Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

40% sleva na novou kuchyň na míru

kamenná pobočka HK Hradec Králové  (mapa) 1 prodej

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
David

Dobrý den.
Jakou máte otevírací dobu v HK a dá se určit na kolik by vyšla cena za montáž kuch.linky?
Děkuji

Exner

Dobrý den,otevírací doba je 9–12 a 13–18hod.Cena montáže 1m běžného kuchyně je 1000– 1200kč

Exner

Ještě doplňující informace k montáži.Cena 1000–1200kč za 1m běžný metr je cena bez DPH a záleží na provedení a materiálu kuchyňské linky.

Bára

Dobrý den,
chci se zeptat, v nabídce je napsáno: S dnešním voucherem získáte 40% slevu na kompletní kuchyň na míru. Výsledná cena bude samozřejmě ponížena i o rezervační zálohu 2000 Kč (cena vašeho voucheru). 


a na obrázku u kuchyně je toto:
původní cena bez spotřebičů 143 500,– Kč
sleva 40% – 57 400,– Kč
cena kuchyně po slevě 86 100,– Kč 


což znamená, že je odečteno pouze 40% z ceny a vy máte psáno, že budou odečteny i ty 2000,– Kč což jsou rezervační záloha, což by znamenalo, že by se z ceny po slevě 86 100,– Kč mělo odečíst 2000,– Kč a KONČENÁ VÝSLEDNÁ CENA BY BYLA 84 100,– Kč.
Tak jak to přesně je? 


Děkuji za odpověď
Exner

Dobrý den,ano je to celkem přesně.Samozřejmě bude krom Vámi zakoupené slevy i 2000kč za voucher.

Linda

Dobry den,
rekonstuujeme dum a novou kuchyn budeme urcite potrebovat na jare pristiho roku.Dalo by se domluvit na instalaci kuchyne az na pristi rok? Pokud by bylo napr. zamereni mozne na konci tohoto roku, slo by se na vyrobe a instalaci domluvit az napr. na duben pristiho roku?
Dekuji.

Exner

dobrý den,to není žádný problém pokud bude smlouva podepsána do konce roku 2012.Hezký den

TOM

v podmínkách se píše:Dprava materiálu je zdarma po celé ČR, hradí se pouze doprava montážníka na místo.
Cena nezarhnuje kuchyňské spotřebiče, montáž a dopravu montážníka. Jak je to s dobravou spotřebičů – nejsem z HK.

Exner

Dobrý den,při objednávce spotřebičů s kuchyńskou linkou jsou samozřejmě i spotřebiče dopravované zdarma.Hezký den

Ali

Kuchyni ze z Hradeckého studia máme, bohužel za plnou cenu, ale i tak jsme spokojeni. Kuchyně je bytelná, super detaily a komunikace s pánem ve studiu super. škoda že jsme nepočkali. Pokud vím návrh je zdarma a ceny se hodně liší podle toho co si člověk vybere.

Exner

Děkujeme,snažíme se dodávat zakazníkum kvalitu za rozumné ceny,což se bohužel o některých výrobcích potažmo dodavatelích řici nedá.

Hanka

Dobrý den,

na oficiálních stránkách výrobce není k nalezení ceník. Nabídka je velice lákavá, ale pokud člověk dopředu nemá ponětí, kolik by byla předpokládaná cena, tak mám pocit, že bychom kupovali zajíce v pytli.

Exner

Dobrý den,Zcela Vám rozumím.Námi inzerovaná sleva 40% se vztahuje na kuchyńskou linku včetě a doplńků vybavení skříněk výrobcem.Při kalkulované ceníkové ceně 100 000kč je sleva 40 000kč.Grafické návrhy,kalkulace i doprava objednané kuchyně na místo montáže je zdarma.Platí se pouze montáž včetně cestovného.Při zakoupení spotřebičů včetne kuchyně je sleva i na ně od 20%dle výrobce.Pokud máte zájem,prosím kontaktujte nás a rádi Vám zdarma provedeme kalkulaci a grafický nývrh.Hezký den Exner

Andrea Jánská

Dobrý den, také by mne zajímalo na co se vztahuje 40% jestli na cenu za m2 tak kolik by případná cena tedy skutečně byla ?

Exner

Dobrý den,Námi inzerovaná sleva 40% se vztahuje na kuchyńskou linku včetě a doplńků vybavení skříněk výrobcem.Při kalkulované ceníkové ceně 100 000kč je sleva 40 000kč.Grafické návrhy,kalkulace i doprava objednané kuchyně na místo montáže je zdarma.Platí se pouze montáž včetně cestovného.Při zakoupení spotřebičů včetne kuchyně je sleva i na ně od 20%dle výrobce.Pokud máte zájem,prosím kontaktujte nás a rádi Vám zdarma provedeme kalkulaci a grafický nývrh.Hezký den Exner

jib

Z popisku u nabídky mi není úplně jasné, na co se bude 40% sleva vztahovat. Na práci? Na materiál? Na spotřebiče? Na návrh? Můžete mi to prosím upřesnit. Předem děkuji

Exner

Dobrý den,Námi inzerovaná sleva 40% se vztahuje na kuchyńskou linku včetě a doplńků vybavení skříněk výrobcem.Při kalkulované ceníkové ceně 100 000kč je sleva 40 000kč.Grafické návrhy,kalkulace i doprava objednané kuchyně na místo montáže je zdarma.Platí se pouze montáž včetně cestovného.Při zakoupení spotřebičů včetne kuchyně je sleva i na ně od 20%dle výrobce.Pokud máte zájem,prosím kontaktujte nás a rádi Vám zdarma provedeme kalkulaci a grafický nývrh.Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru