Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Online kurzy angličtiny s mezinárodním certifikátem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Katka

Dobrý den.
Je možné při vstupu do kurzu zvolit úroveň sám? Diagnosticky test mi ukázal úroveň Intermediate,ale raději bych si zaplatila 3 úrovně (tedy 18-měsíční) a zopakovala si předtím i úroveň Lower-intermediate.
 Děkuji

BLC4u

Dobrý den,
při prvním přihlášení se svými údaji, si vždy můžete zvolit jakoukoliv úroveň. Nemusíte se tedy držet výsledku z testu, ten slouží pouze jako pomůcka.

Týna

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zdali je gramatika vysvětlena v češtině ?

BLC4u

Dobrý den,
jistě, gramatika je vysvětlena v českém jazyce.

Kristýna

Dobrý den, chtěla jsem se zetat jak jestli kurz obsahuje slovní zásobu. Pokud ano, tak kolik je slovíček v každé část?

BLC4u

Dobrý den,
ano v kurzu se nachází vždy i slovní zásoba k probírané témě. V každém unit-u je počet slovíček/vět rozdílný.

Klára

Dobrý den .
Chtěla bych se zeptat,zda při koupi 36-měsíčního kurzu mohu po zvládnutí každé úrovně (tzn.složení zkoušky) požádat o zaslání certifikátu? Tedy na konci mít v ruce 6 certifikátů od vaší společnosti?
2/
Na certifikátech je psána úroveň mezinárodním označením B1,B2 atd. nebo slovně?

3/Pochopila jsem správně že není nutné zvládnout vše za 36 měsíců?Je možné projet všechny úrovně rychleji?

 Děkuji

BLC4u

Dobrý den,

1; Přesně tak, o zaslání certifikátu můžete zažádat po ukončení každé úrovně – po ukončení celého studia tedy budete mít 6 certifikátu.
2; Na certifikátech je úroveň označená stejně jako v kurzu – Basic, Elementary,…
3; Pokud budete studovat rychleji, můžete jednu úroveň zvládnout i dříve, např. již za 2–3 měsíce.

Iveta

Dobrý den, rozřazovací test vyhodnotil mou úroveň jako intermediate. Je možné začít studovat půlroční kurz této úrovně, nebo je třeba projít všemi úrovněmi, od té nejnižší? Pokud ano, jakou má úroveň tento kurz dle mezinárodních standardů – B1 či B2? Po ukončení půlročního kurzu je možné složit u vás nějaké mezinárodní zkoušky?

BLC4u

Dobrý den,
úroveň kurzu si můžete zvolit, jakoukoliv si budete přát.
Úroveň Intermediate odpovídá přibližně úrovní B1. B2 odpovídá úroveň Higher Intermediate.

Po úspěšném ukončení kurzu je od nás možné pouze získat certifikát o ukončení studované úrovně, vydaný naší společností.

Lukáš

Dobrý den, je možné vyuku absolvovat i na tabletu nebo mobilním telefonu? Není možnost k nahlédnutí jak lekce vypadají a fungují?

BLC4u

Dobrý den,
je možné studovat i z tabletu / mobilního zařízení. Spíše ale doporučujeme studium přímo z počítače.

Zjistili jsme, že na některých zařízeních se vyskytuje potíž při zobrazení správně odpovědi. Tedy na „otazník“ se správní odpovědí nejde kliknout a tým pádem se nezobrazí správná odpověď v případě, že jste v cvičení špatně odpověděl.

Bohužel ukázku kurzu k dispozici na zkoušku nemáme.

MAR

Dobrý den, lze učební pomůcky stáhnout do počítače, pro případ, že budu o víkendu bez internetu? A druhá otázka, zda v případě neúspěšného ukončení úrovně jsou další pokusy pro úspěšné absolvování závěrečného testu.Děkuji

BLC4u

Dobrý den,
1; jistě, gramatiku si můžete v případě potřeby stáhnout do počítače a tedy studovat, i když nebudete mít přístup na internet.
2; V případě že nedosáhnete v závěrečném testu dostatečný počet bodů, můžete si ho zopakovat.

Blanka

Dobrý den,
pokud jsem to z předchozích dotazů správně pochopila, za 6 měsíců je možné zvládnout pouze jednu úroveň. Při rychlejším postupu není možné za stejnou dobu pokročit o dvě úrovně? Jde mi o to , že jednu úroveň ovládám částáčně, potřebuji ji pouze zopakovat, oživit, tudíž jsem schopna postupovat rychleji než ten, kdo se na tuto úroveň nedostal vůbec a začíná s ní nově. Děkuji

BLC4u

Dobrý den,
zakoupením 6 měsíčního kurzu budete mít možnost studovat pouze jednu úroveň v kurzu. Tedy, i když úroveň zvládnete rychleji jak za 6 měsíců, nebudete moci bohužel přejít na vyšší úroveň.

Kačka

dobrý den, chci se zeptat kolik je ten příplatek za lektora se kterým hovořím. Někomu jste odpověděli, že to je na vaší stránce, ale já to nikde nenašla.Ráda bych si kurz zakoupila, ale potřebuji se naučit mluvit a nevím, zda mi tento spíše psaný kurz pomůže.
 děkuji

BLC4u
Mrázková

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda je možné vystavit fakturu (tedy i Voucher) na jméno společnosti? Tedy né na fyzickou osobu.
 Děkuji

BLC4u

Dobrý den,
jistě, fakturu Vám vystavíme v případě potřeby i na firmu. Stačí nám při aktivaci zaslat místo Vašich osobních údajů, fakturační údaje společnosti.

T.

dobrý den, probíhá výuka formou individuální on-line kurz nebo hromadný on-line kurz tj. zda se mohu přihlašovat dle svých časových potřeb.

BLC4u

Dobrý den,
výuka je individuální. Každý zákazník má svůj vlastní účet, který se pamatuje Váš postup. Proto se můžete přihlásit se svými údaji odkudkoliv a kdykoliv, pokaždé budete moci pokračovat přesně tam, kde jste skončili.

Miloš Harazim

Dobrý den,

mám takovou otázku. Dělal jsem si test a vyšlo mi, že mi stačí pouze výuka po dobu 6-ti měsíců a právě jsem se chtěl zeptat, zda i tento kurz je ukončen certifikátem. A jak probíhají testy na certifikát ? A jak je poté certifikát poslán?

Předem děkuji za odpověď.

BLC4u

Dobrý den,
o zaslání certifikátu si můžete zažádat po ukončení kterékoliv úrovně kurzu. Nezáleží tedy na tom, jestli si zakoupíte 6 nebo 36 měsíční kurz.
Závěrečný test se Vám zpřístupní po úspěšném zvládnutí všech 6 unit-ů ve Vámi studované úrovni a probíhá také online.
Poté co test ukončíte, je potřeba nám zaslat e-mail s informací o ukončení úrovně a zpětně Vám na e-mail zašleme podepsaný certifikát.

Kacaba

ještě jednu otázku, jak mám chápat tuto větu?
5. Na to, abyste s kurzem začali, máte celý rok.

chtěla bych začít co nejdříve:)
 děkuji

BLC4u

Začít můžete samozřejmě ihned poté, co si kurz aktivujete a obdržíte přihlašovací údaje. Pokud byste ale na studium teď neměla čas, můžete začít až později, např. příští rok.

Kacaba

Dobrý den, chci se zeptat kolik úrovní udělám za ty kratší doby v nabídce než je 36m?
 Děkuji

BLC4u

Dobrý den,
Každých 6 měsíců odpovídá jedné úrovni v kurzu:

6 měsíční kurz – 1 úroveň

12 měsíční kurz – 2 úrovně

18 měsíční kurz – 3 úrovně

36 měsíční kurz – 6 úrovní

Majka

Dobrý den,je možné vašim online kurzem získat některý z těchto mezinárodních jazykových certifikátů ) FCE,CAE,CPE,TOEFL nebo IELTS) na úraovni A2 ?

BLC4u

Dobrý den,
po úspěšném absolvování kterékoliv úrovně, je možné od nás získat pouze certifikát vydaný naší společností BLC4u. Pro získání některého z uvedených certifikátu je nutno složit příslušnou zkoušku.

Aja

Dobrý den,
dotaz nemám, jen prosbu na tvůrce kurzu – nemohli byste zlepšit české překlady u teorie? Občas to zní jako z google translatoru:-)
Škoda, že písemná část není opravovaná…

BLC4u

Dobrý den,
kurz byl celý kontrolován českým proofreaderem 2 krát. Jelikož byl ale původní překlad dělaný ze slovenštiny, může se stát, že se někde třeba nachází zlé slovíčko.

Jsme také jen lidi a mýlit se je přeci jen lidské :) Budeme ale velice rádi, když nás o případných chybách budete e-mailem informovat, chybu samozřejmě opravíme.

Alena

Ještě se zeptám na poslední věc. Když nestihnu danou lekci v těch 30 dnech udělat (dovolená, nemoc…), co nastane potom? Vrátím se na začátek té lekce, nebo ji přeskočím anebo mi kurz skončí? Velmi děkuji za odpověď.

BLC4u

Dobrý den,
tohle pravidlo již není platné. Na dokončení úrovně máte od jejího začetí čas 6 měsíců (180dní). Tedy, i když třeba pojedete na dovolenou, můžete se po návratu vrátit ke studiu přesně tam, kde jste skončila – o nic ze studia nepřijdete.

Katka

Je výuka vhodná pro úplného začátečníka?

BLC4u

Dobrý den Katko,
stejný dotaz je již v diskusi zodpovězen.

Mar

Dobrý den, prosím o odpovědi na mé dotazy ohledně tohoto on-line kurzu: 1) Jak probíhá konverzace-předpokládám, že otázky jsou nahrané, ale jak dojde k vyhodnocení mých odpovědí?
2)Zda mi zůstane přístup k výukovým materiálům i po uplynutí doby kurzu?Tedy zda časový úsek je brán jen jako doba, kdy mohu nejpozději složit zkoušku od aktivace kurzu. Děkuji

BLC4u

Dobrý den,
1; Konverzace je myšlena jako část „Speaking“. Nejedná se tedy o klasickou konverzaci mezi studentem a lektorem (Konverzace s rodilým mluvčím jsou za příplatek. Ceník můžete najít na naší stránce).

V této části Speaking, se nachází vždy gramatika k dané témě kterou můžete denně zažít (např. ptáte se na cestu, návštěva doktora, nakupování) a poté na konci vzorový dialog. Učíte se tedy a procvičujete si konverzaci v anglickém jazyku, pro situace které se Vám můžou kdykoliv přihodit např. na dovolené nebo kdekoliv v zahraničí.

2; Samozřejmě, přístup k výukovým materiálům Vám zůstane, systém Vám pouze již nebude vyhodnocovat odpovědi v jednotlivých cvičeních.

Alena

Rozumím dobře, že když si koupím zde 36-ti měsíční kurz, že projdu postupně všech 6 úrovní? Nebo si kupuju jen dobu, po kterou je možné danou 1 úroveň opakovat a mít zpřístupněnou?

BLC4u

Dobrý den,
rozumíte správně. Zakoupením 36 měsíčního kurzu budete moci postupně projít všemi 6 úrovni kurzu, tedy od Basic po Higher Intermediate.

Vladka

Jsem úplný začátečník mohu se přihlásit?

BLC4u

Dobrý den,
jako úplnému začátečníkovi Vám kurz spíše nedoporučujeme. I pro nejnižší úroveň Basic, jsou potřebné alespoň nějaké základy z angličtiny.
Pokud ale máte zájem o samostudium, kurz by Vám mohl být užitečný třeba jako pomůcka ke knížce pro začátečníky. Tedy nové vědomosti byste si mohli procvičit v cvičeních, které se nacházejí v našem online kurzu.

Adolf

Jak probíhá čtení? Dá se zlepšit výslovnost pomocí tohoto kurzu?

BLC4u

Dobrý den,
v sekci čtení se nachází text, který je také nahovořený anglickým lektorem. Můžete si právě díky tomu, že text nejen vidíte ale i slyšíte, zlepšit i svou výslovnost.
K danému textu se nacházejí vždy cvičení, kde je potřeba zodpovědět otázky týkající se daného textu. V sekci čtení si tedy zlepšíte i schopnost čtení s porozuměním.

HonzaG

Je možné použít poukázku během příští 6 měsíců nebo je to nutné do měsíce. Na stránce máte informace, které si odporují.

Děkuji za odpověď.

BLC4u

Dobrý den,
voucher je po zakoupení platný do 30.3.2014.
Poznámka o uplatnění do 1 měsíce je uvedena kvůli tomu, abyste si voucher aktivovali raději dříve a na aktivaci pak nezapomněli.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru