Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vytvořte si VELKOU 80STRÁNKOVOU FOTOKNIHU z vaší dovolené

4,8 / 5 Bontia 3 715 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Kristýna Němcová

Mohu se zeptat, kde je možno si knihu převzít osobně? Nechci platit poštovné 119,–, zdá se mi to totiž dost a radši si pro to někam po Praze přijedu.

Předem děkuji za odpověď,
Kristýna Němcová

Tým Bontia

Dobrý den Kristýno,


je nám velice líto, ale expedice bohužel neprobíhá v sídle společnosti a expediční sklad není na osobní odběr vybaven jak technicky tak po stránce personální. 


Děkujeme za pochopení.
Nela Kubasová

Dobrý den,


před zakoupením voucheru jsem si chtěla nejdříve program vyzkoušet. Úspěšně jsem si ho instalovala do počítače (OS Windows 7), avšak během prvního kroku vytváření „nové knihy“ mi vyskočila chybová hláška: „Classname: System.IO.File­FormatExcepti­on
Message: Vstupní soubor nebo datový proud neodpovídají očekávané specifikaci formátu souboru.“ a program se poté ukončí. Kdykoliv program pustím znovu, vždy dostanu stejnou zprávu.
Zkoušela jsem program odinstalovat a znovu nainstalovat, což bohužel nepomohlo.
Věděli byste mi s tímto problémem pomoct, prosím? Nechci si kupovat voucher, dokud mi program na mém pc nebude bez problémů fungovat (a bohužel do konce akce již zbývá posledních pár hodin). 


Předem mockrát děkuji za pomoc a odpověď.
Tým Bontia

Dobrý den Nelo,

prosíme o zaslání tohoto požadavku přímo na E-mail podpora@bontia.cz, kde Vás problém určitě rychle vyřešíme.

Silvie Vohralíková

Dobrý den, ráda bych se zeptala, tato sleva se vztahuje na knihu na výšku, není možnost při více voucherů dodat za stejnou cenu i na šířku?
 děkuji

Tým Bontia

Dobrý den Silvie,

jen nám velice líto, ale tento poukaz lze uplatnit pouze na knihu Hardcover velká na výšku 80 stran formát 245 × 301 mm.

V.F.

Žaneto, knihu si vytvoříte sama jak přesně budete chtít. Jednoduše řečeno do 80ti stránkové knihy se Vám vejde od 40ti fotek do dejme tomu 300 :-)
Zalezi jen na vas jak si to poskladate a jak velke budete chtit mit jednotlive fotky v knize.Na jednu stranu muzete dat jednu fotku nebo tak 10.Zalezi jen na Vas…Lze i nastavit jednu fotku na dvoustranu…

Tým Bontia

dobrý den V.F.

ani v tomto případě se nepletete. :)

V.F.

Radko,nejsem te na pc ale pokud si pamatuji,tak se to delalo dvojklikem na ten ramecek a pak uz vam vyskoci zadavani textu (pokud ne,tak se omlouvam,ale nejsem u pc abych to zkusil)

Tým Bontia

Dobrý den V.F.

přesně tak jak píšete, děkujeme za pomoc :)

Žaneta Kapitánová

dobrý den, kolik kusů fotek se vejde do 1 knihy? jak to prakticky probíhá? Pošlu vám flash disk s fotkami, nebo nahraji do nějaké databáze?

Tým Bontia

Dobrý den Žaneto,

záleží pouze na Vás kolik fotografií si do knihy vložíte. Podrobný návod jak postupovat při tvorbě fotoknihy uvádíme na našich webových stránkách zde:
 http://www.bontia.cz/jak-na-to/video-navody/jak-to-funguje

Radka

Dobrý den,už mám od vás také jednu fotoknihu a musím jí jen chválit!Je opravdu nádherná.
Chtěla bych se zeptat,jak mám do fotoknihy vkládat text.Při výrobě první fotoknihy jsem na to bohužel nepřišla:-( Dávám pravým tlačítekm myší-Vložit- Vložit text a objeví se mi modrý rámeček. Do něj mi už ale nejde psát. Takže fakt nevím.
Děkuji za případnou odpověď a omlouvám se,bohužel jsem počítačový antitalent:-)

Tým Bontia

Dobrý den Radko,

text se vkládá, přesně jak jste napsala, pravé tlačítko myši – Vložit text, objeví se Vám modrý rámeček a když do něj dvakrát kliknete, otevře se Vám „Editace textu“, kam už budete moci svůj text napsat a různými způsoby upravovat.

Tým Bontia

A mnohokrát Vám děkujeme za pochvalu, těší nás, že jste spokojená. Budeme se těšit na Vaši další objednávku

Josef Berka

Dobrý den, když chci uplatnit voucher, napíše mi to že pro tuto knihu není možnost voucher uplatnit. V čem je tedy chyba. Kniha je v provedení exclusive, formát 251×313 48 stran. 48 stran je cca 24 listů. Co mám tedy změnit? Děkuji za opdověď

Tým Bontia

Dobrý den,

nabízené vouchery jsou na typ knihy Hardcover velká na výšku 80 stran formát 245 × 301 mm. Bohužel na knihy Exclusive a jiné formáty se tato sleva nevztahuje. Změňte tedy provedení knihy ve Vašem Bontia Studiu na správný typ a formát.

Jana Krutilová

Jdou k fotkám dopisovat texty, jako třeba deník ? Děkuji za odpověď.

Tým Bontia

Dobrý den Jano,

k Vašim fotografiím si můžete připsat jakékoliv texty, dle svého uvážení.

Denisa

Dobrý den,
co prosím znamená označení stranky červeným pluskem? Děkuji

Tým Bontia

Dobrý den Deniso,

když si nad zmiňovaným červeným pluskem podržíte myš, dozvíte se za naší nápovědy vše potřebné. Je nezbytné podle této nápovědy textové pole či text upravit. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat na E-mailu podpora@bontia.cz

Zdenka

Dobrý den,
nemám žádný dotaz, jdu jen poděkovat za úžasné 2 fotoknihy, které mi teď v rozmezí asi 14 dnů přišly.
Ihned jsem zakoupila další 2 vouchery, knihy jsou krásné, kvalitní, okolí se jen ptá, kde se takové krásné knihy dělají :-)

Tým Bontia

Dobrý den Zdenko,

mnohokrát děkujeme za slova chvály. Jsme velice rádi, že se Vám fotoknihy v našem provedení líbí. Budeme se těšit na Vaši další objednávku. :)

V.F.

Protoze voucher je na knihu a ne na knihu s postovnym ;) Takze postovne preci musi nekdo zplatit,no ne ?

Slevomat.cz

Dobrý den, V.F. ,


moc děkujeme za Vaši odpověď. Máte pravdu, dopravné není v ceně voucheru. 


Přejeme příjemný den.


Honza

Proč bych měl platit za dobírku (platba zboží při převzetí), když fotokniha je již zaplacena koupí voucheru ze Slevoamtu?

Slevomat.cz

Dobrý den, Honzo,


přesně jak píše V.F. pod Vaším dotazem. Poštovné není v ceně voucheru, proto jej platíte zvlášť. 


Děkujeme za Váš dotaz a přejeme příjemný den.
Tým Bontia

Dobrý den,

Vaše snímky patrně nemají dostatečné rozlišení pro toto použití. Vše výše napsané je naprosto v pořádku.
Informace o tom jak velké snímky jsou pro kvalitní výtisk potřeba naleznete také zde: http://www.bontia.cz/jak-na-to/faq#id1047. Jak mají být fotografie velké ve Vašem případě Vám sdělí výše zmiňovaná nápověda, jak už jsme Vám jednou napsali, protože každá dvoustrana je jinak veliká, tudíž požadavky na velikosti snímků a jejich rozlišení, jsou rozdílná.

Andrej

Dneska jsem mel neprijemne zkusenosti s teamem technicke podpory. Mel jsem 2 hlavni otazky:
1)Fonty funguji na LATINU (AJ, CJ) nikoli v Cyrilice (rustina, ukrajinstina), nadpisy se zobrazuji v klasickem Times New Roman.
Odpoved od Bontia: fonty, které jsou k dispozici v Bontia Studiu ruštinu nepodporují, prosíme tedy, aby jste si zvolil nějaký jiný clastní font, který běžně používáte, který ruštinu podporuje. Při použití tohoto fontu prosím dejte pozor, abyste nepoužil cokoliv českého, jinak se Vám vše nahradí defaultnim fontem.
Na svych strankach uvadite, ze sablony podporuji rustinu. Touto informaci vsak uvadite zakaznika v omyl. 


  1. Sablona Harmony – kdyz zadam moznost 1 foto na 2 strany, tak se mi zobrazi chybova hlaska (zluty vykricnik), musim foto nekolikrat zmensit, aby hlaska zmizela. Chybova hlaska rika, ze foto ve vetsi velikosti se neda kvalitne vytisknout. Fotky jsou v NEFF formatu, nasledne prekonvertovane Photoshopem do TIFF formatu v nejvyssi kvalite. Fotku vsak stale nelze roztahnout na cele dve strany. Se stejnym problemem jsem se setkal i u jinych sablon, napriklad u sablony LINES.


Odpoved od Bontia: každý zákazník si volí šablonu sám dle svého osobního vkusu a jednotlivé strany se dají v knize pak editovat, třeba na tisk fotografie na dvoustranu. Vhodnou šablonou by pro Vás mohla být šablona Blank. Naše doporučení u snímků, které budou umístěny na celou dvoustranu, dát pozor, aby hlavní motiv nebo text nebyl umístěný ve středu fotoknihy, mohlo by totiž dojít k jeho deformaci.
Co se týče velikosti snímků, tak v každé knize je dvoustrana jinak veliká a když si nad zmiňovaným žlutým trojúhelníkem podržíte myš, dozvíte se za naší nápovědy vše potřebné. Pokud máte malé rozlišení, musíte podle nápovědy snímek upravit, nebo tuto hlášku ignorovat, nebo si vybrat menší formát knihy. 



Bohuzel jsem ani po tretim emailu odslanem do vaseho teamu nedostal kvalifikovanou odpoved proc sablony, ktere nabizeji moznost zadani 1foto na 2 strany nepodporuji umisteni foto na celou plochu stranek. Nebylo mi upresneno jaky format musim pouzivat abych zajistil pozadovanou kvalitu snimku. 


Team podpory po prvnim emailu pouze skopiroval cast vasi stranky, kde ani nebyla pozadovana informace ohledne kvality, formatu a rozliseni snimku. 


Rad bych dostal kvalifikovanou odpoved jake jsou pozadavky na kvalitu fotek, ktere bych mel moznost umistit na 2 strany.
V.F.

Pokud se nepletu tak uz tu podobny dotaz nekde byl a odpoved byla ze to prakticky mozne neni,protoze kvalitni kniha potrebuje cas a to zejmena na zaschnuti lepidla,aby nepadaly listy…

Tým Bontia

Dobrý den V.F.

přesně tak :)

Lucie

Dobry den, mam dulezity dotaz ohledne dodaci lhuty. Bylo by mozne doruceni fotoknihy do tohoto patku 17.8., kdyz dnes fotoknihu odeslu? Potrebuji ji mit na sobotu jako svatebni dar. Dekuji mnohokrat za odpoved.

Tým Bontia

Dobrý den Lucie,


jak jsme již zmiňovali, vzhledem k technologiím, které používáme si momentálně na tisk kvalitní knihy vyhrazujeme 14 pracovních dnů ode dne přijetí dat a platby. Zkrácení celého výrobního procesu může zapříčinit výrobu nekvalitní publikace, například vypadávají stránky z důvodu příliš krátkého schnutí lepidla. 



Děkujeme za pochopení
Veru

Dobý den,

je nutné zaplnit všech 40 listů? Pokud ne, budou na konci knihy zbylé prázdné listy? Děkuji za odpověď

Tým Bontia

Dobrý den,

zaplnit všech 40 listů nutné není, ovšem ve vytištěné knize budou zbylé listy skutečně prázdné.

Marketa

Dobry den,
koupila jsem si voucher, ale pri potvrzeni e-mailem my prisla zprava o tom, ze penize byly pripsany na ucet, ale neprisel mi kod voucheru… Co s tim? Dekuji za odpoved

Silvie Ullmannová

Už jsem to plusko našla, děkuji:-)

Tým Bontia

Dobrý den Silvie,

jsme rádi, že jste si poradila i bez naší pomoci :)

lenka

Dobry den, mam voucher na tu samou knihu z minula a chci se zeptat, jestli ho muzu zkombinovat s touto akci, za jedno postovne? Jak budu postupovat pri objednavani? Diky.

Tým Bontia

Dobrý den Lenko,


ano, zkombinovat slevové kupóny ze dvou různých akcí je možné.
Návod, jak uplatnit více kupónu v jedné objednávce naleznete zde:
http://www.slevomat.cz/sleva/18577-luxusni-fotokniha-v-pevnych-deskach/ven/?address=http%3A%2F%2Fwww.bontia.cz%2Fslevomat 


Silvie Ullmannová

Dobrý den, mám koupeny voucher a vytvařím si fotoknihu, nikde jsem nemohla najit, co znamena označení stranky cerveným pluskem?Asi jsme to prehlídla, co to znamená:-)Děkuji a už se těším na knihu.

V.

Sabina: samozřejmě…

Kateřina Turynská

Dobrý den,
zkoušela jsem si stáhnout daný program na tvoření a začala tvořit. Docela mě tento program zklamal, protože mám zkušenost s jinými programy. To opravdu s textem ani s fotkami nejde moc pracovat dle libosti? To je fakt tak chabá nabídka úprav, přidávání klipartů, rámečků, stínů..a co já vím čeho všeho? Například když nešel vytvořit stínovaný nadpis, vytvořila jsem si ho ve wordu a snažila se překopírovat do stránek v programu, ale tahle varianta taktéž není možná :-(. Dělám někde něco špatně a tyto všechny „možnosti“ v programu jdou udělat a dělám něco špatně, nebo se jedná o velmi nepropracovaný program s velmi strohými funkcemi? Děkuji.

Tým Bontia

Dobrý den Kateřino,


byla byste tak laskavá a specifikovala, jak si snímky a text přejete upravit?
Bontia Studio pracuje s těmito formáty, viz: http://www.bontia.cz/jak-na-to/faq#id1046 , jiný formát do Studia vložit nelze.
Software vám však umožňuje libovolně manipulovat s připravenými šablonami, můžete
objekty přesouvat, otáčet, přidávat, mazat, stejně tak libovolně vkládat snímky a texty a atd. 


Vaše dotazy vám velice rádi zodpovíme na E-mailu:
podpora@bontia.cz.
Sabina

Dobrý den, lze použít fotografie, které jsou foceny na výšku i šířku ?

Tým Bontia

Dobrý den Sabino,
ano, záleží pouze na vás, jaké snímky v knize použijete. Přesně tak, jak vidíte knihu v náhledu v Bontia Studiu, bude také vytištěna.

Sabina

Dobrý den, lze použít fotografie, které jsou foceny na výšku i šířku ?

Tým Bontia

Dobrý den Sabino,

ano, záleží pouze na vás, jaké snímky v knize použijete. Přesně tak, jak vidíte knihu v náhledu v Bontia Studiu, bude také vytištěna.

Marie

dobrý den, zakoupila jsem kupony na 5 knih.knihy jsem vytvořila, ale nemám kam zadat 5 slevových kuponů.Znamená to,že musím objednávat 5×-jak to potom bude s poštovným??

Tým Bontia

Dobrý den Marie,



návod, jak uplatnit více kupónů v jedné objednávce naleznete zde:
 http://www.bontia.cz/slevomat
Anička Bartošová

Jak je možné, že v emailu mám cenu 499 a po rozkliknutí je tady 524? Ještě ráno mi to ukazovalo cenu 499 co vás vedlo k tomu zdražení během opoledne?

Tým Bontia

Dobrý den,


v této akci jsou nabízené dva typy kupónů.

  1. bez příspěvku na charitu za 499,– Kč

  1. s příspěvkem na charitu za 524,– Kč

Lucie

Dobrý den,
k mání už je jen varianta s příspěvkem na charitu? Chci se zeptat jaká byla cena bez příspěvku na charitu a na jakou charitu se přispívá ? děkuji

Tým Bontia

Dobrý den,


cena kupónu bez příspěvku na charitu je 499,– Kč. 


Podrobnosti k této akci naleznete v popisu slevy:
http://www.slevomat.cz/sleva/28511-luxusni-80strankova-fotokniha-z-vlastnich-fotek 


Pomozme společně dětem
Nákupem fotoknihy můžete také podpořit vzdělávání dětí v Bangladéši. To co dáte vy, dáme i my. Z každé prodané fotoknihy tak s vaším příspěvkem 25 Kč půjde celkem 50 Kč na projekt Adra BangBaby. Stačí zvolit při nákupu variantu voucheru s charitativním příspěvkem. 


Projekt Adra Bangbaby je zaměřen na podporu vzdělávání dětí v chudinských čtvrtích Bangladéše. Od začátku roku již Bontia s pomocí Slevomatu zajistila pro 133 dětí vzdělání na celý školní rok. Seznamte se blíže prostřednictvím interaktivní fotoknihy s organizací ADRA a projektem BangBaby.
Eva

Jde vytisknout i z podkladu v .pdf? Díky za info.

Tým Bontia

Dobrý den Evo,

je nám velice líto, ale data přijímáme pouze prostřednictvím Bontia Studia.

Pavel

Dobrý den,
teď jsem zakoupil jednu fotoknihu a chtěl bych ještě jednu přikoupit, musím zaplatit každou zvlášť? Nebo jde zaplatit obě najednou pod jením variabilním symbolem?
 Děkuji

Tým Bontia

Dobrý den Pavle,

v případě, že se jedná o koupi/objednání vytvořených fotoknih, nikoliv slevových kupónů, kontaktujte nás prosím na E-mailu:
podpora@bontia.cz

Marketa

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, pokud tedy budu mít 3 fotoknihy, tak zaplatím poštovné v hodnotě 119 kč za všechny 3(pokud vyberu ppl)?

Tým Bontia

Dobrý den Markéto,

dopravné se určuje dle hmotnosti zásilky. Jedna zásilka 119,– Kč do 3kg. Běžná hmotnost zásilky s velkou fotoknohou je přibližně 1 kg včetně balení.

Tomáš V.

Dobrý den, v případě, že jako pozadí zvolím vlastní fotografie přes celou dvoustranu, jaká bude kvalita výsledného tisku při fotografiích s rozlišením 5MPX? Lze u fotografií, které budou vloženy jako pozadí nastavit nižší průhlednost, aby jen dotvářely atmosféru dvojstrany? Děkuji za odpověď.

Tým Bontia

Dobrý den Tomáši,

Snímky vzniklé z digitálních fotoaparátů s rozlišením 5mpx by měly mít dostatečné rozlišení pro tisk fotoknihy. Bontia Studio vás samo upozorní, pokud by rozlišení nebylo u Vašich snímků, které si chcete dát jako pozadí přes celou dvoustranu, dostatečné. Studio totiž disponuje automatickou detekcí kvality – pokud vidíte nad fotografií červený trojúhelník, bude tisk s výrazně sníženou kvalitou, pokud je tam pouze žlutý symbol, dozná kvalita tisku jen mírné degradace, kterou rozpozná jen zkušený profesionál. Záleží však pouze na vás, zda si tyto snímky v knize ponecháte. I snímky s nižším rozlišením lze použít.
Průhlednost se v Bontia Studiu nastavit nedá, je nám líto. Ale pokud zvládáte úpravy, můžete si fotku vytvořit třeba ve Photoshopu a uložit ji s nižší průhledností jako PNG.

Denisa Zálesná

Dobrý den,
zde uvádíte že rozměr knihy je 243/301, ale v nabídce na bonita.cz je uveden rozměr 245/301, takže můj dotaz zní jaký formát knihy mám označit při objednávce. Děkuji za odpověď.

Tým Bontia

Dobrý den Deniso,

je to ten samý rozměr, zakoupený slevový kupón můžete uplatnit na knihu Hardcover velká na výšku 80 stran o rozměru 245 × 301 mm.

Jana

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli by bylo možné knihu vyhotovit do týdne? Chtěla bych ji udělat jako dárek k narozeninám.
Předem děkuji za odpověď

Tým Bontia

Dobrý den Jano,



vzhledem k technologiím, které používáme si momentálně na tisk kvalitní knihy vyhrazujeme 14 pracovních dnů ode dne přijetí dat a platby. Zkrácení celého výrobního procesu může zapříčinit výrobu nekvalitní publikace, například vypadávají stránky z důvodu příliš krátkého schnutí lepidla. 



Děkujeme za pochopení
Nikola

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda v případě, že zakoupím knihu nyní (končí platnost za cca 38 hod.) a zaplatím přes internetové bankovnictví (platba může trvat až 3 dny), bude stačit zaslat emailem doklad o zaplacení a pošlete mi voucher po obdržení platby. Nebo musím nakupovat alespoň 3 dny před vypršením slevy. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Nikolo,


přestože končí nabídka již za cca 38 hodin, Vy pokud objednáte dnes a pošlete nám platbu, voucher Vám pošleme. Ano, platba může trvat až 3 dny, voucher Vám bude určitě poslán. Nakupovat můžete až do úplného vypršení nabídky, to znamená i minutu před jejím vypršením, pokud nebude nabídka již vykoupená samozřejmě. 


Přejeme příjemný den.


Katka

Dobrý den,
voucher jsem zakoupila jako dárek. Ale nevím si rady s poštovným. Přijde mi hloupé darovat voucher na knihu, ale poštovné aby si hradil obdarovaný sám. Je možné abych zaplatila poštovné 119Kč na váš účet nezávisle na datu vytvoření objednávky a obdarovaný již nemusel nic platit? Děkuji

Tým Bontia

Dobrý den Katko,

poštovné se hradí až při vytvoření objednávky, a to buď předem, které činí 119,– Kč nebo formou dobírky za 199,– Kč.

Sylva

Dobry den,program k nainstalovani je vhodny i pro operacni system MAC?Dekuji za odpoved.Sylva.

Tým Bontia

Dobrý den Sylvo,




pokud chcete používat Studio na Mac OS X paralelně s jinými programy pro Mac OS X, můžete pomocí programu Boot Camp nainstalovat Windows a pak v nich nainstalovat Studio. Při každém startu počítače si vyberete, který operační systém chcete používat. Do budoucna plánujeme verzi pro webové stránky a s touto verzí bude možné pracovat i na počítačích Mac.
Petra Kuncová

Dobrý den, v programu jsem nenašla rámečky a kliparty, jsou tam?

Děkuji Petra

Tým Bontia

Dobrý den,

kliparty v našem programu bohužel nejsou, ale rámečky si můžete vložit takto: klikněte na fotku pravým tlačítkem myši, dále vyberte z nabídky „Vlastnosti rámečku snímku“ a v sekci „barva a tah“ si rámeček nastavíte tak jak potřebujete.

Anna Kotková

Tak jsem se chystala zakoupit si další dvě fotoknihy a koukám, že jsem už tu nejlevnější variantu prošvihla..no, kdo zaváhá… :-( Objednávala jsem si loni 4 a naprostá spokojenost, všem doporučuji, knížky udělaly pod stromečkem radost :-)) Tak si asi ještě počkám na další akci … Snad se nabídka do Vánoc zopakuje :-D

Tým Bontia

Dobrý den Anno,

určitě Vás nějakou zajímavou akcí ještě do Vánoc překvapíme a potěšíme.

Tým Bontia

Dobrý den Anno,

zde jsou ještě slevové poukazy v prodeji
 http://www.slevomat.cz/sleva/28511-luxusni-80strankova-fotokniha-z-vlastnich-fotek

zami

Dobrý den
Chtěl bych se zeptat jak je to s potporou jiných operačních systémů než windows k programu. Děkuji

Tým Bontia

Dobrý den,


Bontia Studio je nativním programem pro Windows.
Systémové požadavky naleznete zde:
http://www.bontia.cz/vytvorit-knihu/bontia-studio#systemove-pozadavky 


Návod, jak nainstalovat Bontia Studio na MAC OS naleznete zde: http://www.bontia.cz/jak-na-to/faq#id958 


Markéta

Dobrý den,mám dotaz: nainstalovala jsem si Váš program, ale nikde jsem nenašla možnost volby pozadí stránky (jako třeba moře, atd).Chtěla jsem se zeptat, kde to ve Vašem programu najdu. díky

Tým Bontia

Dobrý den Markéto,

pozadí u nás nastavit bohužel nelze. Můžete si však nastavit barvu strany, kterou si můžete sami nastavit – pravé tlačítko myši – nastavení barvy strany, nebo zvolit již barvu v šabloně, kterou jste si vybrala, která je tam přednastavená. Jako pozadí si můžete zvolit jakoukoliv Vámi vybranou fotografii, kterou umístíte na celou stranu nebo doustranu, poté si vložíte na stranu fotorámečky na snímky. ÚPRAVY → VLOŽIT → VLOŽIT RÁMEČEK SNÍMKU,

Kateřina P

Hezký den,
při práci s programem Bontia Studio se mi velmi často sám od sebe restartuje počítač. Při jiných činnostech se mi to nestává. Co s tím? Děkuji za odpověď.

Tým Bontia

Dobrý den Kateřino,



zašlete prosím váš dotaz na podpora@bontia.cz.


Předem děkujeme.


Eva

Kniha je připravena na 1–2 fotografie na stránku.Je možné to změnit a dát na stránku třeba 5 menších fotografií?Nevím jak na to.

Tým Bontia

Dobrý den Evo,


naše šablony vám umožní vložit na stranu snímky v rozmezí 1 až 16 kusů.
Záleží jaký typ šablony si vyberete. 


Je však také možné vkládat rámečky snímků na stránky manuálně a to následujícím způsobem: 

  • na horní liště v Bontia Studiu → ÚPRAVY → VLOŽIT → VLOŽIT RÁMEČEK SNÍMKU

Katka

to V.F. : Od Bontia jsem si za poslední dva roky nechala udělat cca 20 knih a u žádné mi stránky nevypadly, ačkoliv se v knihách „hrabu“ dost často (a ne vždy v rukavičkách). Jednu knihu jsem však reklamovala – špatnou barevnost u jedné stránky a během dvou týdnů jsem dostala knihu novou, takže i kdyby se něco takového stalo, reklamace řeší Bontia rychle a bez problémů.

Alžběta

Dobrý den,
chci se zeptat, zda je možné s využitím Vašich šablon vkládat fotky také natočené o pár stupňů vlevo či vpravo. Už jsem takovou knihu u jiné firmy loni zadávala a možnost natočení fotky byla bezva pro různé překrývání fotografií. Procházela jsem Vaše nabízené šablony a ukázky knih a všechny fotky byly vždy v pravém ůhlu vzhledem k okrajům knihy. Je tedy možné při použití konkrétní šablony fotky nějak pootočit? Moc děkuji.

Tým Bontia

Dobrý den Alžběto,

každý rámeček snímku má několik úchopových bodů, mimo jiné také jeden zeleně zbarvený (ve středu horní části každého rámečku).
Pomocí tohoto úchopového bodu je možné rámečkem libovolně otáčet.

Radka

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli je možné překročit stanovený limit 80 stránek? Jaký je doplatek a dá se zaplatit až spolu s poštovným převodem na váš firemní účet?

Děkuji za odpověď, Radka

Tým Bontia

Dobrý den Radko,



je nám velice líto, ale v této chvíli nabízíme knihy maximálně 80. stránkové.
Vyšší počet stránek není možný ani za příplatek.
V.F.

ahoj,nevite jak dlouho trva nez dojdou penize SLEVOMATu na ucet kdyz jsem zvolil metodu zaplatit na pobocce GEmoney bank a tam jsem byl zaplatit dneska okolo 12:30. Myslel jsem,ze to bude hned,ale zatim nic :-( tak se ptam :-/ Uz jsem natesenej na knihu :D tak cekam na voucher
A kdyz uz jsme u knih BONTIA,nevite nekdo jak je to s kvalitou stranek-vazbou ? Nekde jsem cetl ze stranky hodne vypadavaji,je to pravda?

Slevomat.cz

Dobrý den,


platba v hotovosti je velice rychlá, ale systém Vaši platbu ještě nepřiřadil k objednávce, poprosíme Vás o strpení, v pondělí, nejpozději v úterý Vám bude voucher poslán na email a budete jej mít také ke stažení na Svém uživatelském profilu. 


Děkujeme za Váš dotaz a přejeme příjemný víkend.
Lu Cartus

Dotaz nemám, ale ráda bych pomohla těm, co váhají. 


1.) Cena opravdu odpovídá kvalitě?
= Ano. Mám vyzkoušené fotoknihy i od jiné formy. Cena je naprosto vpořádku již bez slevy a odpovídá zcela kvalitě. Takže pokud ji máte možnost koupit se slevou NEVÁHEJTE!
2.) Jak je to s kvalitou fotek/papíru?
= sama jsem velmi náročná. Byla jsem lehce nervozní, jak budou fota působit na křídovém papíru (jinak tisknu jen na fotopapír) a mohu všechny uklidnit, výsledek je perfektní a jsem velmi spokojena!
3.) Jak se s firmou komunikuje?
= zde jsem opět byla doslova šokovaná tím, jak mi Bontia vyšla vstříc s problémem vyzvednutí zásilky, které jsem si nechala zaslat na své umělecké jméno, které není v OP. Bontia vše okamžitě vykomunikovala s poštou ještě v ten den. 


Jsem naprosto nadšená jak kvalitou, tak zpracováním knihy, přístupem ke klientům a komunikací. Při porovnání cen, obsahu a velikostí nabízené knihy se i bez slev pohybuje ve velmi slušné cenové relaci a proto VŘELE DOPORUČUJI VYUŽÍT NABÍDKY. 


Tým Bontia

Dobrý den Ludmilo :)

jsme velice rádi, že ve Vašem případě vše dobře dopadlo a pošta Vám zásilku vydala.
Velmi nás potěšilo Vaše doporučení, je to od Vás velmi milé. Děkujeme Vám za slova chvály a budeme se těšit na další spolupráci s Vámi.

Petra Jurčová

Mám dotaz proč už nejmíň pětkrát se mi fotky s knihy vymazala a já je musím znovu dohledávát fakt mě to nebaví děkuji za vysvětlení

Tým Bontia

Dobrý den Petro,


nevíme co si máme představit pod pojmem „vymazala“. Po celou dobu, kdy vytváříte svou fotoknihu, musí fotografie zůstat ve Vašem počítači uložené na stejném místě, v případě, že se Vám objevuje žlutý nebo červený čtverec, postupujte tímto způsobem. 


V případě, že se vám zobrazuje žlutý čtverec, stiskněte nad snímkem, který je takto označen, pravé tlačítko myši a v kontextovém menu, které se Vám objeví zvolte „NAČÍST ZNOVU“.
Pokud se zobrazuje čtverec červený, zvolte na horní liště v souboru „KNIHA“ → „DOHLEDAT CHYBĚJÍCÍ SOUBORY SNÍMKŮ“. 



Jitka C.

Jity,myslím,že to nikdo jen tak nekoupí.Ale pokud se obrátíš na Slevomat,tak ti jistě poradí.Mají v nabídce,že pokud jsi věrný zákazník,umožní ti voucher vzít zpátky formou kreditů…Zkus si napsat na slevy@slevomat.cz Ahoj a hodně štěstí :)

Jitka

Dobrý den, koupila jsem si stejnou knihu za stejnou cenu v minulé akci – a na plánovanou dovolenou jsem nejela, protože zkrachovala cestovní kancelář :-((( Nechcete někdo ode mne voucher odkoupit? Platí do 16. 10. 2012.

Tým Bontia

Dobrý den Jitko,

Vámi zakoupený voucher určitě využijete i na jiné fotografie :)

Tým Bontia

Dobrý den Jitko,

Vámi zakoupený voucher určitě využijete i na jiné fotografie :)

Helena

Dobrý den,
stále váhám s objednáním-koupením nějaké této knihy, nerozumím tomu, kolik fotek formátu 9×13 umístím na stránku nebo dokonce na 80ti stránkovou knihu ????
Jsem v tomto absolutní amatér .-)
A eventuelně, lze použít i scany, třeba staré fotky z mého dětství ???
Velice děkuji za odpovědi :-D

Tým Bontia

Dobrý den Heleno,


naše šablony vám umožní vložit na stranu snímky v rozmezí 1 až 16 kusů. Záleží jaký typ šablony si vyberete.
Je však možné vložit rámečky snímků na jednotlivé stránky manuálně a pak záleží pouze na vás, kolik snímků do knihy umístíte. 


V případě, že budou scany v jednom z formátu, se kterými Bontia Studio pracuje v jejich použití vám nic nebrání.
Tyto formáty naleznete zde:
 http://www.bontia.cz/jak-na-to/faq#id1046
Matheus Rammstein

Děkuji, já se bál, že když je tam vykřičník, tak udělám 80 stránek a že mně to ani nepostí to objednat, takhle jak to říkáte vy mně to vyhovuje a jdu se dát na tvorbu knihy. Moc děkuji

Tým Bontia

Jsme rádi, že Vás naše odpověď uspokojila. :)

Martin Bartek

Dobrý den,

již jednoujsem využil této slevy a jsem spokojen. Využiju znovu, jen mám jeden dotaz, v minulé objednávce jste mi přibalili slevu 10% na další objednávku. Jak ji můžu využít? Slevomat má danou částku, nevím jak udat tu slevu.
 Bartek

Tým Bontia

Dobrý den Martine,

tuto slevu nejde kombinovat s jakoukoliv jinou slevou včetně množstevní. Totu informaci také naleznete v podmínkách slevy.

Matheus Rammstein

Děkuji za odpověď.
Ještě se potřebuji zeptat, proč se mi při vložení fotky ukazuje vykřičník, nemohu nikde najít nápovědu. Rozlišení fotek i ostrost jsou v pořádku, takže tím to být nemůže, tak tomu nerozumím.

Tým Bontia

Dobrý den Matheusi,



pokud vidíte nad fotografií červený trojúhelník, bude tisk skutečně s výrazně sníženou kvalitou, záleží však pouze na vás, zda si tyto snímky v knize ponecháte. Pokud je tam pouze žlutý symbol, dozná kvalita tisku jen mírné degradace, kterou rozpozná jen zkušený profesionál. I snímky s nižším rozlišením lze použít. 


Bohužel kvalita snímků na monitoru je jiná než ve vytištěné knize, kde vyniknou více detaily fotografií. Monitor má rozlišení pouhých 72DPI, kdežto my tiskneme 300DPI. V tohoto důvodu se vám mohou zdát na monitoru obrázky ostré.
Ze zkušenosti ale víme, že pokud není zákazník zcela zaměřený na kvalitu a vnímá hlavně obsah snímků, snížené kvality díky nedostatečnému rozlišení si nevšimne. 


Matheus Rammstein

Dobrý den, chci se zeptat jak lze objednat, když si vytvořím knihu na dva díly ale potřebuji 5 kopií, stačí objednat 10 voucherů a zaslat pět stejných objednávek? nebo se to dá nějak prostřednictvím vašeho programu realizovat jednodušeji, děkuji za odpověď.
Hyršovský

Tým Bontia

Dobrý den pane Hyršovský,


odpověď na váš dotaz naleznete zde:
http://www.slevomat.cz/sleva/18577-luxusni-fotokniha-v-pevnych-deskach/ven/?address=http%3A%2F%2Fwww.bontia.cz%2Fslevomat 


V případě nejasností neváhejte nás kontaktovat na E-mailu: podpora@bontia.cz
Katka

Dobrý den, budete mít v akci střední nebo čtvercové formáty? Již dlouho na ně čekám a stále nic… knih mám od vás několik a jste nejlepší. Díky za info

Tým Bontia

Dobrý den Katko,
jak jsme již zmiňovali, určitě nějaké akce chystáme o jaké akce se však bude jednat a na jaký formát se v této chvíli stále rozhoduje.

Jinak děkujeme za chválu, jsme velice rádi, že se Vám fotoknihy dělají radost

Lucka

Dobrý den,

budete akci ještě do Vánoc opakovat? Ráda bych voucher využila na knihu jako dárek k Vánocům, ale nyní je to ještě moc brzy. Děkuji za odpověď.

Tým Bontia

Dobrý den Lucko,


určitě nějaké akce chystáme o jaké akce se však bude jednat a na jaký formát se v této chvíli stále rozhoduje. 


Pokud nám ale zachováte přízeň, věříme že vás do Vánoc nějakou velmi zajímavou slevou jistě potěšíme. 


Pokud Vám ale můžeme doporučit, slevový poukaz je, podle našeho skromného názoru, výhodnější zakoupit nyní, jeho platnost je do 30.10.2012 a budete mít jistotu, že Váš Vánoční dárek příjde včas a bez problémů.
Petr Racman

Mohu potvrdit, že kvalita knih je výborná a vytvoření knihy jednoduché. Mám ale dotaz jak objednat dvě různé knihy najednou, na ně uplatnit dva vouchery a zaplatit jenom jedno poštovné? Na to jsem při mé minulé objednávce nepřišel a musel tak objednat každou knihu samostatně.
Děkuji za odpověď. Bude se hodit pro příště :-)

Tým Bontia

Dobrý den,


mnohokrát děkujeme za slova chvály, věříme, že vás ani v budoucnu nezklameme. 


V případě, že si přejete objednat více různých knih v jedné objednávce, postupujte prosím podle následujícího návodu: 


V programu Bontia Studio si vytvořte všechny knihy.
V menu „Extra“ vyberte „Synchronizovat seznam knih s bontia.cz“.
Na www.bontia.cz se přihlašte ke svému účtu a zobrazte si stránku „Můj účet“ / „Moje knihy“.
Kliknutím na „Přidat do košíku“ případně „Přidat mojí knihu“ si do košíku vložte libovolnou kombinaci knih a zadejte počet kusů, který si přejete vytisknout.
Případně aplikujte slevový kupon zaškrtnutím políčka „Mám k dispozici slevový poukaz“
Dokončete objednávku na webu
Spusťte program Bontia Studio – začne automaticky přenášet data vybraných knih tak, abychom je mohli vytisknout. Stav objednávky si můžete kdykoliv zkontrolovat na www.bontia.cz/my-account/orders-status 


Další informace naleznete zde:
http://www.slevomat.cz/sleva/18577-luxusni-fotokniha-v-pevnych-deskach/ven/?address=http%3A%2F%2Fwww.bontia.cz%2Fslevomat
Radka

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli také upravujete méně kvalitní fotografie. Děkuji ..

Tým Bontia

Dobrý den Radko,

fotografie před tiskem zásadně neupravujeme, tisk probíhá na základě zaslaných dat.

Dáša

Dobrý den,
při minulé akci jsem si koupila 3 vouchery. Fotoknihy máme již udělané doma – jsou opravdu nádherné. Všem doporučuji a děkuji.

Tým Bontia

Dobrý den Dášo,

děkujeme za slova chvály a těšíme se na další případnou spolupráci.

Lenka O

dobry den, cena za fotoknihu je za 32 nebo 80listu? v pripade ze je to cena za 32 listu, kolik se priplaci za dalsi pouzite listy.. dekuji za odpoved

Tým Bontia

Dobrý večer Lenko,

cena 499,– Kč je za knihu s 32. až 80. stranami. Pokud tedy objednáte knihu s 32. stranami zaplatíte stejně jako za knihu se stranami 80. Rádi bychom vás upozornili, že 80.stránková kniha má 40 listů.

Soňa

Dobrý den,
mám od Vás doma už dvě knihy jednoho formátu a také jsem se chtěla zeptat, zda je možné uplatnit voucher na jiný formát než je v nabídce. Odpověď jsem si již přečetla, takže si počkám, až bude nějaká akce na stejný formát ve střední velikosti :-) Chci Vám napsat, že Vaše knihy jsou úžasné a opravdu kvalitní!! Doporučuji každému!

Tým Bontia

Dobrý den Soňo,

mnohokrát děkujeme za Vaši pochvalu a doporučení. Jsme rádi, že jste spokojená a knihy se Vám líbí. To je vždy pro nás velkou odměnou.

Eva

Díky za odpověd! Přestože v popisu není uveden přesný rozměr knihy, jedná se o typ velká na výšku (24,3 × 30,1cm)? Děkuji za upřesnění! Odkaz v popisu mě totiž odkázal na stránku Klasické provedení Hardcover jako z knihkupectví, kde jsou všechny velikosti a typy provedení. Díky

Tým Bontia

Dobrý den Evo,

ano, jedná se o rozměr 24,3 × 30,1 cm a je uveden pod tučně zvýrazněným nápisem LUXUSNÍ PROVEDENÍ FOTOKNIHY.

Eva

Dobrý den,
je možné uplatnit voucher na jiný formát knihy? Díky

Bontia

Dobrý den Evo,

voucher lze uplatnit pouze na uvedený typ knihy.

K.

Dobrý den, jelikož už mám 4 fotoknihy od Bontia doma a na další mám zakoupené vouchery, dovolím si odpovědět :) 


Petře – poštovné zaplatíte bankovním převodem nebo online kartou poté, co objednáte knihy. Myslím, že lze zaplatit i při převzetí (dobírka), ale to je dražší… 


Lucko – řekla bych, že je možná jen varianta, kterou nabízejí, tedy na výšku. 


Jane – nelze.


Hano – do konce října, je to napsáno v podrobnostech, hned první řádek vlevo pod hlavní fotkou nabídky… 


Snad nikoho neuvedu v omyl :)
Bontia

Dobrý den K.

Odpovědi jsou v pořádku a děkujeme za zastoupení :)
Přejeme pěkný den

Slevomat.cz

Dobrý den,
děkujeme, že nám pomáháte. Na váš účet přistálo pár kreditů jako odměna :).

Petr Bořuta
velvyslanec zákazníků Slevomat.cz

Hana Kovářová

Dobrý den, do jaké doby musím uplatnit voucher? Děkuji.

Tým Bontia

Dobrý den,

platnost slevového voucheru je do 30.10.2012.

Jan L.

Dobrý den,


lze si hotovou fotoknihu vyzvednout osobně na Vaší adrese v Praze? 


Děkuji za odpověď.
Tým Bontia

Dobrý den,


je nám velice líto, ale expedice bohužel neprobíhá v sídle společnosti, ale v Lounech a expediční sklad není na osobní odběr vybaven jak technicky tak po stránce personální. 


Děkujeme za pochopení.
Lucka

Dobrý den, je možnost fotoknihy na šířku?
Děkuji za odpověď

Tým Bontia

Dobrý den Lucko,


je nám velice líto, ale tento kupón lze uplatnit pouze na knihu formátu VELKÁ NA VÝŠKU. 


Petr

Dobrý den, měl bych zájem celkem o 3 fotoknihy, jen by mě zajímalo, jak zaplatím to poštovné 119Kč, jestli hned při platbě voucherů nebo až doručovateli při převzetí balíčku? Díky.

Tým Bontia

Dobrý den,

platbu poštovného je možné provést bankovním převodem, online kreditní kartou či PayPal nebo na dobírku. V případě dobírky činí poštovné 199,– Kč.
Výše poštovného za tři fotoknihy se odvíjí od vámi zvoleného přepravce. A toto poštovené se hradí až po vytvoření objednávky.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru