Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

349 Kč za ROČNÍ předplatné časopisu Příroda a 17 úchvatných DVD z produkce BBC a Discovery! Prožijte celý rok v divočině se slevou 72 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
KajaMar

Kdo nestihne voucher nakoupit, rad vam jeden za puvodni cenu prenecham.Koupil jsem dva a ten jeden se mi nehodi…tak mi napiste na kajamar@windowslive.com a uricte se bez problemu domluvime.

Markéta

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možné nějak získat pořadač na tyto časopisy nebo už nejsou. Kamarádka ho k předplatnému dostala.
Mnohokrát děkuji.

Extra Publishing

Dobrý den, v tomto typu předplatného bohužel pořadač není obsažen. V případě zájmu si je však mohou předplatitelé Přírody dokoupit zvlášť za cenu 90 Kč.

lucie

Dobry den,
pokud bych chtela prvni varku DVD a jiz vysla cisla poslat na jednu adresu, ale od kvetna zacit posilat normalni dily na druhou adresu, muzu vam toto napsat pouze do poznamky, nebo je potreba to resit nejak „sloziteji“? Dekuji

Extra Publishing

Dobrý den, stačí když nám změnu adresy nahlásíte, stačí e-mailem na: predplatne@epublishing.cz nebo telefonicky, poté Vám bude předplatné chodit na novou adresu.

Konvalinka

Dobrý den, zaplatila jsem on-line,objednala,vy­plnila všechny údaje vč. kodu a odeslala. Je to vše nebo je ještě třeba na předplatné zatelefonovat?Můžu už jen čekat na časopis? Děkuji.

Extra Publishing

Dobry den, to je vse. Pristi tyden vam odesleme prvni casopisy a DVD. Dekujeme za vyuziti nabidky!

Ivča

Dobrý den. Ráda bych se Vás jen zeptala, zda-li je možné nějakým způsobem zjistit, jestli jsem se vešla do prvních 900 registrovaných na Vašem online formuláři.
Předem děkuji za odpověď.

Extra Publishing

Dobrý den, momentálně nejsme schopni přesně říct, zda se na Vás dostane. Rozhoduje okamžik registrace na našem on-line formuláři. Pokud již jste registrovaná, jistě se na Vás dostane. Během zítřka je možné tuto informaci ověřit na predplatne@epublishing.cz.

Pepíno

Mankote šmankote to veřejně neříkejte, že se na někoho něco určitě dostane. Víte jak to je, náhodou to tak nebude a co potom? Na paní Ivču se mapa nedostane a máte pak co vysvětlovat. :-)

Ján

Dobrý deň,
ja by som sa chcel opýtať, či zľava platí aj pri objednávke na Slovensko.

Ďakujem.

Extra Publishing

Dobrý den, sleva platí pouze pro doručování na adresy v ČR.

Gabča

Tak tohle je zase jednou akcička jako víno, v záplavě těch „žracích“ akcí něco do čeho stojí za to investovat. :-) Já sama to objednávám kvůli synovi a díky za tuto akci. :-)

Gabča

Jo a ještě se chci zeptat na tu mapu, vzhledem k tomu, že se nejspíše nevejdu do té vytoužené 900 zájemců :-) Zajímalo by mne zda jde mapu zakoupit a za jakou cenu, děkuji za odpověď. :-)

Extra Publishing

Dobrý den, počet map je limitován z toho důvodu, že jich máme pouze 900 ks. Nelze ji tedy dokoupit zvlášť.

Jana

Dobrý den, je možné sdělit jestli jsou mapy ještě k dispozici?

Extra Publishing

Dobrý den, momentálně nejsme schopni přesně říct, zda se na Vás dostane. Rozhoduje okamžik registrace na našem on-line formuláři. Pokud již jste registrovaná, jistě se na Vás dostane.

Zuzana

Dobrý den, posíláte časopis + dvd zabalené stejně jako se prodává v trafice? Je to dost velký formát,protože dvd je přibaleno nad časopisem,tak nevím jestli se vejde do klasické schránky.

Extra Publishing

Dobrý den, časopisy posíláme zabalené v černé fólii, DVD položené na časopise, do poštovní schránky se vše vejde bez problémů.

Míra

Telefony nikdo nezvědá, takže jsem provedl objednávku přes online formulář s tím, že jsem uvedl do poznámky kód voucheru, na obdrženou fakturu nebudu reagovat, ale nebylo by špatné zaslat potvrzení, že objednávka proběhla bez problémů…

Extra Publishing

Dobrý den, na telefonní lince 545 211 880 jsme k dispozici neustále až do 16. hod, jakmile se správně zaregistrujete v on-line formuláři, potvrzení obdržíte automaticky. Vy jste si zřejmě předplatné objednal ještě jednou přes náš objednávkový systém na webových stránkách. Prosím, kontaktujte nás na predplatne@epublishing.cz, společně to překontrolujeme.

Lenka

Chtěla bych to koupit jako dárek pro otce. Jde to nějak? Abych měla nějaký certifikát nebo něco co bych mu mohla dát?

Extra Publishing

Dobrý den, jakmile se u vydavatelství zaregistrujete, pošlete, prosím, zároveň svou žádost o dárkový certifikát na predplatne@epublishing.cz s údaji o obdarovaném, dárkový certifikát Vám vystavíme a pošleme e-mailem.

Daniela

Dobrý den,jestli jsem správně četla,vouchery platí od 29.dubna-což je pátek a pracovní doba nakladatelství,kde je možné uplatnit voucher je od pondělí do čtvrtka-tudíž mohu objednat až v pondělí?

Extra Publishing

Dobrý den, jakmile obdržíte kód voucheru, můžete se ihned registrovat na našich stránkách úplně kdykoli (i během víkendu a noci), není to omezeno pracovní dobou. Pokud jste kód již obdržela, můžete se registrovat nyní.

Daniela

děkuji za okamžitou!!! a jasnou odpověď

Petra

Dobrý den, díval ajsem se, že vycházejí i speciály, na ty se předpokládám předplatné nevztahuje. Nebo ano?
Děkuji za odpověď

Extra Publishing

Dobrý den, speciály nejsou u této varianty předplatného v ceně. Speciál si jako předplatitel můžete doobjednat za výhodnější cenu přímo ve vydavatelství nebo koupit přímo v trafice. Další možností je objednat si typ předplatného se speciály, tato varianta však není nyní v akční nabídce.

Jiří

Dobrý den, na voucheru je napsáno, že platnost je až od 29. 04. 2011 – tzn že předplatné můžu objednat až 29.? Na dřívější objednávku se voucher nevztahuje? Děkuji

Extra Publishing

Dobrý den, můžete se registrovat na našich stránkách ihned, jakmile obdržíte kód voucheru. Omlouváme se za chybu, ihned napravíme!

M.

Dobrý den, je možné do doručovací adresy napsat synovce kterému je 10 let? Nebude s tím na poště problém když nemá občanku?

Extra Publishing

Dobrý den, běžně rodiče (prarodiče, tety, apod.) objednávají předplatná pro děti, není v tom problém. Časopis je doručován do poštovní schránky běžným způsobem (obyčejně), tudíž žádný doklad k identifikaci příjemce není požadován.

Petra

Skvělá akce.. objednáno a zaplaceno.. :-) Budu se těšit na první číslo ve schránce. Pouze pro upřesnění – v jakých intervalech bude 10 čísel doručováno, když je již duben? Děkuji a přeji všem hezký den.

Extra Publishing

Dobrý den, během příštího týdne budou rozesílány první zásilky s již vydanými čísly. V první zásilce obdržíte přesný harmonogram celého předplatného.

H.

Ráda bych věděla, jestli tu mapu dostane ten, kdo si objedná časopis mezi prvními 900lidmi přímo u vydavatele, protože platím převodem, tudíž voucher dostanu až za 2–3dny, anebo ten, kdo si koupí kupon tady u Vás. děkuju. H.

Extra Publishing

Dobrý den, prvních 900 objednávek se počítá od registrace objednávky u vydavatele. Podle zkušeností odhaduju, že by jste se měla bez problémů do daného limitu dostat.

Agnesita

Časopis Příroda mám předplacený od počátku jeho vydávání a je to opravdu jeden z nejlepších časopisů na trhu. Fascinující fotografie a kvalitní články. Takže kdo váhá, ať dováhá a nakupuje ;)

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za pochvalu!

Ron

Jeste bych se rad zeptal kdyz uvadite platnost voucheru od 29.04.11 , to znamena ze kdyz ho uz mam , ze dnes na Vasich strankach nemuzu udelat zavaznou objednavku a musim pockat az do patku ?

Extra Publishing

Dobrý den, můžete se registrovat na našich stránkách ihned, jakmile obdržíte kód voucheru. Omlouváme se za chybu, ihned napravíme!

Katka

Chtěla jsem se zeptat, zda po ukončení tohoto předplatného, musím navázat a zakoupit další předplatné na rok 2012 ? Děkuji za odpověď. Katka

Extra Publishing

Dobrý den, předplatné je pouze na rok 2011. Nejste vázaná na odběr i v dalším roce, je to pouze na Vašem rozhodnutí pokračovat či ne.

Bára

Dobrý den,
mohu tuto nabídku využít i já, když již jedno předplatné časopisu Příroda mám? Děkuji Bára

Extra Publishing

Dobrý den, využít nabídky samozřejmě můžete. Jen musíte počítat s tím, že předplatné se může překrývat s Vaším stávajícím a je pevně stanoveno na počet vydání od 1–2/2011 – 12/2011, nelze je tedy posunout.

Lucie

Dobrý den,

  1. Chtěla bych vědět, jak často časopis vychází?
  2. Chtěla bych upřesnit, zda při objednání předplatného dostanu i čísla, které už letos vyšly (Kompletní ročník 2011 ) a nebo dostanu 10 čísel od doby, kdy zaplatím předplatné (tudíž i pár čísel v roce 2012)?
Děkuji
Lucie
Extra Publishing

Dobrý den, časopis vychází 10 x za rok. V tomto předplatném obdržíte celý ročník 2011 (tedy 10 vydání), a to již od č. 1–2/2011. Předplatné končí č. 12/2011.

Extra Publishing

Dobrý den, občas tato situace nastane, ale jsou to opravdu jednotlivé případy z tisíce. Samozřejmě časopis zašleme znovu, nemusíte se bát:)

AnTENkA

Dobry den, trochu se bojim tohu (kdyz vim, jak to na poste chodi), ze mi casopis neprijde, protoze ho cestou nekdo „ztrati“:) Mate to nejak osetrene nebo kdyz me neprijde, tak je to proste moje smula? Dekuji:)

Extra Publishing

Dobrý den, občas tato situace nastane, ale jsou to opravdu jednotlivé případy z tisíce. Samozřejmě časopis zašleme znovu, nemusíte se bát:)

tereza

Ta nástěnná mapa přijde doporučeně? Prvních 900 objednávek je myšleno při zakoupení voucheru nebo až následném objednání časopisu?děkuji za odpověď

Extra Publishing

Dobrý den, mapa bude přiložena v jedné ze zásilek, zasláno obyčejně. Prvních 900 objednávek se počítá od registrace objednávky u vydavatele.

Jan Bláha

Dobrý den,
kdy příde první číslo do schránky?

Extra Publishing

U kuponu uplatnenych do nedele 1.5. budeme odesilat tak, abyste mel prvni casopis s DVD ve schrance behem pristi stredy-patku. Jinak vzdy cca do 7–12 dnu od uplatneni kuponu.

Elen

Dobrý den,
zakoupila jsem Voucher, ale trochu jsem znejistěla, protože jsem si uvědomila, že bych se měla v příštích 3 měsících stěhovat(pouze po ČR) je možné potom změnit korespondenční adresu?
Děkuji předem.

Extra Publishing

Ano, muzete zmenit adresu v prubehu predplatneho.

Elen

Velice děkuji.

Kacabkav

Dobrý den, je možné voucher pak darovat až třeba k červnovému svátku? Nebo se musí uplatnit hned po zakoupení a obdržení?
Děkuji za info!

Extra Publishing

Pěkný den, na uplatnění voucheru je čas (až/jenom) do konce května – do 31. 5. 2011

terez.ec

Proč je tato nabídka pouze u Prahy? Mohu také zakoupit, ač nejsem z Prahy?

Extra Publishing

Dobry den, nabidka plati samozrejme pro celou CR!

(Kamkoliv, kde dorucuje Ceska posta.)

terez.ec

paráda, díky moc!objednáno a budu se těšit!:))

Lenka

Super slevomate!díky za ideální dárek pro syna k narozkám :-) Koupeno, objednáno a těšíme se na první balíček :-)))

Rony

Dobry den , mam 2 dotazy :

  1. Jsou vsechny DVD vcetne CZ audio stopy ?
  2. Proc uvadite puvodni cenu 1279 Kč, kdyz na Vasich strankach vidim predplatne v hodnote 690 max. 790Kc.
Predem dekuji za odpovedi.
Extra Publishing

Dobry den, diky za dotazy.

  • Ano, DVD maji ceskou stopu.
  • Slevu pocitame nasledovne: V trafice byste za vse, co je v teto nabidce na Slevomatu, dali 99,90×10=999 (10× casopis+DVD) + 39,95×7 (7× DVD) = 279,65 = 1278,65 = 1279,–

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru