Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Permanentka na 6 lekcí v Centru Tance Praha

4,0 / 5 Centru tance Praha - Nové Město  (mapa) 43 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Marky

Dobrý den, chci se zeptat, zda můžou jít 2 osoby na jednu permamentku na stejnou hodinu?
Děkuji.

Centrum Tance

Dobrý den, ano, na jednu permanentku může jít i více osob na jednu konkrétní lekci.

Nikola Losová

Dobrý den,
jak funguje přihlášení na lekce. Nikde nevidím obsazenost lekce a jakmile se chci přihlásit musím vybrat formu úhrady, pokud tedy „hradím“ voucherem mám vybrat hotově na pobočce? Děkuji za odpověď

Centrum Tance

Dobrý den Nikolo, nejprve si musíte aktivovat permanentku na www.centrumtance.cz/leto2013 a po té si lekce rezervovat následujícím způsobem: nejprve se přihlaste na váš osobní profil. Na stránce s přihlášením do vybrané lekce je v pravé části stránky seznam lekcí. Zvolte, kterou lekci si chcete zarezervovat, přepsáním čísla 0 na číslo 1. Klikněte na tlačítko „Rezervuj vybrané lekce“.
Přehled vámi rezervovaných lekcí naleznete v horním menu po kliknutí na váš osobní profil (vaše jméno), zde lze také rezervaci lekce změnit nebo zrušit. Ze zarezervovaných lekcí je možné se odhlásit max. 24 hodin před konáním lekce, poté lekce propadá.

Alice

Dobrý den, když platí voucher do konce září, znamená to, že do té doby se musím s voucherem přihlásit a pak mohu lekce využívat i v říjnu? Nebo musím lekce vyčerpat do konce září? Děkuji.

Centrum Tance

Dobrý den Alice, permanentka platí pouze na otevřené lekce v září. Děkujeme za pochopení.

Michaela

Na rozvrhy v září jsem se již dostala :-)
Prosím tedy jen odpověď na druhý dotaz, děkuji.

Michaela

Dobrý den!

Nabídka mne zaujala. Nemohu ale najít rozvrh lekcí na září, pro které je permanentka určena. Když si rozkliknu vaše stránky, je tam rozvrh až od 7.10. Poradíte mi? A ještě jeden dotaz: je permanentka pouze pro jednu osobu nebo bychom ji mohly využít dvě společně, každá 3 lekce? Děkuji!

Centrum Tance

Dobrý den Michaelo, přehled lekcí naleznete zde: http://www.centrumtance.cz/tanec/UdalostBig.asp?id_i=2207 a permanentku může využít více lidí.

Centrum Tance

Ano, permanentku může využít více lidí.

Verča

Dobrý den, s jakým předstihem si musím lekce rezervovat, abych měla jistotu, že se na ně dostanu, konkretně mám zájem o salsu a flamenco (Z nebo MP), popř. sambu, rumbu, paso doble, jogu (Z). Preferuji večerní hodiny, což asi většina pracujících, tak mám obavy, zda budu moci permanentku plě využít. Jak dlouho se čeká na odpověď při rezervaci. Děkuji

Centrum Tance

Dobrý den Verčo, lekce si rezervujte co nejdříve. Pokud čekáte na zaslání voucheru, zatím si můžete lekce rezervovat na webu Centra Tance nebo telefonu 266190300.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru