Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Sedací vak do dětského pokojíčku

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Petra Veselá

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, v pátek jsem odeslala objednávku na vak a chtěla se informovat, zda objednávka dorazila a zda je možné očekávat pytel do pátku 20.9., protože se jedná o dárek. Bohužel se nemohu dovolat na žádné z čísel.

Děkuji mnohokrát za odpověď

Dobrý dárek

Dobry den, ano Vase objednavka bude odeslana ve stredu. Bude Vas kontaktovat ridic PPL v rannich hodinach.

Dobrý dárek

Dobrý den, po zaplacení obdržíte číslo voucheru a to zašlete na e-mail: slevy@dobrydarek.cz společně se specifikací barvy a adresou doručení.

Lenka Lapuník

Dobrý den , kde zadám o jakou barvu mám zájem, děkuji:o)

Dobrý dárek

Dobrý den, kuličky se přesypou do velkého igelitového pytle a po vyprání se nasypou zpět. Další vak uvnitř není, protože by se kuličky nerovnoměrně přesýpaly a nebyly by až v růžkách vaku (jako u ložního povlečení). Je to systém všech belgických vaků Sit On It. viz. www.sitonit.be. Z praxe stačí vaky omýt lokálně vodou a mýdlovou vodou v místě ušpinění. Vaky jsou impregnované.

Pavla H.

Dobrý podvečer,
již se tady jeden človíček ptal, ale ještě se zeptám jednou. Pokud budu potřebovat povlak na vaku vyprat tak ho prostě z vaku sundám a dám do pračky, ale jak je to s kuličkami – ty jsou ještě v nějakém dalším vaku? Nebo je pak budu sbírat po zemi :-). Děkuji

Dobrý dárek

Dobry den, doprava je v cene 1299,–.

Jindra

Dobrý den, v záhlaví uvádíte, že osobní odběr Praha nebo doručení za 99 Kč. Níže uvádíte doprava v ceně. Co je tedy pravda? Děkuji za odpověď.

Stepankova

Dobry den, pokud bych mela zajem o dva vaky, jak je to prosim s cenou za dopravu? Dekuji.

Dobrý dárek

Dobry den, dopravné je v ceně 1299, vaky jsou objemné.

Daniela

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak jsou zajištěny kuličky uvnitř proti vysypání. V textu máte napsáno – …pokud chcete povlak oprat, stačí rozepnout suchý zip.... Kuličky uvnitř jsou tedy zajištěny pouze suchým zipem? Děkuji.

Dobrý dárek

Dobrý den, ano je to průmyslový pevný suchý zip o rozměru 6×22cm. Velice těžko se odtrhává od sebe. Nehrozí otevření ani při skákání na vak. Stejný systém je u všech vaku zn. Sit On It®.

Hanka

Hezký den, můžu se zeptat, pro jak velké děti je tento vak myšlen? do kolika let cca? děkuji

Dobrý dárek

Dobry den, vzhledem k velikosti 130×150cm ho mohou používat i dospělí. Barevně se však hodí zejména do dětských a teenagerských pokojů. Na ilustračních fotkách je desetiletá holčička.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru