Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

2700 Kč za kurz vaření v Ola Kala: Naučte se mistrně připravovat kachní delikatesy s vyhlášeným šéfkuchařem Radkem Kašpárkem!

Nenechte si ujít nové nabídky podniku ---

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Můžete využít do 31. 12. 2010

  • První termín kurzu je 30. června 2010, další 12. září 2010, ale dle zájmu vypíše pro vás Ola Kala jakékoliv další termíny
  • Rezervujte si své místo na kurzech na:
    +420 777 270 199 nebo
  • Kurz začíná v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 20.–21. hodiny večerní
  • Koná se ve stylovém kulinárním ateliéru Olakala na Korunní ulici na Vinohradech, mapu naleznete zde
  • Maximální počet účastníků je 10 osob na 1 termín a pracuje se ve skupinkách po dvou osobách
  • Voucher platí do 31. 12. 2010
4 620 Kč −41 % 2 700 Kč
4 620 Kč −41 % 2 700 Kč

Dbáme o váš půvab, zábavu i žaludek. Dnešní nabídkou však cílíme i na krásu vaší duše, konkrétně vaše kulinární mistrovství, kterým rozdáte spoustu blaha a radosti. Připravili jsme pro vás další kurz vaření, ovšem tentokrát se jedná o pokrmy tradičně spjaté s vrcholy domácí kuchyně – připravte se na kachní hody!

Poznejte jemnost paštiky z kachních jater, konfitovaná kachna se vám bude rozplývat a jazyku. Umíte zelí na karamelu? Ne? Pořiďte si kurz Olakala a tyhle laskominy se stanou součástí vašeho oslňovacího rejstříku.

Charakteristika kurzu:

V nabitém odpoledním kurzu budete používat prvotřídní suroviny a naučíte se uvařit vynikající české lahůdky. Svým kuchařským uměním pak jistojistě překvapíte i protřelé labužníky. Kurz Ola Kala je vhodný pro začátečníky i pokročilé, díky malému počtu účastníků se bude lektor věnovat všem. Během kurzu se seznámíte a naučíte tipy a triky, které používaly naše babičky, zdokonalené o znalosti a zkušenosti našich předních kuchařů.

Co budeme vařit?

  • paštiku z kachních jater, brusinkovou omáčku
  • konfitované kachní stehno
  • červené zelí na karamelu s jablkem
  • hrušky v karamelu

Naučíme vás:

  • připravit delikatesní paštiku
  • konfitovat kachnu v domácích podmínkách
  • používat vypečené kachní sádlo na přípravu dalších pokrmů
  • karamelizovat zelí
  • a další tipy a triky profesionálů

Kdo kurz povede?

Šéfkuchař Radek Kašpárek

  • patří mezi odborníky, jenž milují své řemeslo
  • vystudoval SOU v Ostravě
  • zkušenosti s gastronomií sbíral v Turecku, v hotelu Swissotel the Bosphorus, poté pracoval několik let v pražském hotelu Savoy, kde se specializoval na přípravu mas, ryb, omáček, a silných masových extraktů
  • působil v prestižní restauraci Coda v hotelu ARIA***** v Praze na Malé Straně a věnuje se na moderní světové gastronomii, designu pokrmů a food stylingu.
  • díky svým vynikajícím pedagogickým schopnostem předává své zkušenosti na kurzech vaření

Více informací o kulinářské škole Ola Kala a dalších kurzech naleznete také zde

 
Nahoru