Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

230 Kč za DVA 400g křupavé bramboráky plněné kuřátkem a zeleninou nebo bohatě obloženou mísu s řízečky, sýry a salámem a k tomu dva Radegasty se slevou 50 %.

3,8 / 5 Restaurace History Ostrava  (mapa) 31 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
TAPÍR

pro slečnu nebo paní Gabču:cená placku třeba v restauraci parlament v porubě je s ruznými náplněmi a sýry od 79kč,ještě jedna restaurace u zvonu kousek od koruny nebo třebovická role.Když se chcete za tu samou nebo nižší cenu najíst a bez 50% slevy.Toto není spam pro ostatní jen názorný příklad pro Gabču.

Markéta

Všem

Celou dobu jde hlavně o to chování k potencionálním zákazníkům, cena je už vedlejší. Ale neříkám, že ta cena není důležitá :o)

Luďa

Já využil slevu na minulou akci a byl jsem velice spokojený. Ano – lokalita pro Ostraváky „známá“, ale steak i víno výborné, přístup personálu velice profesionální – moc se nám tam líbilo. Kdo píše za restauraci do diskuze netuším, ale zprvu to měl být asi nepochopený žert, který se malinko zvrtnul (trocha více taktu od „provozní“ by v tomto případě byla na místě). Každopádně do toho jdu znova a jak opakuji – můžu jen doporučit – v restauraci se s ničím (zde napsaným) nesetkáte (teda doufám že budu opětovně spokojený).

kuk

Chystám se na návštěvu do Ostravy a přímo do té lokality s tou knajpou. Po přečtení názorů na netu, se knajpě vyhnu obloukem.

Darja

A možná právě byste tam měl ze zvědavosti kouknout.

Pipošek

:-D Tak přecejen nejsem jediný, komu se na začátku cena zdála vysoká. Nicméně i úroveň vystupování naprosto přesně odpovídá lokalitě, kam se po 17 hodině odpolední odváží jen otrlí ozbrojení jedinci – ostraváci vědí…

PA

Tak jsem se po obědě docela pobavil!!! :) Přečetl jsem si celou diskuzi a musím říct, že paní provozní musí být celkem pan provozní a nebo přinejmenším tak vypadat :D. Sám za sebe se radši setkám s paní/panem provizní/m s blbýma vtípkama, než aby se opakovala moje zkušenost v noobl restaraci v Olomouci Laffayet!!! Personál úplně SUPER, jednání MAZEC, ale to žrádlo se nedalo ani ukrojit!!!! Fakt HUMUS!!!!!!!
Na závěr … :) … paní provozní – musíte být víc diplomatická! Urazit dokáže každej! :D … LOL

TAPÍR

MILÁ RESTAURACE,

VÁMI NABÍZENÝ PLNĚNÝ PLACEK SI KOUPÍM V JÁKÉKOLIV RESTAURACI KDE JE BĚŽNĚ DĚLAJÍ ZA VÁMI NABÍZENOU CENU BEZ SLEVY,ALE PŘEJI VÁM S VAŠÍ NABÍDKOU A PŘÍSTUPEM HODNĚ ŠTĚSTÍ V GASTRONOMII.

Gabča

Buďte tak hodný a napište kde si koupíte 400g bramborák s kuřecím masem / 200g/,sypaný sýrem,zeleninovou oblohou + Radegast za 115 Kč.Dejte několik typů,budeme všichni rádi a budeme se těšit až tam nabídnou slevu.

Míra

Jo a milá restaurace diskuze slouží k vyjádření názorů. A pokud na negativní názory reagujete urážkami potencionálních zákazníků tak je skutečně někde něco špatně a v zákaznících to asi nebude. :-)

Míra

Koukám že je to tu veselé, tak přidám ještě něco. Ano není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem. Pominemeli to jestli je či není nabídka výhodná, tak je tu chování ze strany restaurace a to je prosím neomluvitelné.

Frantík

Aspoň, že to přiznáš, to je statečné!

Petr

Právě jsem si koupil voucher,na nabízené jídlo k Vám chodím,a už se na něj těším.Byl jsem u Vás i na bifťoura ,byl jsem moc spokojený.Fran­tíku,Míro, Markéto, chuť jste mi svými kecy nepokazili.
Restaurace History,nic si z nich nedělejte,jak správně píše Frantík – blbců je pořád víc než dost.

Frantík

Vrána k vráně sedá, rovného si hledá!

Pepíno

Milý Petře nikdo Vám nechtěl kazit chuť to v žádném případě. Navíc jestli dobře vidíte o chuti tu vlastně není ani řeč. Jestli se tu něco probírá tak je to chování toho človíčka nešťastného, který tu píše jménem restaurace.

Nikola

:D:D:D Ja tyhle diskuze miluju, pokazde se se smeju jeste druhy den. Naposled s tim tatarakem to taky nemelo chybu :D

Frantík

Mě to taky baví, smějeme se tomu celý den všichni. Ale urážky ze strany podniku jsem ještě nikde neviděl! To bylo za čárou!

Darja

Koukám vyhrocená diskuse, nervičky na všech frontách,že by to ty Velikonoce??Co pořád řešíte?!Přečtěte si pořádně nabídku – hlavně gramáž a když Vám velké porce nevyhovujou,nechte být a jděte někam na menší,nebo nejlépe udělejte si ho doma sám,sama.

Frantík

Při ceně po slevě je to naprosto v pořádku, ale ne zas tak extra. S radostí bych si dal říct. Cena před slevou je nehorázná, zvlášť při pohledu na fotku. Ale urážející jednání ze strany podniku se vymyká veškerému slušnému chování a to jednoznačně musí odradit. Kdyby se aspoň snažili působit, že to za ty peníze stojí, přetvářka je součást reklamy, ale tady si myslí, že jsou mistři, a že vlastně uškodím sám sobě, když ohrnuji nos nad jejich lahůdkou. Snést kritiku je těžké, poučit se z ní je umění, které bude ku prospěchu všech. A omluva ze strany podniku nikomu doteď nepřišla, což o něčem také svědčí. Určitě by si tím vylepšili image. I když teď už jsou opravdu slavní a tuhle nálepku hulvátů jim těžko nějaká omluva odmaže. Tykání by mi až tak nevadilo, ještě nemám na to roky, abych vyžadoval vykání, i když by to byla slušnost, ty ostatní věci, i v odpovědích ostatním diskutujícím, mi otvírají kudlu v kapse. Nervičky? Ne. :D Byl jsem přes slevy už na více akcích, i v luxusních restauracích, na menu o více chodech, za podobné peníze a vždycky odcházel spokojen, nasycen k prasknutí s dobrým pocitem. Stačí si dobře vybrat a číst diskuze. Není všechno zlato co se třpytí. Raději si dám za 390,– tříchodové menu pro dva se steaky z pravé hovězí svíčkové, dvěmi sklenkami značkové whiskey,…, než tohle. Hlavně v podniku, kde se k vám chovají jako k nejlepším zákazníkům, i když přijdete s voacherem s tučnou slevou. A rád se tam budu vracet kdykoliv!

Restaurace History

Pokud se vám naše nabídka nelíbí byli bychom rádi kdyby jste nás nechali napokoji a navštěvovali portál slevomat jen u nabídek svých oblíbených restaurací!!! a ten kdo řeší pravopisné chyby může jít přednášet do zš a já se přidám do vyučovací hodiny. s pozdravem provozní restaurace History děkuji

Frantík

Ať hledám, jak hledám, nikdo se tady o pravopisných chybách nezmiňuje. Se koukám, že jste tam všichni docela mimo mísu. :D A pokud se mi vaše nabídka nelíbí, tak přesně k tomu účelu slouží tato diskuze, aby lidé, kteří si na první pohled nevšimnou podivnosti (resp. nepřesnosti,ne­důvěryhodnosti,…) nabídky, byli včas upozorněni a později nelitovali. Často se ozvou i ti, kteří už stačili naletět a takové názory dokáží ušetřit ostatním peníze. Tyto diskuze na mnoha slevových portálech chybí, což je chyba. Už se mi několikrát stalo, že jsem byl rozhodnut nějakou nabídku využít, ale následné přečtení diskuze mě vrátilo do reality a pomohlo uvědomit si,že nabídka jak je prezentována, není zas tak výhodnou, jak se na první pohled tváří. I zde se to bohužel potvrdilo! Není zač!!!

Markéta

Vážená provozní teď už velice slavné restaurace History,

nezlobte se, ale svým povýšeneckým chováním jste si to zavinila sama. Když byste nebyla tak vulgární a nemluvila s každým jako s póvlem, tak byste nečetla takové odpovědi. Nikdo tady nemluvil o Vašem pravopisu, tu větu od Frantíka jste pochopila špatně. Buďte ráda, že sleva byla vůbec aktivovaná. Všichni asi nečtou diskuze ke slevě. A nezakazujte nám, abychom nereagovali a nepsali, s každým vaším příspěvkem se shazujete víc. Nicméně každý rozumný člověk si už udělal svůj obrázek… Téhle restauraci se vyhnu obloukem a nebudu sama.
S pozdravem
Znechucená zákaznice

Frantík

Jde vidět, že nejsem sám, komu se nabídka nelíbí. O chování ani nemluvě. Hromadná sleva má smysl pro prodávajícího tehdy, když nabídku využije co největší počet lidí a tím pádem může z malého zisku (mnohem menšího oproti normálu) na jedné poukázce vyrobit mnohem větší zisk celkově oproti běžnému provozu. Pak je to výhodné pro obě strany, nehledě na reklamu, pokud byl výsledek kvalitní a zákazník spokojen, určitě se vrátí. Nabídka nebudí vůbec dojem výhodnosti, spíše naopak a reakce v diskuzi (majitele,či osoby pověřené) je až brutálně sprostá. Pokud bych nedejbože někdy zabloudil do takového podniku a chovali by se tam ke mě stejně jako tady, to by zažili kolotoč. Úředníci v Komerční bance by mohli vyprávět. :) Pokud nabízený bramborák je ten na fotce, tak by musel být nadívaný pravou svíčkovou a lanýži aby mohl stát 200,–! Z celku, co jsem tady dneska zažil plyne jediné – nabídka je falešně nadsazená, tedy nedůvěryhodná, nevýhodná a jednání ze strany podniku neomluvitelné. No jo, už dávno neplatí – „Náš zákazník náš pán!“. V tomto případě se spíše hodí „Dvakrát měř,jednou řež a rychle pryč, utratit peníze lepším způsobem, někomu kdo si to opravdu zaslouží.“ Naštěstí tady dali jasně najevo co si o zákazníkovi myslí. Hodně zdaru a v budoucnu lepší nabídky přeji všem i Slevomatu. :D

Frantík

Jedna věta tam je správně, že ušetřím 230,–!!! :)))))

Míra

A krom toho humpoláckýho chování jsem nepochopil nabídku jako takovou. Jsou tam dvě možnosti volby, ale ty dvě možnosti jsou taik diametrálně odlišné, že skutečně tato nabídka podle mne postrádá smysl.
Nechci se dotknout Slevomatu, protože tento portál mám rád, ale v případě této restaurace asi trošku šáhl vedle. Tedy pokud si Slevomat vybírá komu spolupráci nabídne. Takto ztrácí kredit i Slevomat.

Markéta

Souhlas se všemi, takové hrubé jednání – ať už tykání, neuctivost, urážení – si nemůže nikdo dovolit, mě to teda pořádně zvedlo tlak a tuto nabídku rozhodně nevyužiju.
Soudě podle jejich komentářů tohle asi těžko bude „Charismatická ostravská restaurace s rodinnou atmosférou“
Drahý Slevomate, pevně doufám a sama určitě nebudu, že si příště rozmyslíš spolupracovat s takovýma lidma, kteří se neumí chovat k zákazníkům.

Míra

Milá rozmilá restaurace History,
mně říci nějaký provozovatel restaurace na moje konstatování, že cena je přemrštěná, že mám více vydělávat, tak ho nakopu do zadnice. Tohle nemůžete vypustit z úst ani jako dobře míněný žert, pokud chccete, aby se k Vám lidé vraceli.
Pokud Vy jako zástupce firmy máte takovéto jednání, nechci znát postoje a přístup perzonálu.
Takže se omlouvám, možná jsem jen outlocitný, ale tohle je důvod proč Vaši lákavaou nabídku s díky odmítnu.

History

Nejdůležitější je přečíst si nabídku, spousta lidí ji nečte a skonstatuje že je to nadsazená cena, není tomu tak uvědomte si že 400g plněný placek +velká zeleninová obloha je obrovská porce po kterém jste najezeni a spokojeni a ještě to navíc spláchnete zlatavým mokem značky radegast 10. Tento bramborový placek je v naší restauraci velmi žádaný a proto jsme se rozhodli vám ho tady nabídnout.

Frantík

To znamená,že 1 porce plněného bramboráku normálně stojí 200,– (když počítám 1 pivo za 30,–)???? Tady asi někdo upad. Trochu podceňujete zákazníkovu inteligenci!!! Ovšem, každé zboží má svého kupce a blbců je pořád víc než dost, ale takové podnikání je grc!!!

History

Drahý frantiku takovej placek jsi ještě nejedl a neviděl, jakmile ho zkusíš rád se budeš vracet a jestli jsi zvyklej jíst někde v závodní jídelně tak tam placek nenajdeš=)a slovo podnikani tomu nikdy neporozumiš!

Jana

History: tuhle odpověď doufám nemyslíte vážně:-O.
Pokud se takto chováte i ke svým hostům,tak potěš koště. Chtěla jsem nabídky využít,ale po tomto vašem komentáři si radši zajdu do té závodky nebo někde ke stánku!

Frantík

Zrovna včera byla pohádka o jitrnici jakou svět neviděl a jak pak skončil hostinský?!! Myslím, že tady už o pohádku nejde, ale o prachy, které já si vydělám prací a ne okrádáním zákazníků. Ty víš kulové na co jsem zvyklý!!! Za tuhle cenu máte líbat ruce zákazníků a nejednat s nimi jak s otrapy. Vyprošuji si takové jednání!!!! Bramborák může být sebelepší,ale za 200,– ???? O podnikání a úctě k zákazníkům vím asi více než vy, podle toho jak nim přistupujete, ještě než k vám vůbec přijdou. To jsem ještě nezažil, takovou vizitku si nedovolí dělat ani nejšpinavější nalejvárna v Horní Dolní. Tuhle diskuzi by si měl přečíst každý, kdo chce navštívit váš podnik, asi by si pak rozmyslel komu své peníze dává.

Jana

A co teprve,když vám před nosem zamávají voucherem na slevněné jídlo,to teprve bude protažený zobák…socky se přišly nadlábnout,nemám pravdu?

Míra

Frantíku souhlasím s Vámi, že majitel či provozovatel, nebo jednoduše ten, který tu jménem firmy odpovídá, má chování řeznického psa. Pokud takto proškoluje i svoje zaměstnance, tak si troufám tvrdit, že nebude trvat dlouho a dojde v tamním lokále k nějaké výměně nebo ztrátě strávníků. A jen tak mimochodem sleva ještě nebyla aktivována. No pokud si zájmence nejdříve pročte diskuzi tak si škaredě nákup voucheru rozmyslí.

Jirka

Ještě bych podotknul, že pivko tam v té nabídce původně nebylo… To tam přihodili, až zjistili, že o tuhle megasuper nabídku, na kterou si musíme více vydělávat, nemá nikdo zájem :-)

Pepíno

Dobrého dne Vám vinšuji,
neznám sice ceny v této restauraci, ale dovolím si také něco přidat. Ono to většinou je tak, že ten kdo nabízí tak nabízí, aby se to vyplatilo, balíček i třeba uměle vytvořený. Třeba menu, které běžně nenabízí, takže ho ani nelze v jídelním lístku najít. Nemám nic proti těmto nabídkám, ale určitě jsou postavené tak aby se vlk nažral a koza zůstala celá. prostě aby byl každý spokojen a o to tady v podstatě jde. :-)

Nikol

dobrý den chci se zeptat když si koupím voucher a vyberu si tu obloženou mísu,je možnost si ji odvést na rodinou oslavu??

Restaurace History

Dobrý den mísu si můžete odvést sebou na rodinnou oslavu.

History

Naše nabídka neobsahuje jen dva 400g bramborové placky ale i obložené mísy pro dvě osoby plus čerstvé pečivo.

Markéta

Tak teď v tom mám zmatek… V nabídce je napsané, že je to bramborák NEBO obložená mísa a vy teď tvrdíte, že to je to i to dohromady?

Markéta

Pardon, omlouvám se, teď jsem to pochopila – je to trošku zmateně napsané :o)
Nabízíte buď jedno nebo druhé, jenže v tom, co jste napsali, to vyznělo na první pohled tak, že je obojí v ceně.

Restaurace History

Omlouvam se za zmatenou opdpověď. Ajsem ráda že jste mě pochopila!

Restaurace History

Dobrý den naše restaurace nabízí porci která má gramáž 400g ostatní restaurace mají 200g a méně! Náš bramborový placek má 30 cm průměr a je naplněný 200g masové směsi.U každé porce je velká zeleninová obloha.

ADY

Souhlasím cena je pořádně přemrštěná!!!

History

cena vůbec není přemrštěná. Asi budete muset víc vydělávat=)

Jirka

Opravdu je to cena po 50% slevě? Patrně se Vám tam vloudila chybička, jelikož 1 porce plněného bramboráku za 115 Kč je dostupná běžně i bez jakékoliv slevy.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru