Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

199 Kč za zhotovení 100 fotografií o rozměru 10×15 cm! Vzpomínky na léto, rodinné oslavy, fotky dětí i zvířátek se slevou 60 %.

4,3 / 5 Fotofast.cz (2 pobočky) Tábor  (mapa) 4 263 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Alena

Dobrý den, ráda bych se zeptala co znamená formulace sleva bude odečtena manuálně. (viz.Lze využít také na formát 9×13 cm (sleva bude odečtena manuálně)). Děkuji za odpověď.

FotoFast

Dobrý den,


po zadání kódu voucheru ve sběrně se Vám u formátu 10×15 automaticky odečte sleva. Formát 9×13 byl přidán do této akce na poslední chvíli, proto se musí sleva odečíst až následně. Kód voucheru u formátu 9×13 lze do kolonky zadat, ale sleva se neodečte. Odečteme ji následně manuálně. Je to upozornění, aby se zákazníci nelekali, že se jim sleva neodečetla. 


Hezký zbytek dne, tým FotoFastu
Klára

A doporučujete u fotografií 4:3 ořez pro formát 10×15 nebo ne? Fotografie bych chtěla bez bílých okrajů, ale zase se bojím, aby pak nebyly moc oříznuté ze všech stran a nechyběla znatelná část fotky. Děkuji

FotoFast

Dobrý den,


v naší sběrně v nápovědě je vidět, jak velká část fotografie bude oříznuta. Oříznutí není ze všech stran, ale ze dvou stran. Laborant se vždy snaží oříznout méně „důležitou“ část fotografie.
Ukázka ve sběrně je pro představu, aby zákazník pochopil o co jde. Ve skutečnosti by se laborant snažil oříznout například více z dolní části fotografie a ponechal horní část neoříznutou. 


Přejeme příjemný den, tým FotoFastu
Jirka

Mám fotky ve formátu 4:3. Jaké jsou možnosti přenesení na formát 10×15? Děkuji

FotoFast

Dobrý den,


koukněte se prosím do naší sběrny a klikněte na nápovědu „Ořez nebo bez ořezu?“. V této ukázce je použita fotografie ve formátu 4:3. U tohoto formátu musíte zvolit buď ořez nebo bez ořezu. U volby „bez ořezu“ je do plochy fotografie přeneseno 100% záběru a na strany jsou přidány bílé pruhy. Pokud zvolíte možnost „s ořezem“ bude záběr oříznut do formátu papíru. 


http://sberna.fotofast.cz/


Přejeme pěkný zbytek dne, tým FotoFastu
FotoFast

Dobrý večer,


fotografie v poměru 4:3 se nechají zhotovit do formátu 10×15 s ořezem nebo bez ořezem. V naší sběrně se můžete na tyto varianty podívat v nápovědě „Ořez nebo bez ořezu?“ 


http://sberna.fotofast.cz/


Tým FotoFastu
Lucie

Dobrý den, v sobotu jsem odesílala platbu za voucher, za jak dlouho mi přijde?

 Děkuji

Slevomat

Dobrý den, Lucie,
platí prakticky totéž, co jsme uváděli v odpovědi nad Vaším dotazem. Platba bankovním převodem trvá zpravidla 2–3 pracovní dny, poté Vám bude voucher automaticky odeslán a budete ho mít k dispozici i na Vašem profilu na www.slevomat.cz
Případné další dotazy Vám rádi zodpovíme na naší zákaznické lince. :)

Marcela

Ahoj,ve čtvrtek jsem objednala a v pátek jsem poslala peníze..voucher zatím nepřišel,nepřijdu o objednávku když zítra končí?

Slevomat

Dobrý den, Marcelo,

platba bankovním převodem trvá vždy 2–3 pracovní dny, než se připíše na náš účet a spáruje s objednávkou. Vzhledem k tomu, že se Vám do toho vložil víkend, mějte, prosím, trpělivost, voucher byste měla mít k dispozici asi ve středu. Pokud byste měla jakékoli dotazy, jsme Vám k dispozici na naší zákaznické lince. :)

Nikola Koubková

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jak dlouho by trvalo zhotovení fotografií, pokud je nahraji do pondělka. Chápu, že teď bude zakázek opravdu hodně.
 Děkuji

FotoFast

Dobrý den,


na zhotovení fotografii si vyhrazujeme pro jistotu 5 pracovních dní.
Záleží také na tom, jestli jste zvolila osobní vyzvednutí, dobírku nebo platbu na konto předem. U poslední z uvedených možností musíme někdy čekat na připsání částky na konto, ale pokud zašlete částku včas, tak by Vám měl balíček s fotografiemi dorazit do pátku. 


Přejeme hezký zbytek dne, tým FotoFastu
Jandulka AngeLka

bylo by to na prodejnu v ceskych budejovicich mam je nahrat pres fotoschop nebo bude lepsi osobne?

FotoFast

Dobrý den,


fotografie můžete nahrát prostřednictvím sběrny nebo je můžete přinést osobně. Je to jedno, záleží na Vás, jak se Vám to lépe vyhovuje. Postaráme se o to, aby byly fotografie zhotovené nejdéle do pátku. 


Hezký zbytek dne, tým FotoFastu
Jaroslav

Dobrý den, jaké jsou přípustné formáty tištěných fotek? Vyvoláváte i fotografie z formátu RAW (resp. např. DNG) nebo musí být v JPG? Děkuji

FotoFast

Dobrý den,


ano, prostřednictvím sběrny můžete zasílat i fotografie ve formátu DNG. 


Hezký zbytek dne, tým FotoFastu
Pavlína

Dobrý den. Prosím Vás dá se to skombinovat třeba 80 fotek 10×15 a 10 fotek 15×20? Potřebuji na 10 fotek větší rozměr. Nebo míň fotek 10×15.Děkuji

FotoFast

Dobrý den,


tato sleva se vztahuje pouze na fotografie formátu 10×15 a 9×13. Fotografii větších rozměrů si můžete objednat prostřednictvím naší fotosběrny nebo na jedné z našich prodejen. V současné době máme např. fotografie formátu A4 v akci za 20,–. 


Přejeme hezký den, tým FotoFastu.
Jandulka AngeLka

dobrý den za jak dluho budou fotky hotové kdž je přinesu toto uterý budou do pátku?

FotoFast

Dobrý den,


fotografie se snažíme zpracovávat co nejrychleji. V současné době jsou všechny přijaté zakázky již zhotovené.
Napište mi prosím, na jakou prodejnu fotografie přinesete. Zařídíme, aby byly do pátku hotové. 


Přejeme pěkný víkend, tým FotoFastu
Slevomat

Dobrý den,


Hankjo, pokud si zakoupíte voucher a zvolíte platbu bankovním převodem, ihned po objednání Vám dorazí na email platební instrukce. Je třeba objednávku zaplatit co nejdříve. Pokud byste ji zaplatila později, mohla byste o Vaši objednávku, bohužel, přijít. Poté záleží na Vás, kdy voucher uplatníte. Tento konkrétní voucher je platný do 30.11.2011 a v tomto termínu je třeba jej využít. Samozřejmě doporučujeme využívat voucher co nejdříve a nenechávat jej na poslední dny jeho platnosti. 


Evelin, kontrolovala jsem Vaši objednávku a ano, můžete zaplatit i o chvilku později. Prosíme ale, proveďte platbu co nejdříve, nejlépe ihned v pondělí, abychom předešli problém s pozdní platbou. 


Děkujeme za pochopení.
Hankja

Dobrý den, zajímalo by mě, jak sleva funguje. Když si koupím slevu, přijdou pokyny k platbě a zaplatím že? Co když slevu budu chtít využít až za měsíc? Musí se to platit hned? Já jen abych nepřišla o peníze. Děkuji

Evelin Aki Müllerová

DObrý den, nestihla jsem zaplatit voucher do dvou dnu jak pisete, je mozne to zaplatit pozdeji?

Tota Arstanbek

Dobry den
Muzu treba udelat 50 fotok matneho povrchu a 50 leskleho? Jaky povrch je nejlepsi?

FotoFast

Dobrý den,


ano, můžete zvolit dva povrchy vrámci jedné zakázky. Na lesklých fotografiích je větší obrysová ostrost a fotografie působí živěji. Výhodou matných fotografií je, že vám na nich nezůstanou viditelné otisky prstů od prohlížení. 


Přejeme pěkný víkend, tým FotoFastu
Jana Görnerová

Dobrý den, potřebovala bych na více fotkách odstranit „červené oči“, je to v té autokorekci, nebo je třeba to udělat před odesláním? Děkuji J.

FotoFast

Dobrý den,


červené oči upravuje přímo laborant a je to v ceně zakázky. Připiště prosím tento požadavek do poznámky. 


Přejeme pěkný víkend, tým FotoFastu
Hana

Jsem z ČB a FotoFast mohu jen doporučit, takže kašlete na nějaký nekvalitní fotky z drogerek a kupte si voucher:) Já mám tři, už nahrávám fotečky, ale myslím, že mi to stačit nebude.

FotoFast

Dobrý den,


jsme rádi, že jste spokojená.


Přejeme pěkný víkend, tým FotoFastu
Jirka

Skvělá nabídka. Zakoupil jsem 3 vouchery.

FotoFast

Dobrý den,


jsme rádi, že Vás nabídka potěšila.


Přejeme pěkný víkend, tým FotoFastu
zapletalová

Dobrý den, koupila jsem si postupně tři vouchery, pokud bych chtěla u každé objednávky jiný formát je možno tyto objednávky odeslat najednou a platit tak jen jedno poštovné i když objednávky budou tři a udělané odděleně? A není problém, když dva vouchery jsou na mé jméno a ten třetí je na někoho jiného?

FotoFast

Dobrý den,


není to problém. Jen prosím připište do poznámky k objednávce čísla objednávek, které patří k sobě a že máme případně ještě čekat na další. 


Hezký zbytek večera, tým FotoFastu
FotoFast

Dobrý den,


není to problém. Jen prosím připište do poznámky k objednávce čísla objednávek, které patří k sobě a že máme případně ještě čekat na další. 


Hezký zbytek večera, tým FotoFastu
Ja-ni

Dobry den..je mozne odeslat objednavku pres internet 30.11. ?nebo je potreba odeslat drive..a v pripade poupravenych fotek (napriklad na ctverce) je moznost ponechat fotografie ve formatu v jakem jsou s tim ze mi je tak i oriznete?nechci je roztahovat na 10×15…dekuji.

FotoFast

Dobrý den,


platnost voucheru vyprší 30.11.2011 ve 23:59 a 59 sekund :-) Do té doby ho můžete uplatnit. Uveďte prosím kolik fotografií byste chtěl takto oříznout. Je to časově náročnejší, ale budeme se Vám snažit vyhovět. 


Hezký zbytek večera, tým FotoFastu
Jana K

Dobrý den, kolik by vyšlo fotek ve velikosti 9×13. Děkuji

FotoFast

Dobrý den,


za jeden voucher si můžete objednat 100 fotografií formátu 10×15 nebo 9×13. 


Přejeme příjemný zbytek dne, tým FotoFastu
Bohdana

Dobrý den, rozumím tomu dobře že vyzvednutí zdarma není v Brně možné? Děkuji za odpověd.

FotoFast

Dobrý den,


prodejnu v Brně nemáme, takže si můžete nechat zaslat zakázku poštou. 


Přejeme příjemný zbytek dne, tým FotoFastu
Víťa

Dobrý den, právě jsem si objednal 5 voucherů a chci se dotázat, zdali doporučujete při výběru zaškrtnout autokorekci. Nebudou pak některé fotky vypadat nepřirozeně?

FotoFast

Dobrý den,


sice uvádíme autokorekce, ale je to proto, že je tato formulace mezi lidmi zažitá.
Každou fotografii laborant zpracovává a upravuje zvlášť, takže Vaše fotografie nebudou vypadat nepřirozeně. 


Přejeme hezký den, tým FotoFast


Tým FotoFast
MonaH

Dobrý den,

je u formátu 10×15 vždy nutné oříznutí – aby tam nebyly bílé pruhy? Nebo jen u určitých formátů dle nastavení foťáku. Děkuju

FotoFast

Dobrý den,


pokud jste měla na fotoaparátu nastavený poměr stran 2:3, tak ořez nebude nutný a 100% plochy fotografie se přenese do formátu 10×15. Takže tam nebudete mít ty bílé pruhy, jak píšete. 


Přejeme hezký den, tým FotoFastu
Klára

Co vše je tedy potřeba udělat, když Vám DVD s fotkama pošlu poštou? Stačí k tomu přidat průvodní dopis s kódy voucherů?

FotoFast

Dobrý den,


do dopisu prosím uveďte jakou složku z DVD chcete zhotovit. Pokud by bylo na DVD více složek, tak abychom věděli, které fotografie si přejete zhotovit. 


Uveďte prosím formát fotografií (9×13, 10×15), povrch (lesklý, matný). Dále pak jestli chcete úpravy fotografií a jestli chcete fotografie s ořezem nebo bez ořezu.
Uveďte údaje o Vás – jméno, příjmení, ulice, město, PSČ, telefon a email. Připiště ještě způsob doručení a kódy voucherů. 


Přejeme hezký den, tým FotoFastu
Kamila

Nerozumím, proč někdo stále útočí, že v drogériích je cena taková či maková… nejspíše dotyčné nabídka zaujala, když už ztráceli čas si ji celou přečíst a dát dotaz v diskuzi a pak i odpovědět na reakci Fotofastu:)))
Za sebe si voucher koupím, vyzkouším a pak budu hodnotit…

FotoFast

Dobrý den,


jsme rádi, že Vás nabídka zaujala. Pokud se chcete přesvědčit o kvalitě fotografií, tak vám fotografie na každé prodejně rádi ukážeme. 


Přejeme hezký den, tým FotoFastu
Gabriela

Dobrý den,

omylem jsem zadala pouze 1 kus, ač jsem chtěla dva vouchery. Zadala jsem tedy další objednávku a vouchery mám pod jiným číslem zakázky. Bude i tak platit jedno poštovné?

FotoFast

Dobrý den,


napište mi prosím pro jistotu na email info@fotofast.cz Vaše jméno a čísla zakázek. Zařídíme, abyste platila pouze jedno poštovné. 


Tým FotoFast
Pavel

To jsou zase debaty o halíře. Já dávám za foto 10×15 ve Foto Škoda 8 Kč (rád používám stříbrný tisk, který jinde nenabízejí). Mnoho automatů v drogeriích produkují jen zelené a rozmazané příšery, Ale někomu to tak stačí a cílem je hlavně ušetřit.

Škoda, že nemůžu využít kupón třeba na dvě, tři nebo čtyři objednávky – sto fotek najednou nepotřebuji. Ale asi vás stejně vyzkouším, když jste tak dobří :) I normální cena mi přijde dobrá a za pokus mi to stojí.

FotoFast

Dobrý den,


jsme rádi, že upřednosťnujete kvalitu fotografií. 


Tým FotoFastu
Beata

Dobrý den,
zakoupila jsem si Váš kupón, zaplatila jsem na účet 199 Kč. Teď mi přijde na mail nějaký kód, který zadám k uskutečnění slevy a můžu nahrávat fotografie? Bohužel nemám žádnou zkušenost, proto se ptám.

Slevomat

Dobrý den,

pokud jste platbu zasílala bankovním převodem, její připsání na náš účet a poté spárování s objednávkou trvá zpravidla 2 až 3 dny. Jakmile bude platba s objednávkou spárovaná, odešle se na Váš email voucher, který poté uplatníte při objednávce fotografií.
Kdybyste cokoli potřebovala, je Vám k dispozici naše zákaznická linka. :)

FotoFast

Dobrý den,


ano. Voucher můžete zadat před tím i po tom, co nahrajete fotografie. Je to jedno. Ještě vyplníte údaje o vás a způsob doručení a kliknete na „Dokončit objednávku“. 


Tým FotoFastu
Anetka

Nevím v jaké kvalitě děláte fotky Vy, ale předpokládám, že s tou hrůzou z drogérií se to nebude dát srovnat, takže akce dobrá..:)))

Slevomat

Dobrý den,

děkujeme za Váš příspěvek, věříme, že kvalitu fotografií oceníte. :)

FotoFast

Dobrý den,


fotografie zhotovujeme na prémiový barevný papír FUJICOLOR CRYSTAL ARCHIVE PAPER SUPREME, který je určený výhradně k výrobě vysoce kvalitních fotografií. 


Fotografie vznikají klasickou fotochemickou cestou, nejedná se o sublimační, laserový ani inkoustový tisk. 


Každou fotografii laborant zpracovává a upravuje zvlášť.
Na vzorníky se můžete dojít podívat na jednu z našich prodejen. 


Tým FotoFastu
Vlastina

Dobrý den, když si zakoupím kupon, do kdy ho musím využít? Děkuji

Slevomat

Dobrý den,


platnost voucheru je od 14. 9. 2011 do 30. 11. 2011.
S pozdravem, 


tým Slevomatu :)
FotoFast

Dobrý den,


do 30.11.2011.


Tým FotoFastu
Monika

Dobrý den,je nutné mít počet 100ks,vztahuje se sleva kdybych měla jen 90 ks?

FotoFast

Dobrý den,


není to nutné, ale voucher musíte uplatnit najednou, takže později si už nemůžete objednat zbylých 10 fotografií. Třeba ještě nějaké pěkné fotografie najdete :) 


Tým FotoFastu
Karel Douša

zajímavé že fotostar má tu samou nabídku BEZ AKCE a 1 fotka vyjde na 1,89 Kč. Chcete mi tvrdit, že to je také neporovnatelné?

FotoFast

Dobrý den,


ano, to je samozřejmě neporovnatelné, protože porovnáváte cenu fotografie STANDARD a cenu fotografie PREMIUM. Navíc u vámi uvedeného řetězce nemáte v této kategorii možnost výběru povrchu a platíte manipulační poplatek i při osobním vyzvednutí. 


Tým FotoFastu
Klára

Dobrý den, chtěla bych si u Vás nechat vyvolat více než 600 fotek, ale přes fotosběrnu by to na toto množství bylo na dlouho. V prodejně máte pouze do 17hod. a já jsem každý den min. do 16.30hod v práci, bylo by možné zaslat Vám DVD s nahranýma fotkama poštou na Vaší prodejnu?

FotoFast

Dobrý den,


můžete to zkusit přes sběrnu. Nemusíte vouchery uplatnit najednou, ale postupně. 


Od příštího týdne bude změněna pracovní doba v Praze. V úterý a ve středu bude otevřeno do 18 hodin. Změna pracovní doby se během dneška objeví i na internetu. 


Ale pokud budete chtít, tak můžete DVD zaslat poštou. 


Tým FotoFastu
Michaela

Dobrý den, o zakoupení voucheru/voucherů jsem již uvažovala včera, zdá se to skutečně výhodné a kvalitní, ovšem dnes mě trochu zaráží množství zakoupených poukazů, již teď skoro dva tisíce, stále dokážete zachovat individuální přístup laboranta ke každé fotografii a dobu dodání? Vždyť je to šílený nával.. jasně, platnost do konce listopadu, ale hodně lidí bude chtít využít hned.. To mě malinko odrazuje.

FotoFast

Dobrý den,


máme několik strojů, které fotografie zpracovávají. Zakázky, které přišly během včerejšího dne byly už zpracovány a i odeslány k zákazníkům. Fotografie zpracováváme průběžně, takže máme na každou zakázku vyhrazený potřebný čas. 


V případě ještě většího náporu jsou připraveny další organizační plány, které zaručí kvalitu i včasné dodání zakázek. 


Troufám si říct, že vás nezklameme :)


Tým FotoFastu
Katka

nechavala jsem si delat fotky v DM a v rossmanu a kvalita desna…a ze jsem laik…tato nabidka se me zda hezka..v kompu mam asi 5k fotek :D takze neco prohrabu a udelam kamaradce radost fotkama s nasema xsichtama ;)…at ma hezke a kvalitni fotky..

FotoFast

Dobrý den,


jsme rádi, že upřednostňujete kvalitu. Pokud si budete fotografie vyzvedávat osobně na prodejně, tak můžete kamarádce vybrat na fotografie nějaké album nebo rámeček :) 


Tým FotoFastu
M1R3K

Jenom bych chtěl ještě doplnit, že fotím spoustu fotografií 16:9 – zejména přírodu atp. Rossmannovi mi tuto fotku udělají širokoúhlou, tedy 10 x cca 18 cm a nikoliv na nějakém černém nebo bílém pozadí – to bych v žádném případě nechtěl! Stojí to rovněž 1,– Kč.

FotoFast

Dobrý den,


akce se na vámi uváděný formát nevzahuje, ale snažíme se zákazníkům vyhovět a upravit fotografie dle jejich přání. Navíc se pán ptal na černé pruhy, takže jsme mu odpověděli na jeho otázku. 


Tým FotoFastu
M1R3K

Dobrý den,
jako každý rok se chystám objednat fotografie v Rossmannovi, jelikož mají po každých letních prázdninách akci 1,– Kč – foto 10×15. Musím řící, že na moje amatérské focení mi jejich fotografie naprosto dostačují a na kvalitu jsem si nikdy nemohl stěžovat. Zajisté, pokud bych byl profesionální fotograf, bych se nejspíše poohlížel po „kvalitnějším“ zpracování, ale na to moje focení to zkrátka stačí. Píši zde ale proto, že mi není zcela jasné vaše načasování této slevy. Každé září má Rossmann tuto akci a vy ve stejné době máte na slevomatu obdobnou nabídku, ale dražší. Docela se divím, kolik lidí si to kupuje. Přesto vám přeji spoustu spokojených zákazníků – já jím ovšem nebudu…

FotoFast

Dobrý den,


slevami vámi uváděného řetězce se nezabýváme a nevidíme důvod, proč bychom nemohli mít akci na slevomatu právě v tomto období. 


Píšete o obdobné nabídce, ale porovnáváte nesrovnatelné. Našimi zákazníky nejsou zdaleka pouze profesionální fotografové, ale i amatéři, kteří prostě jen chtějí kvalitní barvostálé fotografie bez tiskových chyb apod. Každou fotografii u nás navíc laborant jednotlivě zpracovává a upravuje. 


Kvalita bude vždy dražší než levná náhražka. A výše popsané služby ceně odpovídají. 


Tým FotoFastu
Štefan

Dobry den,
fotil jsem ted hodne na sirokouhly format (panasonic lx5), nevadi to? Jak budou fotky vypadat? Černý pruh nebo se daji nejak oriznout? Diky za odpoved.

FotoFast

Dobrý večer,


asi jste fotil na poměr 16:9. Fotografie můžeme vložit na bílé nebo černé pozadí. Napiště prosím tuto informaci do poznámky. Záleží na tom, jaké jsou fotografie tématicky. Na základě toho bych volila buď černé nebo bílé pozadí. 


Pokud byste nechtěl černé nebo bílé proužky vůbec, tak se fotografie musí upravit na poměr stran 3:2, takže by se vám část fotky po stranách ztratila. V tomto případě je potom těžké určit, kterou část fotografie jste tam chtěl a kterou ne. V tomto případě bych doporučila osobní návštěvu na jedné z prodejen a naši laboranti vám rádi poradí. 


Tým FotoFastu
Martina Kroupová Melicharová

Dobry den můzu se zeptat jestli to dobre chápu u vás stojí fotka 20×30 – 20kc? a jestli ano můzu teda jeden voucher vyuzít na tento rozmer? Dekuji za odpoved

FotoFast

Dobrý večer,


fotografie formátu A4 stojí skutečně 20,–. Ale tato sleva na Slevomatu se týká pouze formátu 9×13 a 10×15. Voucher nelze uplatnit na jiné formáty. Pokud byste chtěla formát 20×30, můžete si ho objednat nezávisle na této slevě na Slevomatu. 


Tým FotoFastu
Dana

Dobrý den,
jsem z Moravy a s počítačem to moc neumím. Dívala jsem se na vaše sránky, ale nikde jsem nenašla, kde bych mohla nahrát moje fotky. Objevuje se mi jen stránka Parametry fotografií, Rekapitulace, Údaje o mě a způsobu doručení a dole Dokončit objednávku. Prosím o pomoc.
 Děkuji

FotoFast

Dobrý den,


na hlavní stránce si v horní liště klikněte na „Zpracování fotografií“, dále pak na „Fotosběrna“. Ve fotosběrně si u věty „Fotografie zhotovte v rozměru“ klikněte na malou šipku, kde se vám zobrazí rozměr, u dalšího políčka povrch, potom jestli chcete fotografie upravit a následně vyberte, jestli chcete fotografie s ořezem nebo bez ořezu. Po vyplnění těchto náležitostí se vám otevře okno s nápisem „Vaše fotografie“. Klikněte na „vybrat fotky“. Poté už si jen vybíráte fotografie ze svého počítače. Pokud budete chtít ještě poradit, napište mi na e-mail info@fotofast.cz. Mohu vám následně zavolat a objednávku můžeme vytvořit společně. 


Tým FotoFastu
Lenka

Dobrý den,

už jsme od Vás jeden voucher měli a absolutní spokojenost. Kdo fotíte zrcadlovkou a chcete mít pěkné fotky, na kvalitním papíře, opravdu spokojenost. Je ale pravda, že jsme si je vyzvedávali osobně…

FotoFast

Dobrý den,


jsme rádi, že jste byli spokojení. Rozdíl v kvalitě fotografií zadaných prostřednictvím sběrny a předaných osobně na prodejně není. V obou případech se fotografiím věnujeme s maximální péčí. 


Tým FotoFastu
Jana

Dobrý den ještě jednou, ještě bych měla dotaz – když si koupím vícero voucherů je možné fotky poslat po stovce, ale třeba v průběhu týdne a pak si všechny zakázky vyzvednout najednou? nejsem si jistá, zda bych měla tu trpělivost posílat třeba 500 fotek najednou :) jak dlouho uchováváte na prodejně ty zásilky?

FotoFast

Dobrý den,


zakoupené vouchery můžete uplatnit najednou a nebo postupně. Takže si můžete klidně část fotografií objednat dnes a další část třeba zítra. Fotografie si poté můžete vyzvednout najednou. 


Tým FotoFastu
Veronika Radoslavicova

Dobry den,
mam zakoupene 2 vouchery cena 398. Postovne 85Kc mam uhradit zvlast? nebo je mohu pricist k cene voucheru a zaplatit najednou? dekuji

FotoFast

Dobrý den,


Poštovné můžete uhradit:


  1. buď převodem 85 Kč (variabilní symbol platby je číslo zakázky, číslo účtu je 708 084 369/0800).


  1. nebo na dobírku 105 Kč, (zaplatíte doručovateli při dodání balíčku).


Tým FotoFastu
Jana Bukovská

je prosím nějak omezena velikost poslaných dat? já že mám fotky ve větším formátu, tak zda mě to vůbec pustí. někdy jsem měla problémy s posíláním přes net.

FotoFast

Dobrý den,


omezení na jedné fotografii je 100MB, takže byste problémy mít neměla. Testovali jsme sběrnu fotografiemi z 22 Mpx fotoaparátu. 


Tým FotoFastu
Lucie

prosím, za jak dlouho budou fotky připraveny k vyzvednutí???díky

FotoFast

Dobrý den,


snažíme se fotografie zpracovat co nejrychleji. Nejdéle by to mělo být do pěti pracovních dnů. Určitě vám dáme vědět, až bude zakázka připravena k vyzvednutí nebo vám rovnou přijde domů. 


Tým FotoFastu
Mirek

Všem zájemcům vytisknu fotografie 10×15 za 0,50 Kč. Mám doma super inkoustovou tiskárnu, i se scannerem :D

Jirka

199 vs. 350 Kč sleva je. Poštovné je jiný problém.

FotoFast

Dobrý den,


snažili jsme se vyjednat co nejlevnější poštovné, ale i kvalitní balné něco stojí. 


Tým FotoFastu
Dobrkovská Hana

Dobrý den, je možné uplatnit voucher na zhotovení fotografií na plátno? Děkuji za odpověď.

FotoFast

Dobrý den,


tato sleva se vztahuje pouze na fotografie formátu 9×13 a 10×15. 


Tým FotoFastu
Petr

Dobrý den,
souhalsím s některými, že to zas tak velká sleva není. třeba na Fotolabu – což není zas tak špatný foto obchod, je cena za stejný počet ve stejné kvalitě 350,–Kč. A když k této slevě 199,– připočtu 105,– za poštovné, tak to vyjde skoro stejně a nejsem časově omezen na objednání.
To je jen můj poznatek – spíč cena 5,–Kč za 1 foto je dosti nestandardní.

 Petr

FotoFast

Dobrý den,


všechny uváděné řetězce v této diskuzi mají jinou kvalitu materiálu, na které vypracovávají zakázky. Jeden řetězec má dokonce absulně neznačkový papír. Další řetězec má například Fujicolor Crystal archive paper, ale my používáme FUJICOLOR CRYSTAL ARCHIVE PAPER SUPREME, který je o třídu výš a samozřejmě i nákupní ceny materiálu jsou vyšší. Takže je pochopitelné, že i cena fotografií je vyšší.
Navíc si neúčtjeme žádné další manipulační poplatky, které si ostatní řetězce účtují až do výše 50,– za zakázku. Ceny, které uvádíte jsou navíc ve většině případů u formátu 9×13 a ne u formátu 10×15 a navíc je tato cena až při zhotovení zakázky nad 150 kusů fotografií. 


Každou fotografii zpracovává laborant zvlášť a ne nějaký automat. 


Poštovné nemusíte platit, máte možnost osobního odběru na jednéz prodejen. 


Tým FotoFastu
Jirka

Už to vidím. Od 14. 9. 2011 do 30. 11. 2011.

Michaela Havlová

Dobrý den,
už jste uváděli, že je možné objednat také fotografie ve velikosti 20×30. Kolik takových fotografií je v ceně voucheru?
Děkuji za odpověď i za nabídku.

FotoFast

Dobrý den,


neuváděli jsme, že je možné voucher použít na fotografie formátu 20×30, ale že si je můžete objednat mimo akce na Slevomatu. Akce na Slevomatu se vztahuje na formáty 9×13 a 10×15. 


Tým FotoFastu
Jirka

Dobrý den. Jaká je platnost voucheru? Je to opravdu jen do konce listopadu?

FotoFast

Dobrý den,


ano, je to do konce listopadu.


Tým FotoFastu
Martina

Dobrý den, neuvažujete o prodloužení platnosti voucheru? Začátkem prosince se chystáme do Paříže a bylo by to fajn mít hezké fotky. Děkuji za odpověď.

FotoFast

Dobrý den,


platnost voucheru je do konce listopadu. Je možné, že se objeví nějaká další akce. 


Tým FotoFastu
Veronika

Dobrý den,

jak mám provést, když chci některé fotografie zhotovit vícekrát? Děkuji za odpověď.

FotoFast

Dobrý den,


pokud chcete fotografie zhotovit víckrát, tak se vám u každé nahrané fotografii v dolní části políčka objeví znamínko plus a mínus. Kliknutím na plus se změní počet kusů. 


Tým FotoFastu
Martin

Proboha, 10×15 HQ za 2 Kč/ks??! Když 3 z 5 hlavních sítí sběren dávají 1,50 Kč? A tiskové chyby si strčte, vy víte kam.

FotoFast

Dobrý den,


všechny uváděné řetězce v této diskuzi mají jinou kvalitu materiálu, na které vypracovávají zakázky. Jeden řetězec má dokonce absulně neznačkový papír. Další řetězec má například Fujicolor Crystal archive paper, ale my používáme FUJICOLOR CRYSTAL ARCHIVE PAPER SUPREME, který je o třídu výš a samozřejmě i nákupní ceny materiálu jsou vyšší. Takže je pochopitelné, že i cena fotografií je vyšší.
Navíc si neúčtjeme žádné další manipulační poplatky, které si ostatní řetězce účtují až do výše 50,– za zakázku. Ceny, které uvádíte jsou navíc ve většině případů u formátu 9×13 a ne u formátu 10×15 a navíc je tato cena až při zhotovení zakázky nad 150 kusů fotografií. 


Každou fotografii zpracovává laborant zvlášť a ne nějaký automat. 


Pokud vás nezajímají tiskové chyby, tak vás nemůže zajímat ani naše kvalita, za kterou na rozdíl od ostaních řetězců ručíme. 


Tým FotoFast
Lenka

Po dovolené se mi podařilo zformátovat si paměťovou kartu. Asi 90% dat bylo zachráněno, ale na DVD mám nyní tak nějak všechny fotky co jsem kdy na paměťové kartě měla… Bude v pořádku, pokud k vám přinesu ono DVD a k tomu uvedu čísla obrázků, které bych chtěla zhotovit?

FotoFastu

Dobrý den,


ano můžete. Ještě snažší je fotografie, které si přejete zhotovit, přehrát na jiné DVD nebo flash disk. Někdy bývá problém s očíslováním fotografií. 


Tým FotoFastu
Ankavi

Dobrý den, sleva se tedy nevztahuje na jiný formát než 10×15cm a 9×13 cm? Mám na mysli například 13×18 cm a 20×30 cm. Děkuji.

FotoFast

Dobrý den,


na ostatní formáty se tato sleva nevztahuje. Ale můžeme vám nabídnout například fotografie formátu A4 do konce září za 20,–. Ostatní formáty si můžete objednat prostřednictvím sběrny nebo osobně na jedné z prodejen. 


Tým FotoFastu
Lucinka Tůmová

dobrý den,

jaký rozměr by měly mít fotky? některé mám různě ořezané na nesmyslné rozměry, doupravené apod. Když mám fotku oříznutou třeba do čtverečku, vycentrujete mi ji při tisku – zdarma nebo za příplatek?

FotoFast

Dobrý den,


úpravy v tomto rozsahu jsou zdarma. Napište své požadavky prosím do poznámky. Záleží na tom, jestli chcete formát čtvrece zachovat, tím by vám vznikly bílé okraje po stranách a nebo fotografii roztáhnout do formátu 10×15. 


Tým FotoFastu
Lucie Hájková

Hezký dne, asi máte pěkný nával, fotky se nahrávají strašně dlouho (1 foto asi 2 minuty)…a připojení k internetu mám rychlé :( Chjo…

FotoFast

Dobrý den,


náš server dle aktualni informace od IT běží na 7%. Problém bude nejspíš v přepojení mezi jednotlivými poskytovateli internetu. 


Tým FotoFastu
paja

Prosím, v čem je tato nabídka tak vyjímečná když u celostátního řetězce je foto o stejné velikosti za 1,89,– tedy o desetník levnější než zde po 60 % slevě? http://www.fotostar.cz/vyvolavani-fotek.html

Díky za pravdivou odpověď.
 Pája

FotoFast

Dobrý den,


všechny uváděné řetězce v této diskuzi mají jinou kvalitu materiálu, na které vypracovávají zakázky. Jeden řetězec má dokonce absulně neznačkový papír. Další řetězec má například Fujicolor Crystal archive paper, ale my používáme FUJICOLOR CRYSTAL ARCHIVE PAPER SUPREME, který je o třídu výš a samozřejmě i nákupní ceny materiálu jsou vyšší. Takže je pochopitelné, že i cena fotografií je vyšší.
Navíc si neúčtjeme žádné další manipulační poplatky, které si ostatní řetězce účtují až do výše 50,– za zakázku. Ceny, které uvádíte jsou navíc ve většině případů u formátu 9×13 a ne u formátu 10×15 a navíc je tato cena až při zhotovení zakázky nad 150 kusů fotografií. 


Každou fotografii zpracovává laborant zvlášť a ne nějaký automat. 


Tým FotoFast
Hanka

Dobrý den, jsem z Českých Budějovic. Mohla bych přinést výběr fotografií na CD nebo na flešce do prodejny v Č.B. ? On-line mi to moc nejde. Díky

FotoFast

Dobý den,


určitě můžete. U větších dat trvá někdy nahrávání déle. 


Tým FotoFastu
Iva

Zdravím, mohu si při objednávce vybrat mezi ořezem fotky a bílými okraji? Díky.

FotoFast

Dobrý den,


ano, můžete. Máte na výběr povrch (lesklý nebo matný), dále pak volbu s ořezem nebo bez ořezu a použití autokorekce. Všechny tyto parametry si zadáte ve sběrně nebo přímo na prodejně. 


http://www.fotofast.cz/Stranky/Zpracovani-fotografii


Tým FotoFast
Štěpánka Sojková

Omlouvám se,přečetla jsem si že to jde.

FotoFast

Dobrý den,


v pořádku. Tato možnost byla přidána na poslední chvíli, takže systém voucher pro tento formát přijme, jenom automaticky neodečte cenu. Cenu následně odečeteme. Tato poznámka byla přidána i do textu. 


„Lze využít také na formát 9×13 cm (sleva bude odečtena manuálně)“ 


Tým FotoFastu
Štěpánka Sojková

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestlibych mohlamít fotky ve formátu 9×13.Děkuji

Klára

Dobrý den, je v ceně voucheru také ořez a autokorekce nebo se platí zvlášť ke každé fotografii?

FotoFast

Dobrý den,


toto vše je již v ceně zahrnuté.


Tým FotoFastu
Ivet Ehlová

Dobrý den, zakoupila jsem si u vás voucher ale při zadávání objednávky mi nejde použít kod. Je zde napsáno že není platný. Mužete mi prosím poradit kde je háček děkuji

FotoFast

Dobrý den,


omlouváme se, asi nastala chyba. Vše už Slevomat řeší. Zadejte tedy prosím kod voucheru do poznámky a sleva vám bude odečtěna. 


Tým FotoFastu
Alena Boháčová

Dobrý den, mám objednaných 5 voucherů, tato sleva je skvělá a dobře vím, že ve Foto Fastu dělají opravdoví profesionálové, alespoň u nás v Českých Budějovicích… Rádi tam s manželem chodíme a vždy tam seženeme to, co chceme a i za příznivé ceny, takže díky za tuhle slevu, jdu zpracovávat fotečky :DDD

FotoFast

Dobrý den,


děkujeme a jsme rádi, že jste spokojení.


Tým FotoFastu
Pavla

Dobrý den, jaké jsou tedy způsoby odeslání či doručení nafocených obrázků do FotoFastu? Poštou, osobně, přes internet? Děkuji.

FotoFast

Dobrý den,


digitální data nám můžete doručit osobně nebo prostřednistvím naší sběrny. 


Fotografie si poté můžete vyzvednout osobně na prodejnách FotoFastu, tedy v Praze, v Táboře a v Českých Budějovicích. Toto vyzvednutí je ZDARMA. Neplatíte žádný další manipulační poplatek.
Pokud si vyzvednete zakázku na prodejně Žabka, platíte dle jejich ceníku 95,– přímo na prodejně. 


Poštovné můžete uhradit převodem (85,–) nebo na dobírku (105,–). Pokud si koupíte více voucherů, tak platíte jedno poštovné. 


Tým FotoFastu
Jana Görnerová

Dobrý den, můžu tedy spojit dvě objednávky najednou – 200 fotek za 398kč? Děkuji Jana

FotoFast

Dobrý den,


ano můžete. Kody voucherů potom postupně zadejte. 


Tým FotoFastu
Hedvika

Dobrý den,


mám cca 300 fotek, budu si tedy kupovat 3 vouchery. Lze je v on-line sběrně zadat najednou, nebo zakázky musím rozdělit na 3? 


Děkuji.
FotoFast

Dobrý den,


fotografie můžete zadat najednou. Zadáte následně kod prvního voucheru, potom druhé a třetího. 


Tým FotoFastu


Tým FotoFastu
KAROLINA PROCHAZKOVA

Dobrý den, zajímalo by mě, zda všechny fotky musejí mít jeden formát, nebo zda je možné rozměr 10×15 a 9×13 zkombinovat (máme album pro miminko v jiném rozměru, takže by se nám hodilo objednávku rozdělit). Díky předem za odpověď :)

FotoFast

Dobrý den,


kombinace dvou formátů vrámci jednoho voucheru není možná. Můžete si ale koupit vouchery dva a každý využít na jiný formát. 


Tým FotoFastu
Milad

Aha, také si chci koupit, ale jak vidím, přinesu fotky raději nahrané do provozovny v Praze.

FotoFast

Dobrý den,


s nahráváním do sběny není problém, ale fotografie můžete přinést i osobně. 


Tým FotoFastu
Monda

Tuto informaci byste meli mit v zakladnim zadani slevy a ne v diskuzi – ne kazdy cte diskuze!

FotoFast

Dobrý den,


tato informace v textu je:


5. Zadejte kód voucheru do příslušného políčka, odečte se sleva na 100 ks. Pokud máte nahráno např. 105 fotek, doplácí se 5 fotek za plnou cenu 


Tým FotoFastu
Klára

Dobrý den, je v ceně voucheru také ořez a autokorekce nebo se platí zvlášť ke každé fotografii?

FotoFast

Dobrý den,


to vše už je zahrnuté v ceně.


Tým FotoFastu
FotoFast

Dobrý den,


prosíme všechny zákazníky, aby kód voucheru nezadávali do kolonky poznámka, ale přímo do odkazu, který je v poslední řádce tabulky s vašimi údaji. 


„Poukaz Máte slevový poukaz? Klikněte zde.“


Děkujeme,


Tým FotoFastu
Alena Bílková

Dobrý den, je možné si polovinu zakázky nechat zhotovit v rozměru 10×15 a zbytek v 9×13? Děkuji

FotoFast

Dobrý den,


kombinace dvou formátů vrámci jednoho voucheru není možná. Můžete si ale koupit vouchery dva a každý využít na jiný formát. 


Tým FotoFastu
Marta

Dobrý den, můžu vám přinést fotografie nahrané na CD přímo do vaší prodejny?

FotoFast

Dobrý den,


ano, určitě můžete. Přijímáme fotografie na veškerých paměťových médiích. Nezapomeňte si s sebou vzít číslo voucheru. 


Tým FotoFastu
Tomáš

Dobrý den, pro mne zajímavější nabídka by byla možnost vyvolání fotografií jakéhokoli rozměru do výše původní ceny. A to třeba 10 fotek o rozměru 20×30cm (v původní ceně10×50kč). Ale chápu, že rozměr 10×15cm osloví asi nejvíc lidí.

FotoFast

Dobrý den,


v současné době máme fotografie formátu A4 na našich prodejnách za 20,–. Tato cena se vám nezobrazí aktuálně v naší sběrně, ale následně bude cena odečtena. 


Tým FotoFastu
Markéta Pončová

Škoda, že je platnost voucheru pouze do konce listopadu. :(

Tessák Vítková

Dobrý den takže je to vyvolání 100 fotek za 199kč?

FotoFast

Dobrý den,


ano, jedná se o zhotovení 100 fotografií 10×15 z digitálních dat. 


Tým FotoFastu
Šárka

Dobrý den,
je zpoplatněn osobní odběr přímo na Vaší prodejně na Praze 3 nebo je zdarma?( Nejedná se mi o Žabka pointy, kam zásilky zasíláte za 95 kč)
Děkuji za odpověď

FotoFast

Dobrý den,


při osobním vyzvednutí na prodejnách FotoFastu, tedy v Praze, v Táboře a v Českých Budějovicích je vyzvednutí ZDARMA. Neplatíte žádný další manipulační poplatek. 


Tým FotoFastu
Vendula Krčová

Dobrý den,

pochopila jsem dobře, že zaslání poštou mě vyjde levněji než osobní vyzvednutí??

FotoFast

Dobrý den,


při osobním vyzvednutí na prodejnách FotoFastu, tedy v Praze, v Táboře a v Českých Budějovicích je vyzvednutí ZDARMA. Neplatíte žádný další manipulační poplatek.
Pokud si vyzvednete zakázku na prodejně Žabka, platíte dle jejich ceníku 95,– přímo na prodejně. 


Poštovné můžete uhradit převodem (85,–) nebo na dobírku (105,–). Pokud si koupíte více voucherů, tak platíte jedno poštovné. 


Tým FotoFastu
Kateřina

souhlasím s Janou! kvalita nelze srovnat a hlavně také trvanlivost fotek.

Jana Ťoupková

nevím jak můžete srovnávat kvalitu fotek z drogérie a fotofastu. . to je fakt rozdíl jako blázen. . super sleva, objednávám voucher:)

FotoFast

Dobrý den,


jsme rádi, že jste spokojeni s naší kvalitou.


Tým FotoFastu
Monika

Dobrý den,

musím se trochu zastat poskytovatele slev. Mám zkušenosti s fotkami z výhodných akcí různých drogerií a ne vždy jsou tak jak bych si představovala, různě velké formáty, levný fotopapír, špatné oříznutí apod.

Simona

Trochu předražená sleva.

FotoFast

Jirka:


Dobrý den,


děkujeme za příspěvěk.


Vámi uvedená síť drogerií a parfumerií neručí dle svého ceníku za tiskové chyby, ke každé zakázce je navíc připočten manipulační poplatek, který u nás neexistuje. 


Námi používané materiály a postup zhotovení fotografií jsou na profesionální úrovni. Každá fotografie je zhotovena s maximální péčí laboranta a nedovolujeme si neručit za naší práci. 


Tým FotoFastu
FotoFast

Dobrý den,


vítáme vás v diskuzi. Veškeré dotazy vám rádi zodpovíme. Přejeme vám příjemný nákup a hodně radosti z vašich fotografií. 


Tým FotoFastu
Jirka

Rossmann dělá jednu fotku za korunu do konce září! To je zase sleva :-(((

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru