Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dva roztoky na kontaktní čočky

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Michaela Procházková

Dobrý den vzhledem k tomu, že jsem z Brna a ráda bych využila odběru na Vašem odběrovém místě v Brně stačí zakoupit první variantu? Raději se ptám než abych to koupila blbě:) Děkuji.

Ecocky.cz

Dobrý den.

Ano, je to tak.

Jana D.

Dobrý den,

koupila jsem si souhrnný voucher na 3 roztoky s poštovným zdarma. Objednávku jsem učinila hned v pondělí (je čtvrtek) přesně podle vašeho nbávodu, ale jediné co jsem dostala bylo potvrzení objednávky a žádost o zaplkacení částky kolem 1500Kč, žádnou fakturu s částkou 0Kč jak uvádíte v návodu na nákup jsem neobdržela, chtěla bych se proto zeptat zda mám výrobek objednat znovu či na alternativní postup.
Předem děkuji za odpověď.

Ecocky.cz

Dobrý den.


Prosím nic neplaťte. Při vyřízení objednávky Vám bude v administraci faktura vynulována (již jste platila na Slevomatu). Toto je uveeno i v postupu v popisu položky. Na vysvětlenou – je to z toho důvodu, že správnost Vašeho kódu kontrolujeme v administraci Slevomatu. 


Platí tedy to, že ačkoliv Vám přijde potvrzení objednávky, nic neplatíte. 


Dkujeme.


Ecocky.cz

Dobrý den.


Ano, je to možné. Jakékoliv zboží je možné objednat spolu s objednávkou roztoků. Na rozdílnou částku zašleme fakturu s platebními údaji. 


Děkujeme.
Eliška Čechová

Dobrý den,
můžete mi do objednávky přihodit i to pouzdro se žabkama? Brala bych roztoky z varianty C – 6ks. Jak bych musela pouzdro doplácet?děkuji

Ecocky.cz


Partnerpřed 7 hodinami



Dobrý den.


Ano, je to možné. Jakékoliv zboží je možné objednat spolu s objednávkou roztoků. Na rozdílnou částku zašleme fakturu s platebními údaji. 


Děkujeme.
Iveta

Dobrý den,


ve slevě uvádíte, že nabízíte při koupi roztoků slevu 100 Kč na kontaktní čočky. Mohla bych si se slevou přiobjednat i kontaktní čočky s touto slevou? Abych platila pouze jedno poštovné? 


Děkuji za odpověď.
Ecocky.cz

Dobrý den.


Ano, je to možné. Standardně spolu v momentě objednávky posíláme e-mail s fakturou, slevovým kódem na 100 Kč a dalšími informacemi. Ve Vašem případě bychom to udělali tak, že Vám z fakturace v administraci odečteme 100 Kč. Objednejte tedy čočky dle Vašeho výběru a poslali bychom Vám pak fakturu v pdf s potřebnými platebními informacemi. Faktura již bude snížena o 100Kč a jakmile čočky obdržíme od distributora, přidáme do zásilky roztoků ze Slevomat.cz. 


Děkujeme
Kristýna Tučková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký je rozdíl mezi dvěma variantama? Když bych si zvolila osobní odběr, tak budu platit poštovné a balné a která varianta je pro mě lepší, když zvolím osobní odběr, děkuji za odpověď.

Ecocky.cz

Dobrý den,


přiznáme se že ne úplně rozumíme Vašemu dotazu. Zkusíme to shrnout: 


a/ volíte osobní odběr (dle uvedených možností ovýdejních míst) a neplatíte poštovné
b/ chcete zaslat poštou, pak volíte voucher s poštovným (voucher je navýšen o cenu poštovného)
c/ chcete zaslat poštou a nechcete platit poštovné – varianta 3 zakoupených voucherů (a více) znamená poštovné zdarma. 


Děkujeme.
Tomáš Šafář

Dobrý den,
zajímalo by mě následující:

  1. kdo je výrobcem (původ Itálie) je poměrně neurčitý

  1. je-li roztok učený pro studené čištění a měkké kontaktní čočky


Děkuji za odpověď.
Ecocky.cz

Dobrý den pane Šafáři,


k Vašim dotazům:


a/ výrobcem je společnost Kontakt Lens V.A.O., Neapol. Jedná se o významného italského výrobce nejen roztoků, ale i kontaktních čoček. 


b/ samozřejmě, jde o standardní multifunkční roztok, jenž je určen pro čočky s plánovanou výměnou (např. 14 denní, měsíční apod.) 


V případě dalších dotazů jsme Vám k dispozici na info@ecocky.cz 


Dějujeme
Dáša Slováková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho mi uskladní roztoky v místě odběru? Do Brna se dostanu až koncem září…

Ecocky.cz

Dobrý den.


V takovím případě je možné se domluvit na pozdějším odeslání / předání na výdejní místo dle Vašeho časového požadavku. Uveďte prosím do poznámky při Vaší objednávce na www.ecocky.cz 


Děkujeme
Adéla

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli si můžu roztoky vyzvednout v Praze hned po objednávce? Předem děkuji za odpověď.

Ecocky.cz / www.ecocky.cz

Dobrý den.


Nejdříve je nutné udělat objednávku na www.ecocky.cz Abychom Vám mohli vystavit daňový doklad – fakturu (byť na nulovou částku). Objednávky budeme vyřizovat nejpozději do 5 pracovních dnech. POkud na dodání extrémně spěcháte, kontaktujte nás prosím na info@ecocky.cz 


Děkujeme.
Michaela

Dobry den, muzete mi prosim rict, kdy maji roztoky expiraci?
diky, M.

Ecocky.cz / www.ecocky.cz

Dobrý den.


Expirace je uvedena i v popisu zboží na Slevomat.cz. Je to únor 2015. Nejedná se tedy v žádném případě o „výprodej“ z důvodu blížícího se konce expirace. 


Děkujeme.


Jirka

Dobrý den mám zájem o tu výhodnější variantu roztoku na čočky s poštovným zdarma, stačí v tom rolovacím menu vybrat a koupit jakoby 1ks této varianty a příjde mi tedy 8 roztoků s poštovným zdarma? Rozumím tomu tak že u té poslední varianty jsou ty 3 vouchery už započítány a stačí potom vybrat 1× tuto variantu

Ecocky.cz

Dobrý den, rozumíte tomu správně. Jen s tím, že tento voucher je na 6ks roztoků (nikoliv jak píšete 8). Pokud by jste chtěl 8ks, můžete zakoupit 1× voucher na 6ks a 1× na 2ks. Příp. 4× na 2ks (i v takovém případě by bylo samozřejmě poštovné zdarma).

Děkujeme.

Ostrava

Dobrý den, v případě osobního vyzvednutí roztoků v Ostravě – Chopinova ul., zakupuji 1. variantu voucheru?

Děkuji za odpověď, s pozdravem Filanová.

Ecocky.cz

Ano, přesně tak. Pokud budete chtít více kusů roztoků, můžete nakuopit více voucherů prvního typu nebo voucher třetího typu. Z Vaší objednávky pak poznáme, že budete chtít osobní odběr.

Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru