Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Španělština, italština, francouzština pro začátečníky

4,3 / 5 AMIGAS jazyková škola Brno - Střed  (mapa) 31 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Hana

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, zda probíhají i večerní výuky? Jsem každý den v práci do 17 hodin.
 Děkuji

JŠ AMIGAS

Dobrý den,
první odpolední kurzy začínají od 13,30h., dále pak od 15h., od 17h. a poslední od 18,45h. U každého nabízeného jazyka naleznete 1–2 termíny ve večerních hodinách (od 18,45h.). Pokud by Vás v práci 1× týdně uvolnili dříve, pak přichází v úvahu i termíny od 17h. Těšíme se na Vás.

Anita S.

Dobry den, driv jsem k vam chodila do spanelstiny. Bylo to super. Pouzivali jsme ucebnici Fiesta. Nyni uvadite, ze ucebnice stoji 690 korun, coz se mi nezda, ze jsem platila tolik. Ucebnice bude jina tudiz? Pokud ano tak jaka? Na strankach neuvadite. Dekuji a tesim se

JŠ AMIGAS

Dobrý den,
děkujeme za milou reakci, velmi nás těší, že jste byla s naší školou spokojená. Tento rok přecházíme nakonec na titul Aventura 1 (s prac. sešitem a CD) a cena bude cca 440,– Kč.

Marie

Dobrý den!
CHtěla bych se zeptat na počet žáků ve třídě, konkrétně ve francouzštině.
 Děkuji

JŠ AMIGAS

Dobrý den,
minulý rok byly skupinky u kurzů francouzštiny po 6 lidech. Obecně je maximum 10 lidí s tím, že tento počet na hodinách díky občasným absencím každého (nemoc, služební cesta, zkoušky) ale většinou nebývá.

Petra

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, do kdy, po zakoupení kurzu se slevou, je nutné zapsat si určitý termín (den a hodiny). Jelikož jsem studentka, potřebovala bych nejprve znát svůj rozvrh ve škole, což bude v týdnu od 2. 9., a až poté si nějaký termín vybrat. Děkuji předem za odpověď.

JŠ AMIGAS

Dobrý den,
do 9.9., kdy končí platnost voucheru, je nutné vyplnit přihlášku s předběžně vybraným termínem a doručit nám jeho číselný kód (připsat do on-line přihlášky nebo zaslat v samostatném e-mailu). Pokud by Vám pak vybraný den nebo čas kolidoval s rozvrhem, bez problémů Vám ho změníme na jiný vhodnější, kde budou volná místa.

Merit

Mam statnici Delf A2 z francoustiny, mate pro me nejaky pokracujici level?

JŠ AMIGAS

Dobrý den,
pokud máte zvládnutou úroveň A2, pak by pro Vás měl být vodný kurz FR30. Více informací na http://www.amigas.cz/jazykove-kurzy-francouzstiny-brno.html. Jen upozorňujeme, že tato nabídka platí pouze na kurzy pro začátečníky.

Renata

Dobrý den, vím, že vaše škola používá tzv. Callanovu metodu, využíváte ji u francouzštiny?

JŠ AMIGAS

Dobrý den, cílem našich kurzů je především co nejrychlejší komunikace v daném jazyce, ne pouze gramatické znalosti, proto jsou prvky konverzační Callanovy metody částečně použity i při výuce ostatních jazyků.

Tom Michna

Co myslíte poznámkou „Pouze pro nové studenty“ ? Pokud jsem u vás už dříve studoval, tak slevy nyní snad nemůžu využít?

JŠ AMIGAS

Dobrý den, pane Michno,

pro „naše studenty“ máme nastaven jiný systém slev a ten se týká i Vás. V případě zájmu kontaktujte, prosím, kancelář na kancelar@amigas.cz . Děkujeme.

Yfka

Dobrý den, velmi mě zaujala Vaše nabídka kurzů (konkrétně španělština). Protože ale v práci tak dvakrát do měsíce jezdím na služební cesty, chtěla jsem se zeptat, zda je možné si případnou zmeškanou hodinu nahradit jiný den? Děkuji!

JŠ AMIGAS

Dobrý den,
v jazykových kurzech obecně jsou náhrady zmeškaných hodin organizačně složité, proto nejsou možné. Některé termíny např. bývají plně obsazeny a některé skupinky mohou být v osnovách napřed, čímž pak náhrada nesplňuje požadovaný efekt. Situace se řeší vyžádáním si informací o probrané látce, které Vám rádi zašleme na Váš e-mail. Lektor/ka Vám následně v další hodině ochotně látku při opakování dovysvětlí.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru