Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

5900 Kč za blahodárný wellness pobyt na 4 dny pro DVA v Grand Hotel Sergijo **** v slovenských Piešťanech! Přijeďte se zregenerovat do nejlepších slovenských lázní se slevou 44%!

4,1 / 5 GRAND HOTEL SERGIJO Piešťany - Slovensko (mapa) 40 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Ivca

V hotelu jsem stravila nekolik dni zhruba pred 4mi roky. Pokoje, spolecenske prostory, kuchyne, vina, personal… vsechno bylo perfektni a moc rada na to vzpominam. Je pravda, ze lokalita hotelu me tenkrat prekvapila a rozpadajici se byvale ROH ubytovny kolem take, ale na strane druhe jsme si uzivali dlouhe prochazky kolem reky a vodni nadrze, kdy jsme nikoho nepotkali desitky minut. Take velmi ocenuji snahu hotelu okoli zutulnit budovanim parku a urcite se tam nekdy rada znova podivam, jak se to podarilo.

liduli

Jé, to je sranda, Slováci se hádají na českém portálu a agresivní paní ředitelka, která vyhrožuje hned soudy, tak to je garance opravdu kvalitního pobytu. Nejste vy tam trošku šmrnsnutí maďarskou krví, že hned tatko z ostra? Je fakt, že pokud je to kato odlehlé, tak by to mělo být nějak řešené – hotelovým mikrobusem nebo tak něco. Já mám docela problémy s delší chůzí a to má určitě řada lidí a musím říct, že to by mě na tom odradilo úplně nejvíc.

Ig.Eva Godmašová

Hotel má hotelový mikrobus MERCEDES ,takže trasger zabezpečujeme­.A ked,ja sa nehádam,mne tiež je zlé,že´osočuje niekto,kto je z okolitého hotela a portál SLEVOMAT .CZ toto povolí.Anonymne sa da zaregistrovať a písať čokolvek,toto aspoň iné portály nerobia,Písať názor možze ubytovaný hosť,a nie ktokolvek,.Vtedy je to neobjektívne a ak to škodi hotelu,iste využijem právne kroky,v mojom prípade by to asi každy urobil,komu zaleží na tom,aby ktokolvek nevyužil obyčajné ohováranie.Ak mi poradíte,ako bez učinnosti slevometu.cz to urobiť,bude rada.Takto využijem na nepreverené osoˇcovanie len dostupné možnosti vramci zákona.Prajem krásne sviatky,prijemný pobyt hocii v inom hoteli…ja pre našich spolu s celým kolektívom robime všetko pre ich spokojnosť,ktoré si možete prečitať na iných portáloch,ktporé povolujú hodnotiť len ubytpovaným hosťom a nezneužívaju portály tak,ako pto povolil slevomat.cz.Bo­hužial .

Marky

A do kterého 4* hotelu v dnešní době nesmí domácí mazlíčci…? Asi se paní ředitelka bojí, aby nemusela nakonec ve svém velmi oblíbeném hotelu poklízete jedné velké h***o…

Marky

Ale, to už je docela drsná odpověď a není na úrovni :-((((

Irena z Varů

Jsem z Karlových Varů, vloni jsme byli s manželem ubytováni v hotelu Sergijo v Piešťanech a musím říci,že jsme byli oba maximálně spokojeni jak s hotelem a jeho vybavením,tak i s profesionálním přístupem velmi milého personálu. Kuchař byl perfektní a vždy ochotný vyjít vstříc požadavkům strávníka. Je pravda,že se hotel nachází poněkud dále od centra města,ale pokud jste autem,není to žádný problém… Osobně mohu tento i z venku krásný hotýlek doporučit i náročnější klientele.

Eva Godkasova,riaditelka hotela

Milá pani Irena,

ďakujem za Vaš mily list a pochvalu za naše služby,myslim,že Vy ste skutočne u nas boli,avšak pani predtym,píšuci slovensky zrejme su z konkurenčnych hotelov okolo,resp.to robia naročne,iste nie kvoli korektnému zhodnoteniu hotela.Ešte ratz ďakujem a budem rada,ak nás opat navštivite.Do­budovali sme krasny park s pavami,oddychovou zonou,dorobili krasne interiery izieb ,množstvo českých kanálov a v hodnoteniach hotelov sme v SR obstali velmi dobre..Krasne Velkonoce a prijemné sviatky od celého kolektívu Grand Hotela Sergijo**** v Piešťanoch

Phreesbee

Nooooo.. Zajimave:) Diky!

Backinko

Mila Mirka ( alebo majiteľka Sergia ) – rada by som reagovala na vetu – pretože slováci chcú proste za málo peňazí veľa muziky a pokiaľ nemajú na tanieri rezeň, tak sú nespokojní… Slováci konečne cestujú a zisťujú,že u nás dostanú málo muziky za veľa peňazí a preto si dovolia napísať a zverejniť konečne aj svoj názor ..... a 4 hviezdičkový štandart neurčuje výborné steakové menu a kvalitné zahraničné vína.....

Ing.Eva Godmašova,riaditelka hotela,spolumajitelka

Mirka nie je majitelkou hotela,po zisteni Vašej totožnosti na Vaše reakcie možeme komunikoať cestou pravnou.

mirka

Vážení…môžem zodpovedne povedať, že som v spomínanom hoteli GRAND HOTEL SERGIJO**** bola viac krát a vždy som bola s posk.službami veľmi spokojná, oceňujem hlavne individuálny prístup k hosťom a veľmi ústretový personál ( a s tým som sa teda na Slovensku ešte nestretla ), nepovedala by som, že sa tam často mení personál, pretože niektorý tam pracujú aj niekoľko roov…čo sa týka Vašej debaty ohľadom fontány, tak táto fontána sa nachádza priamo pred oknami hotela…nesúhlasím s tým, že by hotel nespĺňal štandard 4*…v ponuke J.L je je výborné steakové menu, množstvo kvalitných zahraničných vín…ale chápem tú poznámku, pretože slováci chcú proste za málo peňazí veľa muziky a pokiaľ nemajú na tanieri rezeň, tak sú nespokojní…tento hotel je špecializovaný hlavne na bussines zahraničnú klientelu a tá oceňuje aj to, že je hotel situovaný na pokojnom mieste a nikto ich tam neočumuje…okolie hotela naozaj nie je najkrajšie ale luxus, ktorý ponúka tento hotel vie nepekný dojem z okolia veľmi rýchlo napraviť…ja tento hotel môžem len odporúčať, nech si kto chce, hovorí čo chce........a ešte som zabudla..ukážte mi iné miesto okrem tohto hotela, kde sa Vám v záhrade prechádzajú pávy…

Peta.007

SOUHLAS! s předchozími přispěvateli…
Ovšem musím dodat toto: Pišťany doporučuji, a to hlavně v létě!! Pokud ubytování – tak v centru Piešťan, nejlépe na Kupel'nom ostrove. Proč? protože centrum má v létě kouzelnou atmosféru lidí, kteří nikam nespěchají, je ta nádherný park, bezva venkovní koupaliště „Eva“ (výborné též pro milovníky beachvolejbalu)… Prima hospůdky, kavárny, cukrárny, vínečko,… Ale když bydlíte u vodní nádrže Sl'ňava, tak se setkáte s neskutečným nepořádkem, socialistickým realismem, no hrůza… prostě – zašlá sláva! Fakt je, že i tam jsou některé hotýlky, které mají trochu větší šmrnc, ale – z mého pohledu je dost otrava, že jste naprosto mimo centrum lázeňského městečka, mimo nádherný park, procházky, lidi na korze, mládež… Vlastně tam z lázní nemáte nic! Mohla bych zde psát o Piešťanoch hodně a dlouho – neb je znám dlouho, jezdila jsem tam pravidelně a ráda (můj dědeček tam byl lékařem) a mám je i dnes ráda! Mí přátelé se tam rozhodli jet, protože ode mě slyšeli, jak je to tam fajn a viděli řadu foto, které jsem tam nafotila – bohužel se se mnou neporadili. První týden byli v Rajeckých Teplicích, též na mé doporučení a byli nadšeni, druhý týden trávili v Piešťanoch a byli otráveni – byli totiž ubytováni v krychli na Sl'ňave, tj. cca 4 km od centra (pozor – od hotelu nejezdila žádná MHD), hotel byl socialistický realismus zvenčí i uvnitř, včetně obsluhy, no horor. V té době jsem byla v Piešťanoch i já, takže jsem je tam všude provedla, ukázala jsem jim super místa, skvělé restaurace (o jazzové retauraci v centru nemluvě!) i destinace, kde mohli být za tutéž cenu ubytováni a plně spokojeni!! Sami uznali, že to byla chyba, ale Piešťanami byli nadšeni a prý by tam jeli někdy znovu, ovšem již na jiné místo (centrum, Kúpel'ný ostrov…)
Ale – pokud je někdo sportovně zaměřen – např. jezdí na bruslích, na vodních lyžích, provozuje vodní sporty (jachting, surfuje, apod.), tak ubytování na přehradě Sl'ňava doporučuji!
Nejsem si však jistá, zda je pro takto sportovně založené přátele, tento hotel vhodný…

Backinko

Suhlasím !!! Za tieto peniaze si zaobstarajte iný hotel v Piešťanoch na Kúpeľnom ostrove. Hotel nesplňa uroveň 4 hviezdičiek a každý týždeň sa tam menia zamestnanci.....

Ing.EVA GODMAŠOVÁ,riaditelka hotela,spolumajitelka

Prepáčte,ale personál sa nam nemenil aspoň rok,dokonca mame ludi s 5 ročnym posobenim.Su to vymysliˇPožiadam pre hanlivbe vyrazy o preverenie Vašej adresy a žiadať budem sudne dôkazy k Vašim tvrdeniam.Ak neobstojite,verejne to zverejnim na slevomate a budem žiadať pravne doriešenie uražok.Mame stabilizovany,mily personal,na booking.com hodnotenie ako mily a ustretovy personal,s akym sa davno hostoa nestretli.Ano,ludia s takymito vyjadreniami nie su pre naš hotel,sme zvyknutí na inteligentných a slušných ľudi a nie KLAmÁROV!!!!!Takéto diskusie by slevomat.cz makl aj preverovať,lebo určite ak dovoli uržlive hanobenie ena hotela,je to pre nas uražlivé a vyvodim patričné pravne dosledky.

Marky

Trošku se mi, paní riaditelko, zdá, že to přeháníte. Asi u Vás ti lidé či ostatní z jejich okolí moc spokojení nebyli, tak to dávají na jevo. Opravdu nejsme v době, abyste někomu vyhrožovala právními kroky. Aby se to celé neotočilo proti Vám, milá Evo.

Ing.Eva Godmasova

Prepáčte,ale Vaše tvrdenia ak su pavdivé,poprosím Vás uviesť konkretne Vaše menio i meno ludí čo neboli spokojní a rada zverejnim akékolvek informácie.Ja velmi dobe spolupracujem so svojimi klientmi ai zamestnancami,preto sa mi zdajú Vaše anonymné výroky smiešne.Ak vystupite z anonymity,rada budem komunikovať.Takto je to len miesne ohováranie nepravdivými údajmi,určite nie je spravne ak toto povoli slevomat.cz.Inde može názor napísať vylučne ten,kto cez system pobyt objednal a zučastnil sa ho,potom je hodnotenie dobre či zle vždy aktualne.No takto…na očierňovanie je to smiešne.Možno sa nám viac dari ako ostatným,inves­tujeme do okolia hotela i vybavenia a skvalitňujeme služby,preto máme dosť spokojných klientov.Prajem Vám krásne Veľkonoce.

Marky

Paní Evo, pokud se Vám daří lépe než jiným, není důvodu se rozčilovat a vyhrožovat potenciálním klientům právní cestou. To se tak dělo dříve (před více než 20 lety), víte..?

Krakonoš

Chybky: v slovenských Piešťanech, ne Piešťanoch, to je slovensky. Zrovna tak jsou slovenské lázně, a ne koupele, takže ne koupelí, ale lázní.Tady nám to překládal nějaký pán ze Slovenska. Jako rodilého Piešťance by mne zajímalo, odkuď je ta fotka fontány, páč takovou tam určo nemáme :-). A nakonec, hotel je sice sám o sobě hezký, ale lokalita je dostni tristní, v okolí samé ruiny bývalých ROH zotavoven, ruina bývalého oblíbeného termálního koupaliště Sĺňava, zarostlá a neupravená oblast kolem vodní nádrže Sĺňava. Pěšky je to do centra trošku daleko, jedna cesta v pohodě, tam a zpátky plus špacír po městě je už moc. Ale budiž… Piešťanské lázně jsou o pití sírové vody – vejcovky a bahenních zábalech, které ale dostanete jenom ve vybraných léčebných domech na tzv. Kúpeľnom ostrove, všechno ostatní je jenom využívání známeho jména lázní nabízením něčeho, co můžete dostat kdekoliv jinde a levněji v podobně hezkém prostředí…

Krakonoš

Jedině, ze by ta fontána byla před hotelem :-). Každopáďo by to chtělo taky fotku té soc krychle, ehm. hotelu zepředu, ne jenom interiéru. Ale záměr je jasný… Šikovnější použije Google.

Krakonoš

http://www.hotel-sergijo-piestany.com/de/ga­leria.php?jazyk=de&vi­ew=galleryd&spec­c=23&kodObjek­t=363&kodTypOb­jekt=1
Jinak najit fotky budovy z venci je docela nemozne :-)

 http://www.hotel-sergijo-piestany.com/de/galeria.php?jazyk=de&view=galleryd&specc=24&kodObjekt=363&kodTypObjekt=1

Ing.Eva Goďmasová,riaditelka hotela

Vážený pán,ak kritizujete ako rodený piešťančan svohje rodisko,je to viac zufalé…ale toto treba smerovať starostom mesta.Ako majitelia hotela sa oibraciame na vedenie obce o upravu,avšak verte márne.Nakolko sme z Bratislavy,tam by takýto stav zo strany vedenia mesta nebol tolerovaný,a to platíme poplatky obci Banka-za čo? A fontána,tu sme si dali urobiť,takziež okolie a celý hotel vedieme ako rodinný hotel pre spokjnosť nasich zakaznikov.Ak mate radi kupele..doporu­čujeme využiť ich a nie náš hotel.Myslim,že vten asi nie je pre Vas po takýcto uražlivých komentároch na vlastné rodné mesto.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru