Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

345 Kč za výbornou tříchodovou večeři PRO DVA v řecké restauraci Old Athens. Tradiční pochoutky, grilované maso i sladké dezerty se slevou 50 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Vlaďka

Dobrý den, nabídka mne zaujala, koupila jsem ihned tuto večeři sobě i rodičům ( jako dva kusy). Pak jsem si až všimla nabídky Koupit jako dárek. Jaký je v tom rozdíl? Přišel by jim voucher na email jako překvapení? Nebo teď budou muset v restauraci zadávat nějaké mé údaje? Děkuju. V.

Tomáš K., Old Athens

Dobrý večer Vlaďko, vouchery v každém případě zašlou pouze na váš email. U dárkového voucheru není zapsána cena, za kterou jste voucher zakoupila, jenom celková hodnota, kterou má tato nabídka. Proto se to objednává pokud to člověk dává jako dar.

Anna

Moc dekuji za skvelou nabidku, uz jsem dlouho planovala do teto restaurace zajit, a konecne mam k tomu vazny duvod – voucher v kapse :)

Tomáš K., Old Athens

My děkujeme Vám, jelikož se po této večeři zajisté stanete naší stálou zákaznicí :) Hezký zbytek dne.

Kristýna

Dobrý den, voucher je pro dvě osoby, píšete ale, že od všeho je jedna velká porce… To znamená co? Že dostaneme od každého menu jeden talíř nebo je to rozdělené pro ty dvě osoby? Nebudeme muset uzobávat z jednoho talíře? Díky

Tomáš K., Old Athens

Dobrý večer, pokrmy servírujeme ve stylu originálních řeckých taveren, kdy se pokrmy dávají doprostřed stolu a hosté si sami poté postupně nabírají na své talíře. Má to své kouzlo a je to ideální pro romantický večer. Pokud ale upřednostňujete vlastní „porci“, rádi Vám vyhovíme. Personál je na to vyškolen a tak se s touto prosbou na něj obraťte. Hezký večer a brzy nashledanou.

Sim

Dobrý den, zatím jsem slevu žádnou nevyužila, ale Vaše se mi líbí. Chtěla jsem se zeptat, když si voucher objednám, do kdy mi platí???děkuji.

Tomáš K., Old Athens

Dobrý večer, jak je psáno, platnost voucheru je do 30.září 2011 včetně.

Fanda

Dobrý den, ja Řecké jídla miluji. Souvlaki, mousaka, nebo naprosto geniální dort Baklava, to prostě nejde nezkusit. Problém je, že pak je z toho závislost:D Jinak chci pouze říct, že mne opravdu hodně překvapilo, že se zde reaguje na každou otázku. To nebývá jinde zvykem. Myslím, že už je pro tu vstřícnost a cenu si to zaslouží pozornost. Já do toho jdu a doufám, že se časem dočkáme třeba právě baklavy, nebo mousaki.

Tomáš K., Old Athens

Já Vám velmi děkuji za ocenění mé práce a těším se na shledání s Vámi při této večeři.

Věra

Pěkný večer,

chci jen napsat, že restauraci znám a restauraci můžu jen doporučit. Vaří výborně a personál je velice příjemný. Teším se na další návštěvu tentokrát se slevou ;-)

Tomáš K., Old Athens

Děkujeme za doporučení, my se na Vás také těšíme.

Hanka

Dobrý den, jaký je, prosím, časový limit pro využití voucheru? Předem děkuji za odpověď.

Old Athens

Dobrý den, voucher můžete v naší restauraci uplatnit do 30.září 2011 včetně a platný je v době 15:00 – 22:15 hod. Hezký den.

Jarka

děkuji

jarka

Mám dotaz-pokud si chci odnést menu s sebou-musím ho předem objednat?Nebo mohu kdykoliv přijít a jídlo si s sebou odnést?

Old Athens

Dobrý den, můžete se zastavit rovnou bez předchozí rezervace.

mardri

Máte pravdu, je to tak, ach ty počty…
Díky za odpověď.

dita

Dobrý den, je možné si menu od vás odnést sebou.

Old Athens

Dobrý den, nabízíme stabilně službu TAKE AWAY na celý jídelní lístek. Děkuji za optání.

mardri

Dobrý den,
prošel jsem si Váš jídelníček na webu, ale když jsem si vysčítal jednotlivé položky z nabízeného menu, tak mi vyšla „běžná“ celková cena na 540,– Kč a ne na uvedených 690,– Kč. Můžete mi to prosím vysvětlit ?

Old Athens

Velmi rád Vám to vysvětlím. Zřejmě jste zapomněl započítat 150 Kč za Elliniki salata!

Blanka

Dobrý den, často jsem se v pražských řeckých restaurací setkala se situací, kdy neměli Mythos, nebo jen pár posledních „kousků“. Jak je to u vás?

Old Athens

Dobrý den Blanko, to jste mne mile potěšila
svou otázkou. My máme Mythosu dosti, abychom vás, zákazníky, uspokojili :) Určitě přijďte.

Niki

Milý Slevomate, k mé velké radosti máte opět neodolatelnou nabídku. Old Athens znám velice dobře, a musím říct že je to skvělá volba. Jdu do toho, myslím že příteli udělám opět radost (ta minulá byla ElBarino DeAngelo), minimálně podobnou jakou jste mi touto nabídkou udělali vy. Díky a všem hezký den.

Old Athens

Děkujeme Niki, těšíme se na Vás.

Alena

Škoda, že nabízíte jako degustační menu, to co v každé řecké restauraci a ne například Kleftiko, které většina lidí nezná, což je škoda, protože je to báječný pokrm. Právě kvůli těmto méně známým tradičním jídlům se do Řecka ráda vracím a i do Vaší restaurace, protože máte jako jedna z mála restaurací výběr, právě těchto méně známých jídel. Zkuste příště udělat libovolný výběr jídel a naše rodina k Vám znovu velmi ráda zavítá.

L.

Aleno, mluvíte mi s duše. Také se přidám k určitému postesknutí. V Řecku dělají tak výborné jehněčí, ale nám se tu servírují prakticky akorát nadopovaná rychlerostoucí kuřata. Škoda – tentokrát mě nabídka neoslovila.

Old Athens

Dobrý den, tentokráte byl naší volbou zákazníky tolik žádaný a oblíbený gyros a grilovaná masa. Pokusíme se příště vybrat něco z tradičních jídel a třeba i z jehněčího masa. Hezký den.

dave

super, tak já to risknu, a přijdu ten den

Tomáš K.

Jak se říká: Risk je zisk. V tomto případě ale neriskujete, kupujete si báječný večer :)

paulst

řecká jídla jsou velmi chutná, rád přijmu pozvání, jen malý dotaz. To menu uvedené je pro dvě osoby nebo pro jednu,abychom si rozuměli, 300g mix grilu na jednu osobu nebo na obě osoby dohromady (a adekvátně ostatní položky menu.) Díky za odpověď.

Tomáš K.

Dobrý den,
menu 1 voucheru je sestaveno pro dvě osoby z jednotlivých pokrmů a je bráno jako menu degustační. Takže hlavním chodem je 1 porce Gril mixu, 1 řecký salát a 1 porce tzatziků. Celkem ale tyto dobroty sčítají 710g na osobu, což je báječná večeře. Určitě přijďte, budete mile překvapeni.

Tom

Strašně mě mrzí, že u všech těhle akcí není pití. jenž stejně na závěr dělá cca 50 % účtu takže sleva nekonec není 50%, ale 25 %

Tomáš K.

Dobrý den Tome, my jsme dlouho zvažovali začlenění nápojů do této nabídky, ale pokud tam dáme např.vodu, bude vám tam chybět víno, dáme tam tedy vodu a víno a vy ( zákazníci )budete chtít místo vody spíše džus a místo vína pivo…atd. Neradi bychom Vás naší volbou omezovali, raději jsme Vám dali volnost výběru. Podívejte se na náš nápojový lístek, máme nápoje za přijatelné ceny.

Dave

škoda , že musí být objednávka den předem, nový smíchov je klasické místo kam si jdete nakoupit a pak se třeba najíte, třeba ne… plánovat večeři dopředu, kde hned vedle smrdí MC donalds moc nejde…

Tomáš K.

Dobrý den, rezervace je nutná vzhledem k tomu, že počítáme s velkou návštěvností a chceme pro vás zajistit příjemnou večeři a výborný servis. Počítáme ale částečně i s těmi, kteří se přijdou optat na volný stůl bez této rezervace předem.

Danka

Mám prosbu, můžeme na tento voucher přijít tří- jsme tři kamarádky- a podělit se? Děkuji za odpověď

Tomáš K.

Dobrý den, to je krásné, že se v dnešní době dokážete rozdělit o jídlo. Rádi vaší trojku uvítáme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru