Patříte k těm, kdo bez couvertu a amuse-bouche nedají ani sousto, nebo se naopak nejraději ládujete rukama?
V Pardubické restauraci Velvet vám na stůl přinesou hned kilo pěkně masitých pečených vepřových žebírek se vším, co k nim patří, a uznejte, že jinak než rukama, se žebírka snad ani jíst nedají.
Restaurace se nachází v samém srdci Pardubic kromě bohaté historie a zvučného jména se může pochlubit i řadou lahůdek na jídelním lístku.
Co se bude podávat?
1000 g pečených masitých vepřových žeber
chleba, křen a hořčice
Žebírka vám i s ostatním naservírují pěkně na prkně, jak to má být. Pustit se do nich můžete ve dvou, s celou partou nebo si na ně zkusit troufnout i sólo.
K pořádném masu se nejlépe hodí dobré pivo. Ze zdejší nabídky si může nechat natočit Pilsner Urquell, Gambrinus 10° nebo Velvette. Pro řidiče je k dispozici Birell.
Přikoupit si můžete i nějakou přílohu nebo se odměnit lahodným dezertem. K němu si nezapomeňte objednat i kvalitní kávu značky Manuel nebo čaj Dilmah. Znalci vín ocení kolekci sklepů Lechovice.
Restaurace má oddělené kuřácké a nekuřácké prostory. Zajít si do ní můžete i na výtečné polední nebo večerní menu či zahrát bowling.