Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

999 Kč za SEDMICHODOVÉ degustační menu PRO DVA v restauraci Le Grill hotelu Kempinski. Vrcholná gastronomie v přepychovém menu a sleva 60 %

4,6 / 5 Kempinsky Praha - Nové Město  (mapa) 459 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Libor Novotný

Dobrý den Petře,
od hostů, kteří nás navštívili v průběhu Grand Restaurant Festivalu jsme měli velmi pozitivní ohlasy na obsluhu i pokrmy, proto nás velmi mrzí vaše zkušenost. Věřím, že navštívíte-li nás znovu, bude vše k Vaší spokojenosti.

Těšíme se na Vaši návštěvu

S pozdravem

Jíťa

Dobrý den, lze u Vás parkovat ? Voucher jsem zakoupila a už se těšíme. děkuji

Libor Novotný

Dobrý den Jitko,
parkování v ulici Hybernská je v pondělí až sobotu po 18. hod zdarma, stejně jako v neděli. Mezi 8. a 18. hod zde parkovné stojí 60 Kč/hod.

Zaparkovat však můžete za 30 Kč/hod na hlídaném non stop parkovišti „U Bulhara“ pod magistrálou (cca. 500m od hotelu Kempinski – vjezd na parkoviště vedle Masarykova nádraží) nebo v obchodním centru Palladium.

Těšíme se na Vás

Petr

Priznam se, ze mam smisene pocity s touto nabidkou – zda koupit, ci ne.
V ramci Prague Food Festivalu jsme zakoupili nejbohatsi menu a tesili se na pochutnani. jidlo bylo skvele, ale obsluha na zabiti. Takovou povysenost jsem jiz dlouho nezazil a to travim vetsinu casu mimo CR. Pohledy jako „Ach jo cechackove co nemaji na normalni ceny se prisli podivat jak vypada normalni restaurace“, ac za aperitivy a kavu pro 4 jsem zaplatil dalsich 1500 Kc.
Servirovane vino brandovane na hotelove bylo zakalene a teple. Obsluha se bas snazila presvedcit , ze je v norme a ze vedlejsi stul si nestezoval..

Mozna zkusim zda nastala zmena – kuchyn opravdu stala za to.

Nastala zmena?

Jirka

Dobrý den
Je mozné použit druhy voucher na nápoje, jako to bylo mozné v jiných restauracích?

Děkuji za odpověd

Libor Novotný

Dobrý den,

bohužel, voucher je možný použít pouze na degustační menu.



Věra

Dobrý den, je možné absolvovat menu s bezlepkovou dietou? Děkuji Věra

Libor Novotný

Dobrý den Věro,
pokrmy rádi přizpůsobíme Vaší dietě, jen upozornětě náš personál předem :-)

Magda

Ponuka vyzera super! Chcem sa spytat ako velke su tie degustacne porcie. Zaujimalo by ma, ci sa z toho clovek skutocne aj neje alebo iba degustuje?

Gabča

Magdi nechci se s Vámi přít, ale berte to tak, že když se půjdete najíst zvolíte něco jiného než degustační menu. :-) U degustace se jedná spíše než o naplnění žaludku o gastronomický zážitek. :-)

Libor Novotný

Dobrý den, nemusíte se bát, že byste se ze sedmichodového menu nenajedli. Menu zahrnuje výběr toho nejlepšího z našeho jídelního lístku a porce jsou menší proto, abyste měli možnost ochutnat co nejvíce našich specialit :-)

Těšíme se na Vaši návštěvu

Honza

Njn menicko vypada dobre, a i proti normalnim cenam jidla nic moc nemam, ale ty napoje… 85 za 3 dcl Mattonky a 1,5 dcl sklenicka vina kolem 200 :(

Zdeněk

Musím souhlasit. Nemám problém za večeři nechat několik tisíc, ale předražené nápoje nesnesu. Zamýšlel jsem ty dva vouchery zakoupit, ale po zjištění, že espresso stojí 95 korun, jsem si to rozmyslel. Výborné espresso stojí do 70 korun v mých oblíbených podnicích Aromi, La Degustation, Budha Bar … Káva za sto korun mi přijde jako odírání. Mám určité hranice nebo spíš psychický blok. Podniky, které předražují nápoje, nemají mé sympatie.

Gabča

Nabídka je to lákavá, škoda, že jsem z Českých Budějovic. :-) Nicméně se připojím k paní Ivaně, že kdyby v tom byly nějako zahrnuty nápoje činí to nabídku zajímavější. :-) Ale i tak je to jedna z lepších nabídek, které se na Slevomatu vyskytují. :-)

Vojtech

to už by to asi byla slušná charita…

Gabča

Já nemyslela v té stejné ceně, protože pak ano to by byla charita. :-) I když si myslím, že zrovna v těchto tipech zařízení jsou ceny tak nastavené, že rozhodně nikdo neprodělá. :-)

L.

Rád ocením kvalitní a dobré jídlo, nemám problém nechat za večeři pro dva i několik tisíc, když tam vidím protihodnotu, ale rozhodně mám obecně problém nazvat degustační (=miniaturní porce, viz foto) menu s např. třemi deckami vína dohromady pro 2 za tisíc Kč za „charitu“.
Souhlasím s předřečníkem, že podobný zážitek si člověk dopřává jednou za čas, takže cena je přijatelná, avšak je třeba počítat s tím, že cena kuponu činí maximálně polovinou toho, co ten zážitek bude stát, nemá-li to být škudlení s usrkávanou kohoutkovou vodou.

Gabča

No tak já tedy mám kapičku, nebo spíše moje peněženka ten problém má, nechat i několik tisíc za byť dobré jídlo někde v restauraci. :-) Nicméně i já a moje rodina si rádi dopřejeme. A tahle cena je skutečně více než dobrá, ale rozhodně si myslím, že kdyby v tom bylo nějaké nealko (mattojnka, bonaqua..........) a dvojka vína tak určitě podnik neprodělá a nebude se jednat o charitu.

Kaja

Mozna hloupa otazka, ale menu vypada nadherne, az na to, ze nejim veprove ani ananas :o( Myslite, ze by bylo mozne aspon jeden z techto chodu vymenit za neco jineho? Dekuji.

Libor Novotný

Bohužel, složení menu není možné změnit.

Děkuji Vám za dotaz.

Blanka

Do kdy lze uplatnit voucher?

Oli

Platnost voucheru:
od 30. 4. 2011 do 28. 10. 2011

Slevomat

Díky za odpověď, Oli :-)

Libor Novotny

Dobry den,

voucher muzete vyuzit do 28. 10. 2011

Srdecne zdravim
Libor Novotny

kub

Kuk, zda se, ze vubec nevis, o cem to je :)

Ivana

Menu vypadá lákavě, jenže za nápoje (asi těžko bude někdo jíst nasucho) dám min. Kč 1000,–- při cenách v tomto hotelu. Tak tentokrát nekupuji.

L.

To je sice fakt, kdyz si clovek da aperitiv nejakou vodu a nakonec kavu, tak se k te 1000 priblizi … nicmene nevecerite tam kazdy den:)

Jana

Já si snad učůrnu radostí, tohle je skvělá nabídka! Po úžasné degustaci na Prague Food Festivalu jsem do Kempinského chtěla dlouho zavítat. Děkuji, Slevomate;-)

Libor Novotný

Jsme velice rádi, že Vám naše speciality chutnají :-) Těšíme se na Vás v restauraci Le Grill i na letošním Prague Food Festivalu…

S pozdravem

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru