Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

99 Kč za DVĚ vynikající francouzské palačinky a DVA šálky kvalitní italské kávy Lavazza. Sladká siesta pro DVĚ osoby se slevou 52%.

4,3 / 5 Anna Caffé Brno  (mapa) 239 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Sabina

Dobrý den, ta rezervace je nutná? Chodím často kolem a většinou u vás není plno. Tak jestli můžu zajít, když půjdu zrovna kolem…

AnnaCaffé

Dobrý den! Rezervace není nutná,ale při větší objednávce je to vhodné. Hezký den!

lenka k.

možná hloupý dotaz , ale dostanu se tam k vám s kočárkem ? z fotek to nepoznám, ale píšete venkovní zahrádka tak snad ano… ?

AnnaCaffé

Dobrý den! Ano dostanete se k nám i s kočárkem.těšíme se na Vás!

AnnaCaffé

Dobrý den!Palačinky Vám zabalíme s sebou.Nealko máme jen ve skle,takže to nelze.Kávu s sebou dostanete.Umě­lohm.příbory nemáme,nejsme bystro.děkujem za pochopení.hezký den! AnnaCaffé.

jklů

Děkuji za odpověď. Jsem sice nadaný schopností přenášet sklo z bodu A do bodu B, ale akceptuji Váš postoj a jsem s ním srozuměn

Em

Ano, je možné, že to dokážete, ale nejsem si jistá tím, že je kavárna Váš sponzor a tím pádem pochybuji i o tom, že Vám personál velmi ochotně dá domů vratné sklenice s nealkem. Asi jako dárek k voucheru zdarma, ne? Opravdu vtipné. Myslím, že nejste něco víc, než kterýkoliv jiný zákazník.

jklů

Em: jediný, kdo tu přemýšlí o tom, že by dostal flašku zadarmo, jste Vy. :) Takže si zameťte před svým prahem, než začnete něco, nebo někoho, hodnotit. Myslím, že nejste něco víc, než kterýkoliv jiný diskutér. :) Krom toho, nealko s vratnými láhvemi se vyskytuje jinde než v obchodech velmi sporadicky.

martina

a možná by vám to i mohli přinést až domů k TV. Opravdu neskutečné :-)

jklů

Dobrý den. Můžeme si nechat paličinky zabalit a vzít domů a nealko v láhvi též?

tereza

tohle mi už přijde hodně ujeté…pokud by to byla pizza, tak dejme tomu, ale palačinku si brát domů?a brát domů nealko, to už je trochu přeháňka, ne?nechcete se zeptat i na ubrousky, jestli vám je k tomu přibalí?

jklů

To je snad logické, že k tomu přibalí obrousky a umělohmotný příbor… Nevím jak Vy, ale já se raději najím doma u TV, aniž bych k tomu potřeboval exhibovat před publikem.

majlan

hahaha, teď sem se opravdu upřímně zasmál.. a když si ve městě koupíte zmrzlinu, též si ji odnesete domu k TV?

jklů

majlan: zmrzlinu si nekupuji, takže nad Vašim dotazem ani nebudu uvažovat.

Peťula

Koupeno hned 2× a moc se těšíme. Kavárna vypadá hezky. Jen se trošku ztrácíme v té nabídce nápojů. 2× káva, nebo dvakrát nealko… Nebo.. Prosíme trošku upřesnit. Za dva vouchery si můžeme dát dvakrát nealko a dvakrát kávu? Děkuji Peťula

Annacaffé

Dobrý den!Na jeden voucher dostanete ke dvou palačinkám dvě kávy,nebo dvě nealka(fanta,coca-cola,sprite,to­nic),nebo1kávu a 1nealko.Jak je libo.Snad si vyberete.Hezký zbytek dne!AnnaCaffé.

AnnaCaffé

Dobrý den! Solná jeskyně je popsaná na naší stránce,tady bychom se o tom neměli rozepisovat.Nebo na tel.777016883­.děkujem za pochopení.Hez­ký den!

Paťas

Chtěl bych se zeptat jak funguje ta solná jeskyně

Jana

jeee, omlouvám se :o). Už to vidím, máte to tam napsané. Ach jo ..... přesto děkuji, kupuji a budu se moc těšit. Víc takových akcí do Vaší kavárny/cukrárny – je to tam super, moc ráda tam chodím!!!!!!

AnnaCaffé

Jsem ráda,že jste odpověď našla,myslím,že si vybere každý.Děkujem za povzbuzení. Hezký den!

Jana

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli by šla jedna káva vyměnit za jiný nápoj. Třeba čokoládu nebo nealko (Sprite). Děkuji Jana

Martina

Dobrý den, původní cena 208,– Kč ? To tedy běžně stojí jedna palačinka cca 70Kč?

AnnaCaffé

Dorý den! Ano palačinka v naší kavárně je opravdu obrovská.Jinde jí překrojí a prazentují jako dvě.Snad se sama přesvědčíte,budete-li mít chuť.Pěkný den! AnnaCaffé.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru