Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Palubní lístek na plavbu po Vltavě

4,2 / 5 Lodní doprava ČB - Hluboká Hluboká nad Vltavou (mapa) 495 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Jitka

Dnes jsme plavbu absolvovali a opravdu super!!!!! Musim doporucit!!!!! Prijemny personal vse ok. Dekujeme. Ps jeli jsme lodi Malse v 10h na Hlubokou a v 16 h zpet do CB.

václav

Dobrý den, sdělte laskavě, kolik zaplatím za 2 dospělé osoby (prarodiče) a vnuk 3,5 roku.
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, 2 dospělé osoby: 240 Kč * 2 a dítě do 15-ti let 120 Kč. Děkujeme.

Zuzana K.

Dobrý den, máme malého syna a bojím se, jestli by tak dlouhou trasu vydržel, bylo by proto možné palubní lístek za 199,–Kč využít tak, že místo 1 děspělého a 1 dítěte bychom byli 2 dospělí a 2 děti na kratší trasu – tedy jako zpáteční pouze do/z Českého Vrbného? Mockrát děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano. Bohužel, tato kombinace není možná.

David

dle zde přečtených dotazů+ odpovědí, vyplouvají pouze dva typy lodí Altona a Malše, loď Vojtěch Lanna ne? Jaká je kapacita venkovní paluby u Malše a jaká je celková kapacita u Altony. Díky

Slevomat.cz

Tyto lodě vyplouvají proti sobě. Altona má kapiacitu 12 osob, Malše 90 osob.

Martina Stoeva

Dobrý den, jak daleko od zámku Hluboká je nástupní/výstupní místo!Díky

Slevomat.cz

Dobrý den, toto místo je 200 metrů daleko.

Mirka

Dobrý den, chtěli bychom jet 3 dospělí. Jaký postup radíte? Jednotlivé jízdné v ceně není.Děkuji.

Alena

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik musím koupit voucherů, když bychom byli 2 dospělí a 1 dítě ( 7 let ). Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den,
v tomto případě byste museli koupit, 2× – palubní lístek pro jednoho dospělého a jedno dítě. Pěkný den.

Eva Bartošová

Dobrý den, chybička se vloudila i u mne. Zakoupila jsem si rodinný voucher pro 2 dospělí a 2 děti. Bohužel až teď jsem si přečetla, že děti do 3 let jsou zdarma, což my obě děti máme. Je možné vzít tedy další dvě dospělé osoby(+jejich dítě do 3 let) na náš voucher pro 4 osoby (dohromady 4 dospělí a 3 děti do 3 let)? Děkuji za odpověď.

jitka

Dotaz: v jakych casech jezdi llode Malse a Atona?

Slevomat.cz

Dobrý den,
loď s menší kapacitou Altona vyplouvá z Hluboké v 10 a 14 hodin, z ČB ve 12 a 16. Ostatní časy pokrývá Malše s kapacitou cca 70 míst (sluneční paluba, bar, WC …). Přeji příjemný zážitek.

Janinda

Dobrý den, je možné vzít s sebou pejska?

Slevomat.cz

Dobrý den,
za příplatek 120 Kč se s Vámi může svézt i Váš pejsek. Pěkný den.

Martin Makovský

Dobrý dne,
chci se zeptat ohledně rezervace. cestu z čb si samozdřejmě zarezervuji na určitou hodinu, ale pčece nemohu vědět, v kolik chci vyplouz z hluboké zpět do čb, protože byhc se chtěl po hluboké podívat. Chci se teda zeptat, pokud stačí při rezervaci nahlásit pouze čas odjezdu z čb a návrat si poté zvolím individuálně, podle času :) Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,

na Vaše dotazy, bude co nejdříve odpovězeno. Prosím tedy o strpení. Děkuji.

Martina L.

pokud pojedeme 3 osoby a dvě si koupí zvýhodněné jízdné pro 2 osoby, kolik bude platit ten třetí,když jednotlivé jízdné v nabídce není ? Musí si koupit voucher pro dospělého a dítě?

Slevomat.cz

Dobrý den,
třetí osoba by musela zakoupit lístek, pro jednoho dospělého a jedno dítě. Jiná varianta, v tomto případě není k dispozici. Pěkný den.

Romana

Dobrý den,
máme 2 děti – 3měsíce a 1,5 roku. Jejich přeprava je zdarma? Jak je to s kočárkem? Můžeme se nalodit s dvěma kočárky? Díky, Romana

Slevomat.cz

Dobrý den,
kočárek je za příplatek 30Kč. Děti do 3 let zdarma.

Iva

Dobrý den,
rozumím tomu dobře,že pokud mám jsem rodina s dvěma dětmi do 15let je výhodnější si koupit lístek po jednom a né rodinný,ten vychází dražší?Děkuji Iva D.

Slevomat.cz

Dobrý den,
rodinná vstupenka již není na prodej, proto že byla nevýhodná. Doporučujeme tedy zakoupit – 2× palubní lístek pro jednoho dospělého a jedno dítě. Pěkný den.

Jana Hrušková

Dobrý den,
platí rodinné lístky i pro "ne"rodinu-2kamarádky a 2děti?
 děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,
rodinná vstupenka již není na prodej, proto že byla nevýhodná. Doporučujeme tedy zakoupit – 2× palubní lístek pro jednoho dospělého a jedno dítě. Pěkný den.

Michaela Pokorná

Může se vztít na palubu kočárek? Je za něj nějaký poplatek?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den,

ano, kočárek je za příplatek 30Kč. Pěkný den.

Hanka

Spíše připomínka, než dotaz – nechápu, jak může vyjít rodinná jízdenka (2+2) dráž, než jízdenka pro jednoho dospělého a jedno dítě. Logicky si raději koupím dvě jízdenky pro 1+1, než dražší rodinnou – a to jen proto, že je u ní napsáno, že je to pro rodinu.

Slevomat.cz

Dobrý den,
omlouváme se Vám, za špatnou kalkulaci ceny. Rodinná vstupenka již není na prodej, proto že byla nevýhodná. Pěkný den.

Zuzana K.

Dobrý den, máme malého syna a bojím se, jestli by tak dlouhou trasu vydržel, bylo by proto možné palubní lístek za 199,–Kč využít tak, že místo 1 děspělého a 1 dítěte bychom byli 2 dospělí a 2 děti na kratší trasu – tedy jako zpáteční pouze do/z Českého Vrbného? Mockrát děkuji za odpověď

Monika

A ještě druhý dotaz – není chyba v cenách, rodinné vstupné většinou bývá nějakým způsobem zvýhodněno, v této nabídce jsou 2 dospěli + 2 děti v rámci rodiného vstupného za 429, zatímco pokud koupím 2× voucher 1 dospělí a 1 dítě, bude cena za 2 dospělé a 2 děti jen 398 Kč?!?!?

Slevomat.cz

Dobrý den,
omlouváme se Vám, za špatnou kalkulaci ceny. Rodinná vstupenka již není na prodej, proto že byla nevýhodná. Pěkný den.

Monika

Dobrý den, je možné předem zjistit, ve kterém čase vyplouvá konkrétně loď Malše? Pochopila jsem, že pouze na lodi Malše je možné být na venkovní palubě a na ostatních pouze uvnitř lodi. A jak je účtován dětský kočárek, jako dítě? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den,
loď s menší kapacitou Altona vyplouvá z Hluboké v 10 a 14 hodin, z ČB ve 12 a 16. Ostatní časy pokrývá Malše s kapacitou cca 70 míst (sluneční paluba, bar, WC …). Za kočárek je příplatek 30Kč.

Helena

Od zítřka do 31.7. jsme na dovolené v Budějovicích. Když si zakoupím pro dvě osoby bude volno a kdy? napiště mi prosím Vás děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,

po zakoupení voucheru, je potřeba si místa rezervujte předem na – e-mailu flyma@volny.cz. Loď vyplouvá každý den mimo pondělí, z Lannovy loděnice pod Dlouhým mostem v Českých Budějovicích a z Hluboké, a to vždy v 10, 12, 14 a 16 hodin, plavba trvá cca 1,5 hodiny. Pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru