987Kč. Přeji pěkný večer.

Radek

Dobrý den, je možné si koupit potřebný počet voucheru na královskou párovou masáž, když jsme ještě na žádné ani základní nebyli? Děkuji za odpověď. Radek

Galia

Dobrý den, na jakou masáž využijete vouchery je na Vás. Podmínkou pro královskou masáž je absolvování základní párové masáže. Pokud si koupíte všech 10 voucheru, tak 4 použijete na základní párovou masáž a pak 6 na královskou + doplatíte 1990Kč v hotovosti.

Galia

Ano, přesně tak…

Jana

Dobrý den, u párové masáže je cena 4000 Kč (po slevě 2000 Kč) za celý pár? Děkuji.

Jana

Dobrý den, chci se zeptat, pokud bych měla zájem o masáž pro pár za 4000 Kč, lze využít 4 vouchery na tuto jednu masáž a vyjde tak na 2000 Kč? Nebo na jednu masáž lze využít vždy pouze 1 voucher? Děkuji.

Galia

Dobrý den Jano, ano lze si zakoupit 4 vouchery v hodnotě 4000kč a ty u nás uplatnit na masáž pro pár,
takže vás masáž výjde na 2000kč…

Hanule

Na stránkách máte uvedeno, že pro studentky nabízíte slevu 30%. Platí tato sleva i v případě využití voucherů?

Galia

Dobrý den, slevy se v případě voucheru nesčítají,
myslím že nabídka od slevomatu je pro vás dostatečně štědrá ;-)

Ivka


Dobry den, chtela jsem se zeptat, zda masaz pro zeny je provadena maserem ci maserkou. Na Vasich strankach jsem ani nenasla predstaveni maseru. Dekuji

Galia

Dobrý den Ivko, masáž bývá s citlivostí a pochopením pro ženský svět prováděna většinou masárem. Tantra je mimo jiné o doplňování a harmonii mezi ženskou a mužskou energíí což můžete při masáži od muže cítit
a užít si opečování a jemnosti od muže. Pokud si si však klientka z jakéhokoli důvodu přeje masáž od ženy můžeme nabídnout i tuto variantu. Krásný den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru