Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Stolní či nástěnné kalendáře z vašich fotografií

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Veronika

Dobrý den, nástěnný měsíční foto-kalendář NKN-39 je ve formátu A3 nebo A4? Abych věděla jakou variantu z nabídky mám objednat.
Děkuji za odpověď.

CDSM

Dobrý den,

jak zde v diskuzi bylo již zmíněno. Akce se vztahuje primárně na klasické formáty A4 nebo A3, kterým odpovídá i hodnota kupónu. Pokud preferujete výrobu kalendáře NKN-39, jehož pořizovací cena je nižší, zakupte si variantu kupónu 149 Kč (pro kalendář v hodnotě 289 Kč). Bohužel Vás však musíme upozornit, že případně nemůžete uplatňovat nárok na vyrovnání rozdílu cen. Děkujeme za pochopení.

Verča

Dobrý den,
již několik let si u Vás necháváme dělat kalendáře, protože jsme zjistili, že jste nejlepší ze všech firem, které jsme vyzkoušeli. Proto jsme nyní neváhali a vouchery koupily. Jen mám jeden drobný dotaz. V letošním kalendáři postrádám měsíční znamení na každý den. Byla to pro mne dobrá pomůcka a nyní si ji do kalendáře musím doplňovat sama. Jak to bude se značením znamení v kalendáři na příští rok? Děkuji a přeji mnoho spokojených zákazníků.

CDSM

Dobrý den,

velice nás těší Vaše spokojenost, moc si zpětné vazby vážíme.
Můžete prosím upřesnit o jakou šablonu kalendáře se přesně jedná? Můžete nás kontaktovat také na email info@cdsm.cz

Iva

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, jak postupovat, když chci koupit 4× nástěnný kalendář za 10,– , 1× týdenní stolní, 1× 14 denní stolní a 2× klasický 12 stránkový nástěnný. Koupit se týká pouze kalendáře za 10,– Mám si tedy koupit 8 woucherů a ten rozdíl potom doplatit, nebo jak? Děkuji

CDSM.cz

Dobrý den, Ivo,
děkujeme za Váš zájem. Stačí si objednat vouchery od každé varianty. Pak provést objednání v jeden den a z jednoho emailu. Zakázky Vám spojíme a pošleme za jedno poštovné.

Lucie Micklerová

Dobrý den, zakoupila jsem si vouchery, ale váš program cdsm mi nejde stáhnout:-(. Vždy se stáhne ale pak mi to napíše, že nebyl v počítači nalezen. Děkuji za pomoc.

CDSM.cz

Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Jen pro ověření uvádím postup:

  1. stáhnout si CDSM designer
  2. po jeho úspěšné instalaci se přesvědčte, že je ukončený.
  3. vyberte si šablonu, kterou chcete doinstalovat, stáhněte
  4. po stažení ji doinstalujte, spuštěním /pro Windows)
  5. spusťte opět CDSM designer
  6. dejte nové album a již tam budete mít vybrané šablony.
Ája Prášková

OBJEDNALA JSEM 10KS MŮŽE MÝT KAŽDÝ JEDNOROČNÍ KALENDÁŘ JINOU FOTKU??MYSLÍM KALENDÁŘ ZA TĚCH 10KČ.DÍK

CDSM.cz

Dobrý den,
ano kalendáře mohou mít různé sady fotografií.

Nikol

dobrý den,jednolistý kalendář za 10kč a dobírka za 130kč??to se nevyplatí teda!!Co myslíte??objednám si jich 3–4ks a stejně to výjde dost!!hmm

CDSM

Dobrý den,

cena za poštovné je pro všechny naše produkty stejná. Tato nabídka se nevztahuje jen na jednolistý roční kalendář, ale i na nástěnné a stolní kalendáře. Nabízíme možnost spojení několika objednávek dohromady a jejich společné zaslání, pak se poštovné určitě vyplatí.

Hana

Dobrý den,je možno jednolistý roční nástěnný kalendář A3 uchytit na zeď?nebo je to pouze papír,děkuji H.S

CDSM

Dobrý den,

cena nezahrnuje úchyt. V nabídce našich produktů však máme také lišty Klemmfix, které slouží k závěsu plakátu i kalendáře.

CDSM

Dobrý den,

nevíme, jestli jste se nepřepsala, ale v náhledu u produktu SKN-20 na www.cdsm.cz ani fotografie dítěte není :) Každopádně kalendář Vám vytiskneme tak, jak jej v programu připravíte. Program si ještě před koupí programu můžete zcela zdarma a nezávazně stáhnout, můžete se seznámit s jeho prostředím a až poté třeba zakoupit voucher. Program nabízí možnost vsazení do připraveného prostoru, případně zvětšení či roztáhnutí.

Linda

Dobrý den,
ráda bych si u Vás nechala vyrobit několik týdenních kalendářů SKN-20, ale prolistovala jsem si náhled na Vašich stránkách a dítě tam má několikrát uříznutou hlavu :). To je předpokládám narychlo dělaný vzorek, ale i tak bych se chtěla ujistit, že si s programem pro tvorbu Vašeho kalendáře budu moci pohrát a použít i fotky focené na výšku tak, aby byly celé? Máte pod fotku např. barevný podklad, když bude tím pádem užší pro připravený layout? Děkuji za odpověď.

Eva Rezková

Dobrý den, mám zájem o kalendář NKN-39, jaký si mám objednat formát A3 nebo A4? Děkuji ER

CDSM

Dobrý den,

akce je primárně určena na klasické formáty A4 nebo A3, kterým odpovídá i hodnota kupónu. Pokud Vás nabídka těchto kalendářů neoslovila a preferujete výrobu kalendáře NKN-39, jehož pořizovací cena je nižší, zakupte si variantu kupónu 149 Kč (pro kalendář v hodnotě 289 Kč). Bohužel však nemůžete uplatňovat nárok na vyrovnání rozdílu cen. Děkujeme za pochopení.

Petra

Dobrý den,
měla bych zájem o jednolistý roční nástěnný kalendář A3, je možné udělat kalendář na šířku?
Děkuji Petra

CDSM

Dobrý den,

nabízíme variantu na výšku i na šířku – stačí správně zvolit šablonu NKR – 01 nebo NKR – 03.

Jana

Dobrý den, právě jsem zaplatila 3 ks stolního týdeního kalendáře. Jen jsem ted zmatená z Vaší nabídky. To si mohu vybrat jakýkoli typ,který tam máte? Ani jeden totiž neodpovídá ceně 249,– Děkuji za možná směšný dotaz. Jinak děkuji za tuto nabídku, dárky k Vánocům jsou tedy jasně dané :-)

CDSM.cz

Dobrý den, Jano,
děkujeme za Vaši objednávku. Ano, můžete si vybrat jakýkoli stolní týdenní kalendář, kromě šablon SKN-04 a SKN-09. Přejeme, ať budou obdarovaní z kalendářů nadšeni.

Oskar Orság

Dobry den, chtel bych se zeptat na jake papiry tisknete, jakou technologii a jak je to se spravou barev, aby vysledny kalendar byl co nejblize tomu, co vidim na monitoru, zda mate tiskovy profil atd. Dekuji za odpoved.

CDSM.cz

Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Tiskneme digitálními technologiemi Canon, které jsou pravidelně kalibrovány. Pro tisk používáme potahované různé papíry podle druhu fotodárku. Pokud budete mít zkalibrovaný monitor se standardem sRGB/Fogra39, měla by být barevnost podobná. Pro přesné shody doporučujeme digitální nátisk a upřesnění o jaký konkrétní výrobek máte zájem.

Martin

Dobrý den, zaujal mě Váš stolní kalendář SKN-20 a mám k němu dva dotazy:

  • na Vašich internetových stránkách v parametrech tohoto produktu uvádíte, že se jedná o kalendář týdenní, nicméně v parametru „počet fotografií“ uvádíte 12+1. Který údaj je chybný?
  • na stránkách uvádíte cenu 390Kč/ks, ale voucher pro tuto plnou cenu ve variantách voucheru nenabízíte. Který voucher bych tedy měl koupit, abych jej mohl uplatnit na SKN-20?
CDSM.cz

Dobrý den, Martine,
děkujeme za dotaz. Počet byl chybně uvedený, již opravený na 53+1 fotografie, děkujeme za upozornění.
Stačí se koupit voucher na týdenní kalendář, který se vztahuje na všechny druhy týdenní kalendářů, kromě šablon SKN-04 s SKN-09.

Jana Trčková

Dobrý den, jsme Vašimi stálými zákazníky a vždy spokojeni, takže jsme neváhali ani chviličku a těšíme se na produkty od Vás.

CDSM

Dobrý den,

Vaše spokojenost nás velice těší. Děkujeme

HF HF

Dobry den, delate prosim i slovenske kalendare? (jine jmena, svatky…). Dekuji za odpoved.

CDSM

Dobrý den,

v nabídce stolních kalendářů máme celou řadu šablon se slovenským kalendáriem. Stačí tedy na našich webových stránkách – http://www.cdsm.cz/stolni-foto-kalendare.php najít vhodnou šablonu, kliknout na tlačítko Objednat a ve 2. kroku objednávkového formuláře zvolit slovenské kalendárium.

Eva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu voucher uplatnit i na nástěnný měsíční kalendář a na kolik by mě potom vyšel? Moc děkuji za odpověď.

CDSM

Dobrý den,

pokud máte zájem o nástěnný měsíční kalendář, musíte po kliknutí na tlačítko Koupit, zvolit správnou variantu kupónu v ceně 149 Kč (formát A4) nebo 189 Kč (formát A3).

Jana

Dobrý den, tak jsem si vybrala z nabídky: Stolní foto-kalendář SKN-01 a tam je cena 229,– místo 10,– co tedy dělám špatně? Děkuji za odpověď.

CDSM

Dobrý den,

stolní kalendář SKN-01 je čtrnáctidenní, jehož hodnota je 399 Kč a Vy jste si měla zakoupit kupón v ceně 199 Kč. Kupón v ceně 10 Kč se vztahuje na nástěnný kalendář roční v hodnotě 99 Kč.

Eva

Dobrý den, chci se jenom zeptat, když si objednám jednolisté kalendáře a stolní kalendáře a zvolím platbu přes účet, pošlu tedy celkovou částku celé objednávky, nebo každou částku zvlášť? S takovou objednávkou více věcí nemám zatím zkušenosti, tak se raději ptám.

Děkuji za odpověď

CDSM

Dobrý den,

s tímto dotazem se asi spíše obraťte na poskytovatele slevy, který má na starost přijetí platby a vygenerování kupónu – podpora@slevomat.cz

Klára

Dobrý den,
cena 10 Kč platí pro všechny typy kalendářů, ať už nástěnný nebo stolní???
Děkuji za odpověď.

CDSM

Dobrý den,

cena 10 Kč se vztahuje na roční kalendář. Ceny stolních a nástěnných kalendářů naleznete u výběru variant po kliknutí na tlačítko Koupit.

Misa

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, lze si stránky upravovat.myslím měnit pozadí, přidávat kliparty.děkuji

CDSM

Dobrý den,

program nabízí mimo samotného vložení fotografií také celou řadu pozadí, klipartů, masek, efektů apod. Vložit si můžete také textová pole.

Lenka

Dobrý den,
u vaší společnosti si každý rok nechávám udělat kalendáře a pohlednice z vlastních fotografií a vždy jsme byli 100%ně spokojeni!

Mohu k objednávce kalendářů přidat i objednávku pohlednic (CDSM-POHL-A6) za jedno poštovné?

Děkuji za potvrzení.
 LZ

CDSM

Dobrý den,

těší nás Vaše spokojenost s našimi produkty. Určitě můžete objednat i pohlednice či jiný produkt. Pokud odešlete objednávky v rámci jednoho dne, automaticky je spojíme a zašleme společně. Případně nás jen v poznámce u objednávky upozorněte, že budete objednávat další zboží a my již vyřízení objednávek přizpůsobíme tomu, abyste platila jen jedno poštovné.

Jana

Dobrý den, tak ještě, že jsem se zeptala. Jsem si myslela, že se to vztahuje na všechny kalendáře, když v nadpisu je napsáno „Stolní či nástěnné kalendáře z vašich fotografií “.

CDSM

Dobrý den,

akce se vztahuje roční, stolní i nástěnné kalendáře. Jen si musíte vybrat variantu z výběru.

Suzanne

Dobry den,

pokud chci mit 100% jistotu, ze kalendare obdrzim do Vanoc – chci je dat jako darky pod stromecek – dokdy nejpozdeji musim objednavku zadat? dekuji

CDSM

Dobrý den,

předpokládaný termín uzávěrek objednávek s garancí dodání do Vánoc je 16. – 18. 12. 2013.

CDSM

Dobrý den,

pokud objednávky odešlete v průběhu jednoho dne, spojíme je a zašleme za jedno poštovné. Případně nás stačí kontaktovat emailem, že budete mít více objednávek. Jejich vyřízení bude pozdrženo tak, abychom odeslali objendávky společně. Kupóny v ceně 10 Kč se vztahují na roční kalendáře. Stolní kalendáře stojí 199 Kč/ 249 Kč. Pokud dodržíte podmínky akce, doplácet budete jen 130 Kč za poštovné.

Jana

Dobrý den, ráda bych koupila 6 voucherů a udělala 6 stolních kalendářů. Je možné je poslat všechny najednou jako jednu objednávku i když bude na každém kalendáři jiná fotografie za jedno poštovné? A jestli to dobře chápu, tak každý kalendář vyjde na 10Kč nebo se ještě něco doplácí? Předem děkuji za odpověď. Jana

Vlaďka

Dobrý den,zakoupila jsem 5 voucherů,můžu je poslat najednou,jako jednu objednávku?Dě­kuji.Vlaďka

CDSM

Dobrý den,

záleží, kolik objednáváte kalendářů. Pokud objednáváte 5 ks stejného kalendáře, u objednávky zvolíte počet kopií 5 a do poznámky uvedete 5 čísel kupónů. Pokud se kalendáře liší, je potřeba vytvořit samostatné objednávky, které automaticky spojíme a zašleme za jedno poštovné, pokud objednávky odešlete v rámci jednoho dne. Případně nás stačí upozornit, že budete mít více objednávek a my je zde pozdržíme tak, aby Vám odešly společně – za jedno poštovné.

Daniela

Dobrý den,
je možné na jednu stánku měsíčního nástěnného kalendáře umístit více fotek a nějaký svůj text ?
Děkuji za odpověď.

CDSM

Dobrý den,

ideální je vytvořit v nějakém grafickém programu „koláž“ z těchto fotografií a nám poté zaslat jen tu jednu konkrétní. V programu CDSM Designer je možné na stranu vložit více fotografií (pomocí možnosti Obrázek – Přidat místo na obrázek do stránky). Program Vám také umožňuje vkládání efektů, masek, klipartů i textových polí.

Eliška

Dobrý den,

když mám některé fotky omylem vyfoceny ve čtvercovém formátu, je možno také vytvořit kalendář?Jde mi o kalendář A3 velikosti, měsíční.

Děkuji.

CDSM

Dobrý den,

doporučovala bych vytvořit kalendář v programu CDSM Designer, kam můžete fotografii vložit, upravit ji (oříznout, případně přizpůsobit do rozměru rámečku apod). Album si pak přizpůsobíze své představě. Pokud nám jen zašlete fotografie, bylo by lepší, kdyby byly připravené v poměru. Jinak je do šablony můžeme vsadit (zůstane celá – nezdeformovaná fotografie, ale s bílým okrajem), můžeme ji oříznout (může se stát, že bude chybět část grafiky) nebo ji roztáhnout (dojde k deformaci). Z časových, a také finančních důvodů však není v našich silách úpravy provádět u všech fotografií. Je tedy zcela na vás, abyste si fotografie správně připravili. Případně Vám před tiskem můžeme zaslat náhled alba (služba je ale zpoplatněna částkou 100 Kč).

Martina Šafářová

Dobrý den, pokud budu chtít jeden stejný kalendář vytisknout 3× potřebuji 3 vouchery, nebo stačí jeden a zaplatím jen dotisk 2 kalendářů_

CDSM

Dobrý den,

jeden kupón se vždy vztahuje na jeden kus produktu. V případě, že si chcete objednat více kusů, je nutné zakoupit i více voucherů a do poznámky pak uvést všechny kódy.

Eliška

Dobrý den, když dnes zakoupím voucher, tak do kdy mohu zaslat fotografie na zpracování. Jde mi o to, že bych ráda fotografie i z podzimu, například.
Děkuji.

CDSM

Dobrý den,

platnost kupónu je do 8.12.2013. Do té doby je nutné k nám odeslat objednávku. Případně nás kontaktujte emailem (info@cdsm.cz), kam stačí zaslat kód kupónu s tím, že žádáte o prodloužení platnosti. Platnost kupónu standardně prodlužujeme o 14 dní.

Pidacht

Dobrý den,
Je možné vytvořit kalendář např. od března 2014 do března 2015?

CDSM

Dobrý den,

šablony jsou nastaveny pro kalendářní rok od ledna 2014 do prosince 2014. Pokud byste měla zájem o atypické kalendárium, je nutné počítat s příplatkem za grafickou práci za úpravu šablony.

Lenka

Dobrý den, při výběru kalendáře v programu se mi zobrazí kalendář jen 2013 . Je možné vytisknout kalendář na příští rok – 2014?

CDSM.cz

Dobrý den, Lenko,
kalendáře je možné vyrobit na rok 2014. Stačí si po nainstalování našeho CDSM Designeru doinstalovat vybranou šablonu na rok 2014, nebo provést objednávku přes prohlížeč.

Věra

Dobrý den, pokud koupím třeba 4 vouchery na kalendář A3, lze poslat za jedno poštovné?

CDSM.cz

Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Ano lze poslat na jedno poštovné, pokud objednávku provedete v jeden den.

Wendy Krausová

Dobrý den,
je možné roční nástěnný kalendář (jednolistý) natisknout i vodorovně?
Děkuji Wendy

CDSM.cz

Dobrý den, Wendy,
děkujeme za dotaz. Ano jednolistý fotokalendář lze natisknout i vodorovně, stačí zvolit šablonu NKR-03-A3.

Veronika Hejkalová

To je dobrá otázka, co se týče toho velkého poštovného na jeden list kalendáře… Jsem moc zvědavá na odpověď.

Luci

Poštovné 130Kč platí i pro roční jednolistý kalendář?
Děkuji.

CDSM

Dobrý den,

částka za poštovné je pevně daná pro všechny objednávky. Máte však možnost využít osobního odběru nebo si třeba roční kalendář objednat spolu se stolním či nástěnným kalendářem. Objednávky můžeme spojit a zaslat najednou, za jedno poštovné.

Wendy Krausová

Dobrý den,
tato sleva je naprosto famózní,jste prostě nejlepší.
Myslím,že Vám mohu za nás všechny moc a moc poděkovat :)

CDSM

Dobrý den,

děkujeme za zpětnou reakci. Budeme se těšit na Vaší objednávku.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru