Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

299 Kč za cokoli z jídelního a nápojového lístku indické restaurace Dilli Delhi v hodnotě 750 Kč. Všechny chutě orientu se slevou 60 %.

3,9 / 5 Dilli Delhi indická restaurace Praha - Vinohrady  (mapa) 1 782 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kateřina

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli máte v restaraci místo pro nekuřáky, případně čas bez kouření, abychom mohli přijít s dvouletou dcerou.

restaurace Dilli Delhi

Dobrý den,
ano, máme 2 oddělené místnosti pro kuřáky a nekuřáky.

Václav

Něco jiného je využití voucheru na polední menu – chápu, že se na to nabídka nevztahuje. Ale nevím, proč by se z voucheru v hodnotě 750 Kč nemohli najíst tři lidé, kteří si nebudou kupovat alkohol aj. klasické pití – na to nepotřebuji být v INDICKÉ restauraci.

tom

Děkuji Slevomatu, že nedotlačil resturaci knějaké benevolenci s voucherem (zda dva či více osob),ale myslím že to je předem přesně a doslovně ošetřené smlouvou. Ale restaurace tedy uvedla vše na pravou míru a úroveň. Jde přece o to získat nové a SPOKOJENÉ zákazníky. Protože i ve třech se dá prostě v klidu ochutnat a tím spíše už k jednomu voucheru doplácet na místě v plné ceně,což je snad pro rest. přínos :-)

Slevomat

A my děkujeme restauraci i Vám. Jsme rádi, že se vše nakonec vydařilo a doufám, že si všichni pochutnáme. Vouchery máme taky koupeny :_)

restaurace Dilli Delhi

Restaurace Dilli Delhi přejí všem pěkný den!
Od začátku jsme fakt plánovali učinit akci tak, že pro 1 voucher max. 2 osoby. Ale bohužel došlo k nedorozumění mezi naši restauraci a portálem. Proto chtěli bychom se před Vámi omluvit.
Děkujeme za takový obrovský zájem a vzhledem k tomu chtěli bychom provést změnu v této nabídce. Takže 1 voucher bude možné uplatnit pro více osob.
Ještě jednou se omlouváme a těšíme se na návštěvu!)

Alena

Obávám se, že takových nabídek ubude. Restaurace byla dotlačena k tomu, aby za 300 korunový voucher vydala ve všední den až 10 obědů. Po odečtení provize pro Slevomat vyinkasují za oběd max. 25,– Kč. Ke všemu mohou očekávat návštěvu ČOI.

Kačka

Dobrý den,myslím,že hlavní chyba byla,že restaurace hned v nabídce nenapsala,že se kupon nevztahuje na polední menu. Lidi hned vymysleli,že by se jich vecpalo třeba sedm v době oběda a vešli by se do 1 voucheru a chudák kuchař by zešílel. Nabídka je naprosto úžasná,v indické resturaci jsem nikdy neměla útratu pod 900 Kč,takže já jsem nadšená a moc děkuji !!!

neřeknu :o)

Anet bude asi pěknej žroutík, co? :-)
Slevomat nestíhá, to jsou dneska lidi, že? o víkendu se jim nechce do práce

Anet

Proč bych měla být žroutík? :o( Do Prahy pojedeme na dovolenou, tak je pochopitelné, že držet dietu opravdu nehodlám… Dáme si nějaké hlavní jídlo (pro 2 je to tak 500kč) a pak si určitě dám nějaký zákusek – třeba tu zmrzku, no a zbytek na pití, přítel má rád Jacka s colou, tak počítám, že si za ten večer třeba 4 dá, já také něco dobrého a člověk nebude muset koukat na cenu a opravdu si to užije…

Anet

Proboha, někteří lidi – to je fakt humus. Chováte se jako hyeny… Měli byste být rádi za takové nabídky a né se snažit z toho vycucat ještě víc, dle mě je to supr nabídka, mám koupené 2 vouchery a hodlám je využít při jedné návštěvě s přítelem… myslím, že je to restaurece a mělo by se tam chodit především na jídlo, to že je to na útratu ještě z nápojového lístku je naprosto perfektní a vy se tu fakt někteří chováte jak… Je mi z vás fakt zle.

Anna

Uplne souhlasim s Anet, nabidka je super, a kdyz jdes do restauraci jist, a ne dat so 20 drinku, tech 750 Kc je tak akurat, mozne by se jeste mohlo i trosku doplatit za desert.

David

holky s kym se to tady hadate? dyt restaurace jasne rekla, ze je mozne tam jit jen na drinky. tak tu tak blbe nezmatkujte

Anet

Já se s nikým nehádám… restaurace napsala, že je možné tam jít jen na drinky, ale také napsala, že je 1 voucher pro 1–2 osoby… Tak se zastávám restaurace, nepříjde mi fér, jak se zde někdo chová…

Václav

Proč prosím neodpovídáte na všechny otázky? Zajímalo by mě, kde je napsané, že voucher platí MAX. pro DVĚ osoby?

tom

Je to pravda, chtěl jsem jít s manželkou a vzít syna a by něco ochutnal, ale teď váhám. Připadá to, jako by začínala restaurace najednou „spekulovat“. Je mi to zvláštní, ale oni určitě vědí co je za tím. Snad dvojice občas nezkonzumuje celou cenu a něco jim zůstane :-)

Jirik

Hezky den,
koupil jsem si 3 kupony a ted pisete, ze je max 2 lidi/1 kupon. Planoval jsem jit 5 dospelych + 2 deti. Je to jeste mozne nebo budu muset nejak za 1 dite doplacet? Jak se to bude rozpocitavat? To si budete hlidat, co dite sni/vypije?

...

třeba vám dítě posadí vedle ke stolu :-) s vlastním účtem…

restaurace Dilli Delhi

Dobrý den,
samozřejmě s dítětem žádný problém nebude. I když s jedním voucherem přijde 2 dospělé a dítě.

Jolana

Dobrý den, vím že se do mě všichni pustíte ale musím se zeptat proč tu restauraci tak dusíte? Vyhrožování ČOI nebo problémy s nahlášením voucheru – prostě kdo nechce ať nekupuje (jak tu již bylo řečeno) a jde jinam kde dostane to samé za plnou palbu. Já kupuji zcela určitě, moc se už těším a děkuji všem co mi radili ohledně parkování. Hezký večer.

tom

Jaké kuřecí, či jiné hlavní jídlo prosím doporučujete, aby vůbec nepálilo. Moc děkuji.

restaurace Dilli Delhi

Dobrý den,
pokud byste chtěl něco méně pálivého, doporučili bychom pokrmy s názvem Korma. Ty jsou vůbec nepálivé. Některé pokrmy (které nejsou označené papričkou) je možné připravit méně či více pálivě. Takže bude lepší, když při objednávání jídla o tom poprosíte.
Děkujeme za Váš zájem a těšíme se na návštěvu!

Market

odpověď dole 1–2 osoby neodpovídá první vaší odpovědi hned nahoře:
Partner restaurace Dilli Delhi včera
Dobry den, voucher je v hodnote 700kc, to znamena, ze i tri lide si mohou z jidelniho listku v teto hodnote vybrat.
Tesime se na Vasi navstevu!

Market

jo, už to vidím, poté co se to rozběhlo se první dotaz prohlásí za omyl… no dobré dobré… plánovala jsem jednou s partičkou na něco lehčího a jednou na větší nášup ve dvou ale tohle mi trochu hatí plány…

restaurace Dilli Delhi

Dobrý den,
omlouváme se za případné komplikace, ale voucher je pro max. 2 osoby.

Market

je to škoda… 2 si vyberou v hodnotě 750,– a zbytečně zůstane spousta zbytků, přitom by mohly přijít 4 a mohlo by to být bez zbytků a navíc s doplatkem… a s více spokojenými zákazníky

Restaurace Dilli Delhi

Dobrý den,
v první otázce došlo k omylu. Tento voucher lze uplatnit pro 1–2 osoby. Vouchery lze sčítat a případnou větší částku doplatit přímo v restauraci. Vztahuje se na veškeré jídlo z jídelního, nápojového, koktejlového, poledního lístku včetně vodní dýmky.

Vaclav

A kde je prosím Vás v nabídce napsáno, že voucher lze uplatnit POUZE pro 2 osoby?

ddd

Dobrý den
takže dle odpovědi nahoře nelze přijít na 1 voucher 3 lidi ?

Přemek

Prosím, je možné vzít s sebou psa malého vzrůstu. Děkuji.

Restaurace Dilli Delhi

Dobrý den,
budeme rádi přivítat i Vaše domácí mazlíčky!

mauky

Trefný dotaz. Také by mne zajímalo, kolik gramů masa obsahují masové pokrmy.

Restaurace Dilli Delhi

Dobrý den,
na Váš dotaz je těžký odpovědět jednoduše :)
Protože každé jídlo obsahuje víc přísad (třeba rýže, zelenina, omáčka). Takové druhy jídla mohou obsahovat 80–130 gramů masa.
Těšíme se na návštěvu

Michaela T. Váňová

Vážení,

obávám se, že povinnost zákazníka informovat o hmotnosti masa v syrovém stavu je zakotvena v obecně závazných právních předpisech a určitě hmotnost masa v syrovém stavu nemá s rýží vůbec nic společného.

Myslím si, že se Váš jídelníček po návštěvě ČOI rychle změní.

Pěkný den

Michaela T. Váňová

Janny

Dobrý den, je prosím možné rezervovat stůl i pro 12–15 osob (na slavnostní rodinný oběd nejspíš ve všední den)? V rezervačním systému na stránkách možnosti končí u 12 lidí, tak abychom se k vám vůbec vešli ;)

Restaurace Dilli Delhi

Dobrý den,
ano, můžete rezervovat stůl pro jakýkoliv počet osob, ale jeden voucher je pro maximálně 2 osoby. A samozřejmě měli byste oznámit předem (buď telefonicky anebo přes internet).
Děkují za Váš zájem a přejeme pěkný víkend!

Pavel Vladyka

Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli je možné poukaz využít i na polední menu?

resturace Dilli Delhi

Dobrý den,
tato nabídka se může vztahovat i na polední menu, ale v tomto případě je jeden voucher pro maximálně 2 osoby. Polední menu máme od pondělí do pátku 11.00–18.00. Dekujeme a těšíme se na návštěvu!

Ladislav Váňa

Dobrý den,

chci se zeptat, jak je to s gramáží u jednotlivých jídel v jídelníčku? Neměla by být správně uvedena???

Děkuji za info.

 LV

Barbara

Dobry den, mate detsky koutek nebo alespon zidlicku? Dekuji

restaurace Dilli Delhi

Dobrý den,
dětský koutek nemáme, ale samozřejmě k dispozici jsou dětské židličky.

Wolf

Dobry den, je treba pri rezervaci ci prichodu predem upozornit, ze budu chtit uplatnit voucher, nebo se voucher proste vyuzije az pri platbe misto penez?

restaurace Dilli Delhi

Dobrý den,
návštěvu je třeba rezervovat předem a uvést, že chcete uplatnit voucher.
Pěkný víkend Vám přeje tým restaurace Dilli Delhi

restaurace Dilli Delhi

Rezervovat můžete telefonicky nebo na naší webové stránce.

Tomáš

jaktože nestačí voucher vytáhnout při placení? není to snad z důvodu odlišné kvality jídel a nápojů pro zákazníky se slevou?

restaurace Dilli Delhi

Milý Tomáše, pokud nechcete uvádět, že máte voucher, nemusíte. :)
Ale vzhledem k velkému počtu zakoupených voucherů rezervace je nutná.

rené

a jakou tady cekas odpoved? jako ze ti napisou: ano, flusneme ti do lassi a misto vindaloo dostanes psa s omackou z tesca? kdyz tomu neveris, tak si to nekupuj, stejne si to pak neuzijes…

Tomáš

prostě mám s tímhle negativní zkušenost. spousta restaurateru si bohuzel mysli, ze tyhle akce muze osmelit – netvrdim, ze tato. ale zarazilo me, ze je treba hlasit voucher predem, kdyz je to formou poukazu s urcitou hodnotou, kterou pak akorat staci odecist z uctu

rené

hmmm, ze bychom vyzkouseli dalsi indickou… zatim s nimi mame velmi rozporuplne zkusenosti… jakeho mate kuchare (ind, cech)? jake ma zkusenosti? a pripravujete vlastni naany?

restaurace Dilli Delhi

Dobrý den, náš kuchař je Ind a má mnoholetou zkušenost. Máme vlastní tandúr, proto připravuje těsto a peče naan sám. Děkujeme za Váš zájem a těšíme se na návštěvu!

rené

dekuji za odpovedi, take se tesime…

Lukáš

Chtěl bych se restaurace zeptat, zda je možné nedojezené jídlo zabalit s sebou?

Děkuji za odpověď, a jídelní lístek vypadá vážně fantasticky

restaurace Dilli Delhi

Dobre odpoledne Lukasi, dekujeme za Vas dotaz, ktery jiste zajima i ostatni. Vzhledem k zachovani kvality pokrmu pripravovanych v nasi restauraci bohuzel neni mozne zabalit nedojezene jidlo s sebou. Jedna se rovnez o narocnost prenosu nasich specialit. Jsme presvedceni o tom, ze Vam u nas bude natolik chutnat, ze na taliri nebude nic k zabaleni : ]]
Dekuji, ze i s timto nam zachovate prizen a prijdete nas ochutnat !!!
Pekny vikend,
tym restaurace Dilli Delhi

...

k zachování kvality? nezabalené zbytky zlepšují kvalitu? u nás v indické používají plastové misky a alobal a ani korma se nevylije :-)

Anna

Indicke speciality miluji, uz mam u sebe 3 voucery a strasne se tesim az je vyuziji :) Ten jidelny listek vypada naprosto skvele :)

restaurace Dilli Delhi

Mila Anno, dekujeme a verime, ze splnime Vase ocekavani a moc si u nas pochutnate. Navidenou se tesi, restaurace Dilli Delhi

Laďa

Prosím tedy o odpověď na moje 2 otázky položené cca před hodinou. Děkuji :-)

Anet

Zdravím, – co se týká těch sčítání vouchru, tak to už odpověděl provozovatel nahoře u mě (cca 3 dotaz), že ano – lze sčítat… ohledně koktejlů to považuju za samozřejmé – když je uvedeno z celého jídelního i nápojového lístku…

restaurace Dilli Delhi

Dobry den,
omlouvame se za technicke potize. Nyni jsme Vam v diskuzi plne k dispozici.

Tomas

zacne restaurace odpovidat nebo nema smysl cekat?

Pepíno

Pane Tomáši co se čílíte, nikde tu Váš dotaz nevidím. :-)

Tomáš

predstavte si, ze me zajimaji odpovedi na jiz polozene otazky

Monca

Mám stejný dotaz jako Jana,angličtinu neovládám.Mohu se objednat v češtině?

restaurace Dilli Delhi

Dobre odpoledne, Monco. Nemejte prosim obavy, jak obsluha, tak i personal urcen na telefonicke objednavani rezervaci nasi restaurace hovori cesky. Nemejte strach a prijdte si nas ochutnat !!!
Budeme se tesit navidenou !!

Laďa

Dobrý den, vztahuje se sleva i na koktejly ?
A také bych prosil potvrdit, že můžeme jít v šesti lidech a použít více voucherů, např. dohromady 6 voucherů. Pouze „neměl by být problém“ mně to přímo nepotvrzuje :-)
Děkuji :-)

restaurace Dilli Delhi

Zdravim Vas, Lado, sleva se vztahuje rovnez na kokteily. Muzete si dat pouze kokteily bez jidla. Moc radi Vas uvidime s Vasimi prateli. Jsme presvedceni, ze budete spokojeni a budete mit velice prijemny vecer.
Pekny den !!

Gabča

Milá Blanko,
Slevomat funguje již dlouho, ale jsou stále zákazníci a lidi, kteří jsou tu třeba dnes poprvé, buďte prosím tolerantní. :-)

Jana

Skutečně je objednání možné pouze v angličtině?An­gličtinu po telefonu skoro vůbec nezvládám

restaurace Dilli Delhi

Dobre odpoledne, Jano. Obsluha nasi restaurace, resp. nas personal obsluhujici telefonicke rezervace hovori jak cesky, tak anglicky. Nebude zadny problem udelat rezervaci.
Budeme se tesit navidenou !!

Iva

Dobrý den, chci se zeptat. Když uplatním voucher za 750 kč, ale útrata bude např. 800 kč, můžu zbytek doplatit bez problémů hotově? Děkuji:-)

Anet

:o) řekla, že budete muset :o)

restaurace Dilli Delhi

Dobry den, Ivo, naprosto spravne tomu rozumite. Pokud bude Vase celkova utrata 800kc, bude treba uhradit 50kc.
Diky za dotaz a pekny den,
navidenou u nas v restauraci !!

David

Dobrý den, bylo by možné využít voucher již 17.4.?

restaurace Dilli Delhi

Dobry den, Davide, moc radi Vas uvidime jiz tuto nedeli 17.4. K tomu Vam staci zarezervovat misto. Tesime se navidenou !!

Jolana

Dobrý den, mohu se prosím zeptat jak je to s parkováním? Předpokládám že bude všude modrá zóna a tudíž bez šance. Děkuji za odpověď.

Slevomat

Jolano, restaurace bude určitě vědět lépe. Ale kamarádka nedávno parkovala kousek odtud…

Mina

Jedna se sice o oblast z modrymi zonami, kolem jsou ale automaty. Jak o ulici vys, tak o ulici niz.

restaurace Dilli Delhi

Jolano, bohužel se přímo u restaurace nedá zaparkovat. Ale kousek od nás, ve Slezské ulici jsou parkovací místa, naproti parku (sady Sv. Čecha). Těšíme se na Vaši návštěvu!

restaurace Dilli Delhi

Dobry den, Jolano, oblast je presne jak rika Mina, timto ji dekujeme, s modrymi zonami. V okoli se da zaparkovat a zaplatit v automatech.
Verime, ze Vam u nas bude chutnat !!

michal

nebo lze zaparkovat zdarma u vinohradských hřbitovů a poté jet cca 5 zastávek tramvají.

Ing. Lucian PAPAZIAN

Jet sem autem je zbytečné, v blízkém okolí je stanice metra Jiřího z Poděbrad, nejblíže je to ze zastávky tramvají č. 10, č. 16 nebo také č. 11. Auto bych nechal doma nebo někde na periferii Prahy.

Veronika

Dobrý den,
mohu se zeptat, do kdy voucher platí? Děkuji.

Anet

:o) :o) :o) Klasicky jako vždy napsáno v levém sloupečku pod mapkou : Platnost voucheru:
od 18. 4. 2011 do 18. 10. 2011

Veronika

Moc děkuji :-) Jsem tu v podstatě poprvé a ne a ne si všimnout… :-)

res

Dobry den, Veroniko,
platnost voucheru je od 18. 4. 2011 do 18. 10. 2011.
Tesime se navidenou !

restaurace Dilli Delhi

Dekujeme, Anet : }
Prima den !!

Helena

Dobrý den,
restauraci jsem navštívila minulý týden. Jídlo bylo úžasné a obsluha milá a rychlá. Telefonickou rezervaci jsem vyřizovala v angličtině, ale obsluha na místě hovořila česky. Maso bylo dobře okořeněné, placky čerstvé a jídlo vypadalo moc dobře i na pohled. Restaurace si zaslouží jen chválu. Voucher už je doma.

restaurace Dilli Delhi

Dobry den, Heleno, dekujeme za Vase hodnoceni. Obsluha nasi restaurace, resp. nas personal obsluhujici telefonicke rezervace hovori jak cesky, tak anglicky. Nebude zadny problem udelat rezervaci.
Dekujeme jeste jednou a tesime se, az k nam zavitate !
Prijemny zbytek tydne !

Natálie

Dobrý den,
musím voucher vybrat najednou v jeden den? Nebo co neprojím do částky 750kč mohu využít při další návštěvě?
Je možné i zabalit jídlo s sebou?
 Děkuji

Anet

Tak o tom pochybuju – to na slevomatu snad nebylo nikdy…

Slevomat

To nee, Natálie. A co se týče jídla s sebou, záleží vše na organizaci restaurace. Během dopoledne začne odpovídat…

Anet

:o) Dobrý den, já bych spíše měla obrácený dotaz – jestli je možné vouchery sčítat… (tzn. při jedné návštěvě utratit např. 1500kč). Děkuji

Slevomat

To by neměl být problém, Anet. ;--)

restaurace Dilli Delhi

Dobry den, Anet, dekuji za dotaz. Vouchery se mohou scitat.
Tesime se na Vasi navstevu !

Jakub

dobrý den, zajímá mě to samé jako Ivu
děkuju

iva

dobrý den, je možné využít kupon na konzumaci pro dva lidi, nebo je nutné, aby to všechno spořádal pouze jeden člověk? díky

Slevomat

To určitě ne, Ivo a Jakube. Myslíme, že i ve dvou to bude královská hostina ;-)

Blanka

Jak dlouho už Slevomat funguje? a jak dlouho budou lidi klást tyhle dotazy? :o)

restaurace Dilli Delhi

Dobry den, voucher je v hodnote 700kc, to znamena, ze i tri lide si mohou z jidelniho listku v teto hodnote vybrat.
Tesime se na Vasi navstevu!

restaurace Dilli Delhi

Prominte, voucher je v hodnote 750kc, jak je uvedeno v nabice. Omlouvam se za pochybeni.
Prijemny den !

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru