Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

99 Kč za poukaz na designová stereofonní sluchátka Nokia WH-205. Kvalitní poslech i příjem diskrétních telefonních hovorů se slevou až 58 %.

3,9 / 5 KNEBL cafe České Budějovice  (mapa) 104 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Captain Morgan

Voucer jsem si nakonec koupil, jen me jeste zajima jestli si muzu vzit Nokia stereofonní headset WH-205, sedostribrna misto cernych.. Cenove jsou stejny.

Michal Svoboda

Dobrý den,
ve Vašem odkazu stojí HF sice 98 Kč, ale dotyčná firma generuje zisk hlavně z nadprůměrného poštovného (110 Kč při platbě předem na účet a 140 Kč při dobírce)

Lisa

Myslím, že spíše reagují na původní cenu než na cenu zlevněnou. Když si zadáte do seznamu tento výrobek, ve zboží vyjede za mnohem nižší cenu a to nejen v e-shopech, ale i s možností odběru v kamenném obchodě. Většinou pod 150Kč. Že jste předražený obchod už vím a proto u vás nenakupuji. Ale tato akce je docela výhodná (samozřejmě jen pro Budějičáky a vlastníky Nokie). Chápu, že je třeba prodat věc, která se moc u vás neprodává, zvlášť když ji máte za tak vysokou cenu. Jen myslím, že by bylo lepší dát poukaz pro širší spektrum zákazníků a třeba i s možností zaslání doporučeně při platbě předem. Tolik zákazníků tam nemíváte, aby se to nedalo stíhat a víc by se Vám to vyplatilo.

Michal Svoboda

Dobrý den,
s tím, že jsme předražený obchod bych nesouhlasil, stejně jako naši zákazníci. Jediné, co máme dražší než bývá na netu, jsou telefony, které máme z oficiální české distribuce, tzn, že se na ně, mimo jiné, vztahuje záruka (ne ta pseudo záruka, jako na některých „levných“ e-shopech, kde při reklamaci vždy zjistíte, že telefon je „zaoxidovaný“ a nelze záruku použít. Prostě do něj nalijí vodu a zákazník má smůlu). Pro porovnání si zjistěte ceny např. na Alza.cz atd, prostě tam, kde Vám prodají opravdu zboží se zárukou a z oficiální české distribuce.
Co se týče této slevové akce, tak sluchátka nepotřebujeme vyprodat, právě naopak byly pořízeny pouze pro tuto akci, která má za cíl seznámit nové zákazníky s naší prodejnou a není na nich žádný zisk.
Sluchátka, jak uvádí znění inzerátu, nejsou pouze pro telefony Nokia, ale pro všechny, které mají 3,5mm konektor. Já osobně je používám u telefonu Samsung Galasy S a fungují bezvadně.

Captain Morgan

Původně 238 Kč??? o.O
Když na netu jsou za 77,– Kč s DPH!!!

Pepíno

Dobrý den,
nic proti Vám, ale jde skutečně o stejný výrobek nebo je to levná imitace z Číny. :-)

Michal Svoboda

Dobrý den,
jedná se o originální výrobek od firmy Nokia. V rámci reklamní akce prodáváme tento výrobek s jistou ztrátou.
Prosím zašlete odkaz na Vámi inzerované HF za 77 Kč. Rád se na tu firmu obrátím a zjistím originalitu jejich výrobku.

to:CPT Morgan

http://www.mo­bil3a.cz/eshop/no­kia-wh-205-stereo-headset-black/50–156499.html

Tomas

Najit to snad neni takovy problem, staci dat nazev vyrobku do Seznamu a setridit podle ceny http://www.zbozi.cz/items-products?q=Nokia%20WH-205&qc=0&r=tab&prevItemType=new&pId=RyEkNedJwMlM5bMcxaGW&order=cheap&forceScreen=items-products&page=1&pageOffset=2

Kazdopadne jak pise pan Svoboda, postovne je vetsinou v hrubem nepomeru s cenou vyrobku.Navic u tech levnych nabidek je uvedeno, ze se jedna o baleni bulk-ktere byva o neco malo ochuzene.Otazka je, co uberou, jedno sluchatko?

No ja ale kazdopadne kupuji, sluchatka se mi hodi a neni pro me problem si pro ne do Mercury prijit.

Tom

bylo by možné i zaslání třeba do Brna? A za kolik? Děkuji Tom

mila

Ahoj… kdyztak si kup voucher… já ti tam pro ne zběhnu a doporučenou poštou za 34 KC ti je poslu, protoze tam pro ně stejně pujdu :) a tech 34 Kc mi muzes poslat na učet…

Michal Svoboda

Dobrý den,
zaslání poštou bohužel není možné. Sluchátka lze pouze odebrat přímo na prodejně KNEBLmobil v Merkury centru.

Tomas

ja zas pro zmenu je z Cb do Brna klidne privezu+predam nekde v meste.Kdyztak napis na tomasred@seznam.cz

Tom

Ahoj milo,
bylo by teda možné mi je poslat? Napiš mi pls na mokov1@seznam.cz. Pak se domluvíme. Díky

Jana

„99kč za poukaz“ znamená, že cena sluchátek je pouze 99 kč? Nebo musím ještě něco doplatit? Díky

Michal Svoboda

Dobrý den, cena 99 Kč je cena koncová k vyzvednutí na našem obchodě KNEBLmobil v Merkury centru v Českých Budějovicích

jana

děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru