Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Svítící LED pásek do interiérů i exteriérů

4,2 / 5 Alegro s.r.o. Praha - Modřany  (mapa) 421 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Baru

Dobrý den, pásek jsme si od Vás koupili už dříve a jsme velice spokojený! Máme ho nalepený v kuchyni a musím říct, že mi osvítí celou linku. Uvažujeme o koupi ještě více pásků. Z naší strany veliká spokojenost!

Ich

Jenom ujišťující dotaz: předpokládám, že zboží LZE vyzvednout u vás na provozovně v Pze 4? A to vč. dalšího objednaného příslušenství z vašeho E-shopu?

www.alegroshop.cz

Dobrý den, osobní odběr je možný vč. příslušenství, ale pouze po předchozí domluvě. Bohužel z časových a provozních důvodů nejsme vždy k zastižení, proto tuto variantu běžně nenabízíme.

Manipor

DD
nevím jaka je svitivost v luminech, lze vyjádřit
světelný „výkon“ ve W. např. 5m sviti jako. 100W žárovka

www.alegroshop.cz

LED pásek vzhledem k rovnoměrnému rozložení svíticích bodů (60ks na 1m) nelze srovnávat s žárovkou, jelikož se nejedná o 1 zdroj světla, ale rovnoměrně svíticí pás bodů, který rovnoměrně osvětluje požadovanou plochu.

Pavel Vrzák

Lze pásek použít pro osvětlení pod vodou? Děkuji

www.alegroshop.cz

Dobrý den, toto použití nedoporučujeme, pásek je vodotěsný, ale ve vodě by nedržel.

Lucas

Dobrý den.
Poradíte mi prosím když by jsem si zakoupil 5m LED pásky, ale potřeboval by jsem použít 2 × 2,5 m co vše si musím dokoupit. Jaký zdroj použít kdyby případné napájení 2,5m LED pásky bylo ze zásuvky a dalších 2,5m přímo „z drátů“ ? Jakým způsobem si doobjednat potřebné komponenty když si pásek zakoupím přes voucher? Děkuji za odpověď a s přáním hezkého dne

www.alegroshop.cz

Dobrý den, pokud budete dělit pásek na 2 kusy po 2,5 metrech, tak pro adaptér do zásuvky zvolte adaptér o výkonu 12W a co se týče napájení přímo z elektroinstalace, použijte trafo 12W (bohužel aktuálně nabízíme pouze trafo 24W, můžete ho použít bez problémů, ale je dražší). Při rozdělení pásku můžete na oddělenou část pásku dopájet dvojlinku či použít kabelovou spojku z našeho eshopu.

Dd, mám pár dotazů.


  1. Píšete, že – cituji: „do 5 m včetně se používá zdroj 12V o výkonu min. 24 W, pro délku pásku o délce 10 m doporučujeme zdroj min. 48W“- konec citátu. Avšak na vašem E-shopu, na který tu odkazujete, zdroj 48W vůbec nenabízíte. Zato tam máte zdroj 12W, který však nevím k čemu by byl, když pásek je 5m dlouhý a ten (dle vašich tvrzení…) potřebuje minim. 24W zdroj… Můžete mi to tedy vysvětlit?


  1. Stejně jako jiný diskutující bych rád věděl, KDO JE VÝROBCEM pásku a odkud pochází?


  1. Není pásek náchylný ke zlomení (při běžném použití)?


  1. Předpokládám, že 3M samolepící pásky drží pevně na všech běžných materiálech. Nebo na některém špatně?


  1. Jak je to s případným strhnutím LED pásku? Poškodí se LED pásek? Lze znova použít (po novém nalepení…)?


  1. Rozstříhnu-li si pásek na 5cm kousky, každý bude muset mít svůj samostatný zdroj. Jakých parametrů? 24W? 12W? 6W? 3W? 1,5W? Lze jednotlivé pásky zapojit ke zdroji paralelně?


Děkuji za odpovědi na jednotlivé dotazy.


Petr
www.alegroshop.cz

Dobrý den, zdroje je nutno použít podle požadovaného výkonu. Jelikož v našem eshopu nabízíme pásky, které mají různé požadavky na příkon, nelze přesně určit zdroj pro všechny pásky. Obecně lze říci, že spotřeba pásku (zde prezentovaný má na 1m 4,5W) nesmí být vyšší než výkon použitého zdroje. Vámi zmiňovaný 12W zdroj je pro pásky, které mají max. 2,5m – zakoupený pásek si rozdělíte na 2× 2,5m, které budou umístěny na různých místech, pak Vám doporučíme 2 zdroje 12W. Jinak hodnota 48W byla použita jako vzorový údaj při výpočtu min. výkonu zdroju, který je potřeba pro napájení, místo tohoto zdroje Vám můžeme nabídnout zdroj o výkonu 60W.
Co se výrobce týče, viz příspěvek výše.
Při běžném použití se nemusíte bát zlomení.
Pásek se oboustrannou páskou umisťuje na suchý a nemastný hladký povrch, aby byla zaručena dobrá přilnavost.
Po strhnutí pásku bude nutné použít novou lepenku či lepidlo, žádná lepenka po demontáži již nemá stejné vlastnosti jako nová.
Pásky lze zapojovat paralelně, dimenzování viz výše.

JIrka

Ještě jsem se chtěl zeptat jakým typem Ledek je pásek osazen. Jestli 3528 nebo 5050

 Děkuji

www.alegroshop.cz

Dobrý den, jedná se o typ 3528.

JIrka

Dobrý den,
chci se zeptat, jaký mají vaše LED pásky světelný tok v Kelvinech.Děkuji

www.alegroshop.cz

Dobrý den, pokud máte na mysli teplotu barvy, tak teplá bílá je 2700–3000 K a studená bílá 6000–6800 K.

rejpal

Dobrý den, jste přímo výrobci pásků? Pokud ne, tak kde a kým je pásek vyroben?

www.alegroshop.cz

Dobrý den, přímý výrobce nejsme, pásky v ČR distribuujeme pod obchodní značkou Alegro. Pásky jsou vyráběny na Taiwanu, ale našeho dodavatele Vám s ohledem na konkurenci nesdělíme. Děkujeme za pochopení.

Vláďa

Dobrý den, je možné k těmto páskům dokoupit i stmívače?

www.alegroshop.cz

Dobrý den, stmívače (dálkově ovladatelné) nabízíme pouze pro RGB pásky, pro jednobarevné zatím ne.

Jakub

Dobry den, v pripade, ze chci 5 m pasku do zasuvky tak si u vas objednam pasek s konektorem a postovnym plus adapter. To vse najednou, myslim v jednom baliku ? Predem dekuji za odpoved.

www.alegroshop.cz

Dobrý den, ano, žádné další poštovné za doobjednané příslušenství při platbě předem se již neplatí, vše Vám bude zasláno v rámci jedné zásilky.

Martina Bicanová

Dobrý den
Je pásek vhodný pro osvětlení kuchyňské linky. Myslím tím nalepení pod skříňky kuchyňské linky a směr svitu na desku, dřez atd,

www.alegroshop.cz

Dobrý den, ano, osvětlení kuchyňské linky je jedno z nejčastějších využití LED pásku.

Zdenek Tretiak

Jak je myšleno rozstříhat? Tedy, když koupím 5M, tak si tento pásek mohu zkrátit a zbytek vyhodit? Nebo je možno např. 2×2,5M? Jak by se to řešilo v tomto případě? Děkuji.

www.alegroshop.cz

Dobrý den, pásky lze libovolně dělit na vyznačených místech každých 5 cm, viz fotografie v prezentaci s vyznačenými červenými šipkami.
Odstřiženou část můžete dále použít, buďto na vyznačené kontakty napájíte svépomocí nové kabelové propoje či můžete dokoupit v našem eshopu v sekci příslušenství již připravené propoje, do kterých pásek „zasunete“ a můžete dále použít.

Patrik

Dobrý den, stále mi není jasné, jak LED pásek svítí. Mohu se zeptat na další informace? Pásek se nalepí na zeď a připojí do sítě pomocí adaptéru? V tomto případě si musím dokoupit z vašeho e-shopu i adaptér? chápu to správně?

Ještě, prosím, o dovysvětlení účtování poštovného a bez, mám v tom guláš. Díky :)

www.alegroshop.cz

Dobrý den, ano, přesně jak jste popsal. Adaptér je vhodný, pokud pásek napájíte přes zásuvku. Pokud si pásek přejete napájet přímo z eletroinstalce ( „z drátů“), je nutné použít trafo. Dále záleží na délce použitého pásku, do 5 m včetně se používá zdroj 12V o výkonu min. 24 W, pro délku pásku o délce 10 m doporučujeme zdroj min. 48W atd. V případě potřeby nám stačí napsat a rádi poradíme s výběrem.
Co se poštovného týče, máte na výběr dvě možnosti: 

  1. pásek s poštovným – doporučujeme při koupi jednoho pásku

  1. pásek bez poštovného – pokud kupujete více pásků, kupte jeden s poštovným a další bez poštovného, aby jste nemusel platit zbytečně další poštovné

www.alegroshop.cz

Dobrý den, v tomto případě stačí objednat 1 pásek s poštovným a 1 pásek bez poštovného. Žádné další poštovné za doobjednané příslušenství při platbě předem se již neplatí, vše Vám bude zasláno v rámci jedné zásilky.

Martin

Dobrý den, jak by to bylo s poštovným v případě, že bych objednal pásky dva plus zdroje. Děkuji, hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru