Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jazykové kurzy pro každého – na 1 rok či semestr

3,7 / 5 BOHEMIA INSTITUT s.r.o. Praha  (mapa) 23 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Markétka

Pochopila jsem dobře, že kromě ceny kurzu je ještě pak třeba zaplatit 200 Kč jako registrační poplatek? Měla bych zájem o přípravný kurz na CAE v pondělí či ve středu od 17:30, jaká je pravděpodobnost, že bude otevřen? Pokud kurz začne v 17:30, v kolik hodin skončí? Je během výuky nějaká přestávka? Pokud bych někdy nemohla přijít, je možné si po domluvě výuku nahradit v jiném kurzu stejné pokročilosti? A jak je to s výukou o vánočních prázdninách?

Eva Mocová, BI

Dobrý den,
ano, platí se registrační poplatek 200,–Kč. Přesné rozvrhy se budou stanovovat od 24.9. nicméně přesný výběr dní volí minimum zájemců, v případě Vámi zrealizované přihlášky byste s nějvětší pravděpodobností volbu dne mohla určit. Všechny večerní kurzy se realizují nejdříve po 17,30 hod. a trvají přesně 90 min (bez přestávky). Individuální mimořádná náhrada je ve výjimečných případech možná po dohodě. Během vánočních prázdnin se nevyučuje, počet týdnů (16 zimní semestr a 16 letní semestr) je počítaný mimo tyto prázdniny (obdobně jarní prázdniny v letním semestru). Pokud již akce skončila, volejte nás přímo, dohodneme další postup.

Mischel Røda

Dobrý den, Nechápu zde z toho jaký den čas jaká úroveň se v daný den vyučuje .
Zda je na výběr ráno nebo večery a taky převážně dny Po-Pa . Tak já si sám mohu říct kdy bych měl na kurz v týdnu čas a navštěvoval bych ho třeba př (Pondělí ráno nebo večer )?

Eva Mocová, BI

Dobrý den, pane Rodo, kurzů v dané pokročilosti bývá více, tedy výběr bude záležet na Vašich časových možnostech. Tuto časovou dispozici si také vyplníte do Vaší přihlášky. Rozpisy kurzů děláme právě až na základě vyhodnocení pokročilosti studentů ve vazbě na jejich časové možnosti. Tímto způsobem se nám (na rozdíl od „naslepo“ předem vypsaných kurzů) podaří vytvořit rozvrhy, které vyhovují převážné většině všech zájemců. Tedy uvedete nám např. dispozici, že kurz můžete realizovat pondělí až čtvrtek po 18,00 hod. (např. kromě úterý) či ráno od 8,00 hod. (např. pondělí či středa). V rámci takových dispozic jsme schopni Vám kurz garantovat. Voucher si tedy můžete bez obav zakoupit.
Veřejné kurzy se nerealizují v pátek, tedy pouze pondělí až čtvrtek.

Míša

Dobrý den, ráda bych si zakoupila voucher, ale potřebovala bych nejdříve zjistit rozvrh, abych mohla kurz navštěvovat… Bohužel jediný termín, který by mi vyhovoval je pondělí od 8h. Jedná se o anglický jazyk. Pokud už máte s rozvrhem nějaké zkušenosti, myslíte, že by to bylo reálné? Děkuji moc

Eva, BOHEMIA INSTITUT

Dobrý den, jak jsme již v předchozích dotazech zodpovídali: Na rozdíl od praxe, kdy jsou předem vypsány konkrétní dny a časy konání kurzů- nikdy nelze předem garantovat, zda se na daný kurz přihlásí dostatečný počet zájemců. V tomto případě pak JŠ kurz zruší těsně před jeho zahájením. Proto je mnohem jistější a naše dlouholetá zkušenost to potvrzuje, vytvořit rozvrhy až „na míru“ potřebám zájemců. Tedy i ranních kurzů od dané pokročilosti může být více. V každém případě je již jisté, že v pondělí ráno 8,00 – 9,30 se realizuje pokročilá úroveň angličtiny (úroveň B2+/C1) s akcentem na komunikaci a částečnou tematickou přípravu na CAE.

Katka

Dobrý den, pokud navštěvuji kurzy v Bohemia institutu, které mi končí 13.9, nemohu si tento voucher zakoupit?

Jana Bělochová, BI

Dobrý den, jsme rádi, že se Vám u nás líbí a kurzy Vám vyhovují. Forma prezentace na slevovém portálu je však určitou „ochutnávkou služby“, která nás má představit novým zákazníkům a dát jim možnost za výrazně zvýhodněných podmínek (které dotujeme) vyzkoušet naše kurzy. Pro naše věrné zákazníky máme připravený věrnostní slevový program, který Vám pro příští období nabídneme v nejbližších dnech. Krásný víkend,

Jana Macková

Dobrý den,
je možnost u ročního kurzu angličtiny v půlce (tedy zhruba v lednu) změnit třeba časově vyučovací hodinu? Ptám se z důvodu, že teď mám na Vš nějaký rozvrh, kdy by mi vyhovovalo po, čt dopoledne, ovšem netuším, jaký rozvrh bude zas od ledna.. :/ Předem moc děkuji

Eva Mocová, BOHEMIA INSTITUT

Dobrý den,

ano v pololetí (případně i v průběhu semestru) je v rámci možností změna možná.
Hezký den,

Luci

Dobry den,rozumim tomu spravne,ze pokud bych chtela kurz rano,italstinu pokrocily,tak vy nevite ktery den to bude a jestli vubec?

Eva Mocová

Dobrý den, Luci, v popisu akce je uvedeno:

Výuka probíhá jedenkrát týdně v časech od 17:30, 18:00 nebo 18:30. Angličtina se vyučuje také dopoledne od 8:00.

Tedy nenabízíme realizaci ranních kurzů ostatních jazyků- pouze angličtiny.

Co se týče praxe, kdy jsou předem vypsány konkrétní dny a časy konání kurzů- nikdy nelze předem garantovat, zda se na daný kurz přihlásí dostatečný počet zájemců. V tomto případě pak JŠ kurz zruší těsně před jeho zahájením. Proto je mnohem jistější a naše dlouholetá zkušenost to potvrzuje, vytvořit rozvrhy až „na míru“ potřebám zájemců. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na 602 299 847 či 274 776 256.

Andrea Gärtnerová

Mohu chodit pouze v pondělí nebo středu od 18:00 nebo 18:30. Je takový kurz vypsán v úrovni AJ C1.1.? Kde naleznu rozpis kurzů?

Děkuji.

Eva Mocová

Dobrý den, Andreo, kurzů v dané pokročilosti bývá více, tedy pravděpodobnost,že bude kurz realizovaný buď v pondělí či středu je velká. Tuto časovou dispozici si také vyplníte do Vaší přihlášky. Rozpisy kurzů děláme právě až na základě vyhodnocení pokročilosti studentů ve vazbě na jejich časové možnosti. Tímto způsobem se nám (na rozdíl od „naslepo“ předem vypsaných kurzů) podaří vytvořit rozvrhy, které vyhovují převážné většině všech zájemců. Voucher si tedy můžete bez obav zakoupit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru