Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

12měsíční jazykové online kurzy. 5 jazyků na výběr!

Polyglot ČB České Budějovice  (mapa) 211 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana

Dobrý den, před zahájením testu je vyplňte oblast. To je myšlena oblast kde bydlím nebo oblast, který poskytuje tento voucher? Děkuji za odpověď.

Polyglot

Dobrý den,
pokud vyplníte oblast České Budějovice, bude to nejlepší.

Monika

Dobrý den,
měla bych zájem o studium němčiny. Němčinu jsem studovala tak před 5lety, ale nejsem si jistá, co umím…je to pro mě vhodné?A píšete -Ke studiu potřebujete základní znalost angličtiny, v níž jsou uvedeny základní úkony kurzu. Jak to mám chápat?Děkuji

Polyglot

Dobrý den,

ke studiu je nutná angličtina jen proto, aby student porozuměl jednoduchým pokynům ke cvičením. Pokud chcete studovat němčinu a v minulosti jste se jí již věnovala, bude e-learning vhodným prostředkem pro to, abyste si nabyté znalosti osvěžila.

František

Dobrý den,


  1. chápu to správně tak, že tento kurz je pouze na teorii a procvičování písemné formy? Tedy konverzace online v něm není?


  1. před získáním certifikátu se dělají nějaké závěrečné zkoušky, podle kterých vyhodnotíte úroveň znalostí? Ted jestli „žák“ od rozřazovacího testu nějak pokročil?


Děkuji za odpověďi
Polyglot

Dobrý den,

e-learning obsahuje aktivity na procvičování poslechu a čtení s porozuměním a rovněž gramatických znalostí a slovní zásoby. Není v něm obsažen ústní projev ani souvislý písemný projev. Studenti mají na začátku stanovenu výchozí úroveň pokročilosti pomocí rozřazovacího testu. Finální úroveň pokročlosti stanoví na konci kurzu administrátor, který se studentem celý rok pracoval.

Pavlína Karlová

Dobrý den, zajímalo by mě, jakým způsobem přesněji výuka probíhá. Vyplním test a vyjde mi např., že jsem tzv. falešný začátečník. Poté mi bude umožněn přístup ke kurzu. Je tento kurz pro všechny tzv. falešné začátečníky stejný? Nebo každý účastník „jede“ svým tempem? Tj. pokud se budu učit hodně aktivně, mám možnost se toho za tento kurz naučit více než ten, kdo nemá tolik času na učení? A naopak, pokud budu mít málo času, je možné výuku přizpůsobit a zmírnit tempo? Děkuji za odpověď.

Polyglot

Dobrý den,
v zásadě všechny úrovně pokročilosti běží stejným tempem, abychom zachovali jednotný postup pro danou pokročilost. Nicméně lze kurz po domluvě s administrátorkou, se kterou mají všichni studující možnost komunikovat individuálně, „zpomalit“, tzn. na příklad prodloužit lhůty pro odesílání jednotlivých úloh zpět administrátorce. Kurz lze rovněž zintenzivnit tím, že administrátorka na přání zašle větší „porci“ studijních materiálů.

Věra

Dobrý den, měla bych zájem o studium španělštiny, jsem ale začátečník. Nejsem si jistá, zda je e-learning v tomto případě vhodný.

Polyglot

Dobrý den, e-learningová platforma není vhodná pro absolutní začátečníky, slouží spíše k upevňování a probhlubování stávajících znalostí. Pro maximální zisk z tohoto typu studia doporučujem alespoň úroveň pokročilý začátečník.

Katka

Dobrý den,
proč píšete 12měsíční jazykové online kurzy, když během prázdnin (1. 7.-31. 8.) kurzy neběží? Tyto dvě informace se vylučují!

Polyglot

Dobrý den,
v červenci a srpnu nemáte k dispozici asistenci admnistrátora, stále ale máte přístup ke svým již zasklaným lekci, a k bonusovým mteriálům, v angličtině např. k přípravným testům k mezinárodním zkouškám a dalším cvičením.
Uvádíme roční kurz, protože jeho platnost je vždy dvanáct měsíců od jeho objednání, v případě této nabídky tedy od října 2012 do října 2013.

Iveta

Dobrý den,
píšete, že se jedná o 12 měsíců plnohodného studia, ale v poznámkách uvádíte, že v době prázdnin (1.7.-31.8.) kurzy nefungují. Jedná se tedy o 10 měsíců?

Polyglot

Dobrý den,
jednotlivé lekce budete pravodelně dostávat v průběhu školního roku, v letních měsících máte stále přístup do databáze i možnost studovat bonusové materiály, které jsou součástí platformy. Jediné, co chybí v červenci a srpnu, je asistence administrátora.

Jiří

Dobrý den! Váš program je možné realizovat i prostřednictvím tabletu od Applu (není nutno instalovat další placený program atd.) Tedy otázka zní, zda-li jsou již s tímto přístrojem zkušenosti…

Polyglot

Dobrý den,
platformu jsme zkoušeli na i phonu od Applu a vše fungovalo. Nedomnívám se, že by tomu mělo být jinak u tabletu. Pokud budete mít zájem, nůžete si napsat o zkušební verzi.

Vladimír

Dobrý den, lze si zakoupit i víceletý kurz? Např. pokročilý začátečník + pokročilý?
Je vhodné studovat zároveň němčinu i angličtinu?

Polyglot

Dobrý den,

stávající nabídka platí pro jednoroční kurz, tedy od října 2012 do října 2013. Není problém studovat i více jazyků, jednoduše zakoupíte více voucherů pro vybrané jazyky.

Alex Simik

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda zakoupený kurs lze studovat i ze zahraničí. Pracuji v Rakousku a v Čechách pobývám jen asi 12 týdnů v roce. Děkuji Alex

Polyglot

Dobrý den,

výhodou e-learningového kurzu je, že jej můžete studovat z libovolného místa, stačí pouhé připojení k internetu. Tedy ano, z Rakouska můžete kurz studovat.

Jakub Kovář

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli tuto nabídku neuvažujete rozšířit i o ruštinu, kterou v nabídce kurzů na stránkách školy vidím. Díky. S pozdravem, Jakub Kovář

Polyglot

Dobrý den,

děkujeme za Váš zájem o e-learningovou platformu. Součástí této nabídky jsou jen výše uvedené jazyky, v budoucnu pouvažujeme rovněž o ruštině.

Jiri

Dobry den,uvadite ze po skonceni kurzu jsou odeslany cedrtifikaty, o jaky certifikat se jedna?

 Dekuji

Šárka Martínková, Polyglot

Dobrý den,

jedná se o certifikát jazykové školy Polyglot s uvedením dosažené úrovně jazykové pokročilosti zasazené no Evropského referenčního rámce. Pokud máte zájem o některý z mezinárodních certifikátů, potřebné informace naleznete na www.polyglot.cz.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru