Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celodenní adventní výlet za vánoční atmosférou

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Markéta

Dobrý den, v kolik hodin se odjíždí z Prahy na zájezd do Salzburgu+Schlad­mingu a v kolik hodin se vrací? Cesta trvá 5 hodin? Přijde mi, že návrat v 0:30, jak je uvedeno v textu, není realistický, pokud se bude vyjíždět až ve 22:00.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
z Prahy se do Salzburgu vyjíždí v 5:30 hod., cesta do Salzburgu trvá cca 5 hodin (380 km), cesta zpět je u Schladmingu delší (450 km), příjezd do Prahy je plánován kolem 3 hod. ranní. Pokud se týká večerního odjezdu ze Salzburgu (30.11. po čertech), příjezd do Prahy je kolem 1:00 hod.

Naty

Dobrý den, platila jsem zájezd již v pondělí, odečetly se mi peníze z účtu, ale vouchery ještě nepřišly. Měla bych kontaktovat přímo slevomat?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
většinou Vám na Váš e-mail dorazí vouchery od Slevomatu cca do týdne od zaplacení. S případnými dotazy se obracejte přímo na info linku Slevomatu 840140240.

Lucie

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, v nabídce máte termín 14.12 Vídeň – v tomto termínu se jedná pouze o trhy, nebo budou k vidění i čerti? děkuji :)

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
výlet do Vídně na adventní trhy, se v sobotu 14.12. samozřejmě koná, nicméně ve Vídni se žádné čertí veselice nekonají (tato nabídka je pouze v Salzburgu, Schladmingu a v Mnichově)

Týna

Ještě prosím o informaci, zda jsou v Drážďanech obchody zavřené i o adventních nedělích. děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
obchody a obchodní domy jsou i letos v Drážďanech otevřené o dvou adventních nedělích 8.12. a 22.12., a v Pirně (kde je i velké nákupní centrum), která je součástí našich výletů do Drážďan, o dvou zbylých nedělích 1.12. a 15.12. V každém případě platí, že jsou v Drážďanech o všech nedělích otevřené všechny vánoční trhy, restaurace, obchody se suvenýry, památky vč. muzeí.

Andrea

Dobrý den, byli jsme s Vámi již několikrát na zájezdu v Salzburgu+Schlad­mingu. Průvod čertů VŽDY začínal až kolem 20 hod. Odjezd autobusů býval okolo 21:30 hod i dříve. Chci se zeptat, nebylo by možné zůstat na místě do konce průvodu? Tedy alespoň do 22 hod nebo i déle? Bohužel vždy musíme odejít v tom nejlepším, když se zábava „rozjíždí“.
Díky

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
ve Schladmingu začíná (dle pořadatele akce) čertovská veselice kolem 19 hod., a odjezd autobusů je plánován ve 22 hod., což je o trochu delší než loni. Delší varianta setrvání (po 22 hodině) není plánována.

Síma Tylová

Dobrý den,
u zájezdu do Drážďan uvádíte krátkou zastávku v Pirně – chci se tedy zeptat, to je přibližně kolik času? – jestli bude dostatečný na to, aby si člověk v klidu prošel trhy. Je možnost po příjezdu do Drážďan zvolit individuální program? (popř.být celý den bez průvodce)
Děkuji předem za odpověď

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
zastávka v Pirně bude max. 2-hodinová, což by mělo dostatečně pokrýt procházku historickým jádrem s návštěvou vánočních trhů.
V Drážďanech záleží na každém účastníkovi, zda využije služeb průvodce a hromadně si projde centrum, popř. zvolí vlastní program.

Vendula Šípková

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda jsou stále volná místa do Drážďan na termín 22.12.

Děkuji, Šípková

Boleslavská cestovka

Dobrý den, všechny nabízené termíny do jednotlivých měst jsou a budou k dispozici. Vždy se kapacitně přizpůsobujeme zájmu, a podle toho se vypravují odpovídající počty autobusů.

Pavel Jirsák

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li cena svozu z Hradce Králové, v případě návštěvy Drážďan, tedy 250,–Kč je za osobu, nebo je to počítáno pro dvě osoby. S tím souvisí otázka, zda-li je v této ceně počítán i odvoz zpět do Hradce Králové.

 Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
příplatek za svoz z Hradce Králové je 250,–Kč/os. (za obousměrnou přepravu)

Liliana Vrmáková

Dobrý den, zajímá mne zájezd 23.11. do Salzburgu, připlácí se za nástupní místo v Plzni či ne když je v trase cesty? Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den, nástupní místo v Plzni je v základní jízdní trase do Salzburgu, tudíž se žádný svozový příplatek neplatí.

Deni

Dobrý den, mám o tento zájezd zájem, ale není nástup i v Ostravě? Do Brna to je celkem daleko z Ostravy:(.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
základní nástup na severní Moravě nenabízíme, nicméně pro nástupní místo doporučujeme Prahu, díky levné a rychlé přepravě vlakem do Prahy, která je ve výsledku příjemnější a určitě i levnější než dálková hromadná přeprava busem.

Týna

Dobrý den, prosím o informaci k zájezdu do Drážďan-v kolik je cca příjezd do cíle? Tzn. kolik čistého času trvá cesta busem z Prahy do Drážďan-předpokládám, že je delší vzhledem k zastávkám na „sběrných místech“(?)
 Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
cesta z Prahy do Drážďan trvá max. 3 hodiny, a pobyt v Drážďanech je plánován od 10 do 17 hod. Při zpáteční cestě se krátce zastavuje v městečku Pirna (nákupní centrum, historické centrum s malebným vánočním trhem)

Hanka

Popřípadě kde je ještě volno a v jakém termínu.

děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
odpověď viz. výše…

Hanka

Dobrý den, mám zájem o Norimberk, jsou ještě na dané termíny volná místa?

děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
všechny nabízené termíny do jednotlivých měst jsou a budou k dispozici. Vždy se kapacitně přizpůsobujeme zájmu, a podle toho se vypravují odpovídající počty autobusů.

Hela Bos

Dobrý den mám dotaz, kdybych chtěla do Mnichova či Norimberku a nástup v Nýřanech musí být ten svoz do Prahy a platiti za něj?
Nebo nás rovnou naberete v Nýřanech a budeme pokračovat na Rozvadov?
děkuji z odpověď

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
nástupní místo v Nýřanech je v základní jízdní trase do Mnichova a Norimberka, tudíž se žádný svozový příplatek neplatí. Nastupujete rovnou při cestě do cílového místa.

Ilona



Dobrý den,potřebovala bych vědět kde přesně v jaké ulici budou konané čertí pruvody(zda to syn pěšky ujde)v Salzburgu .A kolik se hradí vstup?Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den, v Salzburgu se koná čertovská veselice v severní části města (ul. Schilllinghof­strasse a Linzerbundesstras­se), cca 1,5 km od centra (bezproblémová pěší procházka za doprovodu průvodce, příp. dostupnost autobusem MHD). Naše busy budou parkovat v těsné blízkosti čertí akce a po skončení akce již není potřeba se vracet do centra. Vstupné na Krampuslauf se žádné nehradí.

Mottlová

Dobrý den,potřebovala bych vědět kde přesně v jaké ulici budou konané čertí pruvody(zda to syn pěšky ujde)A kolik se hradí vstup?Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
v Salzburgu se koná čertovská veselice v severní části města (ul. Schilllinghof­strasse a Linzerbundesstras­se), cca 1,5 km od centra (bezproblémová pěší procházka za doprovodu průvodce, příp. dostupnost autobusem MHD). Naše busy budou parkovat v těsné blízkosti čertí akce a po skončení akce již není potřeba se vracet do centra. Vstupné na Krampuslauf se žádné nehradí.

Eliška

Dobrý den, měla bych zájem o zájezd do Salzburku spojený s průvodem čertů ve Sladmingu 23.11.Chci se zeptat, zda-li je na tomto typu zájezdu možno přistoupit v Českých Budějovicích. Děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
ano u výletu do Salzburgu se Schladmingem (23.11.) je možné nastupovat v Českých Budějovicích.

Hanča

Dobrý den, chtěla bych si jednu věc upřesnit. Pokud bych si vybrala zájezd do Vídně, trasu 4A Praha – Humpolec – Jihlava – Znojmo, tak už neplatím poplatek 370 Kč za svoz do Prahy, když bych nastupovala v Jihlavě? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
nástupní místo v Jihlavě je v základní jízdní trase 4A, tzn., že žádný příplatek za svoz se již nehradí.

Alili

Dobrý den,
zakoupila jsem u Vás dva vouchery na trhy v Norimberku. Chtěla bych se zeptat, jak je to s placením případného pojištění a pokud jsme z Plzně a chtěli bychom přistupovat ( z informací jsem pochopila, že je to možné), jestli budete pak rozesílat bližší informace. Také bych se chtěla zeptat, jak a kdy se rezervuje termín…můžeme jen v jednom z nabízených. Děkuji za odpověď

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
reagujeme na Vašich několi dotazů:

  1. Doplňkové připojištění se hradí až po našem mailovém zaslání smlouvy
  2. Pro Norimberk je možné (bez příplatku) nastupovat v Plzni
  3. Odjezdové pokyny na konkrétní termín se rozesílají vždy v pondělí v týdnu, kdy se zájezd koná
  4. Termín si rezervujete na náš e-mail ve chvíli, kdy Vám od Slevomatu dorazí vouchery, a nahlásíte nám jak jednotlivá čísla voucherů, tak i vybrané město a termín. Garantujeme všem klientům, že všechny termíny budou k dispozici (kapacitně se vždy přizpůsobujeme klientům, a podle toho vypravujeme odpovídající počet autobusů).
Miluše

Dobrý den! Prosím o informaci, zda je svoz z Č. Budějovic zajištěn na 100% i v případě, že budu pouze 1 zájemkyně. Jedná se mi o zájezd do Mnichova a Berlína.
Děkuji za odpověď M.

Boleslavská cestovka

Dobrý den, svozy do Prahy (nebo do Plzně) z Českých Budějovic, speciálně u jihočeské varianty, můžeme garantovat až ve chvíli, kdy se nám nahlásí klienti se svými vouchery a požadavky na nástupní místa. Vycházíme-li z loňska, podařilo se nám každou sobotu svozově zajistit. Věříme, že se nám podaří u Vašeho případu nalézt řešení svozu také (příp. i brzkými ranními vlakovými spoji) Děkujeme za pochopení.

Monika

Pěkný den, chtěla bych se zeptat, do Prahy na Masarykovo nádraží nám přijede vlak v 5:23, odjezd je v 5:30.. Bylo by možné se nějak dohodnout, že by na nás některý z autobusů pár minut počkal?? Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
snažíme se v příp. jakéhokoliv zpoždění, ať už očekávanému nebo neočekávanému vyjít vstříc (předpoklad do 10 min. od plánovaného odjezdu). Info je nutné nahlásit předem do e-mailu.

Ester Štrombachová

Dobrý den, bude se akce na adventní trhy ještě opakovat nebo se prodlouží? Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za projevený zájem. Tato nabídka adventních výletů se již v uplynulých dnech prodlužovala, možná bude prodloužena i nadále, příp. doprodej stejné nabídky je plánován na začátek listopadu.

Alexandra

Dobrý den, také jsem se – stejně jako Tomáš před 10 dny – snažila dozvědět se na www. stránkách vaší cestovky něco víc o zájezdu do Norimberka, ale musím souhlasit s tím, že nefungují! Proč? Kolonka MENU je prázdná a nic, kde by bylo možné se dozvědět něco o nabídce, se mi nepodařilo otevřít!?!

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
rádi bychom Vám pomohli, nicméně my webovou stránku vidíme zcela běžně, bez jakýchkoliv odlišností. Musí být zřejmě pro některé uživatele (odlišný prohlížeč, program apod.) jiné možnosti shlédnutí stránek. Hned v pondělí požádáme našeho správce webu o kontrolu.

Monika

Dobrý den, když bychom chtěli nástupní místo v Kolíně, kdy budeme platit za přípoj?? Děkuji, Burianová

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
doplňkové příplatky (svozy a připojištění) se hradí až po zaslání smlouvy na e-mail a naší výzvě k případné úhradě těchto doprovolných příplatků.

Nancy Solcaniova

Dobrý den,
rada bych se informovala, jestli jsou ještě volné mista do Vídne 21.12.2013, děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
volná místa jsou k dispozici na všechna nabízená města a uváděné termíny. Vždy se přizpůsobujeme zájmu klientů a podle toho se vypravuje určitý počet autobusů a jejich kapacit.

Saša

Dobrý den, bohužel jsem vaši nabídku objevila pozdě a již do jejího konce se nestihnu domluvit s kamarádkou. Budete ještě nabídku do SRN opakovat? A ještě: je tedy možné nastoupit až v Plzni a cestou zpět tu zase vystoupit? A kde?
Děkuji!

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
nemusíte být smutná, že se dohodnout nestihnete, Slevomat nás informoval, že nabídka Adventních výletů bude prodloužena do 6.10.
Při cestě do SRN je možné využít nástupní a výstupní místo v Plzni, konkrétně u Nákupního centra Olympia v blízkosti dálnice D5.

Iveta

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jaky je rozdíl v zajezdu do Salzburku ohledně čertu-zda pouze v městech kde se pruvod konna nebo i v něčem jiném.Jaky zajezd doporučite ohledně většiho zažitku s čerty.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
zajisté větší a zárověň největší rakouská čertí veselice (i s alegorickými vozy) se koná ve Schladmingu (23.11.), kde je cca 1000 čertů, nicméně je potřeba si uvědomit, že v rámci bus přejezdů (ze Salzburgu do Schladmingu) je časově náročnější. Trochu komornější akce se koná přímo v Salzburgu 30.11. (kolem 400 čertů).

David kouba

Dobry den, u zajezdu do Drazdan uvadite zastavku v mestecku Pirna-jedna se o nakupni centrum? Cestou tam, nebo zpet? Dekuji za odpoved.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
krátká zastávka v Pirně se předpokládá při cestě zpět a je zaměřena spíše pro historické jádro s vánočním trhem. Bude-li otevřené nákupní centrum, je možné jej využít také.

Miloš Lukeš

Kde bude nástupní místo při cestě do Vídně ve Velkém Meziříčí?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
zastávka v rámci Velkého Meziříčí je na benz.čerpadle Slovnaft na konci města při dálnici D1 (u silnice 602, ulice Karlov).

Iva Erbenová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak dlouho cca trvá cesta do Berlína a v jakých hodinách je odjezd zpět do Prahy.
Moc děkuji za odpověď :-)

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
cesta z Prahy do Berlína trvá max. 5 hodin, odjezd mezi 5:00 a 5:30 hod. z Florence, plánovaný návrat mezi půlnocí a 1 hodinou ranní (v závislosti na sjízdnosti silnic)

Lukáš

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na zájezd do Berlína konkrétně 7.12. v kolik hodin je přibližně odjezd a příjezd a odkud se odjíždí jednalo by se o nástup v Lovosicích. Dále by mě zajímalo jak je to s pojištěním léčebných výloh ? Je to v ceně bo jakým způsobem se pojištění doplácí ?
Děkuji za odpověď

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
odjezd z Lovosic je kolem 6:30 hod. z benz.čerpadla Benzina (na konci města směr Ústí u Labe), návrat kolem půlnoci. Doplňkové komplexní připojištění si můžete přikoupit za 38,–Kč/os.

Tomas

Dobry den,chtel sem se zeptat jestli v Berline v danem terminu zajezdu jsou take pruvody certu,masky ci podobne a take kde je nejblizsi nastupni misto od Zlina.Predem dekuji za odpoved.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
čertovské veselice Vám dle uvedené nabídky můžeme nabídnout jen v rakouském Salzburgu, nebo ve Schaldmingu, příp. v německém Mnichově. O pořádání obdobné akce v Berlíně nám není nic známo.
V případě nejbližšího nástupního místa u Zlína doporučujeme Brno, odkud je možné zabezpečit svozovou přepravu do Prahy.

Luce

Dobry den, rada bych se jeste zeptala na akci s certy v Salzburgu 30.11, na coz jste jiz castecne odpovidali.
Pisete,ze akce zacina v podvecernich hodinach na severu mesta. Zajimalo by me, kdy presne tatot akce zacina a kdy je nasledny odjezd autobusu ze Salzburgu, tj. jak dlouho dobu na teto akci muzeme stravit, pripadne zda nebude pak odjezdove misto primo odtamtud.

Dekuji predem

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
čertovská veselice začíná mezi 18 a 19 hod. Ze Salzburgu je předpokládaný odjezd nejpozději ve 21 hodin. Autobusy budou parkovat v těsné blízkosti této akce, a nebude tedy nutné si po skončené akci někam přecházet.

Mirek

Dobrý den, souhlasím s Vámi, že pro zájemce ze severní Moravy je nejlepším nástupním místem Brno. Uvádíte ovšem, že nástupu v některém ze svozových míst (např. Hradec Králové) je příplatek 250,– Kč, zajímá mě tedy, jako ekonomicky smýšlejícího člověka, jestli i v případě nástupu v Brně (při zájezdu do Vídně) je toto zohledněno do ceny zájezdu nebo je nutno platit plnou cenu, jako by se nastupovalo v Praze. A v případě že ano, jsou li v ceně zahrnuty krom dopravy již jen průvodcovské služby, v jakém rozsahu jsou poskytovány, aby tak vytvořily domnělou přidatnou hodnotu, která by tak učinila Váš zájezd atraktivní i pro cestovatele z Moravy, pro něž jinak vyjde mnohem levněji cesta bez využití CK? Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
jak je uvedeno v textu nabídky, nelze poskytnout slevu pro nastupující na trase. V autobuse je Vám, i z ekonomického pohledu, rezervováno místo tak, jako byste vyjížděl z Prahy. Případně nižší cenu výletu byste musel hledat u konkurenční nabídky, která autobus vypravuje přímo z Brna. Základní cena zahrnuje dopravu a průvodcovské služby. Průvodce se Vám věnuje jak při cestě autobusem, tak především cca 1 až 2 hodinovou hromadnou procházkou centrem města.

Veronika

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli má člověk po příjezdu volný program a sám se prochází po městě a nebo se musí účastnit nějakého okruhu s průvodcem.
 Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
je vždy na uvážení každého klienta, zda využije hromadnou procházku centrem daného města s průvodcem (cca 1 až 2 hodiny), nebo rovnou zvolí individuální program.

Radka

Dobrý den, takže zajištění spoje není 100%???? Tak jak s tím mám tedy počítat?????

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
svozy do Prahy, speciálně u této jihočeské varianty, můžeme garantovat až ve chvíli, kdy se nám ozvou klienti se svými vouchery a požadavky na nástupní místa. Vycházíme-li z loňska, podařilo se nám každou sobotu svozově zajistit. Děkujeme za pochopení.

Martina

Dobrý den, chtěla bych s Vámi do Mnichova, chtěla jsem se zeptat, zda příjezd do Prahy by byl na 100 % do 24.00 hod, jelikož po půlnoci již nejezdí metro a já bych se pak neměla jak dostat na parkoviště, nebo jestli náhodou nevíte o nějakém parkování poblíž příjezdového místa v Praze. Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
u všech, a to i těch vzdálenějších měst, jako jsou Mnichov a Vídeň se snažíme o příjezd do půlnoci, příp. kolem půlnoci. Ve většině případů (až na ojedinělé případy špatně sjízdných silnic zimního období) se nám tyto příjezdy daří časově splnit. Pražské metro můžete využít do 00:30 hod. Pro mimopražské klienty doporučujeme využít levná záchytná parkoviště P+R na všech okrajích Prahy, příp. parkoviště v těsné blízkosti BUS nádraží Florenc (v ul.Křižíkova-pod magistrálou, nebo v ul. Na Florenci).

Radka

Prosím o info, v kolik je svoz na zájezd do Vídně z Tábora???Jelikož žádný linkový spoj nejede, zajímalo by mě jestli CA zajistí příjezd do Prahy přesně před stanoveným časem odjezdu a nebo bych musela delší čas čekat…

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
svozy k hlavnímu autobusu jsou vždy dány celkovou poptávkou klientů pro jednotlivý termín výletu. Například pokud bude dostatečný zájem klientů svozové trasy z jižních Čech (Č.Budějovice-Tábor-Benešov-Praha), jsme schopni zajistit samostatný bus (mikrobus, apod.), který by navazoval na busy vypravované centrálně z Prahy do jednotlivých měst v Rakousku a v Německu.

Tomáš

Ano odkaz funguje, ale není zde možné vidět jakoukoliv nabídku…pouze kontakt a obch.podmínky…?????????­????????…

Boleslavská cestovka

Dobrý den Tomáši,
nevím jaké máte nastavení ve svém PC (příp. si jej aktualizujte), nicméně, kliknete-li si na naše stránky www.boleslavskacestovka.cz je stále a bez jakéhokoliv omezení vidět plnohodnotná celá nabídka.

Gabriela

Dobré ráno, mohla bych se pouze informativně zeptat na Zájezd do Norinberku dne 30.11., zda je již dostatečný počet cestujících pro tento turnus (jen o toto město bychom měli zájem), děkuji a pěkný den přeji. Gábina

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
zájezdy na všechny uvedené termíny do všech 6 měst budou realizovány. Dostatečný počet klientů je již zabezpečen. Taktéž tedy i na Vámi poptávaný do Norimberku (30.11.).

Markéta Tichá

Kde v Táboře, prosím, autobus staví? Jde přistoupit na Sídlišti n. Luž.?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
autobus zastavuje u benz.čerpadla OMW (u Mc'Donalda) na rozhraní Tábora a Sezimova Ústí, při silnice č.603, tzn. ze Sídliště nad Lužnicí to máte jen malý kousek.

Lukas Blazek

Dobrý den, měl bych zájem o Vídeň a jsem z Ostravy. Bude možné i tam nástupní místo nebo v blízkém okolí?Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
pro zájemce ze severní Moravy doporučujeme pro výlety do Vídně využít jako nástupní místo v Brně u hotelu Grand na starém bus nádraží (tzn. poblíž hlavního vlakového nádraží). Každou sobotu ráno jedou dva spoje z Ostravy do Brna, které přímo navazují na nástupní místo v Brně (buď vlakem ve 4:38 hod., nebo autobusem ve 4:50 hod.). Nástup v Brně do hlavního busu kolem 8:00 hod.

barbora

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, zda na tento zájezd můžeme vzít pejska.Jedné se o 2kg čivavu. Děkují za informaci. Rucká Barbora

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
ano je možné si pejska malé rasy (s mezinárodním očkovacím průkazem) vzít s sebou na výlet. Je potřeba nám tuto informaci sdělit do mailu, abychom Vás v autobuse odpovídajícím způsobem usadili.

Martin Ferko

zájezd do VIDNĚ je v nom možnost návšteva lunaparku PRATER

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
návštěvu vídeňského zábavního parku Prater můžete navštívit individuálně (v dosahu metra).

Andrea Pátková

Dobrý den,

pokud si vybereme trhy ve Vídni, jak se poté vybírá datum zájezdu? Jsou jednotlivé termíny kapacitně omezeny?

 Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
nejprve si skutečně vybíráte jen cílové město. Až Vám od Slevomatu dorazí vouchery, společně s čísly voucherů nám mailem nahlásíte i Vámi vybraný termín a nástupní místo. Jednotlivé termíny nejsou nijak omezeny, a počtu přihlášených klientů se přizpůsobujeme i kapacitou autobusů a průvodců.

Denča Procházková

Dobry den kdy je prosim časový odjezd do Drážďan a v kolik hodin je navrat? Dekuji Prochazkova

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
odjezd z Prahy Florence je v neděli v 7 hod. ráno, návrat do 22 hod.

Tomáš

Proč nefunguje www stránky cestovní kanceláře?…Běžně u jiných nabídek je možné si prodejní ceny ověřit.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
internetové stránky Boleslavské cestovky fungují zcela normálně bez technických potíží: www.boleslavskacestovka.cz

Karel

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, zda celou dobu ve Vídni musíme být s průvodcem?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
samozřejmě si můžete zvolit individuální program bez průvodce, nebo s průvodcem strávit pouze první cca 2 hodiny po příjezdu do Vídně, kdy proběhne skupinová procházka centrem.

Marcela

Dobrý den,ráda bych se zeptala,jestli je možný i rozvoz po zájezdu,konkrétně do Hradce Králové?Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
v naší nabídce svozových míst je všech zájezdů i možnost Hradce Králové (za obousměrný příplatek 250,–Kč/os.), příp. i jen jednosměrně, tzn. že je možné tuto variantu využít.

Katuska Kolaciová

Dobrý den, budete dělat i adventní zájezdy z nástupních míst Zlín, Uherský brod nebo Uherské hradiště?

Děkuji.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za projevený zájem.
Bohužel naše působnost nezasahuje do všech regionů ČR, nicméně nástupní nebo svozové místo pro všechny uvedené zájezdy nabízíme i z Brna.

Jana

Dobrý den, prosím pěkně jak dlouho trvá cesta do Drážďan ? A v případě nemoci by se to řešilo jak ? Děkuji Jana

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
do Drážďan se jede z Prahy max. 3 hodiny (i s bus přestávkami). V případě onemocnění se nabízí několik náhradních variant (buď přesun na jiný termín nebo zápočet ceny na jiný typ zájezdu), příp. vrácení peněz s malým stornopoplatkem (do 30%).

Eva Satorieova

Dobrý den, prosím o upřesnění Mnichova – v obou termínech se konají čertí průvody? A přímo v Mnichově? A v kolik je pak příjezd do Prahy? Děkuji Eva

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
ano v obou uváděných nedělních termínech se v Mnichově pořádají čertí průvody. Konají se vždy na cca 2 hodiny mezi cca 15 a 17 hodinou. Příjezd do Prahy to tedy nikterak nenaruší, a je plánovaný kolem půlnoci.

Monika

Dobry den, jeste jednou omlouvam se neupresnila jsem slevu jde mi o salzburg a schlaming…zajimalo okolo ktere hodiny se odtud odjizdi smer domu…dekuji moc

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
odjezd ze Schladmingu do ČR je kolem 21 hod., příjezd do Prahy je předpokládán kolem 3 hod. ranní

Kateřina Jelínková

Dobrý den,zajímalo by mě,jestli je možné vzít s sebou na zájezd 2-leté dítě a kolik by se za něj platilo.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
na zájezd vzít tak malé dítě samozřejmě můžete. Jelikož ale potřebujete plnohodnotnou sedačku v autobuse, je nutné uhradit stejnou částku jako ostatní cestující (tzn. bez rozdílu věku). Děkujeme za pochopení.

Monika

Dobry den, zajimalo by me odjezd z mista salzburg…je az po akci s certama nebo uz v pruhehu ci jak?dekuji moc

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
pokud se dotazujete na akci Salzburg + čerti ve Schladmingu, tak se jedná o přejezd ze Salzburgu kolem 16 hod. (ve Schladmingu akce začíná kolem 18 hod.).
Pokud se jedná o akci Salzburg+čerti v Salzburgu, akce s čertama se koná v podvečerních hodinách v severní části Salzburgu, kam dojdete z centra pěšky (nebo popojedete MHD).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru