Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Roční předplatné časopisu Otazníky historie

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Adéla Králová

Když voucher uplatním dnes, kdy mi přijde do schrányk první balíček? Vejde se celý balíček do schránky, aby mi ho nikdo neukradl? Děkuji.

Extra Publishing

Pěkný den, pokud voucher uplatníte dnes, tak první zásilku budeme expedovat nejspíše ve čtvrtek, v režimu D+1, tj. doručení následující pracovní den. Určitě se do schránky vejde. :-)

Darling

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné nyní voucher zakoupit a domluvit se, že by čísla chodila až od ledna 2013? Koupila bych jich tak více. Chtěla bych to darovat jako dárek k Vánocům. Děkuji.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme Vám za zájem – tuto nabídku je možné využít právě jenom tak, jak je inzerována. Tj. platí na celý ročník 2012, od čísla 1 do čísla 12 + 2 speciály k tomu.

Lucka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li mi přijde ted hned v srpnu nové číslo, které vychází 3.8. ikdyž to zaplatím déle. A dále jestli tento měsíc srpen je pro mne jako kupce první číslo a pak bude následovat po dobu 12měsíců dalších 12 čísel, nebo jestli mi pouze pošlete od začátku tohoto roku již minulá čísla (stará) a já ted budu odebírat jen do prosince. Děkuji za info.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za zájem, ano, přijde Vám v srpnu srpnové číslo – je ho vytištěn dostatek, i s rezervou na tuto akci na Slevomatu. (Samozřejmě, pokud zaplatíte později a uplatníte voucher později, přijde Vám i toto číslo ne v termínu vydání, ale později …) Jinak nabídka zahrnuje celý ročník 2012, tj. od čísla 1 do čísla 12 + 2 speciály k tomu. Paralelně se srpnovým vydáním zašleme i balíček již starších čísel.

Radka Kouřilová

Dobrý den, měla bych dotaz, zda je možné získat dárkový certifikát. Jedno předplatné bych totiž ráda věnovala jako dárek.Děkuji za odpověď.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme Vám za zájem! Pokud je nám známo, tak možnost „vygenerovat“ dárkový voucher je přímo ve Vašem uživatelském rozhraní Slevomatu. (Jinak my jako vydavatel v případě slevových akcí dárkový certifikát bohužel nevystavujeme…)

Káťa

Dobrý den, chci se zeptat, kdo tyto časopisy „dává dohromady“. Jestli vědci nebo někdo, kdo učí na VŠ atd. Moc děkuji

Extra Publishing

Dobrý den, časopis Otazníky historie píší žurnalisté a my ani neskrýváme, že se jedná o titul zábavný. (Přesto si troufneme tvrdit, že historické nesmysly v něm nenajdete; a pokud někdy cituje nějakou méně pravděpodobnou teorii, vždy s patřičným komentářem.) Pokud Vám jde o odbornou erudici autorů, tak Vám taktéž z naší produkce doporučíme tituly Živá historie a Tajemství české minulosti. Ačkoliv jsou popularizační a určené široké veřejnosti, neváhají do nich přispívat ti nejlepší odborníci na daná témata v ČR i ve světě – čehož si nesmírně vážíme.

Miroslav Bauer

http://www.epu­blishing.cz/oh-slevomat
Je tam uvedeno, že poštovné je již v ceně… Objednávám :)

JS

Dobrý den,
prosím o info zda je poštovné v ceně?? děkuji J. Staňková

Extra Publishing

Děkujeme panu Bauerovi níže. :-) Ano, poštovné v ČR je již v ceně. (Mimo ČR v této akci nejde objednat.)

Čáslavský

Dobrý den,
mohu se zeptat, kolika stránkový je tento časopis?

Děkuji
Čáslavský

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za zájem, každý výtisk (časopis i speciál) má 52 stran.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru