Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Online kurzy angličtiny s Cambridge Institute!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Sára

Dobrý den,
vystavený certifikát asi nijak nezohledňují vysoké školy, že? To bych musela potom mít certifikát přímo ze zkoušky?

Cambridge Institute

Dobrý den,
certifikát vystavujeme pouze u kurzu Obecné nebo Odborné angličtiny. Certifikát nemá automatickou platnost, záleží na každé instituci, zda náš certifikát uzná nebo ne. U přípravných kurzů k FCE, CAE nebo TOEFL certifikát nevystavujeme, aby nedocházelo k nedorozumnění. Pokud chcete mít certifikát FCE, CAE nebo TOEFL, musíte složit samotnou zkoušku u autorizované instituce. Naše kurzy vás na tyto zkoušky pouze připraví.

Marta

Děkuji za informaci. Momentálně jsem v angličtině na úrovni B1/B2 a ráda bych se zlepšila v oblastech – poslech, psaní, gramatika i slovní zásoba. Který balíček by jste mi doporučila?
Předem děkuji za odpověď.

Cambridge Institute

Dobrý den,
ve vašem případě bych vám doporučíla kurz Obecné angličtiny, nebo kurz Odborné angličtiny (pokud byste se chtěla zlepšit v konkrétní sféře:obchodní, lékařské nebo cestovní), nebo kombinovanou variantu Obecná angličtina+Odborná angličtina.

Marta

Dobrý den,
zvažuji Váš přípravný kurz ke zkoušce CAE a Vaše nabídka vypadá velmi zajímavě. Nicméně nechápu jestli Váš 3 měsíční balíček obsahuje kompletní učivo pro zvládnutí této zkoušky a jestli tento balíček obsahuje dostatek cvičení? Na tuto zkoušku bývají roční přípravné zkoušky a upřímně mi není jasné jestli Váš balíček bude obsahovat veškeré učivo.
Děkuji za odpověď.

Cambridge Institute

Kurz zahrnuje přibližně 50 hodin výuky s
gramatickými lekcemi a vysvětlením jak probíhá u
zkoušek mluvený a psaný projev. Cílem tohoto kurzu je nacvičení oficiální zkoušky. To znamená, že do tohoto kurzu byste měl mít již požadovanou úroveň C1.

Martin

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda (případně jakým způsobem) probíhá procvičování ústní komunikace (mluvení) v případě, že si u Vás vyberu „Přípravný kurz ke zkouškám FCE“. Ze zkušeností vím, že právě toto činí při učení anglického jazyka největší problémy. Děkuji za odpověď.

Cambridge Institute

Dobrý den,
cílem tohoto kurzu je, aby si studenti nacvičili oficiální zkoušku a nebyli ničím překvapení. Co se týče části ústní komunikace, nejdříve máte k dispozici teoretickou část, ve které se dozvíte, jaké typy otázek vám zkoušející můžou u zkoušky položit a jak adekvátně na tyto otázky odpovědět. Poté máte k dispozici několik nahrávek konverzace mezi zkoušejícím a zkoušeným. Máme příklady jak úspěšně zvládnuté komunikace, tak neúspěšné. U neúspěšného kandidáta je také uvedeno, jak by to mělo být správně.

Michaela

Dobry den,
mozna budu mit hloupou otazku,ale s online kurzem jsem se nikdy nesetkala. Jakmile se prihlasim na Vasich strankach,tak mi kurz pobezi nebo musim cekat na rijnovy zapis?a kdyz chci kurz CAE, tak je tam nejake casove omezeni do kdy musim kurz splnit? A kdyz jej absolvuji tak muzu se k tem cvicenim i vratit?Dekuji

Cambridge Institute

Dobrý den,
musíte se zapsat dříve než skončí platnost voucheru. Ale kurz vám začne až 23. října. Přípravný kurz k CAE má limit 3 měsíce. To znamená, že přístup do kurzu budete mít až do 23. ledna 2014. Je na vás, jaké tempo budete mít a jak často se budete do kurzu přihlašovat, protože kurzem procházíte individuálně. Ke cvičením se můžete vracet až do té doby, než vám vyprší přístup do kurzu.

Vlaďka

Dobrý den, pokud si objednám 2 úrovně, můžu se nejdříve přihlásit na jeden kurz a po absolvování prvního kurzu po měsíci až 3 se přihlásit na druhý? Nebo už na začátku se musím přihlásit na oba kurzy? Děkuji

Cambridge Institute

Dobrý den,
pokud si rovnou koupíte voucher na 2 úrovně, při zápisu zvolíte datum začátku a automaticky budete mít celkem 6 měsíců na zvládnutí obou úrovní (3 měsíce každou úroveň). Zakoupením tohot typu voucheru se vyhnete tomu, abyste musela studovat obě úrovně najednou.

Dobrý večer,
chtěla bych se zeptat jak je kurz uzpůsoben časově , vzhledem k pracovnímu vytížení se dostanu k pc třeba až po 18 té hodině i tak mohu využit například kurzy obecńe angličtiny? Děkuji

Cambridge Institute

Dobrý den,
v kurzu nejsou stanovené časy, kdy by se měl student přihlásit. Kurzem procházíte individuálně, podle vaší časové dispozice a podle vašeho tempa. Můžete se přihlásit 24 hodin denně. Jste pouze limitován datumem, kdy vám vyprší přístup do kurzu (u obecné angličtiny je přístup 3 nebo 6 nebo 9 měsíců).

Zdenka Techlová

Dobrý den,
na přípravný kurz FCA musímmít jaké znalosti AJ?
 Děkuji

Cambridge Institute

Dobrý den,
zkouška FCE je úrovně B2, proto je tento přípravný kurz doporučen pro studenty s úrovní B1-B2.
Můžete si zdarma udělat test vaší úrovně angličtiny na následujícím odkazu: http://quizlevel.cambridgeinstitute.es/index.php/en/

Zdenka Techlová

Dobrý den,
kurz 3 měsíce obecné angličntiny je pro každého studenta jiný dle toho jak udělá rozřazovaci test? Pak můžu zažádat po absolvování testu o nějaký certifikát kde dělám závěrečný test?
 Děkuji

Cambridge Institute

Dobrý den,
každý student při zápisu do kurzu obecné angličtiny musí udělat rozřazovací test, aby se mohl zapsat do odpovídající úrovně. Součástí každého kurzu je závěrečný test. Po něm můžete zažádat o certifikát, který dokládá úspěšné zvládnutí dané úrovně.

Jakub

Dobrý den,

měl bych zájem o kurz obecné angličtiny a jestli to dobře chápu, tak za 2 úrovně (6 měsíců) bych zaplatil 2× 649,– (1298,–)?
A ještě se zeptám, jak to funguje se cvičeními? Pokud tam udělám hodně chyb, tak mě to posune zpět a budu muset dělat nějaké úkoly znova nebo mě jenom upozorní na chyby a budu pokračovat dál v lekcích?
Díky za odpověď.

Cambridge Institute

Dobrý den,
můžete si rovnou koupit 1 voucher na 2 úrovně a zaplatíte 1249 Kč.
Cvičení, ve kterém uděláte hodně chyb, vás nezasekne namístě, ale pustí vás dál v lekcích. K takovému cvičení se můžete kdykoliv vrátit a opravit si ho (možno opakovat každé cvičení až 5 krát).

Iva

Slouží kurs i pro začátečníky?

Cambridge Institute

Dobrý den,
kurz obecné angličtiny má i začátečnickou úroveň (A1.I). Prosím, ber te na vědomí, že kurz probíhá zcela v angličtině. Pokud jste tedy naprostá začátečnice, budete muset věnovat studiu více úsilí. Víme ale, že to zvládne i naprostý začátečník.

Kateřina

Dobrý den, je možné studovat kurz obecné angličtiny (3 úrovně) se zahájením kurzu 26.9. a zároveň začít studovat kurz obchodní angličtiny se zahájením třeba až na druhý termín, tj. 23.10.?

Cambridge Institute

Dobrý den, ano je to možné. Datumy začátku kurzů si zvolíte v online registračním formuláři.

Jana

Jedná se prosím skutečně o studium online, není nutné stahovat nějaké aplikace do každého počítače, na kterém kurz budu chtít využívat? Díky

Cambridge Institute

Dobrý den,
kurz je zcela online. Budete potřebovat mít nainstalován program Flash player, abyste si mohla poslouchat nahrávky v kurzu. Tento program je běžně nainstalován na každém počítači.

Jana

Dobrý den,
verze
60hodinový kurz obecné angličtiny + 60hodinový kurz profesní angličtiny
nemá časové omezení?
 Děkuji

Cambridge Institute

Dobrý den,
tato varianta má časové omezení 6 měsíců. Maximálně máte 3 měsíce na obecnou angličtinu a poté maximálně 3 měsíce na profesní.

Karina

Dobrý den, je možné jednotlivé lekce i opakovat?

Cambridge Institute

Dobrý den,
ano, můžete opakovat jednotlivá cvičení a lekce až pětkrát.

Kateřina

Ještě bych se chtěla zeptat, zda-li je online kurz tak náročný? Píšete, že 60h výuky bude trvat 3 měsíce, což se mi zdá dlouho.

Cambridge Institute

Dobrý den,
záleží na vašem tempu. Kurz obsahuje cca. 60 hodin výuky. Pokud se do kurzu přihlásíte 1× týdně, budete potřebovat 3 měsíce. Pokud se do kurzu přihlásíte každý den, kurz zvládnete o mnohem rychleji. Toto je však u každého studenta jiné. Maximální přístup do kurzu jsou 3 měsíce.

Kateřina

Dobrý den, když si zvolím kurz obecné + obchodní angličtiny, tak jaký dostanu certifikát? Za obecnou nebo obchodní aj? Nebo dostanu dva certifikáty? Děkuji

Cambridge Institute

Dobrý den,
v tomto případě si můžete zažádat o certifikát z obou kurzů, jeden certifikát bude z kurzu obecné ang., druhý certifikát bude z kurzu obchodní ang. Nebo si můžete požádat pouze o ten, o který budete mít žádost. Každý jednotlivý certifikát stojí 9€ (kolem 225 Kč). V případě, že budete chtít oba dva, zaplatíte tedy celkem 18€.

Vladimír

Dobry den,
je mozne nekde nahlednout na demo, jak vyuka vypada? Pripadne, muzete to trochu blize specifikovat – cteni, psany, cviceni, poslech, mluveni apod.
 Dekuji

Cambridge Institute

V kurzu naleznete:
Slovní zásobu – ta může být sepsaná v glosáři, stránky s ilustracemi nebo dokonce animace zobrazující slova a jejich významy. Po uvedené slovní zásobě následuje cvičení na její procvičení.
Čtení – každá lekce má text týkající se probíraného tématu. Jeho délka a složitost se liší v závislosti na vaší úrovni angličtiny. Všechny texty jsou doprovázeny doplňujícími otázky, abyste si otestovali pochopení a porozumění tématu.
Gramatika – každá lekce se zabývá určitým gramatickým tématem, které má rovněž souvislost s obecným tématem uvedeném v lekci. Najdete zde podrobné vysvětlení, příklady a cvičení, které vám pomohou procvičit v praxi prostudovanou teorii.
Poslech – naše kurzy obsahují spoustu nahrávek, v kterých můžete slyšet všechny druhy akcentů (americký, anglický, irský, skotský, australský a také z neanglicky mluvících zemí). To znamená, že budete rozvíjet své naslouchací schopnosti, které využijete v mezinárodních / multikulturních situacích. Poslechová část je doprovázena přepisy a cvičeními, která prověří porozumění nahrávky.
Psaní – v kurzech existují dvě formy psaní: na položené otázky, kde můžete vyjádřit své názory a zkontrolovat tak porozumění textů a audio záznamů, a volné psaní, kde se naučíte jak psát formální a neformální dopisy, reporty, eseje, články a recenze.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru